Kad odgovore javim tiQuinlan je napisao/la:Haj kad vidis napisi, jer i kod mene je zaheftano, ali mrsko mi dati 150KM na novo u eco kozi sad za sad, nekad kasnije sam to planirao

Pogledaj na fb, rade ekstra stvari fakat.
Presvlake unique srebrenik
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad odgovore javim tiQuinlan je napisao/la:Haj kad vidis napisi, jer i kod mene je zaheftano, ali mrsko mi dati 150KM na novo u eco kozi sad za sad, nekad kasnije sam to planirao
Sve se skida i ide na novo, traje 4h, garancija 2godine.Quinlan je napisao/la:.
Gledaj motor 1.6 oznake EP6, kojeg je BMW razvio u suradnji sa PSA grupacijom.VelaHavle je napisao/la:Kakva su vam iskustva sa Mini Cooper-om? Benzinac naravno, od 2014 pa naovamo.
Za nekih 12k eura planiram iduce godine kola kupit, cura hoce
Ma to je to, dok dodjem tamo, gorivo, jedi, jos to je puta 5-6sati na isto mi dodje kao ovdje 150KMR32 je napisao/la:Sve se skida i ide na novo, traje 4h, garancija 2godine.Quinlan je napisao/la:.
100KM
To je ovaj 98ps?Asteriks je napisao/la:Gledaj motor 1.6 oznake EP6, kojeg je BMW razvio u suradnji sa PSA grupacijom.VelaHavle je napisao/la:Kakva su vam iskustva sa Mini Cooper-om? Benzinac naravno, od 2014 pa naovamo.
Za nekih 12k eura planiram iduce godine kola kupit, cura hoce
Msm da se proizvodio i 2014., dok su oni zadnje generacije, koji se najvise vrte po izlogu - 1.2 i 1.5 trocilindrasi, zaobidji.
Inace Mini je zvjerka strasnog upravljackog potencijala i ogibljenja.
Zasto bi, mislit ce da si im kolegaGracanicaAA je napisao/la:Ugradio sam led pozicije(U boji). Hoce li policija sta zezati?
Tamam imam ono sto blicaju kao kod policije hahah.R32 je napisao/la:Zasto bi, mislit ce da si im kolegaGracanicaAA je napisao/la:Ugradio sam led pozicije(U boji). Hoce li policija sta zezati?![]()
I jesi li sredio?R32 je napisao/la:Popustilo mi nebo na autu, zna li ko kakvo rjesenje?
Osim kompletne zamjene naravno, malo manje od polovice mi je popustilo...
Čini mi se da sam viđao slične po bingu, doduše bez daljinskog. Neko mi je govorio da ima i po kineskim trgovinama, ako se dobro sjećam, pa provjeri.Barbarossa je napisao/la: jel ima kod nas ovakav transmiter da je na njemu ulaz za aux kabal
ne da mi se zezat pa da puštam muziku preko bluetootha, nego hoću kablom s moba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.