FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

saskend444
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la saskend444 » 03 apr 2018, 12:48

Oerde je napisao/la:Ne znam jel još nekom smiješno ovoliko pisanje o optužbama Krupe da smo igrali grubo. Ali to u neku ruku govori i o ozbiljnosti rada naše uprave, ili PR -a, ko je već zadužen za to. Mi primimo gol iz ofsajda u listići, niko ni "a", s druge strane zrinjski-željo na svaku sudijsku se digla kuka i motika. Razlog što ne spominjemo to zakidanje iz listice je to "što smo i igrali loše"!? Pa šta, svejedno nam je ukraden bod. Naposlijetku se peru od optužbi Krupe da smo igrali grubo. Smijurija.
Uprava druže. Nisu ni ti ljudi glupani, ko što se ovdje predstavljaju. Ljudi predlažu, mole, kume, ali kad Uprava neće da da zeleno svjetlo da se nešto objavi, realizuje, možeš ti predlagati do sutra. Hujić je sve odlično rekao i intervju njegov je za isčitavanje u više navrata, tek kad se 2,3 puta pročita, vidi između redova, shvatiš kako stvari idu...

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 03 apr 2018, 14:55

Ma 90% trenera u nasoj ligi nakon poraza trazi alibi u necemu. Ovi malo bezobrazniji pocnu optuzivati protivnike. Nista novo realno. Seljacka posla.
Hujic je jos od kako je Valentin postavljen na poziciju koju je on zelio bukvalno u opoziciji. Svi znaju da Sabrinu i Valentina ne mirise nikako. Mislim da je i bolje da je otisao pa da fino sve kaze nego da je u klubu i suti. A Sabrinu i ekipu sto neko rece moze samo Tan ili palica istjerati. Tesko nesto trece.
Jutros pricam sa drugom kako nam se iz kluba nikako ne oglasavaju ni za sta, kaze mi on pa ne znam ni kako imaju vremena, pola ih nije tu, a pola zauzeto, inspekcije nam u klubu vec 6-7 dana. Zna li iko ista vise oko ovoga? Jel neka rutinska kontrola, ili?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 apr 2018, 15:03

ReufHerco je napisao/la:Ma 90% trenera u nasoj ligi nakon poraza trazi alibi u necemu. Ovi malo bezobrazniji pocnu optuzivati protivnike. Nista novo realno. Seljacka posla.
Hujic je jos od kako je Valentin postavljen na poziciju koju je on zelio bukvalno u opoziciji. Svi znaju da Sabrinu i Valentina ne mirise nikako. Mislim da je i bolje da je otisao pa da fino sve kaze nego da je u klubu i suti. A Sabrinu i ekipu sto neko rece moze samo Tan ili palica istjerati. Tesko nesto trece.
Jutros pricam sa drugom kako nam se iz kluba nikako ne oglasavaju ni za sta, kaze mi on pa ne znam ni kako imaju vremena, pola ih nije tu, a pola zauzeto, inspekcije nam u klubu vec 6-7 dana. Zna li iko ista vise oko ovoga? Jel neka rutinska kontrola, ili?
Ne postujemo finansijski fair-play :D nesto slicno kao PSG :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2018, 15:13

Pa znate da je klub imao verifikovan nalog ovdje, jedno vrijeme je bio aktivan u obavjestavanju navijaca oko dosta informacija, nije dugo trajalo, valjda im pegla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 apr 2018, 15:21

Sjediš na radnom mjestu i ne radiš svoj posao. Meni to ne ide u glavu :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2018, 17:03

Znaci Hodzic preskace i Zeljeznicar,predpostavljam da ce u tom slucaju na bekove Bekic i Stanojevic :think: :crazy:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 apr 2018, 17:29

I onda mi zamjerimo juniorima što nas napuštaju..

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 03 apr 2018, 18:54

Hebes ti taj PR kad mu navijac na forumu mora napisati da je vrijeme da se aktivira i da napise neki odgovor u ime kluba.
Nisam neko ko se stalno zali kako mu nesto ne valja, nesto fali, ali u danasnje vrijeme kad ne moras imati neke specijalne skole da budes admin stranice na facebooku, potrebno ti je osnovno poznavanje modernih tehnologija, jos ne moras ulagati nesto puno truda jer po prirodi vodis stranicu koja ce zbog onog sto predstavlja imati hiljade lajkova; pored svega toga, mi imamo ovako losu facebook stranicu i ovako nezainteresovanog admina, fakat porazavajuce.
JURIŠ

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 apr 2018, 19:01

Radim u kompaniji sa preko 900 uposlenih, imamo stranicu sa preko 5o ooo lajkova, i dnevno provedemo po 2-3 sata maksimalno kako bi je odrzavali bas, bas aktivnom. PR jednog nogometnog kluba ne treba ni toliko da bi imao drama aktivnu stranicu. Ali rumeni banuje ljude umjesto da radi svoj posao.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2018, 19:19

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 03 apr 2018, 19:46

haris004 je napisao/la:Sjediš na radnom mjestu i ne radiš svoj posao. Meni to ne ide u glavu :roll:
Pitanje je dolaze li naši ikako na posao. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 apr 2018, 19:55

Ona se Potura i sad gOnja po Parizu. :mrgreen:

BogUmi reklamira nas na Parku Princeva :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 03 apr 2018, 19:56

belosevic28 je napisao/la:Radim u kompaniji sa preko 900 uposlenih, imamo stranicu sa preko 5o ooo lajkova, i dnevno provedemo po 2-3 sata maksimalno kako bi je odrzavali bas, bas aktivnom. PR jednog nogometnog kluba ne treba ni toliko da bi imao drama aktivnu stranicu. Ali rumeni banuje ljude umjesto da radi svoj posao.
Ja pratim ova dešavanja oko PR-a evropskih klubova i ovih iz regiona interesantno mi je to. Mogao bi predložiti nekoliko ideja klubu, ali ništa trenutno. Marketing, najave i te gluposti. Treba puno više vremena i ozbiljniji pristup za ovo što se priča. Naši moraju još puno više raditi 2-3 sata dnevno su ništa i nema od tog ništa ozbiljno puno više vremena se mora potrošiti na dobre i kvalitetne stvari. Ako nije tajna može i na PP baš me interesuje koja stranica ima dobru aktivnost s 50.000 lajkova i 2-3 sata rada dnevno. :D

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 apr 2018, 21:52

Definitivno najbolje administratore u Evropi i šire imaju Nijemci, konkrentno str. Bundeslige i facebook stranice njemačkih klubova. U svakoj objavi imamo dozu humora i stranice su praćene! Na našoj stranici ništa konkretno ne vidimo, na Youtube nema kvalitetnih klipova, nema najava za utakmice, sve što objavljuju - objavljuju reda radi.

Pa dajte! Potrudite se oko posla za koji ste zaduženi!
Hoćemo kvalitetniji dizajn, više objava, intervjue, dronove, najave za utakmice, najbolje golove i tako dalje.

Zar je teško da naša klupska TV snima svaku utakmicu i najzanimljivije detalje postavi na Youtube kanal?
POTRUDITE SE! PLAĆENI STE ZA TO!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 04 apr 2018, 10:14

https://sportsport.ba/fudbal/husic-ako- ... rni/272755 ... "Dogodine možda budem bio predsjednik Sarajeva, otkud znaš?"

Azmir iz Siminog Hana, Sabrina iz Siminog Hana, oboje imaju snažnu poveznicu i dugi niz godina su živjeli u Americi. Mi trenutno bez Predsjednika, previše je to meni slučajnosti da bi teko ovaj izjavio ovo...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 apr 2018, 11:38

Spreman sam branit upravu ako mi ponude dobru platu!

**Ljude iz uprave molim da mi se jave u PP sa ponudama**
**Hva La**
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 apr 2018, 11:54

saskend444 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/husic-ako- ... rni/272755 ... "Dogodine možda budem bio predsjednik Sarajeva, otkud znaš?"

Azmir iz Siminog Hana, Sabrina iz Siminog Hana, oboje imaju snažnu poveznicu i dugi niz godina su živjeli u Americi. Mi trenutno bez Predsjednika, previše je to meni slučajnosti da bi teko ovaj izjavio ovo...
Ovaj kad bi dosao tek bi onda postali putujuci cirkus..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 apr 2018, 12:34

FrancescoTotti je napisao/la:
saskend444 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/husic-ako- ... rni/272755 ... "Dogodine možda budem bio predsjednik Sarajeva, otkud znaš?"

Ovaj kad bi dosao tek bi onda postali putujuci cirkus..
Ovaj ljakse Sisoja bi bar ulozio koji milion, a ovi trenutno uhljebi nisu ni po kakvim zaslugama u klubu , nit su marke i njeg svojom radom i zaslugom donijeli a uzimaju plate begovske , kakva je razlika, cirkus i sad i vazda
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 apr 2018, 12:51

Zasto bi neko ulagao svoje pare u tudji klub?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 apr 2018, 13:01

Evander je napisao/la:Zasto bi neko ulagao svoje pare u tudji klub?
Ma brate tamam da ga otkupi od Tana ja licno sam protiv ovog manipulatora i seljaka
Nego govorim da smo vec cirkus od kluba veci nego kad bi nam ovaj **** doso, a da ovi trenutni nicim nisu zasluzili funkcije u klubu koje imaju cak stavise unazadili su klub u ovom vremenu ko Muco i kompanija u onom , tako da nam na isto dodje , samo sto da je on na mjestu lezbace mozda mi na neki nacin i upumpo neka sredstva u klub ( njegova licna )
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Vanja8 i 14 gostiju.