FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bihuzur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bihuzur » 30 mar 2018, 14:51

Sabinho je napisao/la:Intenzivirali pregovore sa Saricem dva mjeseca pred istek ugovora. Sad i da ga sutnes na tribine nije mu neka znacajna sankcija. :lol:
da postoji udruzenje premijerligasa, oni bi sigurno skupili pare i platili saricu da ostane kod nas :lol:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 mar 2018, 14:53

miky_hz je napisao/la:Ahmetovic poceo trenirati i opet na treningu obnovi povredu i sad opet ide na "pauzu". :crazy:
Ovo je tacno i to prije 4-5 dana obnovio povredu i to zbog strucnjaka koji su ga prije vremena u puno trenazni proces ukljucili, al gdje ce ovo reci
Lakse izjaviti teska povreda jos uvijek nije oporavljen, mozda paralizu ima nakon krupe i u to bi nas pokusali ubjediti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 30 mar 2018, 15:06

Dolazi li ko s ovog foruma u kamp na kadete i juniore? Više hajra ćemo od njih imati. Treba dole proslaviti titulu. :D Ovako nešto na njihovim tekmama. :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2018, 15:48

sarajevo46 je napisao/la:Dolazi li ko s ovog foruma u kamp na kadete i juniore? Više hajra ćemo od njih imati. Treba dole proslaviti titulu. :D Ovako nešto na njihovim tekmama. :D

Joker je domaci dole :rol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 mar 2018, 16:10

Inijesta je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ahmetovic poceo trenirati i opet na treningu obnovi povredu i sad opet ide na "pauzu". :crazy:
Ovo je tacno i to prije 4-5 dana obnovio povredu i to zbog strucnjaka koji su ga prije vremena u puno trenazni proces ukljucili, al gdje ce ovo reci
Lakse izjaviti teska povreda jos uvijek nije oporavljen, mozda paralizu ima nakon krupe i u to bi nas pokusali ubjediti
Ako je sta dobro u klubu, onda je to medicinski tim...
Pa nemoj da i njih krenemo pljuvati...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 mar 2018, 16:17

Sarajlijica1946 je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:Dolazi li ko s ovog foruma u kamp na kadete i juniore? Više hajra ćemo od njih imati. Treba dole proslaviti titulu. :D Ovako nešto na njihovim tekmama. :D

Mrs! Hahaha :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 30 mar 2018, 16:18

Zip je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
100%. Vecina ih je godinama u reprezentaciji i svi reprezentativci dolaze kod nasih doktora i fizioterapeuta kad su u Bosni na preglede, masaze, tretmane...uz Hadziju ekonoma po meni jedina svijetla tacka kluba trenutno.

High

Post Postao/la High » 30 mar 2018, 16:51

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Raspreda se o tom da je redovniji u Butmiru nego na Koševu. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 mar 2018, 17:09

Batistuta Gabrijele, za tebe je Škoro Pele! Danas je majstoru rođendan. :kafa:
HB Lenaš. :ljepota:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2018, 17:34

Koliko ima istine da je sutra Husrefu otkaz da ga igraci bojkutuju jer im familiju reda na kamaru. Ako je to istina i propala sezona Sarajevu zbog toga svima im treba okvir u koljena ispucati

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 mar 2018, 18:09

Zip je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Nisam na njih ni mislio nego na strucni stab koji se za glavu uhvatio kad je Ahmetovic obnovio povredu a oni isfirsirali da ste sto prije vrati, i Husref u ovom intervju govori kako Ahmetovic ima “ tesku” povredu a nece da kaze da je obnovio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 mar 2018, 18:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko ima istine da je sutra Husrefu otkaz da ga igraci bojkutuju jer im familiju reda na kamaru. Ako je to istina i propala sezona Sarajevu zbog toga svima im treba okvir u koljena ispucati
Nisam za psovanje u tim odnosima, sigurno da to stvara jednu vrstu revolta u igracima. Sad da li su toliko hrabri da handre kompletan klub i navijace zbog psovki ne moze se konkretno reci. Po meni, mahalska.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 mar 2018, 18:20

Sabinho je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Koliko ima istine da je sutra Husrefu otkaz da ga igraci bojkutuju jer im familiju reda na kamaru. Ako je to istina i propala sezona Sarajevu zbog toga svima im treba okvir u koljena ispucati
Nisam za psovanje u tim odnosima, sigurno da to stvara jednu vrstu revolta u igracima. Sad da li su toliko hrabri da handre kompletan klub i navijace zbog psovki ne moze se konkretno reci. Po meni, mahalska.
Ma zavisi kakvo je psovanje u pitanju. Koliko god podržavao žestok pristup, psovat fameliju nekom, il' ono što je neko prije par dana za Liivaka pisao, ipak je previše. Šakom u sto, deri sve redom al nemoj porodicu dirat.
Btw, halalite ti i @Evolution zbog crvenog kartona, neće se ponovit. :mrgreen:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2018, 00:03

Evandere. Cuj pojavio se ovdje? Nisam znao da se ti nisi pojavio. Vec si tvorac ovog. Hajde druze zaobidji me. Jeko ti, da ti se neko pravda?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 mar 2018, 00:42

skoroalen je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ma zavisi kakvo je psovanje u pitanju. Koliko god podržavao žestok pristup, psovat fameliju nekom, il' ono što je neko prije par dana za Liivaka pisao, ipak je previše. Šakom u sto, deri sve redom al nemoj porodicu dirat.
Btw, halalite ti i @Evolution zbog crvenog kartona, neće se ponovit. :mrgreen:
Vazda neko ima crveni kod nas. :D Ja nesto kontam da ti bojkotujes @evolution jer se prema nama ophodi kao Hus prema igracima... :hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 mar 2018, 00:43

Sabinho je napisao/la: Vazda neko ima crveni kod nas. :D Ja nesto kontam da ti bojkotujes @evolution jer se prema nama ophodi kao Hus prema igracima... :hmmmmm:
Ma Evolution se ne uklapa u našu formaciju, očito voli igrat sam i rastura kad mi ne tipujemo. :urnebes:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 31 mar 2018, 00:54

sarajevo46 je napisao/la:
simidobar je napisao/la: Jel moguce da ovo napise jedan navijac za svoj klub ?
Koji je to pravi klub po tvom misljenje ? Sta prodo se Dulja ko su*ak pa to posta standard za ostale ?
Nemoj mi izvrtati recenice zna se šta sam mislio reci, a to je da je svim igračima cilj da sto prije idu vani. Pa to ko nije vidio do sad na 1000 primjera u Premijer ligi BiH iz svakog kluba onda nemam pojma sta se prati. Svaki, ali svaki ce prije ici vani nego ovdje ostati. Bez obzira na ime kluba. Pogrešno sam se možda izrazio gore, ali jasno je šta sam želio reci.
Braca izvini al nisi bas jasan bio, uredu do mene je.

Torlak, Cimirot, Mihojevic, Milosevic itd, itd. Oni su mjerilo za ljude a Duljevic i slicni mjerilo za su*ke, kad im spomenes imena dobijes ponos i sramotu, nije isto i ne moze bit isto, taman da zaradjuju ko Zuckerberg uzalud im.

Evander je napisao/la:

Ko sere?
Pricanje istine je sranje?
Sranje je to sto sam rekao kad je dosao da bude poltron i da nece A reci od onog sto raja ocekuje? A jeste polotron. Klasicni bezmudan koji nema vise gdje raditi i za jos koju platu ce napamet uciti i pricati sta mu god grobari kluba napisu.
Ja vam se mogu ne svidjati samo ako ne volite sto vam se svaki put popisam u usta i sto uvijek bude onako kako najavim ranije.
Jos jedan dokaz da istina najvise boli.

Onaj jedan mi u augustu rece "citiraj me u martu". I eno, citirah ga. Sve od A do Z bi kako ja najavih.
Ali nije da to do sad nismo navikli. Ispricana prica 1000 puta.
Ti seres.

Istina je ono sto ti zamislis u svojoj glavi ?
Taj "poltron" kako ga ti nazva je dokazao i pokazao ko je odavno, znaci ne pricamo o balavcu nego o starijem covjeku, koji ima jaku podlogu, ljudsku i moralnu za razliku od tebe. Taj "bezmudan" je infarkt dobio radi ljubavi prema klubu, pa otjeran iz bolnice, popljuvan mnogo puta i pazi sad NIKAD nije ruzne rijeci rekao, i dalje je Sarajevo bilo njegov tim. Ako nije lajao zbog sebe zasto mislis da ce to uradit zbog onih glodara ? Nije realno da to ocekujes.

Vec sam ti jednom objasnio al evo opet. On nije tu da brani upravu nego da pomogne Sarajevu i da nije dosao pao bi u ocima 80% ljudi koji ga postuju i vole. Bio bi ono sto ti kazes, bezmudan.

Dalje seres da nema gdje da radi, ON je dao otkaz Musiji iako je imao dobru platu i sad da ode pola lige bi ga voljelo vidjet na svojoj klupi. Mogao bi da trenira djecu za super platu i uz mnogo manje stresa. Mogao bi da bude sta hoce jer i strumfovi znaju ko je Husref...

Uprava je ta koja nas je dovela u ovu situaciju ne on, njima ne mozes nista pa daj kome mozes. Udari po onom ko ima obraza jer ovi dzoneri ne reaguju ni na sta.

Na kraju ko smo mi ako ne postujemo nikog i nista ?

I licno pitanje za tebe, jel tvoj sef zna kad zabusavas na poslu, jel moguce da zna sta ti je u glavi ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 31 mar 2018, 00:54

Husref u onom intervjuu jasno rekao nismo doveli igrace koje smo zeljeli, pa se nameće sam odgovor ko je najviše zakazao i u čemu je onda problem reći ime lažnog papeta kad moze psovati igracima na treningu, zasto nema muda reci na pressu da je prevara iz visokog zasluzna za mnogo toga

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 mar 2018, 00:57

@simidobar Husrefov naredni potez mora biti izostavljanje Sarica iz prvih 11.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 31 mar 2018, 01:17

belosevic23 je napisao/la:Husref u onom intervjuu jasno rekao nismo doveli igrace koje smo zeljeli, pa se nameće sam odgovor ko je najviše zakazao i u čemu je onda problem reći ime lažnog papeta kad moze psovati igracima na treningu, zasto nema muda reci na pressu da je prevara iz visokog zasluzna za mnogo toga
Nije isto sekunde, da to neko otvoreno kaze glodar bi moro pobjec na drugi kontinent il bi ga neko autom spuco slucajno.

Bil ti nekom koga poznajes dugo unistio zivot na takav nacin ?

Ima navijaca koji znaju pa sute, nebi rekli nista za pare I ako su na forumu, znaci anonimusi su pa sute. On radi sta moze i kako moze sa onim sta ima.

Pljuvanje treba da ide redom od Dine feninga pa sve do ovog visockog glodara, fufice i onog makedonskog smrada.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Tatamata1946 i 29 gostiju.