FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Sloga Simin Han
Može li Orašje pokvariti planove Zvijezdi, Olimpiku i Slogi?
S. Mlaćo
25.03.18. 18:35
Neretljak diplomatski o prvom mjestu
Orašje je danas na svom terenu sa minimalnih 1:0 savladao Rudar iz Kaknja te tako nastavilo sa sjajnim igrama u drugom dijelu sezone. U tri meča Labudovi sa Save osvojili su devet bodova, te se sada nalaze na trećem mjestu sa dva boda zaostatka za Olimpikom, te četiri za Zvijezdom.
Mato Neretljak je ključna figura Orašja. Bez njega ovaj tim sigurno ne bi bio u vrhu tabele, a on je ipak kao junake pobjede vidio svoje nogometaše.
"Ovo je bila jedna od najtežih utakmica za nas. Rudar nije imao šta izgubiti, a mi želimo biti u vrhu i bili smo pod imperativom pobjede. Željeli smo da potvrdimo bodove iz Bugojna i na kraju smo slobodno ću reći zasluženo slavili. Čestitam momcima", kazao je Neretljak za SportSport.ba.
Orašje se sada i definitivno uključilo u borbu za prvo mjesto. U grad na Savi dolaze Zvijezda, Olimpik i Sloga, te definitivno možemo reći da su 'ključevi' prvog mjesta u Orašju. Ipak, Neretljak, namjerno ili ne, ne želi govoriti o prvom mjestu koje donosi plasman u Premijer ligu BiH.
"Šta da kažem. Mi ćemo igrati od utakice do utakmice, nama je sada najvažniji Velež koji ima veoma kvalitetnu ekipu, a dalje šta dragi Bog dadne", diplomatski je poručio nekadašnji hrvatski reprezentativac.
Orašje će u narednom kolu u goste Veležu.
S. Mlaćo
25.03.18. 18:35
Neretljak diplomatski o prvom mjestu
Orašje je danas na svom terenu sa minimalnih 1:0 savladao Rudar iz Kaknja te tako nastavilo sa sjajnim igrama u drugom dijelu sezone. U tri meča Labudovi sa Save osvojili su devet bodova, te se sada nalaze na trećem mjestu sa dva boda zaostatka za Olimpikom, te četiri za Zvijezdom.
Mato Neretljak je ključna figura Orašja. Bez njega ovaj tim sigurno ne bi bio u vrhu tabele, a on je ipak kao junake pobjede vidio svoje nogometaše.
"Ovo je bila jedna od najtežih utakmica za nas. Rudar nije imao šta izgubiti, a mi želimo biti u vrhu i bili smo pod imperativom pobjede. Željeli smo da potvrdimo bodove iz Bugojna i na kraju smo slobodno ću reći zasluženo slavili. Čestitam momcima", kazao je Neretljak za SportSport.ba.
Orašje se sada i definitivno uključilo u borbu za prvo mjesto. U grad na Savi dolaze Zvijezda, Olimpik i Sloga, te definitivno možemo reći da su 'ključevi' prvog mjesta u Orašju. Ipak, Neretljak, namjerno ili ne, ne želi govoriti o prvom mjestu koje donosi plasman u Premijer ligu BiH.
"Šta da kažem. Mi ćemo igrati od utakice do utakmice, nama je sada najvažniji Velež koji ima veoma kvalitetnu ekipu, a dalje šta dragi Bog dadne", diplomatski je poručio nekadašnji hrvatski reprezentativac.
Orašje će u narednom kolu u goste Veležu.
Ja volim FK Tuzla City
sloboda72 je napisao/la:- NE ZNAM ,ALI MI SE ČINI DA ČELIK MORA OSTAT U PL.SMR187 je napisao/la:Je li istina da ti imas viska hromosom ?
GOŠK ĆE SE ŽRTVOVATI ,ALI ĆE UĆI NK ORAŠJE.

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo su morali dobiti...to je to sto se tice ganje i PL
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislio sam da si bolji poznavalac zbivanja federalne lige. Ništa još nije gotovo, naredno kolo Olimpik gostuje a Slaven Zvijezdi. Olimpik ako pobjedi ostaje utrka Zvijezda Olimpik. Uglavnom u ovom rangu takmičenja 7-8 bodova je ništa ali 10 je već nedostižno.staragarda je napisao/la:Ovo su morali dobiti...to je to sto se tice ganje i PL
Evidentno je da Sloga ima staru i tromu ekipu i da za razliku od Slobode iz vremena u federalnoj ligi nema tradiciju i prijateljstva.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ako nisu mogli dobit raspalo Jedinstvo tesko da mogu nesto vise napravit. Zvijezda ih otrese na njihovom terenu. Bitka izmedju Zvijezde i Olimpika i jos jedan dokaz da gomilanje precjenjeno skupih igraca ne pije vodeHitman22 je napisao/la:Mislio sam da si bolji poznavalac zbivanja federalne lige. Ništa još nije gotovo, naredno kolo Olimpik gostuje a Slaven Zvijezdi. Olimpik ako pobjedi ostaje utrka Zvijezda Olimpik. Uglavnom u ovom rangu takmičenja 7-8 bodova je ništa ali 10 je već nedostižno.staragarda je napisao/la:Ovo su morali dobiti...to je to sto se tice ganje i PL
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3

Sloboda Tuzla
Slažem se ali konstatujem da su sve ekipe u tom rangu sklone padu forme padu koncentracije čekanju poklona blagonaklonog sudije Itd. Za četri kola će biti naznaka ko je taj No. 1Mexico je napisao/la:Ako nisu mogli dobit raspalo Jedinstvo tesko da mogu nesto vise napravit. Zvijezda ih otrese na njihovom terenu. Bitka izmedju Zvijezde i Olimpika i jos jedan dokaz da gomilanje precjenjeno skupih igraca ne pije vodeHitman22 je napisao/la:Mislio sam da si bolji poznavalac zbivanja federalne lige. Ništa još nije gotovo, naredno kolo Olimpik gostuje a Slaven Zvijezdi. Olimpik ako pobjedi ostaje utrka Zvijezda Olimpik. Uglavnom u ovom rangu takmičenja 7-8 bodova je ništa ali 10 je već nedostižno.staragarda je napisao/la:Ovo su morali dobiti...to je to sto se tice ganje i PL
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
jel to nema plata
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nagledao sam se ja federalnih utakmica...nedo Bog nikomHitman22 je napisao/la:Mislio sam da si bolji poznavalac zbivanja federalne lige. Ništa još nije gotovo, naredno kolo Olimpik gostuje a Slaven Zvijezdi. Olimpik ako pobjedi ostaje utrka Zvijezda Olimpik. Uglavnom u ovom rangu takmičenja 7-8 bodova je ništa ali 10 je već nedostižno.staragarda je napisao/la:Ovo su morali dobiti...to je to sto se tice ganje i PL
Evidentno je da Sloga ima staru i tromu ekipu i da za razliku od Slobode iz vremena u federalnoj ligi nema tradiciju i prijateljstva.

I ja sam cuo da nema plata, par iskusnijih dobije nesto plate, da se kupi mir u svlacionici za sad ali lose je stanje u klubuChinaglia je napisao/la:jel to nema plata
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa za sta ce dobiti plateklasik je napisao/la:I ja sam cuo da nema plata, par iskusnijih dobije nesto plate, da se kupi mir u svlacionici za sad ali lose je stanje u klubuChinaglia je napisao/la:jel to nema plata

Treba ispostovat ugovore koje si dao igracima, nebi reko da pise u ugovoru da moraju pobijedit sve da bi dobili platustaragarda je napisao/la:Pa za sta ce dobiti plateklasik je napisao/la:I ja sam cuo da nema plata, par iskusnijih dobije nesto plate, da se kupi mir u svlacionici za sad ali lose je stanje u klubuChinaglia je napisao/la:jel to nema plata![]()
....za bod u Jajcu u tri utakmice..... hahahhaha.... mogu misliti slavlja kad u PL udje sarajevska i zeljina kujica olimpik....samo da Sloga propadne i ima faraon odmah vatromet na glavnom trgu da organizuje... plus polu-maraton, naravno
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
kao da ih placa Senco, a ne Asmir
Plate se moraju ispoštovati znaš kako Dzidic kaže. To je temelj a za pobjede premija je nadogradnja. Za sve su uvjeti ististaragarda je napisao/la:Pa za sta ce dobiti plateklasik je napisao/la:I ja sam cuo da nema plata, par iskusnijih dobije nesto plate, da se kupi mir u svlacionici za sad ali lose je stanje u klubuChinaglia je napisao/la:jel to nema plata![]()
....za bod u Jajcu u tri utakmice..... hahahhaha.... mogu misliti slavlja kad u PL udje sarajevska i zeljina kujica olimpik....samo da Sloga propadne i ima faraon odmah vatromet na glavnom trgu da organizuje... plus polu-maraton, naravno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde ba Klasik...u redu je sve...znas na sta sam mislio.... naravno da treba isplatiti plate al malo se posteni pravimo
De vi meni recite ocetel pobjedit Olimpik ili ste vec odustali od borbe? Ima jos dosta da se igra.
Jel ovo Koletu i kompaniji ne odgovara ni ovaj novi trener, sram ga bilo, tjera ih da igraju utakmice za klub za koji ih racku zaboli......taj isti Kole je dobro kostao Slobodu...i para i bodova. Decko se malo pravi naivan, ybg. prolazi mu kod ovih amatera.
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko da ce Olimpika uzeti.....spiska je napisao/la:De vi meni recite ocetel pobjedit Olimpik ili ste vec odustali od borbe? Ima jos dosta da se igra.
SAZNAJEMO
Klub iz Simin Hana bez trenera
Fudbaleri Sloge iz Simin Hana jučer su doživjeli iznenađujući poraz na gostovanju kod fenjeraša Jedinstva (1:0).
E. Čaušević
26.03.18. 19:17
Ratko Ninković više nije trener Sloge

Prvi čovjek Sloge, Azmir Husić, odlučio je da Ratko Ninković više neće biti trener ove ekipe što je za SportSport.ba potvrdio već sada bivši trener kluba iz Simin Hana.
"Istina je da više nisam trener Sloge. Razgovarao sa s predsjednikom koji je donio takvu odluku i ja to poštujem. Razgovor je trajao poprilično dugo i na kraju smo se obostrano usaglasili da je to možda najbolje rješenje u ovom trenutku", rekao je Ninković za SportSport.ba.
Ninković je prije nešto manje od dva mjeseca stigao na klupu Sloge umjesto Darka Vojvodića. No, nakon loših rezultata na otvaranju drugog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH odlučeno je da se dvije strane raziđu.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.
https://sportsport.ba/fudbal/ratko-nink ... oge/272062
Klub iz Simin Hana bez trenera
Fudbaleri Sloge iz Simin Hana jučer su doživjeli iznenađujući poraz na gostovanju kod fenjeraša Jedinstva (1:0).
E. Čaušević
26.03.18. 19:17
Ratko Ninković više nije trener Sloge

Prvi čovjek Sloge, Azmir Husić, odlučio je da Ratko Ninković više neće biti trener ove ekipe što je za SportSport.ba potvrdio već sada bivši trener kluba iz Simin Hana.
"Istina je da više nisam trener Sloge. Razgovarao sa s predsjednikom koji je donio takvu odluku i ja to poštujem. Razgovor je trajao poprilično dugo i na kraju smo se obostrano usaglasili da je to možda najbolje rješenje u ovom trenutku", rekao je Ninković za SportSport.ba.
Ninković je prije nešto manje od dva mjeseca stigao na klupu Sloge umjesto Darka Vojvodića. No, nakon loših rezultata na otvaranju drugog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH odlučeno je da se dvije strane raziđu.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.
https://sportsport.ba/fudbal/ratko-nink ... oge/272062
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Prevelike su ovo turbulencije u kratkom vremenu za napad na PL.... al nikad se ne zna.... uglavnom, protiv Olimpika im je biti il' ne biti
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.