Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

sviunapad1010
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
Sad je jasno zašto ovi iz ZE ne smiju zaviriti na prepucavanja :lol:
Pa da forum ne blokira, dovoljno što te pršću svi ostali tamo. :kafa:
:rol: :rol:
Kanta nasa u smajli brigadi smogovaca :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 apr 2018, 00:01

Tuzlaci ako budete losi, vas cemo izbaciti a granicu ostaviti, pazite!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2018, 00:03

tareizo je napisao/la:
tako cemo i sad ostat opet kazem NAZAALOST
Nemam nista protiv fer je priznati i biti realan a ne praviti se blesav. Nikakve mrznje nema, to sto pisem je činjenično stanje. Celik je zasluzio ispadanje zahvaljujuci vama samim niko vam nije radio o glavi ni muljao da vas zavali. To sto vi to doživljavate kao mržnju do vas je i jos tezite da kao i prije zavalite nekoga. Cinjenice kazu potpuno bi bilo zasluzeno vase ispadanje ove godine.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2018, 00:05

prisonbreak je napisao/la:Tuzlaci ako budete losi, vas cemo izbaciti a granicu ostaviti, pazite!
Kako ste krenuli izbacivati i ovi iz LZP su ugroženi :lol:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 apr 2018, 00:08

prisonbreak je napisao/la:Tuzlaci ako budete losi, vas cemo izbaciti a granicu ostaviti, pazite!
Vi ste granicu davno ostavili i presli, sa vizom u jednom smjeru
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 apr 2018, 00:09

Kako ste krenuli izbacivati i ovi iz LZP su ugroženi :lol:
Sve je moguce, licence cudo rade :urnebes: :lol:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 03 apr 2018, 00:09

tareizo je napisao/la:
tako cemo i sad ostat opet kazem NAZAALOST
Nemam nista protiv fer je priznati i biti realan a ne praviti se blesav. Nikakve mrznje nema, to sto pisem je činjenično stanje. Celik je zasluzio ispadanje zahvaljujuci vama samim niko vam nije radio o glavi ni muljao da vas zavali. To sto vi to doživljavate kao mržnju do vas je i jos tezite da kao i prije zavalite nekoga. Cinjenice kazu potpuno bi bilo zasluzeno vase ispadanje ove godine.
drug mi ne trazimo ostanak u papri ligi po svaku cjenu - nek ispadnemo ,al ti drug haman u svakom drugom postu u najmanju ruku provociras da ne napisem drugu rjec
kazem ispadamo sigurno na zelenom terenu,a ako bude radio zeleni sto onda cemo opet sljedece godine bit premiyerligasi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2018, 00:22

Dok god su nam takva razmišljanja u borbi za titule i za ispadanja bice hrkljus liga sto i jeste. Propalo smo drustvo u cjelini. Ovdje jedino lazi prolaze i bajke, istinu niko ne voli čuti ni slučajno a kamoli prihvatiti.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 03 apr 2018, 00:37

"Kako je prošle godine odlučena Premijer liga, sjeća li se iko toga? U 90. minuti je smiješan penal odlučio prvenstvo. Taj penal je nekom donio 580.000 eura."

- Azmir Drina Zvornik Husić

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 apr 2018, 01:01

Smiješan post. Nigdje veze s vezom. Radikalizam je katastrofa bilo koje vrste. Tebi ako se sviđa uživaj naravno nista protiv nemam.
Čemu onda radikalna neinteligencija/neukost? Licemjerje...
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 03 apr 2018, 01:10

Evo jedna teorija zavjere za naredni vikend, Mulalic namjerno gubi od Slobode i tako se sveti Celiku i Robijasima sto su ga gospodski ispratili sa BP :cool:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 apr 2018, 01:12

avenija je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Dok god su nam takva razmišljanja u borbi za titule i za ispadanja bice hrkljus liga sto i jeste. Propalo smo drustvo u cjelini. Ovdje jedino lazi prolaze i bajke, istinu niko ne voli čuti ni slučajno a kamoli prihvatiti.
Sta ti islamofobu pises za drustvo stidi se sam sebe sto mrzis druge radi vjera cak ih i ponizavas pogrdnim imenima, stidi se
To ti je sindrom tuzlanske "mrtve carsije".... ustoličio ga je Faraon iz islamovaca....nije "IN" po kodeksu tog komuniste ici u dzamiju....on bi njih najradje poravnao i zemlju dodijelio Slovencima, recimo....za par stanova u Ljubljani a on da stampa i cita svoja literarna djela.....a sport....pa ne interesuje ga....tako da ovih dana iz prve lige ispade i evropski prvak .... iz lige iz koje je gotovo nemoguće ispasti.... grad soli-kosarku voli.... hahahhaha...cestitke Zgradonacelniku
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 apr 2018, 07:40

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Addict je napisao/la:E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.
Opusti se, niko Mladost nije ni spomenuo kako treba. Niti mislim da neko nekome pušta niti mislim da neko nekome treba da pušta, momak se samo normalno zapitao kome se ovaj vaš pravda na press konferenciji? Vjerovatno najnebitnija ekipa u ligi ikad i lik iz čista mira počne da priča o svom poštenju, o tome kako igraju časno itd. Hajd' da je pobjedio pa da čovjek kaže ima razlog. Ono, mogli smo se prodati, ali, nismo, igramo za sebe. Nego, završi se utakmica sa jednim kartonom, odigra se kako se odigra, izgubi utakmicu i oplete ničim izazvan o svom poštenju. :lol:
Što se nas tiče, mi smo do sad pokazali da treba da ispadnemo i stojimo gdje i pripadamo, ali isto tako, još je 7 utakmica ostalo pa i ako preživimo biti će to zasluženo(kao i prošle sezone). Ne smijem ni zamisliti pucanje čireva ako se to desi. :rol:
Hajd ba padobranac malo procitaj par stranica na ovoj temi, pa se prebaci na Celikov podforum, pa onda malo na fb. Kad sve to obavis onda dodji i reci nesto.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 apr 2018, 07:49

tareizo je napisao/la:
Addict je napisao/la:E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.
al problem je u tome sto ste vi bili,sad ste i bicete nebitni uvjek ne samo u :bih: nego i kaknju, jer kolko god ste bolji od rudara uvjek cete bit donji

bas kao i zrinjski u mostaru,sloga u tuzli, krupa u bl itd.
uzivajte jos par godina ,a onda sudbina Brotnje,modrice i inih drugi
a dotad nasladzuj se nasem imbisu i uzivaj u vlaznosti zraka s druge planete ;)
Opusti se cir ces dobiti.
Eto nama se predvidio sudbinu ne bi bilo lose da bacis i za svoj klub koji grah...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2018, 08:02

Koji likovi ne mogu da vjerujem. S kim god trebaju igrati kreće pisanje protiv tog kluba, grada, navijača...

A onda ko im uzvrati pišu tolike gluposti da nema dalje, svi ih mrzimo, svi protiv Zenice... Tako su danima prije počeli pisati yebat ćemo Slobodu.

Pitam ja a gdje su ti prijateljski odnosi gdje nestadoše odgovor kakvi ba prijateljski odnosi bla bla. I onda kada im odgovoris kreće ovo svi su protiv njih, tesko su ogranicenje yebo balkon.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2018, 08:49

ZenickiLC je napisao/la:
ZenickiLC je napisao/la:Ovaj put nisu stedjeli na najlonu,uzeli su skuplji 2 marke kvadrat.Jer ipak igraju protiv slobode njima je blato domaci teren.
Ziku ovih sindikalaca jesu lojalni. Ko fol gotive nas a za zeljanu se navija :lol:
Ucero vam mutevelija, a vi njemu.
Alo joge poceraj,nemoj gluposti pricat dje cu za zelju navijat :puke:
Vama ona njiva odgovara zato su se siptari i prepali mozda udje koja frljoka s vrha sesnesterca,pa se onda lakse branit ne mogu se ondje dva pasa spojit ljeve krompira smetaju :kafa:
slika
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 03 apr 2018, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2018, 09:43

ZenickiLC je napisao/la:
ZenickiLC je napisao/la:Oce joge ostavit ce nas , da ti dodjes na izlet malo odmoris oci.Za razliku od onda kad su vas sutnuli .trebali ste dole i ostati,nije ovo za vas previse je urbano.
Ostavit ce vas Bake riđobradi kao i do sad. Dobro je da si priznao. Prave pichke ovi zenicani sve fol bratski odnosi a sad igramo u blatu itd. Pokazao si pravo lice bar ti a ima vas jos. Pizda prava iz ZE.
Kakvi bratski odnosi joge mooj,o cemu ti pricas :lol:
slika

slika

Tako je počelo moja rasprava sa smogovcima :salut:

Tacnije shvatio sam šta misle o Slobodi, da ne tušim dalje ima tu još svega. Krenu da uvaljuju pa kada im odgovoriš činjenicama mrze ih Tuzlaci. :salut:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 apr 2018, 10:18

kada bih morao birati između slobode i čelika odabrao bih leotar i gošk
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 03 apr 2018, 10:39

sljedece sezone ce prva liga fbih-a biti stvarno jaka... celik/sloboda, vitez, velez, sloga, olimpik/zvijezda, bratstvo, jedinstvo, travnik... svi ovi timovi mogu biti prvaci sljedece godine!
45515

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 apr 2018, 11:59

Na koliko vremena prica o baki da ne gledam cijelu emisiju ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.