Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
1. Španija 5 5 0 0 15
2. Bosna i Hercegovina 5 3 0 2 9
3. Turska 5 2 2 1 8
4. Belgija 5 2 1 2 7
5. Estonija 5 0 2 3 2
6. Jermenija 5 0 1 1
2. Bosna i Hercegovina 5 3 0 2 9
3. Turska 5 2 2 1 8
4. Belgija 5 2 1 2 7
5. Estonija 5 0 2 3 2
6. Jermenija 5 0 1 1
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
„Ma, najbolji su na svietu. No, molim ih preklinjem da više ne bacaju baklje. Tako neće pomoći našem nogometu, a za promijene u Savezu i bh. nogometu borit ćemo se zajedno, drugim metodama, to im obećavam“, pričao je Blažević.
Ovo je Ćiro rekao za sportsprt.ba
Zapamtit ćemo mu ovo, da vidimo koliko će biti istine...
Ovo je Ćiro rekao za sportsprt.ba
Zapamtit ćemo mu ovo, da vidimo koliko će biti istine...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast igraca,a u ovom slucaju i ciri. Ipak je njegova taktika uspjela. Bio sam skeptican u vezi njegovog izbora igraca,al sam se ipak prevario. Nadam se da nam "slava"nece udariti u glavu.
P.S Ja mislim da smo mi trenutno najefikasnija repka u kvalifikacijama. Jesam li upravu?
P.S Ja mislim da smo mi trenutno najefikasnija repka u kvalifikacijama. Jesam li upravu?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ABd ako mi pobjedimo ovdje Belgiju, Spanija Tursku, a Estonija Armeniju ovakva ce biti tabela
1. Spanija 18
2. Bosna i Hercegovina 12
3. Turska 8
4. Belgija 7
5. Estonija 5
6. Armenija 1
4 boda prednosti nad Turskom!
1. Spanija 18
2. Bosna i Hercegovina 12
3. Turska 8
4. Belgija 7
5. Estonija 5
6. Armenija 1
4 boda prednosti nad Turskom!

@baljic
Nemam stele, nisam imao uvjete, nemoj pricati o drugima, ako ne znas njgovu situaciju, e to ti ej samo mali savjet, e tako drugo, gledaj sebe ne druge
KAd ce vise ta srijeda, moram nekoga objeiti da dodjem do karte heeh
Nemam stele, nisam imao uvjete, nemoj pricati o drugima, ako ne znas njgovu situaciju, e to ti ej samo mali savjet, e tako drugo, gledaj sebe ne druge
KAd ce vise ta srijeda, moram nekoga objeiti da dodjem do karte heeh

dijete sabura samo sabura!!baljic je napisao/la:ciroooooooooooooo majstore i uvjek ce ostati i
cjela ekipa sto se veceras pravo borili
a ovi supci sto plju po ciri trebaju hi sviju polomiti al
za bhf to nisu navijaci nego djeca prava , bezobrazna gov__na
trebahim se zabraniti ulaziti na stadion, netrebaju nam taki
neigra savez nego bosna, trebate vi ici ispred saveza praviti belaje a ne
na utakmici
mrzim bhf najvise nasvjetu jeb, ja nima sve

Trenutno smo druga najbolje plasirane reprezentacija i da je sada kraj isli bi direktno u JAR. Takodjer sa Njemackom smo reprezentacija koja je postigla najvise golova u ovim kvalifikacijama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Hajde da večeras slavimo, a od sutra krećemo sa taktikom za srijedu
Nemojte pljuvati po BHFu. Pa eto vidite šta je nama radili sa kartama ta "uljudna" Evropa ali oni sebe neće nazvati barbarima, primitivcima, itd.
Sami igrači su, ne direktno, rekli da ih je bakljada "spasila".
Savez treba znati da se još uvijek misli na njih

Nemojte pljuvati po BHFu. Pa eto vidite šta je nama radili sa kartama ta "uljudna" Evropa ali oni sebe neće nazvati barbarima, primitivcima, itd.
Sami igrači su, ne direktno, rekli da ih je bakljada "spasila".
Savez treba znati da se još uvijek misli na njih
ljudi ja sam jos u soku samo reci BRAVO MOMCI NAJBOLJI STE..........
Golman me odusevio sigurnoscu na golu,Spaha i Miske kapitenski srcem,Pandza odlican
Ibricic za 10,Dzeko dijamant,Bajramovicu volim te.Marjan me digao na noge sa Vedom zajedno.
Odlicna predstava lavova,drago mi je da smo muski usli u utakmicu sa 2 napadaca i da se
nismo prepali,Bhf respect neka munib spremi kes za kaznu al treba da halali jer dobili smo.
Zanima me misljenje Kevina,Eaglesa i ovih hercegovaca jel im drago jesu li ponosni?
Ibricic za 10,Dzeko dijamant,Bajramovicu volim te.Marjan me digao na noge sa Vedom zajedno.
Odlicna predstava lavova,drago mi je da smo muski usli u utakmicu sa 2 napadaca i da se
nismo prepali,Bhf respect neka munib spremi kes za kaznu al treba da halali jer dobili smo.
Zanima me misljenje Kevina,Eaglesa i ovih hercegovaca jel im drago jesu li ponosni?
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
Sta bi bilo kad bi bilo...et sad nas bakljade spasile, jer su pale u pravom trenutku.hammers je napisao/la:Hajde ne kenjaj odlicno izadnje BHF-a kao i uvijek i pitanje je da nije bilo one bakljade tj. onog prekida bili se ovako utakmica dobro zavrsila po nas

Stop bakljadama, definitivno!!!
Joj kad se ovaj vodja BHF iz BiH udruzi sa vodjom iz dijaspore, pogledaj belaj...ko Bijeljenci...

Vom Jäger zum Gejagten
- Principatus
- Kontakt:
Predivna igra. Cestitike nasim svim igracima. Treba se spustiti na zemlju ali danas smijemo malo da letimo.
Belgija je nas potcjenila, samo kad pomislim na arogantan izraz lica njihovog spica kada nam je izvadio loptu iz mreze. Steta sto ga nisu jos jedanput iz bliza pokazivali pri drugim golovima.
Ko mi nabrzo na pamet:
Drago mi je za Bajramovica, Pandza super igra, Supic nije morao na veliko braniti ali covjek zasluzuje to mjesto, unosio je mir u samom pocetku solidan i stabilan, Spahic nema sta reci samo da sto brze ozdravi, Ibricic me iznenadio, Miske kakav gol svi ocekivaju loptu a on je sam ubaci i to kako, Dzeko kralj ma svi super.
Boli me glava od deranja, od aspirin sa rest pivom da salijem.
Nema niko ovakvo srce kao ova repka. Pozdrav i cestitke nama svima.
Belgija je nas potcjenila, samo kad pomislim na arogantan izraz lica njihovog spica kada nam je izvadio loptu iz mreze. Steta sto ga nisu jos jedanput iz bliza pokazivali pri drugim golovima.

Ko mi nabrzo na pamet:
Drago mi je za Bajramovica, Pandza super igra, Supic nije morao na veliko braniti ali covjek zasluzuje to mjesto, unosio je mir u samom pocetku solidan i stabilan, Spahic nema sta reci samo da sto brze ozdravi, Ibricic me iznenadio, Miske kakav gol svi ocekivaju loptu a on je sam ubaci i to kako, Dzeko kralj ma svi super.

Boli me glava od deranja, od aspirin sa rest pivom da salijem.
Nema niko ovakvo srce kao ova repka. Pozdrav i cestitke nama svima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ljudi evo vanredni sastanak zbog nas !
Sta li ce biti
Ima li iko klip onog lika sto je usao na teren sa ljiljanima ?
Sta li ce biti
Ima li iko klip onog lika sto je usao na teren sa ljiljanima ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
kakav sastanak ???
samo da ne dobijemo igranje pred praznim stadionom. da atmosfera bude ko protiv azerbejdzana
-
- Kontakt:
Kao vanredni sastanak, zbog bakljade, a ljudi kad su gubili dijelove tijela na tribinama, nije bilo ništa vanredno.
Majku im fifinu
Majku im fifinu
amerosm je napisao/la:Trenutno smo druga najbolje plasirane reprezentacija i da je sada kraj isli bi direktno u JAR. Takodjer sa Njemackom smo reprezentacija koja je postigla najvise golova u ovim kvalifikacijama.
http://www.fifa.com/mm/document/tournam ... f17180.pdf
Ovdje, na oficijelnom FIFA-inom sajtu ne pise da najbolje drugoplasirane ekipe idu na SP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A u Zenici sto ce ovi da bace baklju al malo morgen.Kad ih nase ,,kornjace,, preispitaju,, 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
A i tebe Geronimo nisam ja rekao da sam za bakljade vec su nas definitivno veceras spasile gdje i igraci potvrdjuju da im je dobro dosao onaj odmor a i drago mi je zbog saveza sto ce sada morati odrijesiti kesugeronimo je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo...et sad nas bakljade spasile, jer su pale u pravom trenutku.hammers je napisao/la:Hajde ne kenjaj odlicno izadnje BHF-a kao i uvijek i pitanje je da nije bilo one bakljade tj. onog prekida bili se ovako utakmica dobro zavrsila po nas![]()
![]()
Stop bakljadama, definitivno!!!
Joj kad se ovaj vodja BHF iz BiH udruzi sa vodjom iz dijaspore, pogledaj belaj...ko Bijeljenci...![]()

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Daj boze da bude samo novcana kazna, ali vidjecemo
evo jaran mi javlja da je u gradu ludilo zivo !
evo jaran mi javlja da je u gradu ludilo zivo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.