FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la sloboda72 » 25 mar 2018, 19:16

Može li Orašje pokvariti planove Zvijezdi, Olimpiku i Slogi?

S. Mlaćo
25.03.18. 18:35

Neretljak diplomatski o prvom mjestu

Orašje je danas na svom terenu sa minimalnih 1:0 savladao Rudar iz Kaknja te tako nastavilo sa sjajnim igrama u drugom dijelu sezone. U tri meča Labudovi sa Save osvojili su devet bodova, te se sada nalaze na trećem mjestu sa dva boda zaostatka za Olimpikom, te četiri za Zvijezdom.
Mato Neretljak je ključna figura Orašja. Bez njega ovaj tim sigurno ne bi bio u vrhu tabele, a on je ipak kao junake pobjede vidio svoje nogometaše.
"Ovo je bila jedna od najtežih utakmica za nas. Rudar nije imao šta izgubiti, a mi želimo biti u vrhu i bili smo pod imperativom pobjede. Željeli smo da potvrdimo bodove iz Bugojna i na kraju smo slobodno ću reći zasluženo slavili. Čestitam momcima", kazao je Neretljak za SportSport.ba.
Orašje se sada i definitivno uključilo u borbu za prvo mjesto. U grad na Savi dolaze Zvijezda, Olimpik i Sloga, te definitivno možemo reći da su 'ključevi' prvog mjesta u Orašju. Ipak, Neretljak, namjerno ili ne, ne želi govoriti o prvom mjestu koje donosi plasman u Premijer ligu BiH.
"Šta da kažem. Mi ćemo igrati od utakice do utakmice, nama je sada najvažniji Velež koji ima veoma kvalitetnu ekipu, a dalje šta dragi Bog dadne", diplomatski je poručio nekadašnji hrvatski reprezentativac.
Orašje će u narednom kolu u goste Veležu.
Ja volim FK Tuzla City

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 25 mar 2018, 20:05

sloboda72 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Je li istina da ti imas viska hromosom ?
- NE ZNAM ,ALI MI SE ČINI DA ČELIK MORA OSTAT U PL.
GOŠK ĆE SE ŽRTVOVATI ,ALI ĆE UĆI NK ORAŠJE.
:lol: :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2018, 20:15

Ovo su morali dobiti...to je to sto se tice ganje i PL
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 mar 2018, 20:23

staragarda je napisao/la:Ovo su morali dobiti...to je to sto se tice ganje i PL
Mislio sam da si bolji poznavalac zbivanja federalne lige. Ništa još nije gotovo, naredno kolo Olimpik gostuje a Slaven Zvijezdi. Olimpik ako pobjedi ostaje utrka Zvijezda Olimpik. Uglavnom u ovom rangu takmičenja 7-8 bodova je ništa ali 10 je već nedostižno.
Evidentno je da Sloga ima staru i tromu ekipu i da za razliku od Slobode iz vremena u federalnoj ligi nema tradiciju i prijateljstva.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 25 mar 2018, 20:26

Hitman22 je napisao/la:
Mislio sam da si bolji poznavalac zbivanja federalne lige. Ništa još nije gotovo, naredno kolo Olimpik gostuje a Slaven Zvijezdi. Olimpik ako pobjedi ostaje utrka Zvijezda Olimpik. Uglavnom u ovom rangu takmičenja 7-8 bodova je ništa ali 10 je već nedostižno.
Ako nisu mogli dobit raspalo Jedinstvo tesko da mogu nesto vise napravit. Zvijezda ih otrese na njihovom terenu. Bitka izmedju Zvijezde i Olimpika i jos jedan dokaz da gomilanje precjenjeno skupih igraca ne pije vode
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 mar 2018, 20:40

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: premijer liga cilj :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: ima COJK pare :urnebes: :urnebes: :rol: :lol: :njanjanja: gdje je Divizija, cuvena grupa :urnebes: :urnebes: a podgrupe iz Srebrenice, Bratunca, Vlasenice i Tinje :urnebes: :urnebes: :rol: reci him Azmire :kralj:
Sloboda Tuzla

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 mar 2018, 21:01

Mexico je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
Ako nisu mogli dobit raspalo Jedinstvo tesko da mogu nesto vise napravit. Zvijezda ih otrese na njihovom terenu. Bitka izmedju Zvijezde i Olimpika i jos jedan dokaz da gomilanje precjenjeno skupih igraca ne pije vode
Slažem se ali konstatujem da su sve ekipe u tom rangu sklone padu forme padu koncentracije čekanju poklona blagonaklonog sudije Itd. Za četri kola će biti naznaka ko je taj No. 1
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2018, 21:26

jel to nema plata

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2018, 21:27

Hitman22 je napisao/la:
Evidentno je da Sloga ima staru i tromu ekipu i da za razliku od Slobode iz vremena u federalnoj ligi nema tradiciju i prijateljstva.
Nagledao sam se ja federalnih utakmica...nedo Bog nikom :urnebes: ....zato i konstatujem da kad nisu raspalo jedinstvo uspjeli dobiti nema se sta vise pricati... plus sto je uzasna situacija u svlačionici....bar po onome što se na terenu vidi...nema tu hemije i zelje...a bez toga tesko ces ti ikoga dobiti

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 mar 2018, 22:07

Chinaglia je napisao/la:jel to nema plata
I ja sam cuo da nema plata, par iskusnijih dobije nesto plate, da se kupi mir u svlacionici za sad ali lose je stanje u klubu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2018, 22:16

klasik je napisao/la:
I ja sam cuo da nema plata, par iskusnijih dobije nesto plate, da se kupi mir u svlacionici za sad ali lose je stanje u klubu
Pa za sta ce dobiti plate :urnebes: :rol: ....za bod u Jajcu u tri utakmice..... hahahhaha.... mogu misliti slavlja kad u PL udje sarajevska i zeljina kujica olimpik....samo da Sloga propadne i ima faraon odmah vatromet na glavnom trgu da organizuje... plus polu-maraton, naravno

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 mar 2018, 22:34

staragarda je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Pa za sta ce dobiti plate :urnebes: :rol: ....za bod u Jajcu u tri utakmice..... hahahhaha.... mogu misliti slavlja kad u PL udje sarajevska i zeljina kujica olimpik....samo da Sloga propadne i ima faraon odmah vatromet na glavnom trgu da organizuje... plus polu-maraton, naravno
Treba ispostovat ugovore koje si dao igracima, nebi reko da pise u ugovoru da moraju pobijedit sve da bi dobili platu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2018, 22:36

kao da ih placa Senco, a ne Asmir

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 mar 2018, 22:48

staragarda je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Plate se moraju ispoštovati znaš kako Dzidic kaže. To je temelj a za pobjede premija je nadogradnja. Za sve su uvjeti isti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2018, 22:49

Hajde ba Klasik...u redu je sve...znas na sta sam mislio.... naravno da treba isplatiti plate al malo se posteni pravimo

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 26 mar 2018, 10:49

De vi meni recite ocetel pobjedit Olimpik ili ste vec odustali od borbe? Ima jos dosta da se igra.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 mar 2018, 14:17

Jel ovo Koletu i kompaniji ne odgovara ni ovaj novi trener, sram ga bilo, tjera ih da igraju utakmice za klub za koji ih racku zaboli......taj isti Kole je dobro kostao Slobodu...i para i bodova. Decko se malo pravi naivan, ybg. prolazi mu kod ovih amatera.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2018, 16:52

spiska je napisao/la:De vi meni recite ocetel pobjedit Olimpik ili ste vec odustali od borbe? Ima jos dosta da se igra.
Tesko da ce Olimpika uzeti.....

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 mar 2018, 19:40

SAZNAJEMO
Klub iz Simin Hana bez trenera
Fudbaleri Sloge iz Simin Hana jučer su doživjeli iznenađujući poraz na gostovanju kod fenjeraša Jedinstva (1:0).

E. Čaušević
26.03.18. 19:17

Ratko Ninković više nije trener Sloge

slika

Prvi čovjek Sloge, Azmir Husić, odlučio je da Ratko Ninković više neće biti trener ove ekipe što je za SportSport.ba potvrdio već sada bivši trener kluba iz Simin Hana.

"Istina je da više nisam trener Sloge. Razgovarao sa s predsjednikom koji je donio takvu odluku i ja to poštujem. Razgovor je trajao poprilično dugo i na kraju smo se obostrano usaglasili da je to možda najbolje rješenje u ovom trenutku", rekao je Ninković za SportSport.ba.

Ninković je prije nešto manje od dva mjeseca stigao na klupu Sloge umjesto Darka Vojvodića. No, nakon loših rezultata na otvaranju drugog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH odlučeno je da se dvije strane raziđu.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Isključivo najzanimljivije vijesti iz 1. lige Federacije BiH pratite na našoj Facebook stranici Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine.

https://sportsport.ba/fudbal/ratko-nink ... oge/272062
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2018, 20:09

Prevelike su ovo turbulencije u kratkom vremenu za napad na PL.... al nikad se ne zna.... uglavnom, protiv Olimpika im je biti il' ne biti

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.