BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ja mangupa , otima Eure i $ od bogatuna i ovdje prosipa , paimaju li mogucnosti u Sa. trenirati ? sigurno imaju , ali kome je do treninga , pored nanine kuhinje i dobrog vina . Je li Bogati @Uno. , kao da bi i mi treniali ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Podloga je naravno šljaka. Prenos na njihovom kanalu 2. (tako se zove kanal, veoma domišljato). Njihov sastav je sljedeći:
Lukaš Lacko (104.), Andrej Martin (121.) ,Martin Klizan (140.) , Norbert Gombos (146.) ,Jozef Kovalik (141.).
Igra se u Bratislavi počevši od 6. aprila.
Lukaš Lacko (104.), Andrej Martin (121.) ,Martin Klizan (140.) , Norbert Gombos (146.) ,Jozef Kovalik (141.).
Igra se u Bratislavi počevši od 6. aprila.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Je li to mrka kapa ? Jesmo li autsajderi ?
Trebali bi pobijediti u dublu Mirza i Tomo. Zna se kakav je Bašić na šljaci, nadati se da Džumhur uzme nekako singl mečeve, valjda se vrati u formu.
Sve u svemu, mislim da su Slovaci u blagoj prednosti.
Sve u svemu, mislim da su Slovaci u blagoj prednosti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Ako bude 10-15 pripadnika BHF ( onako mi padose napamet - ko zna da li ih zainteresuje), mogl bi se nasi dobro naloziti . Mozda Tomi dati sansu u jednom mecu . Krajinovic otkazao Maroko. Hoce li i Damir njegovim putem ? Izgleda da su bas dobri , igraju dubl u zadnjih 3-4 ATP . A mogao bi Damir sa Mirzom malo igrat dubl (koji $ za Mirzu).
Čak je i organizovano putovanje na Davis Cup meč protiv Slovačke. Cijena 300 KM. Baš me zanima hoće li biti tamo naših navijača.
-
- Kontakt:
PostPostao/la paulus » 24 mar 2018, 16:51xxh2o je napisao/la:otrese ga Kanađanin ko slinu
Mene sramota kad bilo koji Bosanski sportista ukljucujuci i one fudbalske milionere znajuci da ih gleda narod koji je svasta propatio odigra preko kurca.
Forum je , mozete momci tipkati sta hocete .Ne trebate zahvaljivati na dozvoli .Nesto mi govori da i te kako gotivite BH sportiste , ali ste kontrasi .Pisem sa vremenske distance , nema neke zesce emocije .Izrazavaj se kako hoces , ali "slina" i "sramota me" je vala pretjerano . Evo zasto .
Susret Nadal:Dzumhur AO 2018 ,uvod u mec(predstavljanje tenisera,zagrijavanje...).Zahvaljujci popularnosti Nadala(izvini Mirda- salim se ,znam da nije blecak da cita sta ja,penzioner - kokuz tipkam), mec gledaju i komentarisu : engleski, njemacki ,francuski ,americki ,finski , crnogorski i naravno spanski komentatori . U tih uvodnih 10 min. govore : Dzumhur Damir , drzavljanin BiH , rodjen u Sarajevu 20.05.1992(vjrovatno kazu ratne), vjerovatno spomenu "nesportsko" radovanje iz Majamija , Spanac naravno potencira primitivizam i uziva u dominaciji Nadala .koga sad briga kako je mec zavrsio(zaboravljeno). Bitno je : CETIRI MINUTE UVODA I SPOMINJANJE BiH , SARAJEVA NA SVIM GEOGRAFSKIM SIRINAMA I DUZINAMA . HALO ,CIJELI SPORTSKI SVIJET (koji prati tenis)GOVORI PRIDJEV BOSANSKI TENISER(IMENICU).e E recimo samo zato ne idu rijeci :slina , sramota i turac .Pozdrav za @xxh2o i la paulas-a .
-
- Kontakt:
I ova Dea propala ko Grcka, redovno gubi u prvom ili drugom kolu u Antaliji (najslabiji turniri)
-
- Kontakt:
Mirza na domak GS-a . Samo splet nesretnih okolnosti bi ga mogle odvojiti od direktnog plasmana na GS-e(RG i Wimbl., a i USO). Izgubio Elias , Stebe ne bi trebao imati PR (zar ne @Forster ?) . Meni je ovo kao plasman fudbalera , rukometasa na SP(malo pretjerah , ali mi bas puno znaci).Sad Mirza skupljaj Eure i Funte i malo kasnije $ .Ove ATP250 , 500 i kvale Mastersa polahko . Nemoj servirati preko 210 km/h , ne sprintaj na mrzu , sto vise DS , ostavi to za poslije USO . Samo zdravlje , predaji ako je vruce i ako vjetar puse (sve je autdoor).Poslije USO moze serva i 220km/h i igra servis-volej .Cuvaj nam se majtore . Puno srece Mirza u nastavku sezone i ne zaboravi samozdravlje .
-
- Kontakt:
Boze cita li ovo iko , sem Posinka i Sure ? A bas je pametno sve napisano .

Naravno da cita, pogotovo je to gore za sline i sramote tačno, ali na ovom forumu ima dosta izljeva emocija, jer mi kao navijaci smo uvjereni da on moze dobiti jednog tinejdzera iz Kanade, ali kad ne ide...
I da!
Davis Cup Slovačka- BiH ekskluzivno na BHT1. Idući petak naravno
I da!

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Jedan je frajer oderao u wc u BBI centruoldtown1990 je napisao/la:I ova Dea propala ko Grcka, redovno gubi u prvom ili drugom kolu u Antaliji (najslabiji turniri)

-
- Kontakt:
Izgubi Marco Cecchinato , ne valja se radovati tudjem porazu , ali ... . Nek dobije WC .
-
- Kontakt:
Rekoh ja da postujem emocije i tudje misljenje , a da li je Federer mogao dobiti tinejdzera iz Australije (KOKKINAKIS) , tenis je gladijatorski sport . Bravo za BHT1 , hvala na info.forgempp je napisao/la:Naravno da cita, pogotovo je to gore za sline i sramote tačno, ali na ovom forumu ima dosta izljeva emocija, jer mi kao navijaci smo uvjereni da on moze dobiti jednog tinejdzera iz Kanade, ali kad ne ide...
I da!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit će i odustajanja za RG, odmah jedno Federer. Mirza je u MD sasvim sigurno, neće on ispasti iz TOP 100 do augusta minimalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Nije zarHeraklitMracni je napisao/la:Jedan je frajer oderao u wc u BBI centruoldtown1990 je napisao/la:I ova Dea propala ko Grcka, redovno gubi u prvom ili drugom kolu u Antaliji (najslabiji turniri)

-
- Kontakt:
Ma ti i @hm59 ste to rekli prije 10 dana , ali ja nevjerni Toma , u strahu su velike oci . Zaista uzivam , sto se ovo desava Mirzi . Zasluzili su oba to , a i ostali , samo im se ne poklapa .Unofficialpage je napisao/la:Bit će i odustajanja za RG, odmah jedno Federer. Mirza je u MD sasvim sigurno, neće on ispasti iz TOP 100 do augusta minimalno.

Nema Stebe PR, igrao cijelu proslu godinu, igrao u januaru ove, ni za WB ne moze imati PR sigurnoSamozdravlje je napisao/la:Mirza na domak GS-a . Samo splet nesretnih okolnosti bi ga mogle odvojiti od direktnog plasmana na GS-e(RG i Wimbl., a i USO). Izgubio Elias , Stebe ne bi trebao imati PR (zar ne @Forster ?) . Meni je ovo kao plasman fudbalera , rukometasa na SP(malo pretjerah , ali mi bas puno znaci).Sad Mirza skupljaj Eure i Funte i malo kasnije $ .Ove ATP250 , 500 i kvale Mastersa polahko . Nemoj servirati preko 210 km/h , ne sprintaj na mrzu , sto vise DS , ostavi to za poslije USO . Samo zdravlje , predaji ako je vruce i ako vjetar puse (sve je autdoor).Poslije USO moze serva i 220km/h i igra servis-volej .Cuvaj nam se majtore . Puno srece Mirza u nastavku sezone i ne zaboravi samozdravlje .

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
Hvala , bas lijepa informacija .Objasnio si nam , tako da sam i sam to zakljucio.No nije zgoreg provjeriti . HvalaForster je napisao/la:Nema Stebe PR, igrao cijelu proslu godinu, igrao u januaru ove, ni za WB ne moze imati PR sigurnoSamozdravlje je napisao/la:Mirza na domak GS-a . Samo splet nesretnih okolnosti bi ga mogle odvojiti od direktnog plasmana na GS-e(RG i Wimbl., a i USO). Izgubio Elias , Stebe ne bi trebao imati PR (zar ne @Forster ?) . Meni je ovo kao plasman fudbalera , rukometasa na SP(malo pretjerah , ali mi bas puno znaci).Sad Mirza skupljaj Eure i Funte i malo kasnije $ .Ove ATP250 , 500 i kvale Mastersa polahko . Nemoj servirati preko 210 km/h , ne sprintaj na mrzu , sto vise DS , ostavi to za poslije USO . Samo zdravlje , predaji ako je vruce i ako vjetar puse (sve je autdoor).Poslije USO moze serva i 220km/h i igra servis-volej .Cuvaj nam se majtore . Puno srece Mirza u nastavku sezone i ne zaboravi samozdravlje .

Bravo "kralju"Samozdravlje je napisao/la:PostPostao/la paulus » 24 mar 2018, 16:51xxh2o je napisao/la:otrese ga Kanađanin ko slinu
Mene sramota kad bilo koji Bosanski sportista ukljucujuci i one fudbalske milionere znajuci da ih gleda narod koji je svasta propatio odigra preko kurca.
Forum je , mozete momci tipkati sta hocete .Ne trebate zahvaljivati na dozvoli .Nesto mi govori da i te kako gotivite BH sportiste , ali ste kontrasi .Pisem sa vremenske distance , nema neke zesce emocije .Izrazavaj se kako hoces , ali "slina" i "sramota me" je vala pretjerano . Evo zasto .
Susret Nadal:Dzumhur AO 2018 ,uvod u mec(predstavljanje tenisera,zagrijavanje...).Zahvaljujci popularnosti Nadala(izvini Mirda- salim se ,znam da nije blecak da cita sta ja,penzioner - kokuz tipkam), mec gledaju i komentarisu : engleski, njemacki ,francuski ,americki ,finski , crnogorski i naravno spanski komentatori . U tih uvodnih 10 min. govore : Dzumhur Damir , drzavljanin BiH , rodjen u Sarajevu 20.05.1992(vjrovatno kazu ratne), vjerovatno spomenu "nesportsko" radovanje iz Majamija , Spanac naravno potencira primitivizam i uziva u dominaciji Nadala .koga sad briga kako je mec zavrsio(zaboravljeno). Bitno je : [i]CETIRI MINUTE UVODA I SPOMINJANJE BiH , SARAJEVA NA SVIM GEOGRAFSKIM SIRINAMA I DUZINAMA . HALO ,CIJELI SPORTSKI SVIJET (koji prati tenis)GOVORI PRIDJEV BOSANSKI TENISER(IMENICU).e E recimo samo zato ne idu rijeci :slina , sramota i turac .Pozdrav za @xxh2o i la paulas-a . [/i]

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.