Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
Ovdje bi Juventus ispao gospodski klub, priveo utakmicu kraju. A ovaj Ronaldo pokusava da osramoti nekog sa igracem manje i nabije stats.
Bilo je dobro od 10-65. Nakon crvenog raspad. Moglo je ovo vrlo lako na drugi nacin da se zavrsi ali su nasi od svake situacije napravili veresiju, a ovi do 2:0 iskoristili svoje i to je to.
Bilo je dobro od 10-65. Nakon crvenog raspad. Moglo je ovo vrlo lako na drugi nacin da se zavrsi ali su nasi od svake situacije napravili veresiju, a ovi do 2:0 iskoristili svoje i to je to.
Gasi mjesalicu, motaj kablove.
J e b a j i ga.
Zdravo.
J e b a j i ga.
Zdravo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Citavu utakmicu visi gol za 1:1 i onda Chiellini i Buffon ono urade. Dybala dobije crveni u utakmici gdje uopste nije zasluzio. Kad nece nece.
- Burberry46
- Kontakt:
Steta.. nije Juve zasluzio poraz ovim rezultatom, previsok je rezultat ali sve se raspalo nakon drugog gola Ronalda plus crveni. Jbg ako nista bolje sad nego opet poraz u finalu.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Džaba, nema peha kao što smo mi. Odigraš najbolju utakmicu još od Minhena kad se pogleda protivnik i igra u polju, ali takav splet događaja te ubije u pojam.
Da bi igrao sa najboljima tvoji najbolji igrači moraju biti najbolji. Chiellini noćna mora od utakmice, Dybala i Costa također, evo i Cuadrado na kraju.
Jako glup osjećaj. Poslije Cardiffa sam bio ravnodušan jer su nas razbili. Večeras ovo nismo zaslužili nikako, ali eto. Idemo dalje...
Da bi igrao sa najboljima tvoji najbolji igrači moraju biti najbolji. Chiellini noćna mora od utakmice, Dybala i Costa također, evo i Cuadrado na kraju.
Jako glup osjećaj. Poslije Cardiffa sam bio ravnodušan jer su nas razbili. Večeras ovo nismo zaslužili nikako, ali eto. Idemo dalje...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Odakle krenuti. Prvo, Buffon i Barza penzija.
Chiellini me razocarao, koji panicar, fuj. Bekovi mediokriteti za ovaj level, ali nema veze, pridodat ce Marotta Darmiana pa ce ga jos hvaliti. Nemamo vezni red, nismo ga imali ni lani. 2 klase se moraju kupiti, klase.
Benatia je falio da je to za pricu, vise nego Pjanic koji bi bio neutralisan.
Napad ne krivim uopce, ovakav plan koji mi je ostao do kraja nejasan im nije isao u prilog pored indisponiranog tima.
Benta zelen i mora na pozajmicu, nazalost je ovo prevelik zalogaj.
U revansu all in, bez Buffona i Barze, sve dobro sto imamo u igru i dati neki gol bar.
Juli ce biti, mora biti radan, fali 5-6 ozbiljnih igraca.
Chiellini me razocarao, koji panicar, fuj. Bekovi mediokriteti za ovaj level, ali nema veze, pridodat ce Marotta Darmiana pa ce ga jos hvaliti. Nemamo vezni red, nismo ga imali ni lani. 2 klase se moraju kupiti, klase.
Benatia je falio da je to za pricu, vise nego Pjanic koji bi bio neutralisan.
Napad ne krivim uopce, ovakav plan koji mi je ostao do kraja nejasan im nije isao u prilog pored indisponiranog tima.
Benta zelen i mora na pozajmicu, nazalost je ovo prevelik zalogaj.
U revansu all in, bez Buffona i Barze, sve dobro sto imamo u igru i dati neki gol bar.
Juli ce biti, mora biti radan, fali 5-6 ozbiljnih igraca.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ima tu dosta razloga zasto smo izgubili i nedamise u to ulaziti ali za vise treba tu kvaliteta. Koliko god bilo krivo treba covjek biti realan.
Prije dvije godine ova bi se utakmica uzela glat 2,3-0 ..
Prije dvije godine ova bi se utakmica uzela glat 2,3-0 ..
Remont citave odbrane za dobrobit ekipe. Ne pamtim utakmicu kada Chiellini nije poklonio gol.Solidna igra, al dzaba kad na drugoj strani igra vanzemaljac.Osjetio sam draz osvajanja LP i pitanje je dal cu ikad vise...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ubili smo sami sebe...znaci, idemo tamo pojediti 4:1..one ublehe od Ramosa nece biti, a nama Dybala(po danasnjoj igri), i nece puno faliti..
Pjanic je doktor za slobodnjake, i ubuduce kad neko pridje lopti, treba mu samar odmah spucati..
Da sam neka vlast...Chielu i Barzu bih odmah istjerao...ljudi odigrali milion utakmica zajedno, ukopavaju li ukopavaju..izbiti loptu ne mogu..
Dovesti mladu krv, pa i ako pogrijese mozes reci, dvadeset im je godina, bice bolji..
Pjanic je doktor za slobodnjake, i ubuduce kad neko pridje lopti, treba mu samar odmah spucati..
Da sam neka vlast...Chielu i Barzu bih odmah istjerao...ljudi odigrali milion utakmica zajedno, ukopavaju li ukopavaju..izbiti loptu ne mogu..
Dovesti mladu krv, pa i ako pogrijese mozes reci, dvadeset im je godina, bice bolji..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nes jarane, ustvari necemo jos koju godinu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni Bentancur nije bio toliko los, ali se potrosio do 60" minute i tu je trebao van. Imao je najvise dodavanja, najbolji procenat dodavanja, u prvom je fino rasporedjivao lopte na stranu, par situacija se i vratio te intervenisao. Istina mislim da je bio sa De Scigliom u situaciji kod prvog gola kada su ispali magarci kao na rekreaciji.
Ne moze se reci ni da je nesto previse lose bilo s obzirom na kvalitet ekipe koja je igrala, vise je splet dogadjaja. Prvo prime gol u 3 min, odmah Real dobija sansu da se malo povuce, onda opet greska Chiellini pa crveni. Previse se desilo nespretnih situacija da bi se digli. A da su dosli do jednog tog gola bilo bi drugacije.
Sto se tice mercata treba se pomiriti da ce Juventusu uvijek trebati kockica dvije. Prodas jednog dva igraca, dovedes jednog i 3 polovna i sve tako. Jel uopste ima para za nesto sto navijaci traze? Sada rast nije vise toliki kao prije, mozes iskesirati za SMS 100 mil (igraca koji nije igrao LP) i onda moras prodati nekog te uz to dovesti nekog od 40ak miliona. Jednostavno uvijek ce biti 2 startera za prozivati, a klupa tanja.
Ne moze se reci ni da je nesto previse lose bilo s obzirom na kvalitet ekipe koja je igrala, vise je splet dogadjaja. Prvo prime gol u 3 min, odmah Real dobija sansu da se malo povuce, onda opet greska Chiellini pa crveni. Previse se desilo nespretnih situacija da bi se digli. A da su dosli do jednog tog gola bilo bi drugacije.
Sto se tice mercata treba se pomiriti da ce Juventusu uvijek trebati kockica dvije. Prodas jednog dva igraca, dovedes jednog i 3 polovna i sve tako. Jel uopste ima para za nesto sto navijaci traze? Sada rast nije vise toliki kao prije, mozes iskesirati za SMS 100 mil (igraca koji nije igrao LP) i onda moras prodati nekog te uz to dovesti nekog od 40ak miliona. Jednostavno uvijek ce biti 2 startera za prozivati, a klupa tanja.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Odigrali smo jako dobrih 65 minuta, nažalost odbrana nas je pokopala. Amaterizam kako smo primili golove....
Osim kriminalnih reakcija u odbrani, nemam šta zamjeriti momcima. Izgarali su, igrali sa toliko elana i pored ranog gola, ali jednostavno detalji su odveli utakmicu u drugom smjeru.
Čestitam Realu, kvalitetnija su ekipa, ali nije to baš tako bilo kako rezultat govori. Detalji i klasa igrača poput CR su odlučili... nažalost.
P.S.
Bentancur je igrač kojeg vrijedi istrpiti. Večeras je pokazao. Veliki radijus kretanja, dug korak.... Biće od njega nešto.
Osim kriminalnih reakcija u odbrani, nemam šta zamjeriti momcima. Izgarali su, igrali sa toliko elana i pored ranog gola, ali jednostavno detalji su odveli utakmicu u drugom smjeru.
Čestitam Realu, kvalitetnija su ekipa, ali nije to baš tako bilo kako rezultat govori. Detalji i klasa igrača poput CR su odlučili... nažalost.
P.S.
Bentancur je igrač kojeg vrijedi istrpiti. Večeras je pokazao. Veliki radijus kretanja, dug korak.... Biće od njega nešto.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Simptomaticno je da godinama ponajbolja odbrana u LP i finalu evropskog prvenstva ne moze proci ispod 3 gola u mrezi.
I veceras barza najgori na terenu, slijedio ga Chiellini, a Buffon linijas, nevjerovatno da kada god je pokusao nesto zakasnio je, mislim da je zbog svoje sporosti kumovao vecini ovakvih golova, jedini put kada nije je protiv Tottenhama u revanšu. I vidi slučaj opet on i Chiellini u glavnim ulogama.
Vise puta sam rekao, ne igraju nam najbolji igraci (jako cest slucaj kroz sezonu) i precesto izmisljamo toplu vodu. I kada pomislis da ćemo igrati nasu formaciju koja koliko toliko funkcionise opet ide neka 4-4-2 koja je koristena 3x u sezoni.
I veceras barza najgori na terenu, slijedio ga Chiellini, a Buffon linijas, nevjerovatno da kada god je pokusao nesto zakasnio je, mislim da je zbog svoje sporosti kumovao vecini ovakvih golova, jedini put kada nije je protiv Tottenhama u revanšu. I vidi slučaj opet on i Chiellini u glavnim ulogama.
Vise puta sam rekao, ne igraju nam najbolji igraci (jako cest slucaj kroz sezonu) i precesto izmisljamo toplu vodu. I kada pomislis da ćemo igrati nasu formaciju koja koliko toliko funkcionise opet ide neka 4-4-2 koja je koristena 3x u sezoni.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 apr 2018, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Meni je isto Bentancur odigrao "momacki"..ne kontam,sta je mogao bolje?? Imao je sitnih greski, ali jako dobro odigrao..
Meni su najvise podbacili Chielo, Barza i Dybala...
Ovako tezak poraz nismo zasluzili, ali tamo je Real, koji sve kaznjava..
Meni su najvise podbacili Chielo, Barza i Dybala...
Ovako tezak poraz nismo zasluzili, ali tamo je Real, koji sve kaznjava..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Benta je odigrao solidno, ja bih ga ostavio.
Amaterizam u odbrani, oni od kojih ne očekuješ griješe kao na traci. Cijelu sezonu kašljemo i sve mahane su večeras izašle na vidjelo. Što je još tužnije nije to bila loša partija, dobro smo se pobili s njima.
Zahvalnica Barzi i Buffonu, jbg dosta je imaju svjetsko prvenstvo, nešto što mnogi neće imati, LŠ je izgleda za njih nedosanjan san, a i za mnoge od nas, davno je 1996 bila.
Glava me boli odoh popiti analgin i sanjati 0:3 u revanšu.
Da te šćeri bezi uzmu, ali cigani oko kuće hodaju.
Amaterizam u odbrani, oni od kojih ne očekuješ griješe kao na traci. Cijelu sezonu kašljemo i sve mahane su večeras izašle na vidjelo. Što je još tužnije nije to bila loša partija, dobro smo se pobili s njima.
Zahvalnica Barzi i Buffonu, jbg dosta je imaju svjetsko prvenstvo, nešto što mnogi neće imati, LŠ je izgleda za njih nedosanjan san, a i za mnoge od nas, davno je 1996 bila.
Glava me boli odoh popiti analgin i sanjati 0:3 u revanšu.
Da te šćeri bezi uzmu, ali cigani oko kuće hodaju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Burberry46
- Kontakt:
Stvarno sta bi Chieliniju kod drugog gola Ronalda, umjesto da pusti loptu i Buffon bi je uhvatio on je dira ccc. Realno i Barza nema sta traziti vise neka ide u penziju.
Kazem opet steta zbog ovog rezultata zbog revansa, previsok je rezultat na kraju
Kazem opet steta zbog ovog rezultata zbog revansa, previsok je rezultat na kraju
1946
Nemam komentara na ovo do drugog gola. Vise bukvalno 60minuta, kontrolisemo utakmici, presinig savrsen i nece pa nece, da bi se kasnije desilo sta se desilo. Imam osjecaj da mi je onaj promasaj Cuardada teze pao vec sve do tada, ali i akcija koja je opisala nesrecu koja nas je pratila veceras.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Benattia nam je ove sezone najvise valjao od stopera, sigurno ako se sve utakmice saberu top5 igrac u ekipi. Nista manji hendikep od Pjanica.
Jbg,cudo je ,barem meni,kako se ovom real madridu u ovom takmicenju poklapaju stvari, od odbitaka, kartona,sudija,ronalda...fakat ovo treba nazvati liga real madrida,jbes sve nas ostale,nismo mi dorasli ovom takmicenju...
Ps.al najjace mi je kad ovaj romagnoli13 se pojavi na ovoj temi nakon Juventusovih utakmica i daje neke komentare...
Helem,viva la serie a,hajmo po sedmu i osmu titulu,ligu real madrida pozdravljamo do septembra...
Ps.al najjace mi je kad ovaj romagnoli13 se pojavi na ovoj temi nakon Juventusovih utakmica i daje neke komentare...
Helem,viva la serie a,hajmo po sedmu i osmu titulu,ligu real madrida pozdravljamo do septembra...
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema tu filozofiranja puno - nismo dovoljno dobri, tj. Real i Barcelona imaju dva najbolja igrača ikad i kad ti ne ide oni će ponijeti ekipu na leđima. Ono što smo mi u Italiji to su oni u Evropi. Kad vidiš sa kojom lakoćom igraju, bez ikakve brige i tereta, kakve golove iz ničega izmišljaju, to je veličina. Dybali vidiš na govoru tijela da se svakim dodirom premišlja, paničari kad ga agresivnije napadnu, ne zna šta da radi. Večeras ne da smo imali Ronalda i Messija, nego 'samo' jednog Del Piera, Teveza ili Ibrahimovića preokrenuli bi rezultat u prvom poluvremenu. I ne zato što su klase nego što im puca neka stvar je li Benevento ili Real Madrid nasuprot. Dybala je kod simuliranja već bio prošao Varanea i imao dobru šansu za gol - on je izabrao glumu umjesto šuta. Chelsea je identično dobru utakmicu odigrao protiv Barcelone u revanšu, iste greške, komplikovanje, simuliranje, nesigurnost na lopti i Messi se usrao u njih.
Ova ekipa pored manjka kvaliteta u veznom redu ima i velik nedostatak inteligencije i magije u pojedincima i jednostavno manjak muda.
Nezavisno od revanša, čak i u slučaju nekog čuda, veliki rezovi se moraju napraviti. Buffon treba prestati, Barzagli treba otići, kao i Asamoah, Khedira, Marchisio. Chiellini i Mandžukić moraju manje igrati, ne da budu glavne uzdanice. Dybala...potpuno sam ravnodušan, čak bi radije da ode, nervira me.
Max...ako će se sve ovo gore odraditi, potpuno remontirati vezni red, donijeti jasna odluka oko formacije i sistema igre - neka ostane (mada mislim da svakako ide). Ustajalo se ovo i osim ako baš svi ne igraju kao sat...iako opet ne vidim kojeg trenera mi možemo dovesti da bude bolji od njega, pogotovo ako i taj novi dobije krnjavu ekipu 3-4 godine zaredom, ne znam ko može izvući maksimum kao on.
Ova ekipa pored manjka kvaliteta u veznom redu ima i velik nedostatak inteligencije i magije u pojedincima i jednostavno manjak muda.
Nezavisno od revanša, čak i u slučaju nekog čuda, veliki rezovi se moraju napraviti. Buffon treba prestati, Barzagli treba otići, kao i Asamoah, Khedira, Marchisio. Chiellini i Mandžukić moraju manje igrati, ne da budu glavne uzdanice. Dybala...potpuno sam ravnodušan, čak bi radije da ode, nervira me.
Max...ako će se sve ovo gore odraditi, potpuno remontirati vezni red, donijeti jasna odluka oko formacije i sistema igre - neka ostane (mada mislim da svakako ide). Ustajalo se ovo i osim ako baš svi ne igraju kao sat...iako opet ne vidim kojeg trenera mi možemo dovesti da bude bolji od njega, pogotovo ako i taj novi dobije krnjavu ekipu 3-4 godine zaredom, ne znam ko može izvući maksimum kao on.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.