FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Sloga Simin Han
Ja nikad nisam čuo za tog Bulica. Ko mu je najzvučnije ime ?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ma i da nije bio jasno je da se tale. U nasem nogometu sam skoro 35 godina, nismo djeca, ko imalo prati i zanima ga sve sazna. I sami vidite na sta su ti ljudi spremni, opet kazem zali boze dobre price pozitivne klosari je ugasise... To su klosari blago receno, ali sve se to vrati u zivotu.
Nešto ja nisam upratio. Ko su klošari ? Koja je to lijepa priča ugašena. Ti možda misliš da bez Azmira u S. Hanu svane jutro? Cccc ne pratiš dobro Djabe staž.
Sloboda 72 to bolje prati neka objasni
Sloboda 72 to bolje prati neka objasni
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ili treba odati priznanje Musemicu ?sloboda72 je napisao/la: Nakon ulaska u PL Husić je pitao Jasmina Imamovića hoćemo li u Evropu ?.Ovaj mu je rekao da je dobar i opstanak.Husić je pristao i sukladno tome i trgovao .Doveo je Sarića i Kisu.Sariću je menadžer Anđelko Jurkić bio tada i danas je kao i Medunjaninu i Ibričiću.Dalje je Husić trgovao u zimu 2014/15 i u ljeto 2015/16 i u ljeto 2016/17.Dugo bi bilo sve brojati ali probaću:2014/15 Musemić,Zeba,Ahmetović,Ivetić,Krpić(povratak), Pirić, Zrnanović, AL.Bekić , Mehmedagić. Ljeto 2015/16 Kostić,Stjepanović,Veselinović,Govedarica,Škahić,Nikolić-golman,Bobić-golman ,Ordagić,Povratnici Sarić Olimpija i Kiso?.(Haurdić i Merzić su došli u zimu 2015 /16 a u proljeće je prvom timu definitivno pridruženi Darko Todorović i golman A.Muminović). U ljeto 2016/17 Husić je doveo u Slobodu:Džidić,Karić,Grahovac,Erić,Zec,Hodžić-Bijeljina,Fatić,itd.
Dakle ne može niko pametovati pa kazati ,ne zna Husić kupiti igrača.Nakon što se ovlaš pogleda koga je sve nabavljao valja mu, baš naprotiv ,odati priznanje na čitavoj plejadi kvalitetnih igrača.
90 % tih igraca je Musemic trazio, i od nekih napravio igrace. I za "male" pare je Sloboda postala konkurent i borila se za titulu i igrala finale kupa, koji je izgubila zbog borbe na dva fronta.
Problem je nastao kad je Husic pomislio da sa malo vise love moze dovesti koga pozeli, i prekucati ligu, i trazio skupe strance, a na kraju mu uvalili samo Fatica i Lazevskog, i da stvar bude gora, tog prvog Husref nije zelio, a poznato je da Husrefu niko ne moze praviti ekipu, pa ni Husic. A i taj Fatic je prevara, lik nikad nije bio fizicki spreman, ali tako je kad vjerujes menadzerima, doveli ti jednog dobrog igraca, koji je bio jeftin, pa pomislis ovaj skupi ce biti Messi, a ono dobijes prevaru, koja bude daleko placenija od igraca koji nose ekipu, i tu mora doci do problema.
I sad je napravio istu gresku, umjesto da na miru radi, i polahko pravi ekipu, on je izasao sa velikim najavama, kako ce prekucati ligu, nijednog trenutka nije ni sumnjao u ulazak, vec krenuo sa pravljenjem ekipe za sljedecu sezonu, doveo velika imena, kojima je dao odlicne ugovore, i ti igraci nemaju volje da igraju na terminu, jer sto bi, imaju dobre ugovore, ne mogu napredovati, i on ce cuvati noge, a hvala Bogu, svi Slogu docekaju na noz.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Niko jer te kontaltira kao igraca kad ima dobru semu, igrac pristane jer je u pitanju dobra lova i postanes dio agencije. Trojicu uvalio Sarajevu, petoricu Slogi, dobro njemu, dobro njima. Probao je i Velezu, ali je odje.ban po kratkom postupkuHitman22 je napisao/la:Ja nikad nisam čuo za tog Bulica. Ko mu je najzvučnije ime ?
Husref je cuna najobičnija. Nije poštovao ni pare ni ljude ni klub. Glavni je krivac uz Vugdalica za krah. Ohol ters na svakom koraku pokazivao da mu je poniženje Sloboda , patio za Sarajevom. Ucherat muYNWA je napisao/la:Ili treba odati priznanje Musemicu ?sloboda72 je napisao/la: Nakon ulaska u PL Husić je pitao Jasmina Imamovića hoćemo li u Evropu ?.Ovaj mu je rekao da je dobar i opstanak.Husić je pristao i sukladno tome i trgovao .Doveo je Sarića i Kisu.Sariću je menadžer Anđelko Jurkić bio tada i danas je kao i Medunjaninu i Ibričiću.Dalje je Husić trgovao u zimu 2014/15 i u ljeto 2015/16 i u ljeto 2016/17.Dugo bi bilo sve brojati ali probaću:2014/15 Musemić,Zeba,Ahmetović,Ivetić,Krpić(povratak), Pirić, Zrnanović, AL.Bekić , Mehmedagić. Ljeto 2015/16 Kostić,Stjepanović,Veselinović,Govedarica,Škahić,Nikolić-golman,Bobić-golman ,Ordagić,Povratnici Sarić Olimpija i Kiso?.(Haurdić i Merzić su došli u zimu 2015 /16 a u proljeće je prvom timu definitivno pridruženi Darko Todorović i golman A.Muminović). U ljeto 2016/17 Husić je doveo u Slobodu:Džidić,Karić,Grahovac,Erić,Zec,Hodžić-Bijeljina,Fatić,itd.
Dakle ne može niko pametovati pa kazati ,ne zna Husić kupiti igrača.Nakon što se ovlaš pogleda koga je sve nabavljao valja mu, baš naprotiv ,odati priznanje na čitavoj plejadi kvalitetnih igrača.
90 % tih igraca je Musemic trazio, i od nekih napravio igrace. I za "male" pare je Sloboda postala konkurent i borila se za titulu i igrala finale kupa, koji je izgubila zbog borbe na dva fronta.
Problem je nastao kad je Husic pomislio da sa malo vise love moze dovesti koga pozeli, i prekucati ligu, i trazio skupe strance, a na kraju mu uvalili samo Fatica i Lazevskog, i da stvar bude gora, tog prvog Husref nije zelio, a poznato je da Husrefu niko ne moze praviti ekipu, pa ni Husic. A i taj Fatic je prevara, lik nikad nije bio fizicki spreman, ali tako je kad vjerujes menadzerima, doveli ti jednog dobrog igraca, koji je bio jeftin, pa pomislis ovaj skupi ce biti Messi, a ono dobijes prevaru, koja bude daleko placenija od igraca koji nose ekipu, i tu mora doci do problema.
I sad je napravio istu gresku, umjesto da na miru radi, i polahko pravi ekipu, on je izasao sa velikim najavama, kako ce prekucati ligu, nijednog trenutka nije ni sumnjao u ulazak, vec krenuo sa pravljenjem ekipe za sljedecu sezonu, doveo velika imena, kojima je dao odlicne ugovore, i ti igraci nemaju volje da igraju na terminu, jer sto bi, imaju dobre ugovore, ne mogu napredovati, i on ce cuvati noge, a hvala Bogu, svi Slogu docekaju na noz.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Zar mu nije stari menadzer, on samo posrednik? tj jedan od onih koji dosadjuju igracima, i nagovara igrace da potpisu za agenciju koja mu placa da bude dosadan i zove igraceshaman7 je napisao/la:Niko jer te kontaltira kao igraca kad ima dobru semu, igrac pristane jer je u pitanju dobra lova i postanes dio agencije. Trojicu uvalio Sarajevu, petoricu Slogi, dobro njemu, dobro njima. Probao je i Velezu, ali je odje.ban po kratkom postupkuHitman22 je napisao/la:Ja nikad nisam čuo za tog Bulica. Ko mu je najzvučnije ime ?

Sarajevo i Liverpool
To ti je to, samo mislim da je sad malo i preuzeo agenciju, njegov krug raje kaze da je otisao direktno kod azmira, ali sad to je vise rekla - kazala. Uglavnom poznavajuci stefu, moglo bi se zakljucit da mu je i stari retardYNWA je napisao/la:Zar mu nije stari menadzer, on samo posrednik? tj jedan od onih koji dosadjuju igracima, i nagovara igrace da potpisu za agenciju koja mu placa da bude dosadan i zove igraceshaman7 je napisao/la:Niko jer te kontaltira kao igraca kad ima dobru semu, igrac pristane jer je u pitanju dobra lova i postanes dio agencije. Trojicu uvalio Sarajevu, petoricu Slogi, dobro njemu, dobro njima. Probao je i Velezu, ali je odje.ban po kratkom postupkuHitman22 je napisao/la:Ja nikad nisam čuo za tog Bulica. Ko mu je najzvučnije ime ?
Zaboravio si reci da je Husref otjerao Ivetica (Azmirovog miljenika) i onda su mu Azmir i Vugdalic doveli Fatica i Lazevskog pa je nastao raspad. Kako god Husref je qita od strucnjaka i to najbolje rezultati pokazuju. Huaref nije doveo ni Kostica, ni Veselinovica, ni Ahmetovica, Mehmedagica, Stjepanovica, Ivetica...... on cak nije ni znao ko su ti igraci niti kakvi suYNWA je napisao/la:Ili treba odati priznanje Musemicu ?sloboda72 je napisao/la: Nakon ulaska u PL Husić je pitao Jasmina Imamovića hoćemo li u Evropu ?.Ovaj mu je rekao da je dobar i opstanak.Husić je pristao i sukladno tome i trgovao .Doveo je Sarića i Kisu.Sariću je menadžer Anđelko Jurkić bio tada i danas je kao i Medunjaninu i Ibričiću.Dalje je Husić trgovao u zimu 2014/15 i u ljeto 2015/16 i u ljeto 2016/17.Dugo bi bilo sve brojati ali probaću:2014/15 Musemić,Zeba,Ahmetović,Ivetić,Krpić(povratak), Pirić, Zrnanović, AL.Bekić , Mehmedagić. Ljeto 2015/16 Kostić,Stjepanović,Veselinović,Govedarica,Škahić,Nikolić-golman,Bobić-golman ,Ordagić,Povratnici Sarić Olimpija i Kiso?.(Haurdić i Merzić su došli u zimu 2015 /16 a u proljeće je prvom timu definitivno pridruženi Darko Todorović i golman A.Muminović). U ljeto 2016/17 Husić je doveo u Slobodu:Džidić,Karić,Grahovac,Erić,Zec,Hodžić-Bijeljina,Fatić,itd.

Sloboda Tuzla
Najzvučnije ime je on sam sebiHitman22 je napisao/la:Ja nikad nisam čuo za tog Bulica. Ko mu je najzvučnije ime ?

Ufurao se da je neka igračina,
a nije stigao dalje od četvrte lige na jednoj Malti

Plati novinare i televiziju za neki članak,
Liže dupe kome stigne da upadne u menadžerske vode

Lik je sprdačina žešća kada se pojavi po Mostaru

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Deda novi trener hehe, koja sprdacina
Hvala ti za Lazevskog.Pozdrav.YNWA je napisao/la:Ili treba odati priznanje Musemicu ?sloboda72 je napisao/la: Nakon ulaska u PL Husić je pitao Jasmina Imamovića hoćemo li u Evropu ?.Ovaj mu je rekao da je dobar i opstanak.Husić je pristao i sukladno tome i trgovao .Doveo je Sarića i Kisu.Sariću je menadžer Anđelko Jurkić bio tada i danas je kao i Medunjaninu i Ibričiću.Dalje je Husić trgovao u zimu 2014/15 i u ljeto 2015/16 i u ljeto 2016/17.Dugo bi bilo sve brojati ali probaću:2014/15 Musemić,Zeba,Ahmetović,Ivetić,Krpić(povratak), Pirić, Zrnanović, AL.Bekić , Mehmedagić. Ljeto 2015/16 Kostić,Stjepanović,Veselinović,Govedarica,Škahić,Nikolić-golman,Bobić-golman ,Ordagić,Povratnici Sarić Olimpija i Kiso?.(Haurdić i Merzić su došli u zimu 2015 /16 a u proljeće je prvom timu definitivno pridruženi Darko Todorović i golman A.Muminović). U ljeto 2016/17 Husić je doveo u Slobodu:Džidić,Karić,Grahovac,Erić,Zec,Hodžić-Bijeljina,Fatić,itd.
Ja volim FK Tuzla City
Ne odg ti meni za Ordagica, evo prodjose 4 mjeseca, a on nikako da potpise za Slogu i za one koji su mu rekli da ne smije igrati kup utakmicu. Nije ti dovoljno sto si tad pisao gluposti, nego sad pises nove. Cuj Husref ne zna ko su ti igraci, a vecinu on doveo, Ivetica trenirao u Olimpicu, ako se ne varam. Od Sarica i Mehmedagica napravio igrace. Oni igraci koji su dosli a da nisu bili Husrefova "zelja", utakmice su gledali sa tribina ili klupe.fukaratz je napisao/la: Zaboravio si reci da je Husref otjerao Ivetica (Azmirovog miljenika) i onda su mu Azmir i Vugdalic doveli Fatica i Lazevskog pa je nastao raspad. Kako god Husref je qita od strucnjaka i to najbolje rezultati pokazuju. Huaref nije doveo ni Kostica, ni Veselinovica, ni Ahmetovica, Mehmedagica, Stjepanovica, Ivetica...... on cak nije ni znao ko su ti igraci niti kakvi suali zato su njegovi Haurdic i Lakicevic yebo mu oni sve!
Pa upravo rezultati sa Slobodom pokazuju kakav je trener Husref.
Za mene je veliko iznenadjenje sto Sloga trenutno nije prva, i vjerovatno nece uci, ali ne vjerujem da ce to mnogo uticati na Husica, on se nece tako lahko zaustaviti, vec sljedece sezone ocekujem da ulozi jos vise love, a nece napraviti gresku koju je napravio ove, i raditi sa onim prevarama od menadzera, i dovoditi skupe i istrosene igrace. Imam neki osjecaj da bi Zeba moga doci u Slogu, kao igrac ili SD.
Sarajevo i Liverpool
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si jedan od boljih i ozbiljnijih forumasa...ne mogu da vjerujem da ulazis u rasprave sa ovimaYNWA je napisao/la:Ne odg ti meni za Ordagica, evo prodjose 4 mjeseca, a on nikako da potpise za Slogu i za one koji su mu rekli da ne smije igrati kup utakmicu. Nije ti dovoljno sto si tad pisao gluposti, nego sad pises nove. Cuj Husref ne zna ko su ti igraci, a vecinu on doveo, Ivetica trenirao u Olimpicu, ako se ne varam. Od Sarica i Mehmedagica napravio igrace. Oni igraci koji su dosli a da nisu bili Husrefova "zelja", utakmice su gledali sa tribina ili klupe.fukaratz je napisao/la: Zaboravio si reci da je Husref otjerao Ivetica (Azmirovog miljenika) i onda su mu Azmir i Vugdalic doveli Fatica i Lazevskog pa je nastao raspad. Kako god Husref je qita od strucnjaka i to najbolje rezultati pokazuju. Huaref nije doveo ni Kostica, ni Veselinovica, ni Ahmetovica, Mehmedagica, Stjepanovica, Ivetica...... on cak nije ni znao ko su ti igraci niti kakvi suali zato su njegovi Haurdic i Lakicevic yebo mu oni sve!
Za mene je veliko iznenadjenje sto Sloga trenutno nije prva, i vjerovatno nece uci, ali ne vjerujem da ce to mnogo uticati na Husica, on se nece tako lahko zaustaviti, vec sljedece sezone ocekujem da ulozi jos vise love, a nece napraviti gresku koju je napravio ove, i raditi sa onim prevarama od menadzera, i dovoditi skupe i istrosene igrace. Imam neki osjecaj da bi Zeba moga doci u Slogu, kao igrac ili SD.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa za Ordagica su govorili Azmirovi iz Simin Hana meni licno i normalno da nije otisao u Slogu kad je dobio ponudu iz Norveske. Nijedan igrac ne bi otisao u Slogu niti bilo gdje u BiH da je ima ponudu iz inostranstvaYNWA je napisao/la:Ne odg ti meni za Ordagica, evo prodjose 4 mjeseca, a on nikako da potpise za Slogu i za one koji su mu rekli da ne smije igrati kup utakmicu. Nije ti dovoljno sto si tad pisao gluposti, nego sad pises nove. Cuj Husref ne zna ko su ti igraci, a vecinu on doveo, Ivetica trenirao u Olimpicu, ako se ne varam. Od Sarica i Mehmedagica napravio igrace. Oni igraci koji su dosli a da nisu bili Husrefova "zelja", utakmice su gledali sa tribina ili klupe.fukaratz je napisao/la: Zaboravio si reci da je Husref otjerao Ivetica (Azmirovog miljenika) i onda su mu Azmir i Vugdalic doveli Fatica i Lazevskog pa je nastao raspad. Kako god Husref je qita od strucnjaka i to najbolje rezultati pokazuju. Huaref nije doveo ni Kostica, ni Veselinovica, ni Ahmetovica, Mehmedagica, Stjepanovica, Ivetica...... on cak nije ni znao ko su ti igraci niti kakvi suali zato su njegovi Haurdic i Lakicevic yebo mu oni sve!

Sloboda Tuzla
Ima li šta die neue glede Trenera? Sabic nešto coolira traži da razmisli još par dana.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ASD
- Kontakt:
Husref je imao rezultate u Slobodi onu jednu sezonu, sa onim igrackim kadrom niko nije predvidjao drugo mjesto i finale kupe.
Ko kaze suprotno taj laze.
A sto se tice toga da je kasnije zakuhao sa pola igraca, to je tacno.
Ne sporim njegovo ime,karijeru,kako igračku tako i trenersku,al znao je zeznuti x stvari.Igrače je zdrobio svojim metodama,a posle kad je trebalo zapet uzet Kup rinaka.Informacije sam dobio od par igrača još tada dok je to bilo aktuelno završnica lige, i kupa.Nisu mogli izdržat njegove metode.ASD je napisao/la:Husref je imao rezultate u Slobodi onu jednu sezonu, sa onim igrackim kadrom niko nije predvidjao drugo mjesto i finale kupe.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- ASD
- Kontakt:
Kod njega je najveci problem sto je preveliki egoista, nikad on nije kriv, uvijek je neko drugi kriv.
Zna narusiti atmosferu u svlacionici kao niko, ali vala je zna i popraviti jer igrace nisko posmatra, x puta je dolazio u Sarajevo da gasi pozar.
On je osvojio titulu sa Sarajevom i uveo ih u posljednje trece pretkolo Lige Prvaka, to je uspjeh koji imaju samo on i Amar Osim sa klubovima iz nase lige.
Zna narusiti atmosferu u svlacionici kao niko, ali vala je zna i popraviti jer igrace nisko posmatra, x puta je dolazio u Sarajevo da gasi pozar.
On je osvojio titulu sa Sarajevom i uveo ih u posljednje trece pretkolo Lige Prvaka, to je uspjeh koji imaju samo on i Amar Osim sa klubovima iz nase lige.
Posto su ti oni rekli, znaci da bi Ordagic otisao u SH, da nije otisao vanifukaratz je napisao/la:Pa za Ordagica su govorili Azmirovi iz Simin Hana meni licno i normalno da nije otisao u Slogu kad je dobio ponudu iz Norveske. Nijedan igrac ne bi otisao u Slogu niti bilo gdje u BiH da je ima ponudu iz inostranstvaHusref i Pero druze moj to ti je posebna prica evo sad ga je i iz Sarajeva otjerao. Nije on samo s Perom zakuhao njega pola svlacionice nije podnosilo (krenuvsi od naseg kapitena pa do sadasnjeg kapitena Sloge) ali su stisli muda i igrali za Azmira i visoke premije naravno. Ti ces mi govoriti iz Srebrenika sta se desavalo u Slobodinoj svlavionici ja davao forumasima brojeve od igraca kad su htjeli pitati neke stvari
Evo imao je Husref Mladost sad Sarajevo gdje su bolan rezultati? Nema jarane nema kad ne znas trening organizovati kako treba ali znas se nazderat i napit svaki dan, ako ne vjerujes ni za treninge pitaj bolan igrce sta je Husref radio a sta su Spaha i Ragib radili. Ako te sta vise zanima slobodno u pp ovdje ne treba svasta pisati!

Kakva crna Sloga, nikad nije bila opcija, ne sporim da je imao ponudu, i kad se vec ona spominje, treba reci da je Ordagicu Husic ponudio da ostane do kraja sezone u Slobodi, a da ga on placa, i onda kad Sloga udje u PL, da predje u Slogu. Ali kao sto napisa, to nikad nije bila ozbiljna opcija.
Husref nije trener kojeg volis, ali ga moras postovati i uraditi onako kako kaze.
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 6 gostiju.