Ketu znam osobno, decko je posten istina da voli Zrinjski. Ali jako mu je stalo do karijere, u ovakim godinama da riskira s nekim vidnim popustanjem, tesko da bi si to dopustio. Eno Bekric je cak u 30im godinama donjeo Zrinjskom remi protiv svog kluba, iako mu niko ne bi zamjerio da je hodo zadnjih 10 minuta. To je sportski duh... cak i postoji ona da neki su nabrijani kad igraju protiv svojih bivsih.since1948 je napisao/la:Bandica ni slucajno na gol. On je profesionalac i sve to stoji,al maticni klub je maticni klub
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
The Nobles ⚔
Volio bih Peko da zabije u subotu i ode fino do Ultrasa i zatraži oprost što je zabio.
Sve jedno ja Ketu ne bih stavljao u "nelagodnu" situaciju.
Sve jedno ja Ketu ne bih stavljao u "nelagodnu" situaciju.
Vjerujte keta ima vise motiva pobijediti zrinjskog nego ijedan igrac i navijac sirokog.
- Evolve
- Kontakt:
Ima ih tamo puno prije je bio transparent Skripari mostar jos postojiEvolve je napisao/la:Čuj ŠkriparMo![]()
![]()
.
Sta je smijesnoEvolve je napisao/la:Čuj ŠkriparMo![]()
![]()

Naša najjača podgrupa

Ta i Ultrasi su svakako Skripari Mostar

SAMO ŠIROKI!
Svi na ručak u babe i dida pa na Pecarusince1948 je napisao/la:Sta je smijesnoEvolve je napisao/la:Čuj ŠkriparMo![]()
![]()
Naša najjača podgrupa
Ta i Ultrasi su svakako Skripari Mostar![]()

Samo jedno ime
Do subote sve suncano i bez kiše,a onda na dan utakmice po trenutnoj prognozi pljuskovi sa grmljavinom,opci potop 

Igraj Široki ti si najbolji!
To da se operu nakon sto rucaju u rodbine i dodju na sveti hram96BadBoy je napisao/la:Do subote sve suncano i bez kiše,a onda na dan utakmice po trenutnoj prognozi pljuskovi sa grmljavinom,opci potop
Jesmo pravi domaćini,full service im dajemosb1996 je napisao/la:To da se operu nakon sto rucaju u rodbine i dodju na sveti hram96BadBoy je napisao/la:Do subote sve suncano i bez kiše,a onda na dan utakmice po trenutnoj prognozi pljuskovi sa grmljavinom,opci potop
SAMO ŠIROKI!
Omanjajte s tim glupostima vezanim za susjede, šega, šala, male provokacije to su draž derbija( zato i jesu najbolje utakmice sezone redovno utakmice na Pecari ove dvije ekipe), a sad neke gluposti nek se stope su nidje veze.
Po meni je kiša samo šteta jer inače bi bio pun stadion, Uskrsni praznici i mi se vraćamo doma iz daljega.
Šteta radi Menala i Bilobrka, puno smo slabiji bez njih. Nadam se da Sablić ima nekog asa u rukavu, jer ovakve utakmice se dobivaju taktički jer se igrači svi znaju, nema tu puno prostora za iznenađenje, samo pravovaljana taktika.
Ajde Gorane!!!
Po meni je kiša samo šteta jer inače bi bio pun stadion, Uskrsni praznici i mi se vraćamo doma iz daljega.
Šteta radi Menala i Bilobrka, puno smo slabiji bez njih. Nadam se da Sablić ima nekog asa u rukavu, jer ovakve utakmice se dobivaju taktički jer se igrači svi znaju, nema tu puno prostora za iznenađenje, samo pravovaljana taktika.
Ajde Gorane!!!
- Evolve
- Kontakt:
Mostarci u subotu izgleda bez Todorovića i Stojkića sigurno, upitan Kadušić.
NK Široki Brijeg
Odlicno, Todorovic je protiv nas uvijek dobar bio. Samo da stoperi budu pravi, ne sumnjam u Kvesica i Dinu da ce odigrat dobro u zatvorit bokove. Nista oni od nas bolji nisu, ovo se mora dobit.Evolve je napisao/la:Mostarci u subotu izgleda bez Todorovića i Stojkića sigurno, upitan Kadušić.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
Za subotu, po meni, neće biti upitna posjeta, neće biti upitna požrtvovnost igrača, vrijeme,naš problem, a to je R E A L I Z A C I J A . Luke nema, treba netko u ovom ekipi početi zabijati golove!
Šanse stvaramo, ali teško pospremamo loptu u mrežu...
Šanse stvaramo, ali teško pospremamo loptu u mrežu...
NK Široki Brijeg
Ako itko zna zabiti,to je Waga. Prvo poluvrijeme bi ga stavio,nije zaboravio igrat,proslogodisnji drugi strijelac ekipe s 14 golova.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
On po meni jedino može igrati u našoj nekoj formaciji kao 3-4-3, gdje je on istureni centarfor i ne mora trčati toliko... šta ja znam... nisam pametanpenke je napisao/la:Ako itko zna zabiti,to je Waga. Prvo poluvrijeme bi ga stavio,nije zaboravio igrat,proslogodisnji drugi strijelac ekipe s 14 golova.
NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Moze se probati da igra u samom vrhu ako nebude efekta ima izac na pol.Evolve je napisao/la:On po meni jedino može igrati u našoj nekoj formaciji kao 3-4-3, gdje je on istureni centarfor i ne mora trčati toliko... šta ja znam... nisam pametanpenke je napisao/la:Ako itko zna zabiti,to je Waga. Prvo poluvrijeme bi ga stavio,nije zaboravio igrat,proslogodisnji drugi strijelac ekipe s 14 golova.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ma nista Waga...ovako smo ga dozivali i u Mostaru pa je bio nevidljiv. Jeb.iga,njemu je ipak 40.
SAMO ŠIROKI!
- siroki1991
- Kontakt:
Ja bih mu dao zadnjih pola sata ukoliko ne bismo vodili do tada. Ako se itko zna naci u prilici i izrealizirat istu to je Wagner. I sa 40 je eksplozivniji i brzi na 20m od velike vecine stopera u ovoj ligi. Dzaba i Barabanovo trcanje kad se u zadnje 3-4 utakmice nije nasao u gol-sansi, nadam se da ce sada proraditi. Ostatak ekipe je u vrlo dobroj formi, stoperi, Kvesa, Corici, Loncar , valjda ce ih i napad pratiti ovu subotu.