Jel neki portal to objavio ili je insajderska ?Chstal je napisao/la:Biberovic nece igrati za BIH, ovo je zvanicno.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Za ovoLotus je napisao/la: molim te ubuduce na moje komentare ne odgovaraj..Ti kako si ponizen na ovom forumu od strane forumasa neno#

Frajer sve sto je postigao to je bilo zestokim uvlacenjima, a ovdje nisu ljudi zaboravilo njegovo bahato ponasanjem tipa "ja znam vi nemate pojma"
Greška ja Haruna od starta nisam gotivio jer znam sta je radio prije KS BiH, ali me je neko vrjeme natjerao da promjenim misljenje da bi me opet demantovao kod slucaja nurkic i onda sam saznao koliku korist je harun imao od svog, iz danasnje perspektive, osrednjeg posla jer njega je zestoko posluzila sreca sa jusufom, aticem i dzananom + je poznjao ono sto su sparsi sijalipoceo si pisati protiv Haruna i svih ljudi u onom sazivu,tako da mozes drugima ovdje prosipat pricu i pricati bajke meni ne mozes..jer imam oci i usi i znam sigurno deset puta vise od tebe sta se radilo, a sta se sad radi-NE RADI.
Evo poslje njega sta smo to mi kosarkaski profitirali i gdje nesta u danu njegov sistem tj. nije ga ni bilo sve je bilo na horuk i na prepad
Evo zeznuo se i uzeo je Bosnu, sada cemo vidjeti njegove stvarne organizacijske sposobnosti i sta bi sa njegovim pozivom mladima koji su ga "obozavali"
Zato ja reagujem jer takvi kao ti i dalje predstavljaju da je prije koju godinu bilo extra a sada je odron
Mada da se razumijemo meni je danasnja klika pala na prvom ispitu, a to je kada su postavili neuku gnjidu mulaomerovica za selektora i znam koliko se ne radi
Jos nesto ovo je forum, ako postavis post ocekuj da ce imati repliku sada sto ti tu repliku neces da cujes i na nekulturan nacin reaguje vise govori o tebi
E u tom slucaju komotno otvori sebi blog gdje ces samo ti pisati sta hoces i da te niko ne kritikuje, a svaki put kada ovdje postavis post ocekuj repliku, naravno ako ce odgovor biti opet ovako bezobrazan ocekuj da neko vrjeme neces niti pisati na forumu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Nece igrati ovo ljetu u-18 ili nece uopce igrati za BiH?Chstal je napisao/la:Biberovic nece igrati za BIH, ovo je zvanicno.
Nesto mi kaze da je ovo drugo.
Edit. lol a ljutili smo se zbog Wilbekina

Nece ne mora, vala niko ko nece ne moraChstal je napisao/la:Biberovic nece igrati za BIH, ovo je zvanicno.
Samo braca turci jasu i dalje, sto kazu sta ce ti neprijatelji kada imas ovakve prijatelje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa isti su protagonisti koji nam na ntu zabijaju noz u ledza3isamagicnumber je napisao/la:Nece igrati ovo ljetu u-18 ili nece uopce igrati za BiH?Chstal je napisao/la:Biberovic nece igrati za BIH, ovo je zvanicno.
-
- Kontakt:
Ne nose turci glavnu krivicu za ovo. Nesto ovako bi se samo moglo desiti kod bosnje.nerminh74 je napisao/la:Pa isti su protagonisti koji nam na ntu zabijaju noz u ledza3isamagicnumber je napisao/la:Nece igrati ovo ljetu u-18 ili nece uopce igrati za BiH?Chstal je napisao/la:Biberovic nece igrati za BIH, ovo je zvanicno.
Trebalo bi se studije napraviti od ovoga jer vec ima toliko slucajeva da bi se moglo neke zakljucke napraviti. Nauka kaze da je jedan od glavni simbola primata i insana ta neka pripadnosti grupi u kojoj si rodzen, odakle si itd. Sta se onda moze reci za ovake... Osjecaju pripadnosti narodu koji je dosao sa bukvalno supratne strane zemaljske kugle, drugima je dovoljno nekoliko $ extra u dzepu da prodaju tu neku pripadnosti koji njih cini ljudima. I mislim da bi se i trebalo prestati zamjerati srbima i hrvatima koji idu davati svoje usluge Srbiji i Hrvatskoj jer je ovo mnogo ozbilnji problem i mnogo veci prioritet, ako se ovo sredi (u sta sumjam) i druge stvar bi posle boje funkcionisati.
Zadnja izmjena: 3isamagicnumber, dana/u 03 apr 2018, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Da, nastupat ce za Tursku postoje velike sanse da igra za U-18 Turske.
-
- Kontakt:
Chstal je napisao/la:Da, nastupat ce za Tursku postoje velike sanse da igra za U-18 Turske.
nemora, ima ko hoce... caos

-
- Kontakt:
I naravno medije ce sve ovo presutjeti i savezu ce biti dovoljno par hiljada eura koje ce podjeliti izmedzu sebe. A vecini ce tek biti jasno kada vide da neko zvani Biberoglu koji mnogo lici na jednog koji se zvao Biberovic u mladzim danima igra za Tursku u crvenom protiv BiH 
Edit. samo da spomenem, uopste nisam bio nesto impresioniran sa njegovim talentom, vise mi smeta princip ove price. To da se moze ocekivati i u buducnosti da talentovani ljudi iz BiH idu prestavljati Tursku ili neku drugu zemlji i da je to vec sasvim normalo postalo.

Edit. samo da spomenem, uopste nisam bio nesto impresioniran sa njegovim talentom, vise mi smeta princip ove price. To da se moze ocekivati i u buducnosti da talentovani ljudi iz BiH idu prestavljati Tursku ili neku drugu zemlji i da je to vec sasvim normalo postalo.
Zadnja izmjena: 3isamagicnumber, dana/u 03 apr 2018, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Vladika Gligorije: "Mnogo turskog i balinskog ima među nama", za ovu situaciju bukvalno 

Ne moze igrati za njihove juniore jer je vec igrao za nase kadete, jedino ako mu ovi iz naseg saveza daju dozvolu. Za njega vrijedi isto kao i za Sulejmanovica, tj. nista prije 21 godine. Doduse, znamo koliko jak utjecaj imaju Turci, tako da je sve moguce. Meni su oni u ovoj situaciji najmanje krivi, iako mi iz dana u dan postaju sve mrzi. Ja bih na ovo samo dodao onu legendarnu Josipovu: 'Znam ja nas, yebo ti nas.'Chstal je napisao/la:Da, nastupat ce za Tursku postoje velike sanse da igra za U-18 Turske.
Definitivno prestajem pratiti mlade uzraste, jer tu se vise nema sta vidjeti. Nema smisla trositi zivce i na to, jer dolaze dani kad cemo ubjedljivo gubiti od amaterskih reprezentacija u ovom sportu. Otkako je Harun otisao iz saveza, vise niko ziv ne vodi racuna o tim mladim uzrastima (koliko god ga ja ne simpatisao). Ocekujem da za par godina kosarka padne na grane na kojima je trenutno rukomet, a itekako smo talentovana nacija za oba sporta...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Da upravo ovo, obzirom da je igrao nasu u16 kako moze igrati tursku u18 sem ako mu neko nije dao ispisnicu3isamagicnumber je napisao/la:I naravno medije ce sve ovo presutjeti i savezu ce biti dovoljno par hiljada eura koje ce podjeliti izmedzu sebe. A vecini ce tek biti jasno kada vide da neko zvani Biberoglu koji mnogo lici na jednog koji se zvao Biberovic u mladzim danima igra za Tursku u crvenom protiv BiH
E sada neka novinari upitaju savez kako je to moguce
A slazem se i sa njegovim talentom
Kad će izmigoljiti prvi sa pričom: "Nije sve kao što mislite, želi on igrati za BiH koju voli, ali...", ili: "Potpuno ga razumijem, kao da vi ne bi otišli da možete, šta je trebao riskirati..." 

-
- Kontakt:
Biberovicu sve najgore u zivotu, kao i svim idiotima koji sjede u KSBiH.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Wandelanoite je napisao/la:Biberovicu sve najgore u zivotu, kao i svim idiotima koji sjede u KSBiH.
Nezzz sta je savez tu kriv, on ako zeli igrati za Tursku tu ga nitko ne moze sprijeciti...
Jedna povreda tipa PG da dozivi aBd
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
KSBiH je najsmijesnija organizacija na svijetu, da sutra se neki mali Siptar pojavi kao talent mislim da bi izabrao Kosovo ili Albaniju ispred BiH.Bassha je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Biberovicu sve najgore u zivotu, kao i svim idiotima koji sjede u KSBiH.
Nezzz sta je savez tu kriv, on ako zeli igrati za Tursku tu ga nitko ne moze sprijeciti...
MES QUE UN CLUB!
Wandelanoite je napisao/la:KSBiH je najsmijesnija organizacija na svijetu, da sutra se neki mali Siptar pojavi kao talent mislim da bi izabrao Kosovo ili Albaniju ispred BiH.Bassha je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Biberovicu sve najgore u zivotu, kao i svim idiotima koji sjede u KSBiH.
Ma svi nasi sportski savezi su smijesti realno

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
@kobe24 је - $ %. " за ? ? ? & (наравно, & у " ' " ") не ' " јер је " " " (ЕП У-16 " то А $, 2016-е) за " у ? ".
Поређење са "? ?" (" је & " & $) " % /, јер је " рођен у ".
? " " рођен у &, рођен је у " (ту су " на ' ' / $ ' ", " " га прате), " " " ", " $ ? ' & $, & " ? & ".
У ' $ ". У & " се по " " " " ", " " не " ? " %. ", " су (& & " ? "" су $, ? су " $ $ $", " су $) " $ у ' & (-) спору ? " " у " ".
", & & ', " $ $ " ? у овој " ", " $ је ? " " $ $ ", " " $ " за &, па $ се о ? не ".
Поређење са "? ?" (" је & " & $) " % /, јер је " рођен у ".
? " " рођен у &, рођен је у " (ту су " на ' ' / $ ' ", " " га прате), " " " ", " $ ? ' & $, & " ? & ".
У ' $ ". У & " се по " " " " ", " " не " ? " %. ", " су (& & " ? "" су $, ? су " $ $ $", " су $) " $ у ' & (-) спору ? " " у " ".
", & & ', " $ $ " ? у овој " ", " $ је ? " " $ $ ", " " $ " за &, па $ се о ? не ".
Cisto usput receno.kobe24 je napisao/la:Ja bih na ovo samo dodao onu legendarnu Josipovu: 'Znam ja nas, yebo ti nas.'
Recenicu je izrekao prvi Branko Ćopić...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ne zelim mu ja nikakve povrede ni bolesti u zivotu, ali od srca zelim da Sparsi budu najbolja ekipa za koju ce igrati u karijeri. Savez nije nista kriv u njegovom slucaju, ali jeste kriv za sve ostalo. Jednostavno, nikog ne zanimaju ti mladji uzrasti. Ne pokusava se napraviti neki sistem u kojem bi se djeca u klubovima razvijala za reprezentaciju, gdje bi i 'domaci' Srbi i Hrvati vidjeli neku buducnost ovdje. Srbija razmislja o djeci koja imaju po 11-12 godina na nasoj teritoriji, a nase zvanicne omladinske selekcije nemaju posteno okupljanje prije evropskih prvenstava. Da ne pricam o nacinu na koji se ta djeca uopste 'skautiraju' i na osnovu cega dobijaju pozive. Nema vise Nurkica, Muse i Sparsa, sa po 5-6 solidnih momaka u svakom uzrastu...Bassha je napisao/la: Nezzz sta je savez tu kriv, on ako zeli igrati za Tursku tu ga nitko ne moze sprijeciti...
@Pasha, ma znao sam da je Copic, ali mi je, pisuci ovo, nekako u usima odzvanjao Pejakovicev glas.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, MElloo i 18 gostiju.