Senijad Ibričić

Alen Škoro
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Alen Škoro » 18 sep 2010, 23:56

Majstore,svaka cast na onom pogotku protiv AEK-a.Po mom misljenju si trenutno u najboljoj formi od svih reprezentativaca.
Kako si krenuo,bices u Hajduku k'o Totti u Romi. Mozda je tako najbolje kralju!
NON MOLLARE MAI

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 19 sep 2010, 00:10

I ja se slazem da je ibro trenutno u najboljoj formi, i citam gluposti nekih forumasa kako on nema mjesta u prvih 11... Ma dajte ljudi,. .jer zato sto igra u Hajduku? a ne negdje u Evropi? Po meni Pjanic trenutno nije za prvih 11, jer se lik izgubi na terenu, pogotovo u reprezentaciji, al se lik trudi i trci to jest,i po meni Pjanicu vise odgovara uloga Gatussa nego nekog veznjaka poput Ibre

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2010, 01:44

armin dju je napisao/la:I ja se slazem da je ibro trenutno u najboljoj formi, i citam gluposti nekih forumasa kako on nema mjesta u prvih 11... Ma dajte ljudi,. .jer zato sto igra u Hajduku? a ne negdje u Evropi? Po meni Pjanic trenutno nije za prvih 11, jer se lik izgubi na terenu, pogotovo u reprezentaciji, al se lik trudi i trci to jest,i po meni Pjanicu vise odgovara uloga Gatussa nego nekog veznjaka poput Ibre
Pa valjda je liga u kojoj igrac igra prilicno relevantan pokazatelj kvalitete doticnog,Ibricicu je u karijeri krajnji domet Anorthosis ili Trabaznspor ali neki bi zvijezdu HNL-a stavili ispred jednog od najboljih mladih igraca svijeta.Ne znam ni jednoga igraca iz ove generacije koji je vise puta bio direktan krivac za primljene pogodke..protiv Bugarske,Portugala,Njemace..lijepa brojka..sad ce neki odma trubiti da je to jer je igrao beka,pa eto igrao je protiv Francuske u veznome redu pa jeli sta pokazao ??Ma i za to ce naci isprike,uvijek isprike,ali dokle zvijezda HNL-a bude u prvih 11 nema nista od nas.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2010, 02:12

Kamo srece da nam je Ibricic problem u repci.Takvih 11 problema i eto nas konacno na velikom prvenstvu.
Ali izgleda one naocale za varenje poneka i paucina.Pa slabije se vidi.
Jos sto zajoze ko' gladni srat i onda naravno cjeli ugodjaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2010, 09:58

Naravno da Ibricic nema mjesta u prvih 11. Pa ne moze niko ozbiljan igrat sa Misimovicem, Pjanicem, Ibricicem, Ibisevicem i Dzekom od pocetka. Mozda moze to na Fifa 10, ali u stvarnosti Bogami ne moze. To smo vidjeli protiv Francuske. IGrat sa toliko ofanzivnih igraca je ludilo. Ibricic nije na nivou Misketa i Pjanica, i zato on mora na klupu. Jahic mozda nije neki spektakularan igrac, ali treba nam jos jedan takav radnik uz Rahimica. Pogotovo protiv Albanije koja igra vrlo fizicki i borbeno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2010, 10:01

Cartman je napisao/la:Naravno da Ibricic nema mjesta u prvih 11. Pa ne moze niko ozbiljan igrat sa Misimovicem, Pjanicem, Ibricicem, Ibisevicem i Dzekom od pocetka. Mozda moze to na Fifa 10, ali u stvarnosti Bogami ne moze. To smo vidjeli protiv Francuske. IGrat sa toliko ofanzivnih igraca je ludilo. Ibricic nije na nivou Misketa i Pjanica, i zato on mora na klupu. Jahic mozda nije neki spektakularan igrac, ali treba nam jos jedan takav radnik uz Rahimica. Pogotovo protiv Albanije koja igra vrlo fizicki i borbeno.
To i ja cijelo vrijeme pokusavam da kazem 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 sep 2010, 12:50

Nema dvojbe da je Ibro vrhunski igrac,bez dileme nas ponajbolji igrac...
No sad je samo stvar kako ukonponovat sve te dobre igrace koji igraju na slicnim pozicijama i mnogo su ofanzivni...
Susic to za sada nije znao,no da li ce znati u susretu s Albancima,pa vidjet cemo...
Ibro je u vrhunskoj formi,igra u relativno dobrom klubu ali u nesto slabijoj ligi ...
No,ajde eurokupovi su ipak jace tekme pa tak...
Nije ga Ciro uzalud forsirao :-))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2010, 16:34

ahmic je napisao/la:Nema dvojbe da je Ibro vrhunski igrac,bez dileme nas ponajbolji igrac...
No sad je samo stvar kako ukonponovat sve te dobre igrace koji igraju na slicnim pozicijama i mnogo su ofanzivni...
Susic to za sada nije znao,no da li ce znati u susretu s Albancima,pa vidjet cemo...
Ibro je u vrhunskoj formi,igra u relativno dobrom klubu ali u nesto slabijoj ligi ...
Otvori se zemljo da propadnem :geek:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2010, 18:12

RiNo je napisao/la:Opet se kritičari ušutili.
Izlaze k'o gliste poslije kiše ako Ibro slučajno ne zabije gol u utakmici, ili ne asistira.
Slicno se moze reci i za ove druge koji nerealno dizu nase igrace u nebese, izlaze kao gliste poslije kise cim neki od njih zabije. Ibro zabio iz penala AEK-u! WOW! Mnogi sigurno nisu gledali utakmicu ali su pogledali snimak penala i sad mozda misle da je Ibro odigrao odlicnu utakmicu, valjao jadne grke po terenu i onda dobru utakmicu krunisao maestralnom panenkom. :lol: Ali ipak treba biti objektivan i reci da je protiv grka odigrao slicno kao i protiv francuza, to jest izgubio jedno 80% duela.
Gledao sam i Misimoviceve zadnje dvije utakmice za Galatasaray i ni on nije nista bolje odigrao. Mozda ce mu trebati vremena da se privikne na novu ekipu i na novu ligu, ali GS ga sigurno nije doveo da bi trckarao na sredini i gubio lopte.
Zbog toga kako trenutno stvari stoje Pjanic je za mene starter protiv Albanaca, doduse vidicemo kako ce veceras odigrati protiv Bordoa.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 19 sep 2010, 20:23

Dylan Dog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Naravno da Ibricic nema mjesta u prvih 11. Pa ne moze niko ozbiljan igrat sa Misimovicem, Pjanicem, Ibricicem, Ibisevicem i Dzekom od pocetka. Mozda moze to na Fifa 10, ali u stvarnosti Bogami ne moze. To smo vidjeli protiv Francuske. IGrat sa toliko ofanzivnih igraca je ludilo. Ibricic nije na nivou Misketa i Pjanica, i zato on mora na klupu. Jahic mozda nije neki spektakularan igrac, ali treba nam jos jedan takav radnik uz Rahimica. Pogotovo protiv Albanije koja igra vrlo fizicki i borbeno.
To i ja cijelo vrijeme pokusavam da kazem 8-)
pa dje pise da Ibisevic, mora igrati u prvoj (ja neznam sta se ovaj lik vise forsira u pm), da ne pricam je kad Pjanic zadnji put sastavio 2 cijele utakmice na terenu, a zar se ne bi on trebo forsirat ipak je njemu 20 godina... za Jahu nemozes pricat jer je skroz drugacji tip igraca.. Ja samo govorim o trenutnoj formi nevedenih i misljenje da Ibricic ima mjesta u prvih 11

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 sep 2010, 20:34

ahmic je napisao/la:Nema dvojbe da je Ibro vrhunski igrac,bez dileme nas ponajbolji igrac...

E ne isao ja na neko veliko tamicenje kad nam je nabolji igrac iz HNL.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 sep 2010, 21:27

Ibricic je u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca..on treba igrati umjesto Ibisevica,svakako je van forme..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2010, 21:36

bosnas_ je napisao/la:Ibricic je u najboljoj formi od svih nasih reprezentativaca..on treba igrati umjesto Ibisevica,svakako je van forme..
Ma ne treba igrat ni jedan ni drugi. Jahic umjesto Ibricica da se bori sa ovim albancima na sredini gdje su i najjaci, a Muslimovic umjesto Ibisevica. U njega se mozemo uvjek uzdat. Samo da se 100% oporavi od povrede. Ma moze i Zec ako ne bude spreman Muslimovic, ali Ibisevica ni u ludilu stavit. Covjek ocito ima neke psihicke probleme u vezi repke. Ne podnosi taj pritisak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 19 sep 2010, 22:11

Upravo je zavrsen derbi ovoga kola hrvatskoga prvenstva, Ibricic apsolutno naj bolji igrac na utakmici. Cijelo drugo poluvrijema Hajduk je igrao sa igracem manje, a Ibro je bio bukvalno na svakom djelu terena. Presjecio napade protivnickog tima, organizovao Hajdukove, stvorio par sansi imao slobodana udarac koji je golmana na cudesan nacin odbranio. I na kraju lopta sa desne strane lijevom nogom u srece kaznenog prostora tzv. parabola rjecka odbrana u panici izbacuje do ivice kaznenog prostora odakle je jedan igrac Hajduka topovskim udarcem salje u mrezu. Pobjeda Hajudka i prvo mjesto na tabeli ispred Vahinog Dinama.
Ibricic je sigurno medju pet naj boljih igraca koje imamo, to uostalom pokazuje i skoro zavrseni prelazni rok. Mislim da nemamo puno igraca za koje je neko bio spreman platit 6.500.000 eura. Ako je stani pani mora igrati ispred Misimovica, u stvari ispred bilo koga u sredini, jer trenutnom formom to zasluzuje. Konacno Ibru na njegovo mjesto u reprezentaciji pa da vidimo... Zli jezici ce naci neku mahanu, ne treba se obazirati na tzv. navijace BiH, na dva tri tvrdoglava klinca koji zamisli i Ibisevica proglasavaju psiholoskim slucajem, a Vedi treba podrska i razumjevanja dok ne dodje na svoje, jer niti on dugo nije odigrao utakmicu na svojoj poziciji. Trci, bori se...na utakmici protiv Portugala npr. bio je nas igrac sa najvise prtrcanih km, ali jednostavno pozicija krilnog igraca sredine terena mu ne lezi. Taki smo ti ba mi, reci cemo da treba pozvati nekakvog Dumica, Ljevakovica, Corica kojih nema ni na mapi a Ibru na led??? Budale.
I jos nesto. Reprezentacija sastavljena od igraca afirmisanih u hrvatskoj ligi mogla bi u svakom trenutku dati 2 fore nasoj sadasnjoj reprezentaciji, pa zato molim kapak o jacini lige, danas svako igra fudbal, nije lahko nikoga pobjediti...ako igrac zabije u raslje sa 20 metara, kakve veze ima liga...A plus sto se sve to moze gledati i iz drugog ugla pa tvrditi da je se teze iskazati u losijoj nego u boljoj ekipi...kada su oko tebi sve znalci, daju ti loptu na vrijeme otkriju se za tvoju loptu i tome slicno. Zar Dzeku u Zelji ne prglasise klocom? Uglavnom, bajke o nekakvoj yebenoj ligi su samo za luzere, ko valja valja...a ako se momak osjeca super tamo gdje jeste, ako ga gledaju ko Boga, ako ima para dovoljno da je obezbijedjen za cijeli zivot, boli ga ..... da ide u Galatasaraj, Valjadolid, Zilinu, Hapoel, Graz, Aek...i tome slicno.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2010, 22:19

Ako igrac zabije u raslje sa 20 metara, kakve veze ima liga
Znam i ja jednog iz druge kantonalne sto daje takve golove,onda i njega Susic da pozove :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 19 sep 2010, 22:20

Adinjo je napisao/la:

E ne isao ja na neko veliko tamicenje kad nam je nabolji igrac iz HNL.
Da imamo reprezentaciju sastavljenu od naj boljih igrac 11 liga bez obzira koje su to lige, smio bi uloziti puno da cemo imati uspjeha u kvalifikacijama. Problem je sto imamo pola igraca koje ne da su naj bolji u svojim ligama nego nisu ni medju 11 najboljih u svojim timovima, znaci rezerve su. Ali, to nam je sto nam je, i takvi kakvi su ti momci su naj bolje sto imamo na odredjenim pozicijama i ne treba pljuvati po njima sve dok "ginu" za sveti dres.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 19 sep 2010, 22:25

Dylan Dog je napisao/la:
Znam i ja jednog iz druge kantonalne sto daje takve golove,onda i njega Susic da pozove :mrgreen:

Ama ti si neki pacenik i bukvalista (sto neko vec rece). Ne vredi se s'tobom raspravljati, zato bi te molio da me zaobidjes.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2010, 22:52

ooooj sabane bas si saban
Reprezentacija sastavljena od igraca afirmisanih u hrvatskoj ligi mogla bi u svakom trenutku dati 2 fore nasoj sadasnjoj reprezentaciji,
shit of the week

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2010, 22:55

Saban je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Ama ti si neki pacenik i bukvalista (sto neko vec rece). Ne vredi se s'tobom raspravljati, zato bi te molio da me zaobidjes.
Ma ajd strucnjace,i dalje tvrdi da Pjanic nikada nije mogao zaigrati za Francusku,da tim sastavljen iz igraca HNL-a moze komotno dati 2 gola fore reprezentaciji BiH i ostale nebuloze :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 sep 2010, 01:35

calcio je napisao/la:ooooj sabane bas si saban
Reprezentacija sastavljena od igraca afirmisanih u hrvatskoj ligi mogla bi u svakom trenutku dati 2 fore nasoj sadasnjoj reprezentaciji,
shit of the week
Evo ovako...uzmi ti utakmice koje su odigrale BiH i Hrvatska i vidjeces da je prosjek tu negdje +2 gola za Hrvatsku, koja je igrala uglavnom sa igracima afirmisianim u Hrvatskoj. Modric, Kranjcar, Corluka, Srna, Eduardo, Vukojevic, Olic, Pranjic, Mandzukic, Ibricic :) Spahic:) Nadarevic :) Kalinic...sve su to igraci koji su se uglavnom dokazali u Hrvatskoj ligi, a kasnije potvrdili i jos uvijek potvrdjuju sirom starog kontinenta. Od ovih njihovih "stranaca", haman da su, kada gledas sam vrh, tu jedino Rakitic i Petric. Nadje se jos poneki glavonja tipa Dzoa Simunica...hocu uglavnom reci - totalno diferentna situacija nego kod nas pa prema tome Hrvatska liga ne zasluzuje tako podcjenjivacki odnos.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.