FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Da nije neko od vas slucajno,krajickom oka,primjetio da se tamo, usput, i neka utakmica igrala?
-
- Kontakt:
utakmice se igraju zbog navijaca hahahahaNeprilagodjen je napisao/la:Da nije neko od vas slucajno,krajickom oka,primjetio da se tamo i neka utakmica igrala?

-
- Kontakt:
utakmice se igraju zbog novcavojnik srece je napisao/la:utakmice se igraju zbog navijaca hahahahaNeprilagodjen je napisao/la:Da nije neko od vas slucajno,krajickom oka,primjetio da se tamo i neka utakmica igrala?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
gledao sam i biću iskren počeo sam gledati od 10 minute i isto tako sam zakasnio na 2 poluvrijeme 15 minuta (bio sam upravo na forumu). Bilo je trenutaka ja se sjećam samo perioda oko 6o minute kad su se utišali i tad sam uspio čuti malo ultrase ali sve ostalo su ljudi pošteno odradili navijali su dobro pogotovo pred kraj zadnjih 15-20 minuta a to šta Spaho lupa su gluposti i ako bi njega slušao vjeruj da ne bi znao ni ko je igrao s kim'. A druga stvar ovo što sam rekao se odnosi na svaku grupu a ne samo na Leševe. Za ostalo ili PM ili dođi na navijački forum pa da tamo raspravljamofaba je napisao/la:Jesi li gledo utakmicu na TV?brazzo je napisao/la: koliko god da ima važnije je da svi navijaju nego da ima 6000 a da se pola ne čuje za 90 minuta.
Ako jesi, pada ti ta teza o njihovom navijanju cijelog kopa svih 90 minuta, jer je sinoc dobrim dijelom drugog poluvremena na TV bila tisina i nije se nikakvo navijanje culo.Cak je i komentator pri vodstvu Borca rekao '' da se bude i domaci navijaci''.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
aj glupane glupi nemoj me nervrati..... l87 se u nekim trenutcima a to je 10 min u vr glave nisu cuki jer se pjevala nova pjesma koju 80% ljudi u copu nije znalo pa zbog toga se nismo culi,mi koji smo znali smo pjevali..al kazem vise od pola ljudi je tek ucilo pjesmu.... al realno...nabijamo koplekse 

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ajde šta vi pametujete , kad ove sezone nikom ne valja posjeta.
-
- Kontakt:
Zna li iko kako su vam juniori odigrali sa Slobodom juce??
samosarajvo je napisao/la:Odavde se najbolje vidi.
http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... play_media
800-900 stoja u vrh glave
Jesi mi šega koda su Lesinari neka navijacka grupa pa ti sa njima raspljavas!
drago mi je sto posjetis sajt...ok,treba tako...
ovo je kraj utakmice...pola ljudi je izaslo... ok, nema nas "puno" kao nekih
p.s. bar ne stojimo na dve stolice....
aj sad...
ovo je kraj utakmice...pola ljudi je izaslo... ok, nema nas "puno" kao nekih

p.s. bar ne stojimo na dve stolice....
aj sad...

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
e moj ekii ti si najavljivao da će doći 1000 fukara u banoviće a garant nisi bio sa namaekii je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Odavde se najbolje vidi.
http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... play_media
800-900 stoja u vrh glave
Jesi mi šega koda su Lesinari neka navijacka grupa pa ti sa njima raspljavas!

It was turned around so that right looked wrong
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-43481.htm
? је " " % у ?, све " % " " ? " " ", % се $ " $ $ " ¥ ? у ?! $ се $ - " у ' ", & " " ?, " $ - & $ $ $ &, ? & ?
" " се $ $ - поново $ " у ", јер ?, " је " $ %, " $ &, " $ Панџе а " $ ', а ? је " у " $ $ (1983. $.)!
", & "!!!
? је " " % у ?, све " % " " ? " " ", % се $ " $ $ " ¥ ? у ?! $ се $ - " у ' ", & " " ?, " $ - & $ $ $ &, ? & ?

" " се $ $ - поново $ " у ", јер ?, " је " $ %, " $ &, " $ Панџе а " $ ', а ? је " у " $ $ (1983. $.)!
", & "!!!
? у срцу, & у '!!!
-
- Kontakt:
Urban je napisao/la:@kod kuće i na strani
decko stvarno nisi normalan ocigledno si pobjegao s veselog brijega !

-
- Kontakt:
? се са & у & ' " $ " је сто ? & " ' ? " & ' & " 

Definitivno Vule Trivunović je zaslužio poziv u reprezentaciju ! Čovjek je prevazišo našu ligu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Vule je pokazao da je BH patriota igrajuci srcem za nasu reprezentaciju,tako da se za svu vasu sovinisticku pricu moze reci- "psi laju,karavani prolaze"

-
- Kontakt:
eh...kad ne bismo ispali,a doduse mozda ce biti sljedece sezone manja konkurencija za ulazak u PL iz Prve lige federacije..hehehhePrPaAaa je napisao/la:Ma kakvi bodovi vama , stace vama bodovi , ionako vam neznace , necete ispadati , nemozete na titulu , tako da , NEDAMO VAM BODOVEHodza_manLju je napisao/la:Dobro nam dosli....lijepo se provedte u nasem gradu, a bodove nam makar vi ostavite:)REANIMATOR je napisao/la:Dobro smo odigrali,bar ono što se sa tribina moglo vidjeti,mogli smo dati koji go više a mogli smo i primiti po koji![]()
Super što je Stevo nastavio davati golove!Sledeća stanica Banovići![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
covjek igra svim srcem za borac,tako i treba,i svaka mu cast,najaci su ove god,i ne gine im titula za prvaka BIH..svaka cast momci ...poz iz gradaccaNeprilagodjen je napisao/la:Vule je pokazao da je BH patriota igrajuci srcem za nasu reprezentaciju,tako da se za svu vasu sovinisticku pricu moze reci- "psi laju,karavani prolaze"![]()
- Principatus
- Kontakt:
Ne pratim toliko PL, ali ono sto sam vidio od Trivunovica za vrijeme proslog kupa je stvarno jako. Drzao je citavu odbranu, pri stalnim napadima Zeljeznicara, a posto je Borac u drugoj utakmici vise isao na defenzivu, mnogo je tu njegove zasluge za osvajanje kupa.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ta utakmica je dogovorena i trenutno je predmet istrage u Uefa. Pisala je skoro stampa o tome,a bilo je i na ovom portalu,potrazi.
Haaa . cim borac nesto uzme DOGOVORENO , KUPLJENO , haaa .
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.