Uvijek si bio simpatican.Rigoletto je napisao/la:S čelikom je gotovo, svu imovinu rasprodat i podjelit na premijerligase ravnomjerno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Nema ih, najeli se pokvarenog gulasa pa sad spavajuSariel1987 je napisao/la:Ima ovih sto se bore za titulu treba njima prepustit malo temu ba sramota bogami

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Navik'o Rile da im poklanjaju tuđeprisonbreak je napisao/la:Uvijek si bio simpatican.Rigoletto je napisao/la:S čelikom je gotovo, svu imovinu rasprodat i podjelit na premijerligase ravnomjerno

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Opusti se, niko Mladost nije ni spomenuo kako treba. Niti mislim da neko nekome pušta niti mislim da neko nekome treba da pušta, momak se samo normalno zapitao kome se ovaj vaš pravda na press konferenciji? Vjerovatno najnebitnija ekipa u ligi ikad i lik iz čista mira počne da priča o svom poštenju, o tome kako igraju časno itd. Hajd' da je pobjedio pa da čovjek kaže ima razlog. Ono, mogli smo se prodati, ali, nismo, igramo za sebe. Nego, završi se utakmica sa jednim kartonom, odigra se kako se odigra, izgubi utakmicu i oplete ničim izazvan o svom poštenju.Addict je napisao/la:E majke mi moje ne vjerujem koliko ovi iz Zenice krive sve oko sebe a posebno Mladost što su OPET u istoj (u stvari puno težoj) situaciji kao lani. Sjete se da bi mogli da se bore za opstanak 7 kola do kraja, do polusezone su bili gori i od Viteza i sad kao bi da ostanu ali da svi odigraju kako njima odgovara, da se pobiju i izginu jer aman ispade nam Čelik. Jeste normalni vi il vas Mittal ubi do te mjere da sad sumnjate u sve moguće teorije zavjere a već nekoliko vas puta ostavlja savez, poneki prijatelji koji vam poklone poneki bod alj već naredne sezone su vam smrtni neprijatelji jer se eto ne sklone svaki put kad vama treba. I još neki lik spominje da smo pustili slobodi a da smo to dobili igrali bi u LZP a ne opet s vama. I sve to 7 kola jer vam je naumpalo da ostanete a ni sami ne znate šta ćete kad ostanete, i ko god kaže da misli da Čelik nema šanse ustanete svi ko jedan i sve je odmah teorija, mržnja, neprijatelji, ne vole Čelik, pitari ovoi ono bla bla bla. Sad vam ni Sloboda ne treba a do jučer su vam bilo jedini prijatelji u ligi jer vam ne puštaju a i oni se bore za opstanak jer po vašem rezonu oni treba da izgube i ispadnu, Mladost da gine na terenu samo za vas, Neptun da bude u Marsu a vlažnost zraka 74% i sve drugo je zavjera protiv vas.
Aman jarabi ja budala.

Što se nas tiče, mi smo do sad pokazali da treba da ispadnemo i stojimo gdje i pripadamo, ali isto tako, još je 7 utakmica ostalo pa i ako preživimo biti će to zasluženo(kao i prošle sezone). Ne smijem ni zamisliti pucanje čireva ako se to desi.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la:Nemoj nam ti o vjeri pisat vise se krmetine pojede u Tuzlanskom kantonu nego u RSsviunapad1010 je napisao/la:Bronsone malo realnosti druže. Zna se sta je bio i kakav je Islam u Bosni. Radikale bilo kakve ne podrzavam.![]()
samoposteno je napisao/la:Narednih 10 god necemo se vratit u ligu i zasluzili smo godinama nam se stima da ostajemo dosta vise kljuc u bravu i zasadi luka na bilino vece koristi cemo imat nego se brukat ovako

Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 02 apr 2018, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Uzorat sve od radakova do nemile i posadit krompir
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Taman sjede sra't i procita tvoj post,tolikoh se nasmijah da kad sam prdno zenu i djecu sam probudio.Rigoletto je napisao/la:S čelikom je gotovo, svu imovinu rasprodat i podjelit na premijerligase ravnomjerno
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
- Kontakt:
Pa pritiscete ih i to svi vide. Da zapinju vasim konkurentima a vama da se sklone
Najaca liga u vasioni def.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakva rasprodaja....bolje oteti,jel daRigoletto je napisao/la:S čelikom je gotovo, svu imovinu rasprodat i podjelit na premijerligase ravnomjerno

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tako ce i biti, komsije smoSariel1987 je napisao/la:Pa pritiscete ih i to svi vide. Da zapinju vasim konkurentima a vama da se sklone![]()

Sad na stranu zajebancija ali jedina ekipa koja vas može ostaviti je Mladost. Sami ne možete, znate da nema šanse. A i ako ne bude tako, što je realna mogućnost jer je Sablja fakat lud i mislim da mu niko pa ni Mušija ne može tako nešto narediti opet vam nije kriv niko nego vi sami, tj vaša uprava, pa i politika realno gledajući. Ja znam da vam je kao navijačima teško sve to gledati ali malo realnosti i malo manje mržnje na sve oko sebe vam neće odmoći sigurno. Što se tiče subote ne znam kako će biti ali je teško ili gotovo nemoguće motivisati ekipu da zapne više od Slobode koja se bori za život. Isto tako mislim da će do kraja sezone biti vremena i prostora za neke juniore i mlade igrače da se pokažu za narednu sezonu. Sve u svemu, nije vam kriv niko nego sami sebi, a i ta 1. Liga FBIH nije kraj svijeta. Pogledajte strane lige kakvi giganti ispadaju pa se dozovu i vrate bolji nego prije.
Daj Bože da nam bude trebalo u Doboju kod Kaknja,sklonit će se da napunimo stadion,.
Pa što ne napunite Bilino? Svaka vam treba ima 10 kola.chily-rz je napisao/la:Daj Bože da nam bude trebalo u Doboju kod Kaknja,sklonit će se da napunimo stadion,.
-
- Kontakt:
Jebte da ne nadrljate najbolje da dobijete za vikend . Po vas mislimAddict je napisao/la:Sad na stranu zajebancija ali jedina ekipa koja vas može ostaviti je Mladost. Sami ne možete, znate da nema šanse. A i ako ne bude tako, što je realna mogućnost jer je Sablja fakat lud i mislim da mu niko pa ni Mušija ne može tako nešto narediti opet vam nije kriv niko nego vi sami, tj vaša uprava, pa i politika realno gledajući. Ja znam da vam je kao navijačima teško sve to gledati ali malo realnosti i malo manje mržnje na sve oko sebe vam neće odmoći sigurno. Što se tiče subote ne znam kako će biti ali je teško ili gotovo nemoguće motivisati ekipu da zapne više od Slobode koja se bori za život. Isto tako mislim da će do kraja sezone biti vremena i prostora za neke juniore i mlade igrače da se pokažu za narednu sezonu. Sve u svemu, nije vam kriv niko nego sami sebi, a i ta 1. Liga FBIH nije kraj svijeta. Pogledajte strane lige kakvi giganti ispadaju pa se dozovu i vrate bolji nego prije.

Samo posteno pa ko bolji

Gledat ces ti zajedno sa nama Celik u ligi za prvaka i Evropu ces rado doci da posjetis i osjetis taj naboj kakvog dozivio nisi ...Addict je napisao/la:Sad na stranu zajebancija ali jedina ekipa koja vas može ostaviti je Mladost. Sami ne možete, znate da nema šanse. A i ako ne bude tako, što je realna mogućnost jer je Sablja fakat lud i mislim da mu niko pa ni Mušija ne može tako nešto narediti opet vam nije kriv niko nego vi sami, tj vaša uprava, pa i politika realno gledajući. Ja znam da vam je kao navijačima teško sve to gledati ali malo realnosti i malo manje mržnje na sve oko sebe vam neće odmoći sigurno. Što se tiče subote ne znam kako će biti ali je teško ili gotovo nemoguće motivisati ekipu da zapne više od Slobode koja se bori za život. Isto tako mislim da će do kraja sezone biti vremena i prostora za neke juniore i mlade igrače da se pokažu za narednu sezonu. Sve u svemu, nije vam kriv niko nego sami sebi, a i ta 1. Liga FBIH nije kraj svijeta. Pogledajte strane lige kakvi giganti ispadaju pa se dozovu i vrate bolji nego prije.
Nek se samo lopta kotrlja, sve ce bit na kraju kako treba

- prisonbreak
- Kontakt:
Bronson je napisao/la:Gledat ces ti zajedno sa nama Celik u ligi za prvaka i Evropu ces rado doci da posjetis i osjetis taj naboj kakvog dozivio nisi ...Addict je napisao/la:Sad na stranu zajebancija ali jedina ekipa koja vas može ostaviti je Mladost. Sami ne možete, znate da nema šanse. A i ako ne bude tako, što je realna mogućnost jer je Sablja fakat lud i mislim da mu niko pa ni Mušija ne može tako nešto narediti opet vam nije kriv niko nego vi sami, tj vaša uprava, pa i politika realno gledajući. Ja znam da vam je kao navijačima teško sve to gledati ali malo realnosti i malo manje mržnje na sve oko sebe vam neće odmoći sigurno. Što se tiče subote ne znam kako će biti ali je teško ili gotovo nemoguće motivisati ekipu da zapne više od Slobode koja se bori za život. Isto tako mislim da će do kraja sezone biti vremena i prostora za neke juniore i mlade igrače da se pokažu za narednu sezonu. Sve u svemu, nije vam kriv niko nego sami sebi, a i ta 1. Liga FBIH nije kraj svijeta. Pogledajte strane lige kakvi giganti ispadaju pa se dozovu i vrate bolji nego prije.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Čisto sumnjam prijatelju, ali eto neka bude, nemam baš ništa protiv. A rado ću doći, ko što sam bio protiv Genka, ili protiv Newcastle-a, Lecha, Standarda... rado ja odem, ali rijetko šta vidim.Bronson je napisao/la:Gledat ces ti zajedno sa nama Celik u ligi za prvaka i Evropu ces rado doci da posjetis i osjetis taj naboj kakvog dozivio nisi ...Addict je napisao/la:Sad na stranu zajebancija ali jedina ekipa koja vas može ostaviti je Mladost. Sami ne možete, znate da nema šanse. A i ako ne bude tako, što je realna mogućnost jer je Sablja fakat lud i mislim da mu niko pa ni Mušija ne može tako nešto narediti opet vam nije kriv niko nego vi sami, tj vaša uprava, pa i politika realno gledajući. Ja znam da vam je kao navijačima teško sve to gledati ali malo realnosti i malo manje mržnje na sve oko sebe vam neće odmoći sigurno. Što se tiče subote ne znam kako će biti ali je teško ili gotovo nemoguće motivisati ekipu da zapne više od Slobode koja se bori za život. Isto tako mislim da će do kraja sezone biti vremena i prostora za neke juniore i mlade igrače da se pokažu za narednu sezonu. Sve u svemu, nije vam kriv niko nego sami sebi, a i ta 1. Liga FBIH nije kraj svijeta. Pogledajte strane lige kakvi giganti ispadaju pa se dozovu i vrate bolji nego prije.
-
- Kontakt:
Addict je napisao/la:Pa što ne napunite Bilino? Svaka vam treba ima 10 kola.chily-rz je napisao/la:Daj Bože da nam bude trebalo u Doboju kod Kaknja,sklonit će se da napunimo stadion,.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
De ne lupaj gluposti. Pa svaku tekmu protiv Mladosti mozes vidjet nekog na BP da nosi majicu,sal,dres Mladosti i nikome ne fali ni dlaka s glave.(pogotovo na istokuWolffire je napisao/la: Ovo boldano nemoj molim te o rahatluku. Od prvog naseg dolaska u Zenicu imali smo sranja. Od toga da ste napali momka na kamberovica oteli mu sal i trenerku cini mi se. Da nije bilo Isaka ko zna sta bi bilo. Svako gostovanje hrpa psvovki, seljaci ovo ono, zapinjanje.
Tako da batali me te price o komsiluku i vasem gostoprimstvu i ko zna cemu.

A u igri Mladosti si pak nesto vidioAddict je napisao/la:Čisto sumnjam prijatelju, ali eto neka bude, nemam baš ništa protiv. A rado ću doći, ko što sam bio protiv Genka, ili protiv Newcastle-a, Lecha, Standarda... rado ja odem, ali rijetko šta vidim.Bronson je napisao/la:Gledat ces ti zajedno sa nama Celik u ligi za prvaka i Evropu ces rado doci da posjetis i osjetis taj naboj kakvog dozivio nisi ...Addict je napisao/la:Sad na stranu zajebancija ali jedina ekipa koja vas može ostaviti je Mladost. Sami ne možete, znate da nema šanse. A i ako ne bude tako, što je realna mogućnost jer je Sablja fakat lud i mislim da mu niko pa ni Mušija ne može tako nešto narediti opet vam nije kriv niko nego vi sami, tj vaša uprava, pa i politika realno gledajući. Ja znam da vam je kao navijačima teško sve to gledati ali malo realnosti i malo manje mržnje na sve oko sebe vam neće odmoći sigurno. Što se tiče subote ne znam kako će biti ali je teško ili gotovo nemoguće motivisati ekipu da zapne više od Slobode koja se bori za život. Isto tako mislim da će do kraja sezone biti vremena i prostora za neke juniore i mlade igrače da se pokažu za narednu sezonu. Sve u svemu, nije vam kriv niko nego sami sebi, a i ta 1. Liga FBIH nije kraj svijeta. Pogledajte strane lige kakvi giganti ispadaju pa se dozovu i vrate bolji nego prije.

Kazem neka bolji pobjedi, a u konacnici vidjet cemo ko je bio u pravu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.