Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Addict
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Addict » 02 apr 2018, 23:06

UltrasZenica je napisao/la:
Wolffire je napisao/la: Ovo boldano nemoj molim te o rahatluku. Od prvog naseg dolaska u Zenicu imali smo sranja. Od toga da ste napali momka na kamberovica oteli mu sal i trenerku cini mi se. Da nije bilo Isaka ko zna sta bi bilo. Svako gostovanje hrpa psvovki, seljaci ovo ono, zapinjanje.
Tako da batali me te price o komsiluku i vasem gostoprimstvu i ko zna cemu.
De ne lupaj gluposti. Pa svaku tekmu protiv Mladosti mozes vidjet nekog na BP da nosi majicu,sal,dres Mladosti i nikome ne fali ni dlaka s glave.(pogotovo na istoku :mrgreen: ) Isto tako bude i gradom i sve normala. Dok ste igrali na kamberovica polju dosta raje iz Zenice je islo na vase tekme. Kada mi gostujemo u Kaknju bude isto sve fer i korektno. To za dobacivanja i poneke psovke je moguce od strane pojedinaca jer se i nama isto desavalo u Kaknju da neki indijanci psuju,dizu srednjake i slicno,ali to je manje bitno. :D
Desilo se ovo za skidanje znam momka. Sam je bio nekih par klošara su mu oteli šal. Al ne krivim ja Robiju jer znam da svuda ima klošara. Što se tiče ostalog dok smo bili na KP sve 5, a i to se slažem da je uvijek korektno u granicama neke normale, poneka psovka se ne računa, toga ima svuda u svijetu. I baš zato nema potrebe da se optužuje Mladost jer evo neka me ispravi ako iko zna za neke stvari za koje ja ne znam ali sam siguran da smo od kako smo ušli jedna od najpoštenijih ekipa u ligi, nit dajemo nit nam se daje a najčešće nam se otima pa opet šutimo i trpimo.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 23:09

Kad ih Vitez otrese, lako bi se moglo desiti ako nisu naručili "rasklanjanje" :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 02 apr 2018, 23:12

Addict je napisao/la:
UltrasZenica je napisao/la:
Wolffire je napisao/la: Ovo boldano nemoj molim te o rahatluku. Od prvog naseg dolaska u Zenicu imali smo sranja. Od toga da ste napali momka na kamberovica oteli mu sal i trenerku cini mi se. Da nije bilo Isaka ko zna sta bi bilo. Svako gostovanje hrpa psvovki, seljaci ovo ono, zapinjanje.
Tako da batali me te price o komsiluku i vasem gostoprimstvu i ko zna cemu.
De ne lupaj gluposti. Pa svaku tekmu protiv Mladosti mozes vidjet nekog na BP da nosi majicu,sal,dres Mladosti i nikome ne fali ni dlaka s glave.(pogotovo na istoku :mrgreen: ) Isto tako bude i gradom i sve normala. Dok ste igrali na kamberovica polju dosta raje iz Zenice je islo na vase tekme. Kada mi gostujemo u Kaknju bude isto sve fer i korektno. To za dobacivanja i poneke psovke je moguce od strane pojedinaca jer se i nama isto desavalo u Kaknju da neki indijanci psuju,dizu srednjake i slicno,ali to je manje bitno. :D
Desilo se ovo za skidanje znam momka. Sam je bio nekih par klošara su mu oteli šal. Al ne krivim ja Robiju jer znam da svuda ima klošara. Što se tiče ostalog dok smo bili na KP sve 5, a i to se slažem da je uvijek korektno u granicama neke normale, poneka psovka se ne računa, toga ima svuda u svijetu. I baš zato nema potrebe da se optužuje Mladost jer evo neka me ispravi ako iko zna za neke stvari za koje ja ne znam ali sam siguran da smo od kako smo ušli jedna od najpoštenijih ekipa u ligi, nit dajemo nit nam se daje a najčešće nam se otima pa opet šutimo i trpimo.
Ma bolan niko vas i ne krivi, igrajte i nikakav problem. Za poraz u Zenici kriv je Celik i taktika trenera Muse.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 apr 2018, 23:14

sviunapad1010 je napisao/la:Kad ih Vitez otrese, lako bi se moglo desiti ako nisu naručili "rasklanjanje" :lol:
gledat ces ti mangupe i sljedecu godinu premiyer ligu u svom gradu al ne na tusnju :D
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 23:18

tareizo je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Kad ih Vitez otrese, lako bi se moglo desiti ako nisu naručili "rasklanjanje" :lol:
gledat ces ti mangupe i sljedecu godinu premiyer ligu u svom gradu al ne na tusnju :D
Ozbiljno igraju dobro niko ih nije nadigrao osima nas i listice na proljece, a zakon velikih brojeva je na njihovoj strani.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 apr 2018, 23:19

sviunapad1010 je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
Ozbiljno igraju dobro niko ih nije nadigrao osima nas i listice na proljece, a zakon velikih brojeva je na njihovoj strani.
da da zakon veliki brojeva i velikog novca
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 02 apr 2018, 23:19

tareizo je napisao/la:
Vitez ce nekom do kraja otkinuti koji bod, i sjebat ce ga.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 23:21

tareizo je napisao/la:
To je vec zabranjeno :D

Mislim zakonski heheh

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 23:24

Jel vi stvarno vjerujete da sa ovom ekipom sad Celika mozete dobiti sve do kraja. Bez zayebancije.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 apr 2018, 23:27

tareizo je napisao/la:
To je vec zabranjeno :D

Mislim zakonski heheh
u ovoj zemlji vlada sve samo zakon ne
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 apr 2018, 23:37

u ovoj zemlji vlada sve samo zakon ne[/quote]

Isto kao i prosle godine jel da?[/quote]

bas tako - samo sad nema jajcana sad je neko drugi na redu
p.s nismo srecni zbog toga al to nam je ta slamka za koju se stalno hvatamo NAZALOST
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 02 apr 2018, 23:41

sviunapad1010 na aparatima :D
Ovima sto okrecu razanj treba reci da ga poliju uljem da ne zagori previse :lolno:
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 apr 2018, 23:47

Mi ne znamo sta znaci druga liga, pojasni??
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 apr 2018, 23:47

Addict je napisao/la:E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.
al problem je u tome sto ste vi bili,sad ste i bicete nebitni uvjek ne samo u :bih: nego i kaknju, jer kolko god ste bolji od rudara uvjek cete bit donji

bas kao i zrinjski u mostaru,sloga u tuzli, krupa u bl itd.
uzivajte jos par godina ,a onda sudbina Brotnje,modrice i inih drugi
a dotad nasladzuj se nasem imbisu i uzivaj u vlaznosti zraka s druge planete ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 apr 2018, 23:51

sviunapad1010 je napisao/la:Vidim skupilo vas sve sto vas ima na forumu i potpuna nemoć. Ybt fakat ste druga liga i forumski.
nek si nam se nagovorio momcino iz siminog hana (a mozda si i iz tinje samo neznam gornje il donje,ja mislim donje)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 02 apr 2018, 23:51

avenija je napisao/la:Mi ne znamo sta znaci druga liga, pojasni??
Da ne trosimo vrijeme na slova, vidjecete uskoro. Sve ce vam biti jasno..
Kao svojevremeno nama,Velezu i td...
Uzivancija vidjeces.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 23:51

avenija je napisao/la:Mi ne znamo sta znaci druga liga, pojasni??
Onda si puno mlad cim ne znas. Vjerovatno i znas ubrzo ce ti se samo reći.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2018, 23:51

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Sad je jasno zašto ovi iz ZE ne smiju zaviriti na prepucavanja :lol:
Pa da forum ne blokira, dovoljno što te pršću svi ostali tamo. :kafa:
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 apr 2018, 23:53

tareizo je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Vidim skupilo vas sve sto vas ima na forumu i potpuna nemoć. Ybt fakat ste druga liga i forumski.
nek si nam se nagovorio momcino iz siminog hana (a mozda si i iz tinje samo neznam gornje il donje,ja mislim donje)
Volim sto je naletio jedan kao ti da potvrdi kako ste ranije ostajali u ligi.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 02 apr 2018, 23:55

tareizo je napisao/la:
Volim sto je naletio jedan kao ti da potvrdi kako ste ranije ostajali u ligi.
tako cemo i sad ostat opet kazem NAZAALOST
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana

SAMO CELIK

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.