U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Bravo, momci i bravo, Sake! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jos jednom, hoce li neko od novinara ili iz saveza pitati Erbezu ili Malkocevicu gdje je Memisevic?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ima li igdje golova?
3 prvenstva za redom je odlican uspjeh za nas. Znaci imamo tri generacije sa odredjenim kvalitetom i tu bi trebalo ispast nekoliko igraca za A-repku sto je na kraju krajeva jedini cilj. 3 puta nije slucajnost. Bravo momci!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobri su, samo sto god Sakib zna napraviti to Karacic zna usrati. Sa generacijom koja je otisla prvi put ikad na neko Evropsko takmicenje zavrsio na dnu grupe sa 0 bodova...Cartman je napisao/la:3 prvenstva za redom je odlican uspjeh za nas. Znaci imamo tri generacije sa odredjenim kvalitetom i tu bi trebalo ispast nekoliko igraca za A-repku sto je na kraju krajeva jedini cilj. 3 puta nije slucajnost. Bravo momci!
Ako se ne varam kadeti ce biti u prvoj jakosnoj skupini za ovaj EP... mozda imamo i neke sanse
Čestitke djeci na ovom uspjehu, jbg nije bilo lako ovo uraditi nakon laganog poraza od Francuza na otvaranju runde. Treći put uzastopno kadeti idu na Euro, to je sve samo ne slučajnost.
Juniori baš loši, al' po meni pored selektora ima tu i do jačine ostalih selekcija. Eto, recimo, ova generacija juniora je prije dvije godine igrala to prvo kadetsko Europsko prvenstvo, mislim da je u kadetima dosta manja razlika u kvalitetu selekcija nego u juniorima, jer dosta juniora tj. momaka do 19 godina igra seniorski fudbal, govorimo u Europi, dok kod nas mahom djeca od 19 godina još uvijek igraju u omladinskim ekipama i to se zaista osjeti na ovim utakmicama.
A te razlike u kadetima nema, svaki kadet igra u kadetima (rijetko koji je megatalenat da sa 17 godina zaigra seniorskom timu), dok juniori ovih europskih selekcija igraju seniorski fudbal naši još uvijek igraju u omladinskim pogonima, naši premijerligaši im svakako ne daju šansu dok ovi koji igraju u većim europskim timovima i ne mogu dobiti šansu jer nisu taj kvalitet.
Juniori baš loši, al' po meni pored selektora ima tu i do jačine ostalih selekcija. Eto, recimo, ova generacija juniora je prije dvije godine igrala to prvo kadetsko Europsko prvenstvo, mislim da je u kadetima dosta manja razlika u kvalitetu selekcija nego u juniorima, jer dosta juniora tj. momaka do 19 godina igra seniorski fudbal, govorimo u Europi, dok kod nas mahom djeca od 19 godina još uvijek igraju u omladinskim ekipama i to se zaista osjeti na ovim utakmicama.
A te razlike u kadetima nema, svaki kadet igra u kadetima (rijetko koji je megatalenat da sa 17 godina zaigra seniorskom timu), dok juniori ovih europskih selekcija igraju seniorski fudbal naši još uvijek igraju u omladinskim pogonima, naši premijerligaši im svakako ne daju šansu dok ovi koji igraju u većim europskim timovima i ne mogu dobiti šansu jer nisu taj kvalitet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cestitke U-17 Zmajevima, ovaj put akoBogda korak dalje napraviti na prvenstvu, treca sreca.
Sto se tice U-21 reprezentacije, velika steta zbog preokreta Portugala protiv Svicarske.
U svakom slucaju 4 boda iz naredne 3 tekme nam nece biti dovoljna da budemo medju 4 najbolje drugoplasirane reprezentacije. Dakle treba nam 6 bodova da bismo se necemu nadali.
Ono sto je vazno jeste da zadnju igramo u Portugalu i tacno cemo znati koliko i da li treba ginuti na terenu.
Sto se tice U-21 reprezentacije, velika steta zbog preokreta Portugala protiv Svicarske.
U svakom slucaju 4 boda iz naredne 3 tekme nam nece biti dovoljna da budemo medju 4 najbolje drugoplasirane reprezentacije. Dakle treba nam 6 bodova da bismo se necemu nadali.
Ono sto je vazno jeste da zadnju igramo u Portugalu i tacno cemo znati koliko i da li treba ginuti na terenu.
Bravo djeco!!
Sto se tice U-21, pobjediti svicarsku i rumuniju pa otici u portugal zajebavati se sa njima
Sto se tice U-21, pobjediti svicarsku i rumuniju pa otici u portugal zajebavati se sa njima
-
- Kontakt:
Pozdrav svima na Forumu!Do prije neki dan sam samo citao vase komentare pa sam se evo odlucio pridruziti !!
Vidim da mnoge zanima zasto nema Memisavica iz Werdera?!
Jednostano zato sto decko nema bosansko drzavljanstvo( jos ga nema ali radi na tom) nij
Bio je pozvan za ovu akciju u Austriji jer se mislilo da ce do tada biti rijeseno to pitanje.Inace decko bi rado nastupio za repku i ako bog da bude !!!
Eto to vam je jedina i prava istina zadto ga nema zj zasto nije bio sad ( inace je bio pozivan i u makedoniju i sloveniju na ove zadnje 4 utakmice ) ali ga klub nije pustio kaoni sve druge koji igraju vani !
Jednostano zato sto decko nema bosansko drzavljanstvo( jos ga nema ali radi na tom) nij
Bio je pozvan za ovu akciju u Austriji jer se mislilo da ce do tada biti rijeseno to pitanje.Inace decko bi rado nastupio za repku i ako bog da bude !!!
Eto to vam je jedina i prava istina zadto ga nema zj zasto nije bio sad ( inace je bio pozivan i u makedoniju i sloveniju na ove zadnje 4 utakmice ) ali ga klub nije pustio kaoni sve druge koji igraju vani !
Hvala na informacijama, majstore!GariGarinca je napisao/la:Pozdrav svima na Forumu!Do prije neki dan sam samo citao vase komentare pa sam se evo odlucio pridruziti !!
Dobrodosao na forum!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Super vijesti! Nadam se da ce se sve to rijesiti do maja mjeseca. Trebat ce nam Memisevic jer nemamo jakih napadaca. Heric se bori i vidi se ta neka zelja ali neki izraziti kvalitet po mojoj procjeni nema. Baltic mi je nepoznat. A Stanic je bio povrijedjen. Sve u svemu, super. Jedva cekamo da vidimo Memisevica u dresu!GariGarinca je napisao/la:Pozdrav svima na Forumu!Do prije neki dan sam samo citao vase komentare pa sam se evo odlucio pridruziti !!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hvala Gari
Nadam se da cemo ga gledati na turniru!
Kada se ovoj ekipi prdiruze Nikolic, Djokanovic, Memisevic i Mujanovic onda mozda imamo ekipu za nesto vise na ovom prvenstvu

Nadam se da cemo ga gledati na turniru!
Kada se ovoj ekipi prdiruze Nikolic, Djokanovic, Memisevic i Mujanovic onda mozda imamo ekipu za nesto vise na ovom prvenstvu

-
- Kontakt:
Da bilo bi lijepo da Memisevic rijesi to i nadamo se da hoce jer je jako kvsliteten igrsc i moze igrati i lijevo i desno kao i u sredini.
Sajo( evo jedna informacija koju nisi znao ) vezano za tvoj komentar za Herica
Taj momak je odigrao u 14 dana 6 utakmica ( kao i voloder i bacevac ( ok on nije igrso sve utakmice) ja moram reci da to niti veliki nemogu podnjeti u tom tempu a da se nevidi i unor i rakcija .Zelja ponekad nije dovoljna a i jos jedna stvar nemamo mi klasicnog veznog koji ce hraniti loptama jednog igraca tipa Heric!!!Unsprijed se izvinjavam nije mi namjera umanjiti niciji komentar tj misljenje zato i postoje Forumi .
Taj momak je odigrao u 14 dana 6 utakmica ( kao i voloder i bacevac ( ok on nije igrso sve utakmice) ja moram reci da to niti veliki nemogu podnjeti u tom tempu a da se nevidi i unor i rakcija .Zelja ponekad nije dovoljna a i jos jedna stvar nemamo mi klasicnog veznog koji ce hraniti loptama jednog igraca tipa Heric!!!Unsprijed se izvinjavam nije mi namjera umanjiti niciji komentar tj misljenje zato i postoje Forumi .
Ma sve je u reduGariGarinca je napisao/la:Da bilo bi lijepo da Memisevic rijesi to i nadamo se da hoce jer je jako kvsliteten igrsc i moze igrati i lijevo i desno kao i u sredini.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Treba vidjeti sta mozemo sa Edinom Julardzijom iz Dinama, Hrvati su ga izostavili sa spiska U17 a oni su zavrsili na cetvrtom mjestu u elitnom krug, mogao bi se ovaj pozvat jer je veliki talenat i redovan za kadete Dinama (gdje igraju i Hasic i Radonja).
Takodjer su protiv nas u ovom elitnom krugu igrali Bejic, Abdijanovic (Austrija) i Brajanac (Danska).
Takodjer su protiv nas u ovom elitnom krugu igrali Bejic, Abdijanovic (Austrija) i Brajanac (Danska).
Svaka cast Sakibu i skidam mu kapu. Ove djecake je ipak on selektirao. Poslije se opet nađe giliptera da ga pljuju i omalovazavaju njegov uspjeh.
Zelim mu brz oporavak da se vrati na svoju poziciju koja mu i pripada, i da jednom dbije priliku selektora A reprezentacije. Da preuzme ove momke u A reprezentaciji kad za to dođe vrijeme.
Svaka cast i Erbezu koji ga je na najbolji nacin zastupao.
Zelim mu brz oporavak da se vrati na svoju poziciju koja mu i pripada, i da jednom dbije priliku selektora A reprezentacije. Da preuzme ove momke u A reprezentaciji kad za to dođe vrijeme.
Svaka cast i Erbezu koji ga je na najbolji nacin zastupao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
!Vucevich je napisao/la:Treba vidjeti sta mozemo sa Edinom Julardzijom iz Dinama, Hrvati su ga izostavili sa spiska U17 a oni su zavrsili na cetvrtom mjestu u elitnom krug, mogao bi se ovaj pozvat jer je veliki talenat i redovan za kadete Dinama (gdje igraju i Hasic i Radonja).
-
- Kontakt:
Abdijanovic ima finu statistiku u U17 VFL Wolfsburgu:
https://www.transfermarkt.at/amir-abdij ... ler/404929
https://www.transfermarkt.at/amir-abdij ... ler/404929