FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 27 mar 2018, 13:55

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 27 mar 2018, 15:27

Moj Husrefe nije puno upitanju kvalitet nego voljni momenat skoro vecine igraca koji su na terenu po meni igraju preko one stvari :kafa: P.S Posto je pozvao navijace da ga podrze kao i tim. Pozivam i ja ko moze da ide ako ponove istu igru ponesite usrane motke pa rastjerajte ove ckepi od igraca na celu sa upravom i ss stabom :clap:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

High

Post Postao/la High » 27 mar 2018, 15:29

Husref zvani Slijeganje ramenima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 27 mar 2018, 15:37

Danas mi drug koji je isto poodavno ovdje pisao rece kako je par momaka sa ovog PDFa imalo direktni kontakt sa Ihtijarevicem, gdje su mu nudili igrace koji bi bili pojacanja za nas klub, te navodno bili spona u pregovorima sa Ordagicem kad se dovodio u vezu s nama. Ako je to istina, onda nam to govori 3 stvari, da smo u qrcu vecem nego sto mislimo, da je Ihtijarevic samo takva amatercina te da i ovdje ima onih koji gledaju licni interes.
Pokusavam sebe ubijediti da ovo nije istina, ali mi je momak, odnosno covjek previse pouzdan da bi lupetao takvo sto...
Nek nam je Bog sami od pomoci !

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 27 mar 2018, 15:45

HordashBistrik je napisao/la:Danas mi drug koji je isto poodavno ovdje pisao rece kako je par momaka sa ovog PDFa imalo direktni kontakt sa Ihtijarevicem, gdje su mu nudili igrace koji bi bili pojacanja za nas klub, te navodno bili spona u pregovorima sa Ordagicem kad se dovodio u vezu s nama. Ako je to istina, onda nam to govori 3 stvari, da smo u qrcu vecem nego sto mislimo, da je Ihtijarevic samo takva amatercina te da i ovdje ima onih koji gledaju licni interes.
Pokusavam sebe ubijediti da ovo nije istina, ali mi je momak, odnosno covjek previse pouzdan da bi lupetao takvo sto...
Hahahaha kakve gluposti ovdje moze procitati covjek :tokralju:

Ordagicu se nudilo dosta, ali nismo jedini i Meljo i Zrinjski su mu poslali dobre ponude, ali covjek nece da igra u ovoj ligi nema sanse i ne bubaj bogati

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 27 mar 2018, 15:47

HordashBistrik je napisao/la:Danas mi drug koji je isto poodavno ovdje pisao rece kako je par momaka sa ovog PDFa imalo direktni kontakt sa Ihtijarevicem, gdje su mu nudili igrace koji bi bili pojacanja za nas klub, te navodno bili spona u pregovorima sa Ordagicem kad se dovodio u vezu s nama. Ako je to istina, onda nam to govori 3 stvari, da smo u qrcu vecem nego sto mislimo, da je Ihtijarevic samo takva amatercina te da i ovdje ima onih koji gledaju licni interes.
Na kraju će ispasti ovaj forum vodi FKS.

Meni je ovaj jedan drug rekao kako je nekoliko ljudi s foruma bilo s novim trenerom reprezentacije i sredili da Sarić i Zakarić iz domaće lige tamo nastupaju. :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 mar 2018, 15:58

Meni je Milan Tarot rekao da osvajamo titulu :mrgreen:
Sejhu, oduci pojedine od foruma !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 mar 2018, 16:09

f0rest1946 je napisao/la:
Hahahaha kakve gluposti ovdje moze procitati covjek :tokralju:

Ordagicu se nudilo dosta, ali nismo jedini i Meljo i Zrinjski su mu poslali dobre ponude, ali covjek nece da igra u ovoj ligi nema sanse i ne bubaj bogati
Nisu gluposti ovo, pa licno sam gledao printove. Bili su i po onim grupama. Naravno da smo cirkus..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2018, 16:41

Ovo za samoprozvanog Papeta samo po sebi dovoljno kazuje o amaterizmu koji preovladava u nasem klubu. "Pape" kao fakultetski obrazovana osoba nije u stanju da stupi u kontakt sa predstavnikom nekog fudbalera, a njegov glavni zadatak je upravo to. Lazni Pape odlazi i ne vracaj se!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 27 mar 2018, 16:59

Samo vi ismijavajte, @joker je upravu, sve se desavalo unutar FB grupe ciji i clan bio covjek koji mi je sve rekao. Kad bi vam rekao o kome je rijec vise bi ''mucnuli glavom'' ali da ga ne uvlacim u belaj, porodican covjek, ne treba mu to... ionako se ovdje forumasi prozivaju imenima, imenima djece, sestara, zena itd itd.

High

Post Postao/la High » 27 mar 2018, 17:06

Uvijek je dosta toga znalo isplivati kad je pauza zbog reprezentativnih utakmica. :lol:

NIKAD SITI - UVIJEK GLADNI!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 mar 2018, 17:07

Rukfas lijen :D Upratio sam odavno da pise ovdje neko blizak Ordagicu (da ne kazem sta mu je) :D . Isto tako je moguce da je neko pored forumasa i nekakav 'menadzer' ili slicno pa je pokusao dogovoriti igraca za Klub.
To je samo dokaz da Klub ne radi profi tj. Rukfas. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

GBelmin
Kontakt:

Post Postao/la GBelmin » 27 mar 2018, 17:25

Sarajevo sljedeće sezone može puno bolje a i mora,ova sezona im je katastrofa.
U prvom kolu kupa od Mladosti ispala...

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 27 mar 2018, 19:04

Covjek se registrovao da vam napise ovu glupost i vi povjerujete. :bow: :bow:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2018, 20:28

bihuzur je napisao/la:Covjek se registrovao da vam napise ovu glupost i vi povjerujete. :bow: :bow:
Postoje svjedoci ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 mar 2018, 21:22

Odlican Elvis Saric iz svakog ugla veceras.Defanzivno je razvalio.Rekao bi da je to ta razlika jel u repci ima puno vise dafanzivnijih zadataka dok je kod nas prema naprijed prvi izbor.I u tome vidim razliku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2018, 21:58

miky_hz je napisao/la:Odlican Elvis Saric iz svakog ugla veceras.Defanzivno je razvalio.Rekao bi da je to ta razlika jel u repci ima puno vise dafanzivnijih zadataka dok je kod nas prema naprijed prvi izbor.I u tome vidim razliku.
U reprezentaciji igra da se proda, dok kod nas igra cekajuci da mu istekne ugovor. U tome ja vidim razliku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 mar 2018, 22:15

Pun mi je k.... Insajdera koji baci dimnu i kazu "ne mogu vam reci ko je,STA je,al tako vam je".Pa dajte vise slike,dokaze,imena.Rekla kazala seljacka,ajde @hilmo objavi to sto kazes ,koji svjedoci postoje, da vidimo svi ili to samo pojedini trebaju znati a ostala raja vjerovati vama.Ma fuj vise,fuj.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 27 mar 2018, 22:27

mma_hz je napisao/la:Pun mi je k.... Insajdera koji baci dimnu i kazu "ne mogu vam reci ko je,STA je,al tako vam je".Pa dajte vise slike,dokaze,imena.Rekla kazala seljacka,ajde @hilmo objavi to sto kazes ,koji svjedoci postoje, da vidimo svi ili to samo pojedini trebaju znati a ostala raja vjerovati vama.Ma fuj vise,fuj.
Bezze se palis, eto @Joker kao forumas stare garde je imao na uvid te slike razgovora. Naravno sve se odvijalo u toj grupi na FB ciji nisam bio clan, da jesam rado bi ti slikao i poslao na PP.
Glede Sarica, upravo voljni momenat. Kod nas ga zaboli ona stvar dok zna da ce se kroz reprezentaciju prodati...ups mi ne prodajemo igrace mi ih pustamo za dzaba :puke:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 mar 2018, 22:29

A gdje da se vise ne palim,ne znas vise jbt nista.Isto drugi svjetski rat puno nekakvih kontra obavještajaca.Ne mozes nikome vjerovati,cirkus mrtvi
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 10 gostiju.