Ja sam uvijek govorio, a i sad to mislim, da je on preuzeo Slogu iz inata prema Slobodi jer je mislio da se ovi nece snaci i ispast iz lige, a da ce on ovim glupim potezima uci i tako ispasti pobjednik u svemu. Na kraju ga je popusio pravo po meni. Svaka cast svakome sto radi za bh fudbal, ali okupio je debile oko sebe, a evo i dan danas ne mogu da vjerujem da je Stefo Bulic uspio nekog zajebat. Prvo FK Sarajevo , pa Slogu. Probao je i Velez, ali ga niko ozbiljno nije shvatio. Mahom je gurnuo u Slogu solidne igrace koji ce uzet velike pare za jedno veliko nistaHitman22 je napisao/la:Azmir je odlučio da preuzme opet FK Slobodu Sloga ide u zaborav. Malo se poigrao i to je to. Dug je proces da budeš NEKO u BH fudbalu
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Eksplodirao je bulic ili vojvodic u stilu nekotua "podrinjca". Tu smo misevi maleni. Bjezite sa ove teme Azmir ce vas puskama trazit. Taldzije jedne kupite svoje igrace , ali nece vam vise nigdje ovo poci za rukom.Nekotu je napisao/la:Ado husaricu svi mogu samo ti ne i neces nikad zapamti nudio si se i **** sishaman7 je napisao/la:i darko vojvodic je bulicev trener, u njegovoj agenciji, kako se nece pitat i on kad se ugradio u plate igracima. Nemojte biti mala djeca, azmir je prevaren i izvaran ko budala najveca.
Kako ode darko, ovi igraci igraju preko kur.ca, dobre pare uzimaju i dobro im, a ako se raskine ugovor sa njima,uzet ce masnu lovu na ruke. Nisu boda uzeli, a eto zabilj koji go vise onako na iskustvo, nego na neku igru. Nije niko lud da otpusti 8-9 igraca odjednom, prvo sto zbog kadra, drugo sto zbog para, ali evo kako je naivan ne bi me ni to cudilo.
Nisam znao da se još zovu Bratstvo mislio sam da je to Daso ukinuo prošle godine. Mada nije važno ja mislim da je to tanak trener domaćinski pravi. Pojeli bi ga vukovi za doručak.sloboda72 je napisao/la:NIJE PROBLEM NJEGOV POSAO U OPŠTINI, NITI ŠTO JE TRENER BRATSTVA.Hitman22 je napisao/la:Nuce radi u opstini Gracanica i trenira FK Gracanicasloboda72 je napisao/la:NUSRET MUSLIMOVIĆ BIO BI DOBRO I DUGOROČNO RJEŠENJE.
Male su ili nikakve šanse da napusti radno mjesto i siguran posao
MUSLIMOVIĆ JE BIO SPREMAN REUZETI SLOGU I POSLIJE ODLASKA VOJVODIĆA.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kakav Husaric jadan ne bio, ja iz Mostara, navijac Veleza, sta ti je ludjace, uozbilji se.Nekotu je napisao/la:Ado husaricu svi mogu samo ti ne i neces nikad zapamti nudio si se i **** sishaman7 je napisao/la:i darko vojvodic je bulicev trener, u njegovoj agenciji, kako se nece pitat i on kad se ugradio u plate igracima. Nemojte biti mala djeca, azmir je prevaren i izvaran ko budala najveca.
Kako ode darko, ovi igraci igraju preko kur.ca, dobre pare uzimaju i dobro im, a ako se raskine ugovor sa njima,uzet ce masnu lovu na ruke. Nisu boda uzeli, a eto zabilj koji go vise onako na iskustvo, nego na neku igru. Nije niko lud da otpusti 8-9 igraca odjednom, prvo sto zbog kadra, drugo sto zbog para, ali evo kako je naivan ne bi me ni to cudilo.
-
- Kontakt:
Otkriveni su i sada su nervozni. Traze krivce hahahaha shvati ih kostat ce ih Sloga i Azmir duplo nego sto su zaradili, tacnije na prevaru uzeli i pobjegli.shaman7 je napisao/la:Kakav Husaric jadan ne bio, ja iz Mostara, navijac Veleza, sta ti je ludjace, uozbilji se.Nekotu je napisao/la:Ado husaricu svi mogu samo ti ne i neces nikad zapamti nudio si se i **** sishaman7 je napisao/la:i darko vojvodic je bulicev trener, u njegovoj agenciji, kako se nece pitat i on kad se ugradio u plate igracima. Nemojte biti mala djeca, azmir je prevaren i izvaran ko budala najveca.
Stara izreka kaže ko drugome jamu kopa ....shaman7 je napisao/la:Ja sam uvijek govorio, a i sad to mislim, da je on preuzeo Slogu iz inata prema Slobodi jer je mislio da se ovi nece snaci i ispast iz lige, a da ce on ovim glupim potezima uci i tako ispasti pobjednik u svemu. Na kraju ga je popusio pravo po meni. Svaka cast svakome sto radi za bh fudbal, ali okupio je debile oko sebe, a evo i dan danas ne mogu da vjerujem da je Stefo Bulic uspio nekog zajebat. Prvo FK Sarajevo , pa Slogu. Probao je i Velez, ali ga niko ozbiljno nije shvatio. Mahom je gurnuo u Slogu solidne igrace koji ce uzet velike pare za jedno veliko nistaHitman22 je napisao/la:Azmir je odlučio da preuzme opet FK Slobodu Sloga ide u zaborav. Malo se poigrao i to je to. Dug je proces da budeš NEKO u BH fudbalu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
ovdje su pojedini **** od Vojvodica i Husic pa sad kenjaju

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- ASD
- Kontakt:
Nema sanse da se Azmir vrati u Slobodu, pogotovo sad kad je usao u politiku i u rivalsku stranku.
Hladno lik misli da sam Husaric i prebacuje loptice. Meni svejedno, dok oni lopte prebacuju , eto prvog u mjesecu i plata, bulicevog procenta i novih (ne)rezultata. Odje.bite tog olosa i postanite klub, ne pisem cesto, ali kad pisem, znam sta pisem. Taj vam je kreten sjeb.o sezonunepostenaliga je napisao/la: Otkriveni su i sada su nervozni. Traze krivce hahahaha shvati ih kostat ce ih Sloga i Azmir duplo nego sto su zaradili, tacnije na prevaru uzeli i pobjegli.
-
- Kontakt:
To je Bosna. Sram ih bilo sta su unistili i ne stide se, vec husaric nesto. Ko je husaric pojma nemam, ali sto kazes samo da se skrene sa teme da njih ne spominju. Navodno je neko iz kluba izdao sve Azmiru koji nista nije znao i sada kola idu nizbrdo. Al @nekotu pisao do nedavno da je podrinjac, voli Slogu brani focaka i vidis na sta je to spremno i po forumima price smisljati. Procitan si misu @nekotushaman7 je napisao/la:Hladno lik misli da sam Husaric i prebacuje loptice. Meni svejedno, dok oni lopte prebacuju , eto prvog u mjesecu i plata, bulicevog procenta i novih (ne)rezultata. Odje.bite tog olosa i postanite klub, ne pisem cesto, ali kad pisem, znam sta pisem. Taj vam je kreten sjeb.o sezonunepostenaliga je napisao/la: Otkriveni su i sada su nervozni. Traze krivce hahahaha shvati ih kostat ce ih Sloga i Azmir duplo nego sto su zaradili, tacnije na prevaru uzeli i pobjegli.
Upravo toxxh2o je napisao/la:ovdje su pojedini **** od Vojvodica i Husic pa sad kenjaju![]()

Kad se trener izabere, ne mijenja se vec sutradan iako bi se nesto tada otkrilo. Jedan pogresan potez i morat ce tri kola odraditi. Bice bas zanimljivo vidjeti koga izaberu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Azmir neka ne pravi glzposti i nek dovede Denisa Sadikovica za trenera, dobar trener za ovu ligu, njegovu natrpanu ekipu i covjek koji zna ugasiti požar!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Do ći će "Vukovi" u Gračanicu.Muslimović je u ovom kolu pojeo Veleža u Mostaru za ručak, 0:2.Hitman22 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:NUSRET MUSLIMOVIĆ BIO BI DOBRO I DUGOROČNO RJEŠENJE.
Nisam znao da se još zovu Bratstvo mislio sam da je to Daso ukinuo prošle godine. Mada nije važno ja mislim da je to tanak trener domaćinski pravi. Pojeli bi ga vukovi za doručak.
On kakav je bio igrač isti je je i kao trener.
Ja volim FK Tuzla City
KRIZA U FK SLOGA SIMIN HAN
Fudbal je takav, kad ide sve je sjajno kad ne ide sve ne valja.Tako se u javnosti tumači i stanje rezultata u FK Sloga SH.
Istina je da ako se od mogućih 9 osvoji 1 bod ,onda se to mora nazvati pravim imenom.Kriza,neuspjeh,propast ,kraj ambicija za PL i sl.Niko ne može reći mašallah 1 bod iz tri utakmice.Vidim da se dosta priča usmjerava prema selekciji to jest ,nabavci igrača.Naravno dosta ljudi gleda prvo svoj interes i tako i udara po Azmiru ili Vojvodiću.Ako se pogledaju ljetna pojačanja, nije sigurno 100 % sve pogođeno.Ali Kostić,Efendić,Kojić,Ostojić,Stjepanović,Stokić,i mladi Mitrović iz Niša,Su igrači koji su dokazani prije Sloge i u Slogi samo potvrdili da su i dalje isti.Neki momci koji su dovedeni u ljeto 2017 po meni nisu baš trebali,jer ,se vidlo pomanjkanje kvalitete kod njih.Polusezona je uspješno završena i Sloga se zaustavila na 2 mjestu sa 32 boda, jedan manje od vodeće Zvijezde-Gradačac.
-Zimus se pristupilo logičnom popunjavanju redova.Prvo, znalo se da na tri do četiri mjesta treba novi igrač ,jer, postojeći ne zadovoljava svojom igrom i na leđima je drugim igračima.Drugo ,Ostojić i M. Ibrahimović su najavili odlazak iz privatnih razloga.
Dovedeni su Abdihodžić,Hrelja,Bošnjak,Milaković,Jazvin,Mahmutović,Poturalić i Ziljkić.
Ne vezano u kom su dućanu kupljeni ,ali ovi momci su (osim po meni jednog)odlična pojačanja.Neće niko od kritičara da kaže :"Poturaliću je menadžer Irfan Redžepagić ,čovjek koji je menadžer jednom Edinu Džeki".Nego raspali po agenciji preko koje je došla većina momaka.Drugi opet pripisuju Vojvodiću ono što on sigurno nije.Darko Vojvodić nije trener "taldžija".Lićno mi je rekao da je u ljeto on tražio malog Pirića iz Banovića (ne znam koja menadžerska agencija njega zastupa), a zimus je njegovo "maslo" Bošnjak(za njega važi kao i Pirićane znam agenciju).Ja sam mu rekao u lice da je "Pirić momak slabe kubikaže".Ako nema" kubika" džaba sve ostalo.Da Efendić nije dominirao tom desnom stranom , ne bi Sloga mnoge golove dala.O gosp.Bošnjaku suvišno je trošiti riječi.Bolji od njeg nije ni Modrić ,ali je imao sudbinu da ga proture na vrijeme u velke klbove.
Ja znam da je on prošao kroz Dinamovu školu gdje i jedino Mamiću skidam kapu kad je "On" u pitanju.
Azmir Husić već u Slobodi je napadnut kad je u zimu 2013. najavio dovođenje pojačanja preko Husarića i "napad" na P.L.Kad se vratio iz SAD-e Muharemagić Miske i društvo su oborili glavu jer nisu imali šta reći.Pogotovo kad se "ukazao" Blažević.
Nakon ulaska u PL Husić je pitao Jasmina Imamovića hoćemo li u Evropu ?.Ovaj mu je rekao da je dobar i opstanak.Husić je pristao i sukladno tome i trgovao .Doveo je Sarića i Kisu.Sariću je menadžer Anđelko Jurkić bio tada i danas je kao i Medunjaninu i Ibričiću.Dalje je Husić trgovao u zimu 2014/15 i u ljeto 2015/16 i u ljeto 2016/17.Dugo bi bilo sve brojati ali probaću:2014/15 Musemić,Zeba,Ahmetović,Ivetić,Krpić(povratak), Pirić, Zrnanović, AL.Bekić , Mehmedagić. Ljeto 2015/16 Kostić,Stjepanović,Veselinović,Govedarica,Škahić,Nikolić-golman,Bobić-golman ,Ordagić,Povratnici Sarić Olimpija i Kiso?.(Haurdić i Merzić su došli u zimu 2015 /16 a u proljeće je prvom timu definitivno pridruženi Darko Todorović i golman A.Muminović). U ljeto 2016/17 Husić je doveo u Slobodu:Džidić,Karić,Grahovac,Erić,Zec,Hodžić-Bijeljina,Fatić,Lazevski ,itd.
Dakle ne može niko pametovati pa kazati ,ne zna Husić kupiti igrača.Nakon što se ovlaš pogleda koga je sve nabavljao valja mu, baš naprotiv ,odati priznanje na čitavoj plejadi kvalitetnih igrača.Zbog njega to jest Slobode ,Zrinski je morao udvostručit budžet.I ne samo Zrinjski.
Slogi treba vremena i strpljenja.Apsolutno inzistiranje na ulasku u PL nije potrebno.Meni kao prosječnom poznavaocu fudbala godi otići u Simin Han na utakmice Sloge.To je jedna lijepa atmosfera koja relaksira.Vidim gore puno raje sa Tušnja pa mi to daje za pravo da tvrdim da Slogu i te kako trebamo.Na stranu sad priča o Slobodi i stanju u kojem se nalazi ali Sloga u Federalnoj ligi bilo na 1 ili 6 mjestu nagoni tuzlanske vlastodržce da se ne igraju sa vatrom i da ne gase Slobodu.
Na derbi utakmici protiv Zvijezde bez obzira na poraz osjetila se izuzetno lijepa atmosfera .Pola prepunog stadiona su došli ljudi iz Gradačca ,pa zatim butum Slobodaša i onda i Slogaši.Sad dolazi Olimpik.Bez obzira na slab start Sloge ovo je derbi utakmica koja će opet napuniti stadion Sloge.
Na stranu ambicije Sloge nakon lošeg starta ali Olimpik ako izgubi a Zvijezda vidim, polako" popušta",stvari se vraćaju gotovo na staro stanje.Hoće li Sloga moći oboriti Olimpik na pleća vidjet ćemo.Zaista o kvaliteti igrača Sloge suvično je trošiti riječi.Husić Azmir mora malo više biti prisutan uz klub.Džaba je tu postavljati ovog ili onog trenere,ako nema glavnog ŠEFA nastane nered i kavga.Ako se trener hoće požaliti Husiću a Husića nema pa nekad ni na telefon, onda će bilo koji trener biti po običaju kriv.Jasno je da je Husić mislio da se rastereti i da nabavivši dobre igrače i dobrog trenera i gleda rahat utakmicu sa tribina ili restorana u SH.Ne može ,ti ljudi su jasno je ljudi od njegovog visokog povjerenja i neka dobro je da ih ima ali za fudbalski klub trebaju fudbalski maheri.Uz dužno poštovanje svim ljudima koje je Husić postavio na rukovodna mjesta.Husić mora ući u svlačionicu češće i to je to.Porazgovarati sa igračima i po na osob u šetiri oka.Tako će steći sliku o pravom stanju među momcima.Trener ne mora biti zvučno ime (osim Blaževića).Važno je da je pošten ,stručan,i da ima za sobom časnu prošlost.Želim od srca Husiću da pronađe trenera i da se situacija u FK Sloga dovede u red.Rezultat sigurno neće izostati a ni publike što je najvažnije.Bez obzira što je to sad dobilo i malo šmeka politike nadam se da će Sloga ići svojim putem a politika svojim Jer, sport pa i fudbal gdje god je bio i kad god je bio u "raljama politike" nije dobro prošao.Vidimo to širom B i H.
Fudbal je takav, kad ide sve je sjajno kad ne ide sve ne valja.Tako se u javnosti tumači i stanje rezultata u FK Sloga SH.
Istina je da ako se od mogućih 9 osvoji 1 bod ,onda se to mora nazvati pravim imenom.Kriza,neuspjeh,propast ,kraj ambicija za PL i sl.Niko ne može reći mašallah 1 bod iz tri utakmice.Vidim da se dosta priča usmjerava prema selekciji to jest ,nabavci igrača.Naravno dosta ljudi gleda prvo svoj interes i tako i udara po Azmiru ili Vojvodiću.Ako se pogledaju ljetna pojačanja, nije sigurno 100 % sve pogođeno.Ali Kostić,Efendić,Kojić,Ostojić,Stjepanović,Stokić,i mladi Mitrović iz Niša,Su igrači koji su dokazani prije Sloge i u Slogi samo potvrdili da su i dalje isti.Neki momci koji su dovedeni u ljeto 2017 po meni nisu baš trebali,jer ,se vidlo pomanjkanje kvalitete kod njih.Polusezona je uspješno završena i Sloga se zaustavila na 2 mjestu sa 32 boda, jedan manje od vodeće Zvijezde-Gradačac.
-Zimus se pristupilo logičnom popunjavanju redova.Prvo, znalo se da na tri do četiri mjesta treba novi igrač ,jer, postojeći ne zadovoljava svojom igrom i na leđima je drugim igračima.Drugo ,Ostojić i M. Ibrahimović su najavili odlazak iz privatnih razloga.
Dovedeni su Abdihodžić,Hrelja,Bošnjak,Milaković,Jazvin,Mahmutović,Poturalić i Ziljkić.
Ne vezano u kom su dućanu kupljeni ,ali ovi momci su (osim po meni jednog)odlična pojačanja.Neće niko od kritičara da kaže :"Poturaliću je menadžer Irfan Redžepagić ,čovjek koji je menadžer jednom Edinu Džeki".Nego raspali po agenciji preko koje je došla većina momaka.Drugi opet pripisuju Vojvodiću ono što on sigurno nije.Darko Vojvodić nije trener "taldžija".Lićno mi je rekao da je u ljeto on tražio malog Pirića iz Banovića (ne znam koja menadžerska agencija njega zastupa), a zimus je njegovo "maslo" Bošnjak(za njega važi kao i Pirićane znam agenciju).Ja sam mu rekao u lice da je "Pirić momak slabe kubikaže".Ako nema" kubika" džaba sve ostalo.Da Efendić nije dominirao tom desnom stranom , ne bi Sloga mnoge golove dala.O gosp.Bošnjaku suvišno je trošiti riječi.Bolji od njeg nije ni Modrić ,ali je imao sudbinu da ga proture na vrijeme u velke klbove.
Ja znam da je on prošao kroz Dinamovu školu gdje i jedino Mamiću skidam kapu kad je "On" u pitanju.
Azmir Husić već u Slobodi je napadnut kad je u zimu 2013. najavio dovođenje pojačanja preko Husarića i "napad" na P.L.Kad se vratio iz SAD-e Muharemagić Miske i društvo su oborili glavu jer nisu imali šta reći.Pogotovo kad se "ukazao" Blažević.
Nakon ulaska u PL Husić je pitao Jasmina Imamovića hoćemo li u Evropu ?.Ovaj mu je rekao da je dobar i opstanak.Husić je pristao i sukladno tome i trgovao .Doveo je Sarića i Kisu.Sariću je menadžer Anđelko Jurkić bio tada i danas je kao i Medunjaninu i Ibričiću.Dalje je Husić trgovao u zimu 2014/15 i u ljeto 2015/16 i u ljeto 2016/17.Dugo bi bilo sve brojati ali probaću:2014/15 Musemić,Zeba,Ahmetović,Ivetić,Krpić(povratak), Pirić, Zrnanović, AL.Bekić , Mehmedagić. Ljeto 2015/16 Kostić,Stjepanović,Veselinović,Govedarica,Škahić,Nikolić-golman,Bobić-golman ,Ordagić,Povratnici Sarić Olimpija i Kiso?.(Haurdić i Merzić su došli u zimu 2015 /16 a u proljeće je prvom timu definitivno pridruženi Darko Todorović i golman A.Muminović). U ljeto 2016/17 Husić je doveo u Slobodu:Džidić,Karić,Grahovac,Erić,Zec,Hodžić-Bijeljina,Fatić,Lazevski ,itd.
Dakle ne može niko pametovati pa kazati ,ne zna Husić kupiti igrača.Nakon što se ovlaš pogleda koga je sve nabavljao valja mu, baš naprotiv ,odati priznanje na čitavoj plejadi kvalitetnih igrača.Zbog njega to jest Slobode ,Zrinski je morao udvostručit budžet.I ne samo Zrinjski.
Slogi treba vremena i strpljenja.Apsolutno inzistiranje na ulasku u PL nije potrebno.Meni kao prosječnom poznavaocu fudbala godi otići u Simin Han na utakmice Sloge.To je jedna lijepa atmosfera koja relaksira.Vidim gore puno raje sa Tušnja pa mi to daje za pravo da tvrdim da Slogu i te kako trebamo.Na stranu sad priča o Slobodi i stanju u kojem se nalazi ali Sloga u Federalnoj ligi bilo na 1 ili 6 mjestu nagoni tuzlanske vlastodržce da se ne igraju sa vatrom i da ne gase Slobodu.
Na derbi utakmici protiv Zvijezde bez obzira na poraz osjetila se izuzetno lijepa atmosfera .Pola prepunog stadiona su došli ljudi iz Gradačca ,pa zatim butum Slobodaša i onda i Slogaši.Sad dolazi Olimpik.Bez obzira na slab start Sloge ovo je derbi utakmica koja će opet napuniti stadion Sloge.
Na stranu ambicije Sloge nakon lošeg starta ali Olimpik ako izgubi a Zvijezda vidim, polako" popušta",stvari se vraćaju gotovo na staro stanje.Hoće li Sloga moći oboriti Olimpik na pleća vidjet ćemo.Zaista o kvaliteti igrača Sloge suvično je trošiti riječi.Husić Azmir mora malo više biti prisutan uz klub.Džaba je tu postavljati ovog ili onog trenere,ako nema glavnog ŠEFA nastane nered i kavga.Ako se trener hoće požaliti Husiću a Husića nema pa nekad ni na telefon, onda će bilo koji trener biti po običaju kriv.Jasno je da je Husić mislio da se rastereti i da nabavivši dobre igrače i dobrog trenera i gleda rahat utakmicu sa tribina ili restorana u SH.Ne može ,ti ljudi su jasno je ljudi od njegovog visokog povjerenja i neka dobro je da ih ima ali za fudbalski klub trebaju fudbalski maheri.Uz dužno poštovanje svim ljudima koje je Husić postavio na rukovodna mjesta.Husić mora ući u svlačionicu češće i to je to.Porazgovarati sa igračima i po na osob u šetiri oka.Tako će steći sliku o pravom stanju među momcima.Trener ne mora biti zvučno ime (osim Blaževića).Važno je da je pošten ,stručan,i da ima za sobom časnu prošlost.Želim od srca Husiću da pronađe trenera i da se situacija u FK Sloga dovede u red.Rezultat sigurno neće izostati a ni publike što je najvažnije.Bez obzira što je to sad dobilo i malo šmeka politike nadam se da će Sloga ići svojim putem a politika svojim Jer, sport pa i fudbal gdje god je bio i kad god je bio u "raljama politike" nije dobro prošao.Vidimo to širom B i H.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 28 mar 2018, 20:30, ukupno mijenjano 8 puta.
Ja volim FK Tuzla City
A onda odjednom i trener Vojvodic i Bosnjak postanu dio buliceve agencije. Jos cu vam dati jednu informaciju, koliko ovo nije sve cisto. Sinoc sam pri pisanju par postova, usao na bulicevu agenciju da provjerim koji su njegovi igraci, gdje sam vidio a je i Vojvodic tu, sada udjm da vidim za Pirica, Vojvodic skinut s liste u njegovoj agenciji. Slucajno ili ne, eto vas tamo pa gledajte u fildzane. preko koje agencije se poslala "ponuda" za cavara? E ta ista vam je upropastila ovu sezonu. Ne bi me cudilo i da dobijem kakvu prijetnju uskoro putem privatnih porukasloboda72 je napisao/la:Nego raspali po agenciji preko koje je došla većina momaka.Drugi opt Pripisuju Vojvodiću ono što on sigurno nije.Darko Vojvodić nije trener "taldžija".Lićno mi je rekao da je u ljeto on tražio malog Pirića iz Banovića (ne znam koja menadžerska agencija njega zastupa), a zimus je njegovo "maslo" Bošnjak(za njega važi kao i Pirića).

A tek sad vidim da je izbrisan i moj komentar na stranici prva liga na fb, gdje sam ukratko opisao sve. Stefo od cije si plate poslao adminu za kafe da izbrise ove komentare??

Haman si ti shaman manager neki ili imaš neke svoje igrače koje nisi utopio nekome. Ne pratim ovu ligu uopste ali pratim Slobodu i PL, poznavalac sam izuzetan zbivanja tog ranga ali za tog tvog Bulica nikad čuo u životu.
Pretpostavljam da je to neki lokalni manager u pokušaju.
Voje sto se tiče on ti ne pripada nikakvim agencijama i klanovima 100% jer nije to taj tip. Ne yebe on te poltronske uloge.
Husara šta god mi pričali i kako je Slobodu izyebao kako je stigao ima iza sebe transfere i uspjehe.
Ne znam koga ti imaš a da ga Azmir nije uzeo
Voje sto se tiče on ti ne pripada nikakvim agencijama i klanovima 100% jer nije to taj tip. Ne yebe on te poltronske uloge.
Husara šta god mi pričali i kako je Slobodu izyebao kako je stigao ima iza sebe transfere i uspjehe.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
2011.
Nakon sedmomjesečnog suđenja od 15 optuženih u slučaju offside zagrebački Županijski sud 13 je nepravomoćno osudio na kazne zatvora do 10 mjeseci, a dvoje na uvjetnu kaznu. Nogometaši koji su namještali susrete kao članovi prvoligaša Varteksa, Međimurja i Croatije iz Sesveta, ukupno moraju vratiti 1,2 milijuna kuna. Osuđen je, između ostalih i aktualni igrač GOŠK-a iz Gabele Miljenko Bošnjak i to na devet mjeseci zatvora i povrat 10 500 eura.
2017.
Bošnjak je zbog presude o namještanju utakmica u "aferi Offside" nedavno počeo služiti zatvorsku kaznu od devet mjeseci, međutim na kraju je odležao samo 21 dan.
U GOŠK-u su sav prikupljeni novac na nedavno odigranom 27. Memorijalu Andrija Anković odlučili dati kako bi kupili slobodu za Bošnjaka, odnosno platili kauciju, čime su pokazali koliko im znači ovaj hrvatski internacionalac.
"Bošnjak je izašao iz zatvora i već danas je bio na treningu. Za njegovu slobodu je prikupljeno 22.500 KM. Iako nije trenirao u proteklom periodu, on je pravi igrač i uvjeren sam da će biti spreman za početak sezone", kazao je trener GOŠK-a Darko Vojvodić u izjavi za SportSport.ba.
2018.
Dovedes takvog igraca da sa njim ganjas ulazak u PL i izgubis obje utakmice u kojim je igrao
Nakon sedmomjesečnog suđenja od 15 optuženih u slučaju offside zagrebački Županijski sud 13 je nepravomoćno osudio na kazne zatvora do 10 mjeseci, a dvoje na uvjetnu kaznu. Nogometaši koji su namještali susrete kao članovi prvoligaša Varteksa, Međimurja i Croatije iz Sesveta, ukupno moraju vratiti 1,2 milijuna kuna. Osuđen je, između ostalih i aktualni igrač GOŠK-a iz Gabele Miljenko Bošnjak i to na devet mjeseci zatvora i povrat 10 500 eura.
2017.
Bošnjak je zbog presude o namještanju utakmica u "aferi Offside" nedavno počeo služiti zatvorsku kaznu od devet mjeseci, međutim na kraju je odležao samo 21 dan.
U GOŠK-u su sav prikupljeni novac na nedavno odigranom 27. Memorijalu Andrija Anković odlučili dati kako bi kupili slobodu za Bošnjaka, odnosno platili kauciju, čime su pokazali koliko im znači ovaj hrvatski internacionalac.
"Bošnjak je izašao iz zatvora i već danas je bio na treningu. Za njegovu slobodu je prikupljeno 22.500 KM. Iako nije trenirao u proteklom periodu, on je pravi igrač i uvjeren sam da će biti spreman za početak sezone", kazao je trener GOŠK-a Darko Vojvodić u izjavi za SportSport.ba.
2018.
Dovedes takvog igraca da sa njim ganjas ulazak u PL i izgubis obje utakmice u kojim je igrao

Dobro si pobrojao sve ove dolaske odlaske povratke u Slobodu. Kiso se nije vraćao nakon pokušaja prodaje Mladost Obarska otišao je u Borac i nije se vraćao. Prelazni rok 2015/2016 odličan. Popunjene praznine možda jedan promašaj ali ne vise.sloboda72 je napisao/la:KRIZA U FK SLOGA SIMIN HAN
Ne vezano u kom su dućanu kupljeni ,ali ovi momci su (osim po meni jednog)odlična pojačanja.Neće niko od kritičara da kaže :Potiraliću je menadžer Irfan Redžepagić ,čovjek koji je menadžer jednom Edinu Džeki.Nego raspali po agenciji preko koje je došla većina momaka.Drugi opt pripisuju Vojvodiću ono što on sigurno nije.Darko Vojvodić nije trener "taldžija".Lićno mi je rekao da je u ljeto on tražio malog Pirića iz Banovića (ne znam koja menadžerska agencija njega zastupa), a zimus je njegovo "maslo" Bošnjak(za njega važi kao i Pirićane znam agenciju).Ja sam mu rekao u lice da je "Pirić momak slabe kubikaže".Ako nema" kubika" džaba sve ostalo.Da Efendić nije dominirao tom desnom stranom , ne bi Sloga mnoge golove dala.O gosp.Bošnjaku suvišno je trošiti riječi.Bolji od njeg nije ni Modrić ,ali je imao sudbinu da ga proture na vrijeme u velke klbove.
Azmir Husić već u Slobodi je napadnut kad je 2013 najavio dovođenje pojačanja preko Husarića i napad na P.L.kad se vratio iz SAD-e Muharemagić Miske i društvo su oborili glavu jer nisu imali šta reći.Pogotovo kad se "ukazao" Blažević.
Nakon ulaska u PL Husić je pitao Jasmina Imamovića hoćemo li u Evropu ?.Ovaj mu je rekao da je dobar i opstanak.Husić je pristao i sukladno tome i trgovao .Doveo je Sarića i Kisu.Sariću je menadžer Anđelko Jurkić bio tada i danas je kao i Medunjaninu i Ibričiću.Dalje je Husić trgovao u zimu 2014/15 i u ljeto 2015/16 i u ljeto 2016/17.Dugo bi bilo sve brojati ali probaću:2014/15 Musemić,Zeba,Ahmetović,Ivetić,Krpić(povratak), Pirić, Zrnanović, AL.Bekić , Mehmedagić. Ljeto 2015/16 Kostić,Stjepanović,Veselinović,Govedarica,Škahić,Nikolić-golman,Bobić-golman ,Ordagić,Povratnici Sarić Olimpija i Kiso?.(Haurdić i Merzić su došli u zimu 2015 /16 a u proljeće je prvom timu definitivno pridružen Darko Todorović i golman Muminović). U ljeto 2016/17 Husić je doveo u Slobodu:Džidić,Karić,Grahovac,Erić,Zec,Hodžić-Bijeljina,Fatić,itd.
Dakle ne može niko pametovati pa kazati ne zna Husić kupiti igrače.Nakon što se ovlaš pogleda koga je sve nabavljao valja mu baš naprotiv ,odati priznanje na čitavoj plejadi kvalitetnih igrača.Zbog njega to jest Slobode Zrinski je morao udvostručit budžet.
Slogi treba vremena i strpljenja.Apsolutno inzistiranje na ulasku u PL nije potrebno.Meni kao prosječnom poznavaocu fudbala godi otići u Simin Han na utakmice Sloge.To je jedna lijepa atmosfera koja relaksira.Vidim gore puno raje sa Tušnja pa mi to daje za pravo da tvrdim da Slogu i te kako trebamo.Na stranu sad prića o Slobodi i stanju u kojem se nalazi ali Sloga u Federalnoj ligi bilo na 1 ili 6 mjestu nagoni tuzlanske vlastodržce da se ne igraju sa vatromi da gase Slobodu.
Na stranu ambicije Sloge nakon lošeg starta ali Olimpik ako izgubi
Sezona 2016/2017 kad prepušta palicu Husrefu da mlatara tudjim parama dolaze Skupi preskupi polovni igrači. Nesrazmjer u parama medju igračima tjeranje Ivetica micanje Koleta na beka stavljanje negativca Dzide u prvi plan i ostatak znamo, ode helac sve.
Za dobre ekipe ovo za Slogu vazi ispod tri prelazna roka nema ništa. Drugo i važno težak rang a etabliran i skup igrač ga potcijeni i igra sa 50% mugucnosti.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jedino da sebe gurnem, igrao sam malo beka u Velezu ima 10 godina kao kadet, sad imam blizu 100 kilaHitman22 je napisao/la:Haman si ti shaman manager neki ili imaš neke svoje igrače koje nisi utopio nekome. Ne pratim ovu ligu uopste ali pratim Slobodu i PL, poznavalac sam izuzetan zbivanja tog ranga ali za tog tvog Bulica nikad čuo u životu.

- ASD
- Kontakt:
Provjeravao sam sinoc navece kad smo ovdje diskutovali i 100% je Vojvodic bio na tom spisku.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 12 gostiju.