Ma ja ne zamjeram ovom Malkocevicu nista a ni djeci, covjek dva puta otisao na veliko takmicenje a nije tu ko ona pometina Karacic milenijum, ja mislim da je vrijeme da se njemu mozda daju Juniori jer covjek bi taman doceko svoju generaciju ovu Kadeta , zna raditi sa mladima , mozda ovog Erbeza il nekog drugog staviti na kadete, Karacica je dosta stvarno , nemam nista licno protiv covjeka al toliko dugo bez ijednog rezultata , nije profesionalnoVucevich je napisao/la:Bez tri najbolja igraca protiv Danske...Trener u stručnom štabu bh kadetske selekcije Damjan Ratković očekuje težak meč:
„Očekuje nas veoma zahtjevna utakmica sa jednom izuzetno kvalitetnom reprezentacijom. Sama činjenica da su u dosadašnjem dijelu turnira pobijedili i Francusku i Austriju dovoljno govori o njima. Nama ostaje da se kvalitetno pripremimo, da ponovimo disciplinovanu i hrabru igru iz prethodne utakmice. Imamo puno kadrovskih problema, zbog suspenzije ne možemo računati na Rankica, Stanić sigurno izostaje zbog povrede, a roviti su Voloder, Hasic i Šarić. Nadamo se da će momci koji ih zamjene donijeti dozu sigurnosti u našoj igri. Mi ćemo se potruditi da se predstavimo u najboljem svijetlu i da odigramo još jednu dobru utakmicu.“i bez opa stopera
, a nema drugog stopera u kadru
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 mar 2018, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma idemo na Dansku bez ijednog stopera i najboljeg igraca, sretno momcima svakako 

Stvarno ja se ne sjecam kad on nije bio selektor juniora , imal iko podatak koliko je vec tu **** im nacionalni kljuc mamu visesajo10 je napisao/la:TONI, VRIJEME JE UBLEHO JEDNA!!!!
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 mar 2018, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da nece biti prijenosa U21
Oa nece Lihtenstajn prenosit ako im ne plate al mogla se organizovat neka veliko je interesovanje, al nerad i sta ima veze je nasa odlikaVucevich je napisao/la:Izgleda da nece biti prijenosa U21
evo na ovoj stranici stoji da ce biti ali sumljam
http://www.zorrostream.net/football-liv ... deo-1.html
http://www.zorrostream.net/football-liv ... deo-1.html
Pa dobro možda bude stream za U21.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tesko sumnjam, i na tom linku samo stoji ono od 1XBet dakle reklamaRaonffa je napisao/la:Pa dobro možda bude stream za U21.
https://www.sfvplay.ch/SFV-Play-Live.aspx
Ako hoce neko da u 17 sati pogleda svicarsku i portugal. Izvoli te
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
!Vucevich je napisao/la:Karacicu odlazi... sramota.
Vec cetvrti ili peti put da je usrao odlicnu generaciju
https://m.youtube.com/channel/UCvOMw4WVlFCEUcpdack31_w
A ovdje mozda bude protiv lihtenstajna. To je njihov kanal.
A ovdje mozda bude protiv lihtenstajna. To je njihov kanal.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Zar ne prenose TVSA ili CityTV ponovo?
Nece. Utakmica nije u BiH.Bosna_BabyBoy je napisao/la:Zar ne prenose TVSA ili CityTV ponovo?
Kvalitet prijenosa za desetku, kad bi samo nas savez mogao nesto ovako srediti... za 100 godinaMaestro je napisao/la:https://www.sfvplay.ch/SFV-Play-Live.aspx
Muminovic
Todorovic – Radeljic – Mihojevic - Civic
Cavar – Loncar
Peco – Gojak – Jukic
Demirovic
Todorovic – Radeljic – Mihojevic - Civic
Cavar – Loncar
Peco – Gojak – Jukic
Demirovic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
isli smo nekad i sa 13-14 igracaVucevich je napisao/la:Ma idemo na Dansku bez ijednog stopera i najboljeg igraca, sretno momcima svakako
Zarathustra
Nemam pojma, vidjećemo, za većinu ovih U21 utakmica bude stream, tako da se nadam da će biti i za ovu našu tekmu.Vucevich je napisao/la:Tesko sumnjam, i na tom linku samo stoji ono od 1XBet dakle reklamaRaonffa je napisao/la:Pa dobro možda bude stream za U21.
Što se tiče ove druge utakmice, samo da Portugal ne dobije i mi imamo solidne šanse za prvo mjesto, dok mislim da bi 70% obezbijedili drugo mjesto ako se to sve danas poklopi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Švicarska vodi 1-0.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja ipak mislim da ce oni igrati (ili bar neko od njih).Vucevich je napisao/la:Ma idemo na Dansku bez ijednog stopera i najboljeg igraca, sretno momcima svakako
P. S. Karacic je ravno sedam godina trener juniorske reprezentacije. Vakat je da dobije nogu!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505 i 29 gostiju.