FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igraci nisu krivi. Vec jednostavno imalo dobar igrac je pre skup za nase klubove.
Plus kad dodas da luxsemburska liga ima bolje terene, sve ti je jasno.
Trece smecari doktori advokati mehanicari bjeze i napustaju drzavu masovno zasto nebi fudbaleri. Duljevic za mjesec zaradi godisnju platu sto je imo u SARAJEVU plus igra na tepisonu plus ima bolje trenere doktore i sve sto mu treba.
Jedini nacin je da se zaradi na igracima kao sto je mihojevic mujakic sabanovic efendic jeste da das djeci sansu i ugovor 5 godina uzmi il ostavi sa klauzulom €1 uz to ako ga ko kupi dok je pod ugovorom i plati ostetu od 1m€ 10% od sledeceg transfera u slucaju da istekne ugovor i ode za dz 30% od narednog transfera. A igrace kao saric duljevic dat ugovor na par godina ako se dokazu kao pojacanje ponudit produzenje sa normalnim uslovima hoce nece odradi ugovor i mrs.
Plus kad dodas da luxsemburska liga ima bolje terene, sve ti je jasno.
Trece smecari doktori advokati mehanicari bjeze i napustaju drzavu masovno zasto nebi fudbaleri. Duljevic za mjesec zaradi godisnju platu sto je imo u SARAJEVU plus igra na tepisonu plus ima bolje trenere doktore i sve sto mu treba.
Jedini nacin je da se zaradi na igracima kao sto je mihojevic mujakic sabanovic efendic jeste da das djeci sansu i ugovor 5 godina uzmi il ostavi sa klauzulom €1 uz to ako ga ko kupi dok je pod ugovorom i plati ostetu od 1m€ 10% od sledeceg transfera u slucaju da istekne ugovor i ode za dz 30% od narednog transfera. A igrace kao saric duljevic dat ugovor na par godina ako se dokazu kao pojacanje ponudit produzenje sa normalnim uslovima hoce nece odradi ugovor i mrs.
- sarajevo46
- Kontakt:
Nemoj mi izvrtati recenice zna se šta sam mislio reci, a to je da je svim igračima cilj da sto prije idu vani. Pa to ko nije vidio do sad na 1000 primjera u Premijer ligi BiH iz svakog kluba onda nemam pojma sta se prati. Svaki, ali svaki ce prije ici vani nego ovdje ostati. Bez obzira na ime kluba. Pogrešno sam se možda izrazio gore, ali jasno je šta sam želio reci.simidobar je napisao/la: Jel moguce da ovo napise jedan navijac za svoj klub ?
Koji je to pravi klub po tvom misljenje ? Sta prodo se Dulja ko su*ak pa to posta standard za ostale ?
Poslati **** na tribine. Usrati mu šansu za transfer ako je ikako moguće.
-
- Kontakt:
Kaze Saric u ponedjeljak ce pregovarati, a Husref kaze da cemo jednog dana izaci iz krize.
Cemu nerviranje?!
Cemu nerviranje?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma to ono pro forme, da kasnije mogu reci kako su ucinili sve sto je bilo u njihovoj moci da produze ugovor, ali nisu mogli pronaci zajednicki jezik sa igracem i menadzerom. Saric ce se javljati negdje iz inostranstva sa yebackom platom i govoriti kako mu je Sarajevo dalo sve i da ima zelju da se vrati jednog dana, te da vjeruje kako u narednoj sezoni bordo klub moze do trofeja!belosevic28 je napisao/la:Kaze Saric u ponedjeljak ce pregovarati,
Cemu nerviranje?!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Bas tako Sabinho. Ybt koliko su nas izyebali napamet znamo sta ce se desiti. Zaboravio si jos dodati "Da u vlastitom pogonu imamo igrace koji ce nadomjestiti Sarica te da ce klub posegnuti za pojacanjem ukoliko se na trzistu pojavi zanimljiv igrac."
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Laznjak, ufati se ti "bojkota". Đe si stare HZ.Laznjak je napisao/la:Aferim brate, svaka ti je zlatnasimidobar je napisao/la:Jel moguce da ovo napise jedan navijac za svoj klub ?sarajevo46 je napisao/la:Ma pametuje se previše ba. Nisam upratio da neko šalje igrače k'o što bi mi to radili. Svaki drugi na tribine. Šta ima? Što napisa neko na infu šta bi bilo da se zna već klub u koji ide na ljeto, a nije da nema takvih situacija u svijetu. Likvidirali bi ga? I nema ovo veze sa Elvisom nek ide odmah, nego svaki igrač raja bi na tribine, te kaznu, te ovo ono, a ovi ustvari zasticeni nista im ne mozes.
Cilj svakog igrača je da ide iz ove zemlje što prije. Tako je s mladim igračima, tako je i s ovim starim. Logično je da hoće da ide vani i ovo mu je zadnja šansa lik ima 28 godina. Kao neko očekuje da produži ugovor? Neko očekivao da Duljević produži ugovor? Pa nisu ludi ljudi. Stavite sebe u tu poziciju, produžili bi al' malo sutra, nego bi prvom prilikom otišao vani i probao u provm klubu i normlanim uslovima.
Jedino mi je žao što nije na visokom nivou odigrao ove sve utakmice što je bio u Sarajevu neko puno oscilira, a vi ovu ljubav prema klubu i produženje ugovora, uz to da pruža dobra partije možete otpisati i biće vam lakše. Svi koji igraju dobro i bliži im se kraj u BiH će to iskoristiti i što prije se ispaliti, kako ovi stariji, tako još prije i mlađ igrači.
Uz sve to dodaš još ovu sposobnu Upravu i stvarno je realno očekivati da će zaštiti Klub.
Koji je to pravi klub po tvom misljenje ? Sta prodo se Dulja ko su*ak pa to posta standard za ostale ?
Seru i na infu puno, ko neko je bio likvidiran od fudbalera, nekom otkinuli nogu, ruku ?
Mi se borimo za nesto pa Saric mora igrat ? Tribine i trening sa djecom je najbolja nagrada za tog zohara. Ako tebi neko pomogne, pomozi i ti njemu, ako je neko su*ak iako si dobar prema njemu red je da ti budes 3 puta veci prema njemu.
Ima, baci se pod voz i nema Husrefa..HeraklitMracni je napisao/la:Imal kakva formula da se preko noci rijesimo Husrefa ?
Od kad ti se poceo gadit, od rodjenja ? Se*es na covjeka kako je dosao, ne popustas. Priznao il ne on je ljudina za tebe i njegova rijec nesto znaci navijacima za razliku od tvoje..Evander je napisao/la:Husref mi se poceo gaditi sa ovim izjavama i ulizivanjem upravi. Kakav bezmudan je postao
Gadis se vecini ljudi na temi odavno, sto ti ne odes ?
Pojavi si se ovdje i poceo suplju pricati "oni sto ne trebaju znati, ne znaju". Jeko ba ti?
Str bi sa pricom o bojkotu?
U cemu se ogleda taj bojkot?
“Nama je do kraja sezone svaki bod važan. Plasman u evropska takmičenja postao je sve primamljiviji. UEFA je za novu sezonu pojačala fond nagrada za ekipe iz nerazvijenih zemalja koje izbore plasman u eurotakmičenja”, rekao je Soldo.
Hvala Bogu pa su u nasoj upravi mislili o ovome na vrijeme.
Hvala Bogu pa su u nasoj upravi mislili o ovome na vrijeme.

-
- Kontakt:
J ebo vas Husref usta !
Ko sere?simidobar je napisao/la:Jel moguce da ovo napise jedan navijac za svoj klub ?sarajevo46 je napisao/la:Ma pametuje se previše ba. Nisam upratio da neko šalje igrače k'o što bi mi to radili. Svaki drugi na tribine. Šta ima? Što napisa neko na infu šta bi bilo da se zna već klub u koji ide na ljeto, a nije da nema takvih situacija u svijetu. Likvidirali bi ga? I nema ovo veze sa Elvisom nek ide odmah, nego svaki igrač raja bi na tribine, te kaznu, te ovo ono, a ovi ustvari zasticeni nista im ne mozes.
Cilj svakog igrača je da ide iz ove zemlje što prije. Tako je s mladim igračima, tako je i s ovim starim. Logično je da hoće da ide vani i ovo mu je zadnja šansa lik ima 28 godina. Kao neko očekuje da produži ugovor? Neko očekivao da Duljević produži ugovor? Pa nisu ludi ljudi. Stavite sebe u tu poziciju, produžili bi al' malo sutra, nego bi prvom prilikom otišao vani i probao u provm klubu i normlanim uslovima.
Jedino mi je žao što nije na visokom nivou odigrao ove sve utakmice što je bio u Sarajevu neko puno oscilira, a vi ovu ljubav prema klubu i produženje ugovora, uz to da pruža dobra partije možete otpisati i biće vam lakše. Svi koji igraju dobro i bliži im se kraj u BiH će to iskoristiti i što prije se ispaliti, kako ovi stariji, tako još prije i mlađ igrači.
Uz sve to dodaš još ovu sposobnu Upravu i stvarno je realno očekivati da će zaštiti Klub.
Seru i na infu puno, ko neko je bio likvidiran od fudbalera, nekom otkinuli nogu, ruku ?
Mi se borimo za nesto pa Saric mora igrat ? Tribine i trening sa djecom je najbolja nagrada za tog zohara. Ako tebi neko pomogne, pomozi i ti njemu, ako je neko su*ak iako si dobar prema njemu red je da ti budes 3 puta veci prema njemu.
Ima, baci se pod voz i nema Husrefa..HeraklitMracni je napisao/la:Imal kakva formula da se preko noci rijesimo Husrefa ?
Od kad ti se poceo gadit, od rodjenja ? Se*es na covjeka kako je dosao, ne popustas. Priznao il ne on je ljudina za tebe i njegova rijec nesto znaci navijacima za razliku od tvoje..Evander je napisao/la:Husref mi se poceo gaditi sa ovim izjavama i ulizivanjem upravi. Kakav bezmudan je postao
Gadis se vecini ljudi na temi odavno, sto ti ne odes ?
Pricanje istine je sranje?
Sranje je to sto sam rekao kad je dosao da bude poltron i da nece A reci od onog sto raja ocekuje? A jeste polotron. Klasicni bezmudan koji nema vise gdje raditi i za jos koju platu ce napamet uciti i pricati sta mu god grobari kluba napisu.
Ja vam se mogu ne svidjati samo ako ne volite sto vam se svaki put popisam u usta i sto uvijek bude onako kako najavim ranije.
Jos jedan dokaz da istina najvise boli.
Onaj jedan mi u augustu rece "citiraj me u martu". I eno, citirah ga. Sve od A do Z bi kako ja najavih.
Ali nije da to do sad nismo navikli. Ispricana prica 1000 puta.
-
- Kontakt:
Husref je zlo ne samo za Sarajevo nego i za komplet ligu !
Nemoj potpisati...
Ahmetovic poceo trenirati i opet na treningu obnovi povredu i sad opet ide na "pauzu". 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dokle je Adukor s povredom? Ima li šanse da vidimo Parmakovskog? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima, cesto hoda po gradu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hodaš po gradu, primaš platu za to. I kažu onda dušmani nemamo para za igrače.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Novinarske kujice nisu u stanuu jedno pisljivo pitanje postaviti... zbog cega ili koga Husrefe konstantno igra svaki tekmu Saric ciji je status nedefinisan, zbog cega ili koga ga Husrefe ne posaljes na klupu ili tribine dok se to ne rijesi, ako produzi nista nisi izgubio ni ti a ni on, a ako ne produzi( sto je milion % ) klub je max na gubitku , **** vam majku klosarsku kome vi maglu prodajete, ko da smo svi u mljedenicu isli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Adukor bi trebo za Zrinjski bit spreman, Ahmetović još 2-3 hefte dodatne a Parmakovski spreman, trenira, e sad koliko je to dovoljno da ga vidimo na terenu ne znamjoker90 je napisao/la:Dokle je Adukor s povredom? Ima li šanse da vidimo Parmakovskog?

Hvala ljudino..ReufHerco je napisao/la:Adukor bi trebo za Zrinjski bit spreman, Ahmetović još 2-3 hefte dodatne a Parmakovski spreman, trenira, e sad koliko je to dovoljno da ga vidimo na terenu ne znamjoker90 je napisao/la:Dokle je Adukor s povredom? Ima li šanse da vidimo Parmakovskog?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Intenzivirali pregovore sa Saricem dva mjeseca pred istek ugovora. Sad i da ga sutnes na tribine nije mu neka znacajna sankcija.