sarajevo46 je napisao/la:simidobar je napisao/la:
Jel moguce da ovo napise jedan navijac za svoj klub ?
Koji je to pravi klub po tvom misljenje ? Sta prodo se Dulja ko su*ak pa to posta standard za ostale ?
Nemoj mi izvrtati recenice zna se šta sam mislio reci, a to je da je svim igračima cilj da sto prije idu vani. Pa to ko nije vidio do sad na 1000 primjera u Premijer ligi BiH iz svakog kluba onda nemam pojma sta se prati. Svaki, ali svaki ce prije ici vani nego ovdje ostati. Bez obzira na ime kluba. Pogrešno sam se možda izrazio gore, ali jasno je šta sam želio reci.
Braca izvini al nisi bas jasan bio, uredu do mene je.
Torlak, Cimirot, Mihojevic, Milosevic itd, itd. Oni su mjerilo za ljude a Duljevic i slicni mjerilo za su*ke, kad im spomenes imena dobijes ponos i sramotu, nije isto i ne moze bit isto, taman da zaradjuju ko Zuckerberg uzalud im.
Evander je napisao/la:
Ko sere?
Pricanje istine je sranje?
Sranje je to sto sam rekao kad je dosao da bude poltron i da nece A reci od onog sto raja ocekuje? A jeste polotron. Klasicni bezmudan koji nema vise gdje raditi i za jos koju platu ce napamet uciti i pricati sta mu god grobari kluba napisu.
Ja vam se mogu ne svidjati samo ako ne volite sto vam se svaki put popisam u usta i sto uvijek bude onako kako najavim ranije.
Jos jedan dokaz da istina najvise boli.
Onaj jedan mi u augustu rece "citiraj me u martu". I eno, citirah ga. Sve od A do Z bi kako ja najavih.
Ali nije da to do sad nismo navikli. Ispricana prica 1000 puta.
Ti seres.
Istina je ono sto ti zamislis u svojoj glavi ?
Taj "poltron" kako ga ti nazva je dokazao i pokazao ko je odavno, znaci ne pricamo o balavcu nego o starijem covjeku, koji ima jaku podlogu, ljudsku i moralnu za razliku od tebe. Taj "bezmudan" je infarkt dobio radi ljubavi prema klubu, pa otjeran iz bolnice, popljuvan mnogo puta i pazi sad NIKAD nije ruzne rijeci rekao, i dalje je Sarajevo bilo njegov tim. Ako nije lajao zbog sebe zasto mislis da ce to uradit zbog onih glodara ? Nije realno da to ocekujes.
Vec sam ti jednom objasnio al evo opet. On nije tu da brani upravu nego da pomogne Sarajevu i da nije dosao pao bi u ocima 80% ljudi koji ga postuju i vole. Bio bi ono sto ti kazes, bezmudan.
Dalje seres da nema gdje da radi, ON je dao otkaz Musiji iako je imao dobru platu i sad da ode pola lige bi ga voljelo vidjet na svojoj klupi. Mogao bi da trenira djecu za super platu i uz mnogo manje stresa. Mogao bi da bude sta hoce jer i strumfovi znaju ko je Husref...
Uprava je ta koja nas je dovela u ovu situaciju ne on, njima ne mozes nista pa daj kome mozes. Udari po onom ko ima obraza jer ovi dzoneri ne reaguju ni na sta.
Na kraju ko smo mi ako ne postujemo nikog i nista ?
I licno pitanje za tebe, jel tvoj sef zna kad zabusavas na poslu, jel moguce da zna sta ti je u glavi ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...