FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 sep 2010, 23:27

ŠtaIma je napisao/la:ma boli me briga koliko "nas" je bilo, ja sam tu uvijek....a za ostale me boli..... :arrow:
potpis
Za zivot cijeli!

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 20 sep 2010, 00:12

Pred
početka utakmice Rudar Prijedor - FK Sarajevo , trener Sarajeva se obraća svojim
fudbalerima: -"Danas morate pružiti najbolje što znate, posmatraju vas
skauti Željezničara!" :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 sep 2010, 00:45

Posudjeno sa orga:

slika

:mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 20 sep 2010, 00:53

bilo nas je oko 3000 hiljade... na stadionu. na jugu ne znam... mozda na tvu su samo jug prikazivali pa zato SAMOSARAJEVO misli da je oko 2000. Inace avaz i za sarajevo i za zelju kad igra umanje oko 1000 do 1500 pa to uvijek smatraj 3000 ako pise 2000

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 20 sep 2010, 01:06

Stole iz Bora je napisao/la:Posudjeno sa orga:

slika

vidi mirze HAHAHAHAHAHAHAHHA

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 sep 2010, 01:08

zino nista mu nije jasno hahahahahahah
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 sep 2010, 01:10

Divi Prandellia :D

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 20 sep 2010, 01:20

---Super je... samo ti fali Slino selektor...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 sep 2010, 01:47

1921 ! je napisao/la:Kerla me večeras prijatno iznenadio , znao sam da je solidan stoper , ali večerašnjom igrom je samo potvridio sve to...zato se nadam da će ostati bar još godinu kod nas ...sad ćemo imati pravo jaku odbranu , biće konkurencije pa će svi dobro raditi :P
I ja se nadam! Kerla je protiv Drine bio fantastican,ali ljudi protiv Drine,zadnje ekipe na tabeli...Nadam se da ce vec potpisati taj novi ugovor,mada i ako ne potpise dovest ce Zeljo boljeg igraca od njega vec u januaru,a sada imamo i Vasilica..

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 sep 2010, 02:01

Svega sam se nacitao u ovih par stranica,gluposti svakakvih...za ne povjerovati.Sto se tice sinocne utakmice pa hm.... :roll: zadovoljan sam!
Uvjek moze bolje,a i gore...tako da sam zadovoljan.Jedino mali Colic meda nemoze,ali stvarno.Ostali standardno,fali Mirko pravo..i zamalo da nezaboravim Rowu koji isto kao i Colic...ali necu pljuvati po njima,kao pojedini sto i dalje pljuju Lazu koji je sinoc poakazao da je Ibra za Rowu...kad sam neki dan rekao da mi nemozemo igrati bez Laze da se nasa igra zasniva na njemu,mnogi su se smijali i nastavili pljuvati momka koji gine za plavi dres,za razliku od nekih koji glume zvjezdice.

Nekako imam jako veliko povjerenje u ovu ekipu i AmarA naravno.Kerla zvijer...mada cu se suzdrzati daljih komentara o njemu ;).
Jos samo da nas krene vani i bice ovo odlicno...nadam se vec u Mostaru (a gdje se nisam nadao do sada :mrgreen: ) da cemo poceti kupovati bodeve,vrijeme je :mrgreen:

Beso izdrzi uz tebe smo!

P.S SRETAN RODJENDAN VELIKANU
1921-2011

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 20 sep 2010, 08:29

Stole iz Bora je napisao/la:Posudjeno sa orga:

slika

Na ovoj slici je i gosp. Ivo Ištuk,a znamo šta se desilo prošle hefte :oops: :oops:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 08:34

"'Osin'o'' ga Ivo ''scapom'' koji drzi u rukama, tako da su mu se brkovi momentalno ''poremetili''. :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 sep 2010, 08:38

slika
AMAR OSIM

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 sep 2010, 10:16

Gospodin Amar Osim je u potpunosti definirao stanje uoči i za vrijeme utakmice protiv Drine. Najteže je dobiti već "dobijene" utakmice. Psihološka nestabilnost koja se uvukla u ekipu će proći već prvim narednim uspjehom na strani. Jedno od najtežih gostovanja u ovom dijelu sezone je gostovanje Veležu. Ovo gostovanje je teško čisto iz psiholoških razloga, jer bez obzira na rezultat ostvaren u Mostaru kružiće razne priče: Ako izgubimo - od strane zlonamjernika - biće, "kupili smo bodove prošle sezone, pa im sada vraćamo". Zato bi se trebali dobro psihološki pripremiti i pokušati osvojiti bar bod ili sva tri. Željo je igrački, a ja bih rekao i u svakom pogledu trenutno jači od Veleža i to bi trebalo iskoristiti. Osvajanjem boda, odnosno pobjedom, dobili bi veoma mnogo, prvenstveno bi to diglo navijače i otklonilo sve sumnje u kvalitet ekipe i ove garniture ljudi na čelu sa Žujom, Amarom i saradnicima. Osvajanjem boda ili pobjedom nad ekipom Veleža, plava lokomotiva će se zahuktati prema svom cilju, a cilj nam uvijek treba biti visok. Rezultatima ćemo vratiti navijače na stadion, a kada su navijači na nivou kao i prošle sezone onda nam niko ne može ništa. Nije isto igrati pred tri i trinaest hiljada gledalaca. Ne zaboravite Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 sep 2010, 10:49

avlami97 je napisao/la:Osvajanjem boda, odnosno pobjedom, dobili bi veoma mnogo, prvenstveno bi to diglo navijače i otklonilo sve sumnje u kvalitet ekipe i ove garniture ljudi na čelu sa Žujom, Amarom i saradnicima.
Treba mnogo, mnogo, mnogo vise od boda ili tri u Mostaru da bi se sumnje u Zuju & Co otklonile i da bi isti stekli povjerenje navijaca. Barem, sto se mene tice ..
AMAR OSIM

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 sep 2010, 10:53

Stole iz Bora je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Osvajanjem boda, odnosno pobjedom, dobili bi veoma mnogo, prvenstveno bi to diglo navijače i otklonilo sve sumnje u kvalitet ekipe i ove garniture ljudi na čelu sa Žujom, Amarom i saradnicima.
Treba mnogo, mnogo, mnogo vise od boda ili tri u Mostaru da bi se sumnje u Zuju & Co otklonile i da bi isti stekli povjerenje navijaca. Barem, sto se mene tice ..
Mah, navijači bi da svaku tekmu dobijemo sa 4,5 golova razlike. Ma i to ne bi bilo dovoljno. Trebao bi i stadion sa svim natkrivenim tribinama, džabe ulaznica i još užina sa kafom/sokom. I još da prije tekme koncert bude. Možda ni tada ne bi bili zadovoljni...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 sep 2010, 11:03

Žujom ja nikad neću biti zadovoljan. Ne znam šta da uradi, a neće ništa svakako. :D
Samo nek ne dira Osima, i sve će biti udure. I nek ne sanja da ponovi prošli mandat. Ima nas koji nismo zaboravili da je on bio tu, kad smo počeli padati i završili u petogodišnjoj dubiozi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 20 sep 2010, 11:05

Nije ovdje više problem bodova. Po meni veći je problem što nema igre, zalaganje nije na nekom nivou, nema ni one atmosfere u ekipi i oko nje kao što je bila prošle godine. Ne bih sada detaljis'o o tome, ali očito mnogo toga ne štima.
Šta očekivati u Mostaru? Ja bih bio zadovoljan i sa 0:0. Međutim, problem je što nama svako može dati go, a ne vidim načina kako ga mi sa ovakvom igrom možemo do gola u gostima. Svako je skont'o da samo treba udvojiti Zebu i mi ni centra ne možemo preći kako treba. Napadača nemamo i s tim se treba pomiriti. Iz prekida koji je bio jedno od naših jačih oružja prošle godine svako nam ga može zabiti i gotova utakmica. Eto to mene brine više od bodova i plasmana. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ne što nemamo igru bolju nego prošle godine što bi bilo normalno (mada ni to nije bio nikakav specijalan nivo igre, više nago na snagu, na raju, na sreću malte ne) već što smo otišli dobrano ispod i tog prošlogodišnjeg nivoa.
Ako se nešto dramatično ne promijeni u igraćkom kadru, pristupu i atmosferi u ekipi i oko nje od titule nema ništa, a za Evropu nam predstoji grčevita borba. Ko je gled'o zadnje tri tekme i vidio objektivno stanje na terenu jasno mu je sve. Bojim se samo da i Amaru ne pukne film pa digne ruke od svega ili se i on sam ne izgubi u ovoj trenutno haotičnoj situaciji. Nije ni eventualna Džekina lova garancija za neke bolje dane, ali je u svakom slučaju dobra prilika da se mnogo toga nabolje promijeni, a na kraju krajeva nemamo puno toga ni izgubiti jer očito da ovako teško da može biti nekog značajnijeg napretka.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 sep 2010, 11:27

Ma bice ovo sve bolje i bolje...prestat ce novinarske i "druge" hajke protiv nas...mada smo mi sami sebi najveci neprijatelji...
Bitno je da osvajamo bodove i kada lose igramo, a igra ce se popraviti...sigurno!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 sep 2010, 11:27

Kao što vidiš govorio sam o sumnji navijača u kvalitetu ekipe, uprave i stručnog štaba, a samo povjerenjem mi im možemo pomoći, jer su to do sada dokazali svojim uspjesima. Sjećaš se i sam da smo titule i kupove osvajali kada su ovi ljudi bili na čelu kluba, a ekipa je u pet deka u odnosu na prošlu sezonu, tako da i njima trebamo vjerovati i dati im punu podršku. Razvaljivanjem bilo kojeg segmenta od već nabrojanog bi nam donijelo samo nevolje. Sjeti se proteklih osam godina. Neki kažu da nam je titula prebrzo došla i ja se sa tim ne bih složio, jer titule nikako ne mogu doći prebrzo, pogotovo za igrače, stručni tim i upravu, jer su je zaslužili. Titula je došla prerano samo za "navijače" koji više nisu na utakmicama na Grbavici. Ti "navijači" treba da se vrate i da podrže Želju, na onaj način kako su to radili i protekle sezone.
Mnogo stvari sam "udrobio", pa da usput kažem da je protiv Drine po mojoj proceni bilo na jugu oko 1600 navijača (broj stolica 3068), na zapadu oko 400 (broj stolica 543), dok na sjeveru ne znam jer sam se na istom nalazio. I umalo da zaboravim Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.