Iskren je napisao/la:Znam ja da i nemas drugog posla sem da seljacki blatis pljujes vrijedjas..Naravno domet vaseg obraza i mozga!A ja kao navijac FKS ti evo odg. Pop..is i meni i svim postenim ljudima jedan od 25.Nevrijedi se s debilom raspravljat dosta te je i po portalima iz dana u dan s 4-5 laznih profila laprdanja pametovanja itd.Jos nesto ti tvrdim da bar jedan igrac cita ovaj forum a tek pise e tu se grdno varas,pa kad bi to igraci radili ne bi ni igrali fudbal,kao da njih interesuje sta jedan debil pise i iznosi kojekakve nebuloze!!!hskzmostar je napisao/la:Iskren evo uzeo sam malo vremena i pregledao ti postove ,dragi Handzicu ako si to ti ili netko tebi blizak ,vidim da si Harisa gurao i u reprezentaciju u tandem sa Dzekomnemoj se molim te provaljivati,mnogo smo mi napadaca u Mostaru gledali a ovaj tvoj Haris nepokretna baba sa odrazom 3mjesecnog djeteta ne moze Jovicu i Acimovicu pa kao i Bencunu cistiti kolacke,kloc ce valjda otici na kraju sezone i ostat ce u uspomeni uz bok velikim napadacima poput Poredskog,Luis Gila ,Mrkaica i ostalih kloceva koji nisu mogli vise od 5 golova zabiti u 30 utakmica.
Da nije mrtvog Celika gola nebi imao antitalenat,ako ga poznajes reci mu da se sam sjedne na tribinu a Harise ako si to to iza tipkovnice.jeb..mater malo potrci i pogodi napokon onih 25kvadrata gola.
idi drk.aj na Handzica pises godinama samo o njemu (tj o sebi)
Slavit cemo kolektivno kad potpise kloc raskid ugovora!
Imas toliko postova i u svakom postu pises o Harisu Handzicu,proziran si kao kad je ona cura pisala na temi FK Sarajevo o Deniju Simeunovicu.
Svatko ima svog konja za utrku samo si ti boring sa jednim panjom koji olimpijski bazen nebi pogodio,proklet dan bio kad ga Sula dovede.