NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 02 apr 2018, 14:32

SMR187 je napisao/la:Na osnovu cega? Niko nije rekao da je cilj premijer liga, pa da kazes 'et vi niste svoje odradili, sad cete bit kaznjeni'.
Na kraju krajeva uopste nema potrebe za nekim kaznjavanjem kad ionako ne igraju u nekim uslovima koje bi svako pozelio. Kako god da je, dobro je
Ako nije cilj zasto se onda igramo.jel da samo da se ucestuje.ako nije cilj pl zasto prcamo sisoju, dzabe covjek ulaze toliki novac, lakse mu je rec daj 100 000 km i mi.odustajemo, ha ya isto qrac il bio 2,3 il 7 ili 8 nista nam neznaci, sto neuzmu novac pa neuloze u stadion,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 02 apr 2018, 14:40

combe80 je napisao/la:Ovaku ekipu i trenera nismo zadugo imali extra sve samo eto sto fali iskusnjara dva tri i to je to, nije nama niko kriv sto mi nemozemo naci jos sponzora pa da udjemo u premijer. Djeca su sila igraju extra i oscilacije kod igre posebno mladih igraca su svakodnevni... Nebi me cudilo da u Bihacu 2:0 izgubimo a Olimpika 3:0 dobijemo...

Trebali smo se svi na polusezoni organizovat i naci jos love za dva tri iskusna i usli bi ovako sve preko treceg mjesta extra i nemase sta zamjerit igracima... pogledajte samo najmanje pet iz mladog pogona je tu, stace Devedzic recimo sudiji reci ili onaj novi mladi napadac??? Moze samo zuti dobit a da je tu stara mrcina osuje mater sudiji on mu nista...

:bih:
Jesi nepismen čobane, a zareze ti jos nisam ispravio, nama našao nešto za stadion govorit :rol: :rol: :rol: :rol:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 02 apr 2018, 15:25

josipmusa je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Ovaku ekipu i trenera nismo zadugo imali extra sve samo eto sto fali iskusnjara dva tri i to je to, nije nama niko kriv sto mi nemozemo naci jos sponzora pa da udjemo u premijer. Djeca su sila igraju extra i oscilacije kod igre posebno mladih igraca su svakodnevni... Nebi me cudilo da u Bihacu 2:0 izgubimo a Olimpika 3:0 dobijemo...

Trebali smo se svi na polusezoni organizovat i naci jos love za dva tri iskusna i usli bi ovako sve preko treceg mjesta extra i nemase sta zamjerit igracima... pogledajte samo najmanje pet iz mladog pogona je tu, stace Devedzic recimo sudiji reci ili onaj novi mladi napadac??? Moze samo zuti dobit a da je tu stara mrcina osuje mater sudiji on mu nista...

:bih:
Jesi nepismen čobane, a zareze ti jos nisam ispravio, nama našao nešto za stadion govorit :rol: :rol: :rol: :rol:
Glupsone to drugi covjek pise, samo slicni nicovi. Ukljuci malo možđane.
Dokle stigo stadion? Jesul krenuli reflektori? Posto je ovo ostalo zavrseno. Izronice stari!!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 02 apr 2018, 16:03

:D jooj ismija se, izvinite pravopis mi nije bas nesto. I istina je ja sam drugi covjek to jest drugi combe :tralala: tako da necu zamjerit na ovoj uvredi gore :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 apr 2018, 21:45

Karacic sudi :rol: :rol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 apr 2018, 23:43

astra1922 je napisao/la:Karacic sudi :rol: :rol:
Sta reci koju poruku poslati :urnebes: :urnebes:
Savez izgleda nista ne prepusta slucaju ide se da bude maksimalni egal izmedju ekipa, i dal je moguce da Vlado vise ne delegira sudije :hmmmmm: :hmmmmm:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 03 apr 2018, 06:22

Jbt jest se Husic uhvatio Zvijezde za sudjenje protiv sloge, debil pokusava u javnosti da tako dodatni pritisak stvorije na nas...od nasih u klubu treba neko sto prije da ga demantuje...
Azmire lopovcino svime i svacim se bavis, zato nosi dobro doso ni u jednom klubu....smecaru
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 03 apr 2018, 07:42

Nije on to rekao u negativnom kontekstu nego hoce da kaze cim izgubim neko sudije mu krive, sta je on trebao radi poraza protiv Zvijezde da sudije krivi u tom smislu je kako sam skontao rekao, u sarajevu slon prne pise se po novinama i portalima sarajevskim.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 03 apr 2018, 07:45

crvenobijeli je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Na osnovu cega? Niko nije rekao da je cilj premijer liga, pa da kazes 'et vi niste svoje odradili, sad cete bit kaznjeni'.
Na kraju krajeva uopste nema potrebe za nekim kaznjavanjem kad ionako ne igraju u nekim uslovima koje bi svako pozelio. Kako god da je, dobro je
Ako nije cilj zasto se onda igramo.jel da samo da se ucestuje.ako nije cilj pl zasto prcamo sisoju, dzabe covjek ulaze toliki novac, lakse mu je rec daj 100 000 km i mi.odustajemo, ha ya isto qrac il bio 2,3 il 7 ili 8 nista nam neznaci, sto neuzmu novac pa neuloze u stadion,
Kakav novac bolan pa Zvijezda se financira iz opstinskog budzeta 15 tak hiljada km i to je to 2-3 hiljade jos namire upravni odmor i placeno sve od sekretara, treneri, radnici odrzavanje terena, ekonomi, fizioterapeud, doktor amabas svi o kakvim mi parama pričamo kljucni problem i jest novac u zvijezdi.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 apr 2018, 09:06

Piska nosi me skonto, ako necemo uc,ako igramo pa sta bude, bolje uzet kees od ovih sto se bore za opstanak i ovih za ulazak.te pare ulozit u stadion....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 apr 2018, 09:22

Ja ne mogu vjerovat koje gluposti pojedinci pisu na ovoj i drugim temama. Kako su nas sudije izmasakrilale ova dva kola kuci. Kako su sjeckale igru. Jesmo li mi gledali iste utakmice.
Protiv Jajca Cvija izlazi pred golmana obilazi ga i ne uspije zabiti. Tome prethodni sumnjiva pozicija ofsajd ili ne. Da te htio povalit digo bi to ne bi ti pustili akcije.
Protiv Slavena vodis 2-0 pa ako sjecka to valjda onda tebi ide na ruku jer vodis. Nek prekida i sjecka do sutra. Jel on kriv sto primise dva gola.
Onda ste govorili da ce nas izmasakrirat kartonima a frajer nam protiv Slavena dva cista progleda kroz prste(Dzenis i Adzem).
Sudenje smo ova 4 kola imali za pozelit. I niko nam nije kriv sem nas samih. Igramo lose kad god trebamo napadat i to se vidjelo ova 3 kola kuci, da nemamo taj kapacitet. Samo smo u Hanu nesto odigrali gdje smo igrali na kontre. Ovo kuci je sve bilo patnja.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 03 apr 2018, 09:58

Daj ba combe idi vise nadji sebi klub tipa Real madrid pa navijaj. Pa bolan de zasuci rukave uradi nesto za klub lako je ovdje pisati treba sredstva obezbjediti da budemo konkurenti za ulazak a mi sredstava nemamo zasto ne znam vjerovatno radna grupa nema kapaciteta nisu se pojačali pored pojačanja u ekipi trebalo je i u radnoj grupi biti pojačanja tu lezi kljucni problem.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 03 apr 2018, 10:57

Ma sujenje je bilo extra , nema price sitne greske to neopravdava nikog za dva remija kuci ali iato tako ima se igrat jos dosta mi smo na pocetku slogi bjezali bod a sad bjezis 5 i nevalja ma dajte saberte se malo.
Cuj ovog crvenobjjelog uzet lovu i gradit stadion hahahahhahod koga majstore oni da imaju lovu nebi bili u zoni ispadanja i mante price kupi prodaj bolesno je to i krivo nam kad azmir kupi utakmicu neposteno je to a vamo pisete gluposti nema kraja. Igraj bori se pa sta bude.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 apr 2018, 12:11

batigol777 je napisao/la:Ma sujenje je bilo extra , nema price sitne greske to neopravdava nikog za dva remija kuci ali iato tako ima se igrat jos dosta mi smo na pocetku slogi bjezali bod a sad bjezis 5 i nevalja ma dajte saberte se malo.
Cuj ovog crvenobjjelog uzet lovu i gradit stadion hahahahhahod koga majstore oni da imaju lovu nebi bili u zoni ispadanja i mante price kupi prodaj bolesno je to i krivo nam kad azmir kupi utakmicu neposteno je to a vamo pisete gluposti nema kraja. Igraj bori se pa sta bude.
Kako nema kad travnik kupi za 20 000 km u kaknju, prica se da je i veleza sredio.eto dolazi nam olimpik pustimo im 3 bobe za 50 000 i to je 1/3 krova.to je moje misljenje ako se odustalo od pl.bolje uzet kess i gradit se polako...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 apr 2018, 12:51

spiska je napisao/la:Daj ba combe idi vise nadji sebi klub tipa Real madrid pa navijaj. Pa bolan de zasuci rukave uradi nesto za klub lako je ovdje pisati treba sredstva obezbjediti da budemo konkurenti za ulazak a mi sredstava nemamo zasto ne znam vjerovatno radna grupa nema kapaciteta nisu se pojačali pored pojačanja u ekipi trebalo je i u radnoj grupi biti pojačanja tu lezi kljucni problem.
Koje sad rekao da je nezadovoljan. Ja sam ssmo rekao da ne treba krivit sudije za ova dva kiksa kuci. Jer smo sami krivi. Jel treba od teme do teme i faceboka ic i pricat kako su nas sudije naguzile i pravit budalu od sebe.
Kad je svako ko je i malo normalan i realan vidjeo da smo ova 4 kola imali super sudenje.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 apr 2018, 12:54

batigol777 je napisao/la:Ma sujenje je bilo extra , nema price sitne greske to neopravdava nikog za dva remija kuci ali iato tako ima se igrat jos dosta mi smo na pocetku slogi bjezali bod a sad bjezis 5 i nevalja ma dajte saberte se malo.
Kako nema kad travnik kupi za 20 000 km u kaknju, prica se da je i veleza sredio.eto dolazi nam olimpik pustimo im 3 bobe za 50 000 i to je 1/3 krova.to je moje misljenje ako se odustalo od pl.bolje uzet kess i gradit se polako...
Ma pusti ti priče i laprdanja, 100 ljudi 100 ćudi, Velež sigurno neće nikome pustit. Više bi volio da mi se neko posere na glavu i pljune u lice nego da gledam naštimanu utakmicu. Kad se sjetim protiv Orašja prije 2 godine kad su nam naštimali, sudija nije dao preć pola centra, nisam se jadnije osjećao u životu.
Poenta: Što ne želiš sebi nemoj ni drugom.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 apr 2018, 12:59

Tako je batice, mozda jesmo zijanili, al zijanili su i Sloga i Olimpik. Glavu gore idemo dalje. Kako god imamo 3 boda vise u odnosu na drugog, sto znaci u boljem smo polozaju nego na kraju polusezone. Možda je sporo al napredujemo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 apr 2018, 13:08

Combe za ovo konju glupi naredni put letis sa foruma, kao i spiska za zvaljo i usljo. Kultura dijaloga ce temu podici na visi nivo i molim vas bez vrijedjanja.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 apr 2018, 13:13

Ma prljav je to novac, ne znam da li je iko ista gradio od takvih novaca.
Kad se prodaju utakmice, nesto ode igracima, nesto strucnom stabu zbog kvarenja licnog ucinka i mira u kuci, a najveci dio ode gazdama kluba, nesto malo ode u klub ciato da se nadomjesti to sto nece niko kupiti ulaznice za takve utakmice. :D

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 apr 2018, 15:18

Dobro je to sve jarani moji sutra se nadat finoj igri pa sta bude, tesko ce mo dobit, mozda i najteza utakmica sezone sutra plus igraci mladi i neiskusni i ako izgubimo netreba gubit nadu, ima jos hrpa da se igra polako.... Sudjenje domacih ovih utakmica je bilo 50/50 tako da nismo imali koristi neke nit smo osteceni.

U nekim mojim kalkulacijama i x je vrlo dobar sutra, pa cak i da izgubimo nije smak svijeta...Gracanica ako posteno odigra tesko ce izgubit a Olipmik ce dobit, Metalege je bas lose bilo, spasio ih teren nas ovde. Tako da ce olimpik nama u subotu i to treba dobit ta je utakmica za sest poena tako reci...

Sa pobjedom nad Olimpikom u subotu smo i dalje prvi bez obzira kako sutra odigramo...ja bi se cak i cuvao

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.