FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
& " & $ & не "! Ово је ? $, " је & сезоне, а Стево $ на 30 $ 

? у срцу, & у '!!!
-
- Kontakt:
Dobro nam dosli....lijepo se provedte u nasem gradu, a bodove nam makar vi ostavite:)REANIMATOR je napisao/la:Dobro smo odigrali,bar ono što se sa tribina moglo vidjeti,mogli smo dati koji go više a mogli smo i primiti po koji![]()
Super što je Stevo nastavio davati golove!Sledeća stanica Banovići
Ma kakvi bodovi vama , stace vama bodovi , ionako vam neznace , necete ispadati , nemozete na titulu , tako da , NEDAMO VAM BODOVEHodza_manLju je napisao/la:Dobro nam dosli....lijepo se provedte u nasem gradu, a bodove nam makar vi ostavite:)REANIMATOR je napisao/la:Dobro smo odigrali,bar ono što se sa tribina moglo vidjeti,mogli smo dati koji go više a mogli smo i primiti po koji![]()
Super što je Stevo nastavio davati golove!Sledeća stanica Banovići

Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Gdje Pabizo?
U pravu je bio da trebate tjerati Jagodica,ovako ce prvenstvo za koje kolo postati nezanimljivo,bar kad je titula u pitanju.
Dovedite g Curguza,da se malo zakuha prvenstvo.
U pravu je bio da trebate tjerati Jagodica,ovako ce prvenstvo za koje kolo postati nezanimljivo,bar kad je titula u pitanju.
Dovedite g Curguza,da se malo zakuha prvenstvo.
-
- Kontakt:
Samo navijanje lose prvi na tabelii jos uzeli sarajeva kucii ja konto minimum 10 milja kad ono kop od 1000 ljudi sto navija aa reko sramote al morate priznat da je bila losa posjeta iako ste imali sve uslove da napravite spektakl i jos vas je cjela BIH mogla gledat aaa vi onako losi jos atraktivan protivnik al dzbaaaa
Neprilagodjen @
De , druze gledaj malo realnos , a ne samo srce !
vojnik srece @
haa jarane , dati kazem u bl ti je citav dan padala kisa i prestala je 10 minuta prije pocetka utakmice i ono kontas da se ocekivalo da ce o5 pasti to ti je glavni razlog , al o5 smo nakupili 3 000 a sarajevo je protiv nas glavni derbi vrijeme da nemoze bolje nakupilo 8 000 da se razumijemo .... a prosle god protiv zrinjskog je bilo 13 000
vojnik srece @
haa jarane , dati kazem u bl ti je citav dan padala kisa i prestala je 10 minuta prije pocetka utakmice i ono kontas da se ocekivalo da ce o5 pasti to ti je glavni razlog , al o5 smo nakupili 3 000 a sarajevo je protiv nas glavni derbi vrijeme da nemoze bolje nakupilo 8 000 da se razumijemo .... a prosle god protiv zrinjskog je bilo 13 000
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
- Kontakt:
ok nisam znao al samo da naglasim da je nas u kopu bilo preko 4000 hiljade jbg iamamo najaci kop i to nam niko nemoze osporiti aa nisam znao da je kisa jbg ma pricajte sta hocete al ovaj bht utice na posjetu ahahahahaPrPaAaa je napisao/la:Neprilagodjen @
vojnik srece @

Nema ondje hiljadu ljudi.vojnik srece je napisao/la:Samo navijanje lose prvi na tabelii jos uzeli sarajeva kucii ja konto minimum 10 milja kad ono kop od 1000 ljudi sto navija aa reko sramote al morate priznat da je bila losa posjeta iako ste imali sve uslove da napravite spektakl i jos vas je cjela BIH mogla gledat aaa vi onako losi jos atraktivan protivnik al dzbaaaa
-
- Kontakt:
Odavde se najbolje vidi.
http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... play_media
800-900 stoja u vrh glave

Pa druze , nzm sta da ti kazem i kod nas u derbijima bude 3 3 500 u kopu , kad se samo sjetim prosle godine borac zrinjski borac zeljo ,
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
- Kontakt:
pa dobro jbg bilo ih je ko nas u banovicimasamosarajvo je napisao/la:Odavde se najbolje vidi.
Dobro, hajd to je nakon sudijskog zvizduka, kad su pozdravljali igrace.I kod nas pa i kod njih cim sudija svira raja izadje, ali nista nije bolja slika ni s pocetka utakmice, kada je bila minuta sutnje.
-
- Kontakt:
aaa ok too all ja nikad neznam kod vas dokle je kop jer ste zajedno s kospicarima tj nemate svoju tribinuu govorim kad smo bili prosle sezone kod vas bilo vas je puno na onoj tribini al koliko sam primjetio navija mozda oko 2 milje ostali samo gledaju tekmuuPrPaAaa je napisao/la:Pa druze , nzm sta da ti kazem i kod nas u derbijima bude 3 3 500 u kopu , kad se samo sjetim prosle godine borac zrinjski borac zeljo ,
koliko god da ima važnije je da svi navijaju nego da ima 6000 a da se pola ne čuje za 90 minuta.faba je napisao/la:Nema ondje hiljadu ljudi.vojnik srece je napisao/la:Samo navijanje lose prvi na tabelii jos uzeli sarajeva kucii ja konto minimum 10 milja kad ono kop od 1000 ljudi sto navija aa reko sramote al morate priznat da je bila losa posjeta iako ste imali sve uslove da napravite spektakl i jos vas je cjela BIH mogla gledat aaa vi onako losi jos atraktivan protivnik al dzbaaaa
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
De druze i ti seres , pokazujes sliku koja je uslikana kad se utakmica zavrsila ... haaa 3o posto krene 5 min prije da se izbjegne guzva na kapijama
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 85b4cb3e79 ustvari mozda nas ima i visee ovo je samo da pokazem da ne lazem za banovicevojnik srece je napisao/la:pa dobro jbg bilo ih je ko nas u banovicimasamosarajvo je napisao/la:Odavde se najbolje vidi.
Druzeeee jel kontas ti da ti citav dan pada kisa bil ti iso na tekmu ?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Jesi li gledo utakmicu na TV?brazzo je napisao/la:koliko god da ima važnije je da svi navijaju nego da ima 6000 a da se pola ne čuje za 90 minuta.faba je napisao/la:Nema ondje hiljadu ljudi.vojnik srece je napisao/la:Samo navijanje lose prvi na tabelii jos uzeli sarajeva kucii ja konto minimum 10 milja kad ono kop od 1000 ljudi sto navija aa reko sramote al morate priznat da je bila losa posjeta iako ste imali sve uslove da napravite spektakl i jos vas je cjela BIH mogla gledat aaa vi onako losi jos atraktivan protivnik al dzbaaaa
Ako jesi, pada ti ta teza o njihovom navijanju cijelog kopa svih 90 minuta, jer je sinoc dobrim dijelom drugog poluvremena na TV bila tisina i nije se nikakvo navijanje culo.Cak je i komentator pri vodstvu Borca rekao '' da se bude i domaci navijaci''.
-
- Kontakt:
ma buraz ici ce ko je pravi navijac jbg ja bih isao 100 posto stacu nesto bi mi bilo da ne odem veca je spica navijat kad ima manje raje nego kad ima onih derbi navijaca sto ih vidzas samo kad igramo protiv zelje borca celika olimpicaPrPaAaa je napisao/la:Druzeeee jel kontas ti da ti citav dan pada kisa bil ti iso na tekmu ?

Haaa neke stvari ja tebi sada ovdje nemogu da iznesem , ali pogledaj snimke i bice ti jasno da smo na svakoj tekmi svi 90 min navijali
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.