Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bassha
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Bassha » 23 mar 2018, 14:17

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 mar 2018, 15:24

Prevedi sta ovo znaci vidim nesto 2010 Real folovi golovi samija dzamija bicepsi tripesci.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 mar 2018, 16:48

Alipasino je napisao/la:Prevedi sta ovo znaci vidim nesto 2010 Real folovi golovi samija dzamija bicepsi tripesci.

Evo brzi nebukvalni prijevod

Kod: Označi sve

El Real Madrid busca delantero centro. Lo busca para el verano que viene. También lo buscó para el pasado mercado invernal. Lewandowski es el máximo candidato para reforzar la plantilla merengue el próximo curso, pero no es el único nombre que ha manejado el club blanco en estos últimos meses. Uno de ellos, por cierto, tapado ante la opinión pública. Edin Dzeko, ariete estrella de la Roma, estuvo entre ellos. No es la primera vez que el bosnio figura entre los favoritos. Finalmente su llegada en enero, como en ocasiones anteriores no se cerró.

Porque Dzeko ha figurado entre los jugadores que el Real Madrid ha seguido desde que estalló en el Wolfsburgo germano. En aquellos días pudo incorporarse al proyecto que dirigía Mourinho, pero escogió finalmente irse al Manchester City, donde también siguió llenando los informes de los ojeadores del Bernabéu.

Con el paso a la Roma parecía que este viejo 'romance' se acababa. Que ya no habría más interés. Pero cuenta el diario Marca que no ha sido así. En enero Dzeko estuvo cerca de poner fin (de una vez) a este interés yo-yo fichando por los blancos.

El club lo sondeó como alternativa a los Icardi, Werner y compañía, pero no le garantizaba la posibilidad de ser titular. Eso, y que ya había jugado la Champions (no podría competir con los blancos en esta competición) hizo que Dzeko decidiera, finalmente, quedarse en Roma, donde su vida está muy asentada y donde, por cierto, ha sido protagonista del pase a cuartos de final.

Su gol en la vuelta ante el Shakhtar fue clave para superar la barrera histórica de los octavos.
Džeko i transfer uvijek u sjeni

Real Madrid traži centralnog napadača za sljedeće ljeto, kao što su tražili za ovu zimu. Lewandowski je bio najozbiljniji kandidat, ali ne jedini koji je bio na oku uprave. Jedan od njih je bio Edin Džeko. To nije prvi put da je Edin među kandidatima. Dok je bio u Wolfsburgu, postojala je mogućnost da postane dio projekta Josea, ali je na kraju izabrao ManCity, gdje je isto ponovo privukao pažnju ljudi iz Madrida.
Prelaskom u Romu smatralo se da je romansa između njih završena, ali Marca govori drugačije. Edin je u januaru opet bio blizu prelaska. Klub ga je vidio kao alternativu za Icardia, Warnera, ali bez garancije za prvu postavu. To, uz činjenicu da je već sa Romom igrao UCL (pa ne bi mogao za Real) utjecalo je na odluku da ipak ostane u Rimu, gdje je razvio dobar život i gdje je glavni ključ za ulazak u četvrtfinale.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 23 mar 2018, 20:27

Babuka je večeras imao lagani trening :D
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 24 mar 2018, 06:21

Neka je, pa i ispalo je sve ok, vjerovatno iz Rome su intervenisali da Edin odigra jednu vise revijalnu utakmicu, ipak je ovo prijateljska, a mi svakako znamo ko je Džeko i kakav je igrač, ne mora se dokazivati, na mladjima je da se dokazuju, sto su sinoć njih par itekako i odradili.

Volimo te BIH!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 mar 2018, 10:24

semcho je napisao/la:Neka je, pa i ispalo je sve ok, vjerovatno iz Rome su intervenisali da Edin odigra jednu vise revijalnu utakmicu, ipak je ovo prijateljska, a mi svakako znamo ko je Džeko i kakav je igrač, ne mora se dokazivati, na mladjima je da se dokazuju, sto su sinoć njih par itekako i odradili.

Volimo te BIH!
Nisu nista iz Rome trazili, robi je to demantovao

Dzekson odradio utakmicu da valja, sacuvao se fino i ocekujem protiv senegala ozbiljniju partiju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

No4
Kontakt:

Post Postao/la No4 » 25 mar 2018, 15:55

Dzeko institucijo! Daje Bosna!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 mar 2018, 17:59

Strašno šta tip na temi Engleske Premier Lige piše o Dzeki..gadost.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 28 mar 2018, 13:25

I dan danas ga se rado sjecaju :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :tokralju: :tokralju: Babuka dere i dere i dabogdo derooo jos dugoo duuuuggggooooooo............
https://www.mancity.com/citytv/goals/go ... -v-everton

No4
Kontakt:

Post Postao/la No4 » 29 mar 2018, 05:50

4x(50+)=Dzeko

:tokralju:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 mar 2018, 06:31

No4 je napisao/la:4x(50+)=Dzeko

:thumbup:
Nije zanemariva ni ra cinjenica, ako mislis na reprezentaciju. :)
Da ga hoce jos PSG ili Monaco kupiti pa da i tamo odradi dvije sezone i utjera 50+ komada. :mrgreen:

No4
Kontakt:

Post Postao/la No4 » 29 mar 2018, 07:01

hurem je napisao/la:
No4 je napisao/la:4x(50+)=Dzeko

:thumbup:
Nije zanemariva ni ra cinjenica, ako mislis na reprezentaciju. :)
Da ga hoce jos PSG ili Monaco kupiti pa da i tamo odradi dvije sezone i utjera 50+ komada. :mrgreen:[/quote

:bih:

..do seika je.

:D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2018, 07:44

Ja se ne sjecam kad je dao zadnji gol u repci :hmmmmm: Vec je duzi period bez gola.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 29 mar 2018, 09:31

Zadnji gol je bio protiv Gibraltara u septembru. Prethodna tri su bila protiv Albanije, Kipra i Estonije. Mogao bi crnogorcima zabiti jedan :D Mozda i Koreji, posto je zabio gol na tri kontinenta, u Africi nije, ne znam je li u Aziji ikada?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 mar 2018, 10:27

Džekini golgeterski podvizi, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu :bow: , ce biti novim narastajima u regiji veliki izazov da ih dostignu, a ko zna, mozda i prestignu...;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 mar 2018, 12:46

Goalgetter je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je dao zadnji gol u repci :hmmmmm: Vec je duzi period bez gola.
Osjetan je pad u tom smislu, baš sam i ja nešto razmišljao o tome.

Od oktobra 2016-te kada je Kipru dao dva gola, Džeko je u devet utakmica za repku postigao samo dva gola (Albaniji i Gibraltaru) i to je Albancima bilo iz penala, a ovaj Gibraltar je svakako amaterska repka.

Nije da je sad ovo neka katastrofa, al' je svakako loše za Džekine standarde u reprezentaciji :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

No4
Kontakt:

Post Postao/la No4 » 29 mar 2018, 14:58

Mnogo razmisljate, i to je osjetno..

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 30 mar 2018, 00:45

Momci, imam jednu molbu. Pošto ja obožavam igrati PES (a, volim i FIFA-e ponekada uzeti, jeste da mi nije toliko draga), a propustio sam tu cijelu generaciju igara dok je Babuka bio bog i batina u Engleskoj jer nisam imao ni PS3/XBOX 360, a ni moćan (za to vrijeme) PC, zanima me da li neko, kojim slučajem, se sjeća u kojoj je igri (PES, FIFA, nebitno) imao najbolju ocjenu? Hvala unaprijed ako se neko sjeti :)
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 30 mar 2018, 00:52

FIFA 10

Kad ga prebacis na odredjenu poziciju, dospije mu rating i do 89. Ne sjecam se koja je pozicija i rola.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 mar 2018, 00:58

Rimes87 je napisao/la:Momci, imam jednu molbu. Pošto ja obožavam igrati PES (a, volim i FIFA-e ponekada uzeti, jeste da mi nije toliko draga), a propustio sam tu cijelu generaciju igara dok je Babuka bio bog i batina u Engleskoj jer nisam imao ni PS3/XBOX 360, a ni moćan (za to vrijeme) PC, zanima me da li neko, kojim slučajem, se sjeća u kojoj je igri (PES, FIFA, nebitno) imao najbolju ocjenu? Hvala unaprijed ako se neko sjeti :)
Fifa https://www.futhead.com/players/180930/
Pes http://www.pesmaster.com/e-dzeko/pes-2018/player/37638/
Nisam znao da je imao 91 u pesu 2014 :shock:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Ahrefs [Bot], bordocrveni, bosnas_, CAGarfia, hurem i 58 gostiju.