Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Jbte nekad se rano ustajalo na australiju i maleziju. Sad samo rezultate pogledam
Nista nisi propustio, ne mogu se sjetiti preticanja. Vecina bila kroz pit lane.MElloo je napisao/la:Jbte nekad se rano ustajalo na australiju i maleziju. Sad samo rezultate pogledam
- anonymousHD
- Kontakt:
Najzanimljiviji detalj ovog vikenda
Kako je ovo odvratna staza.Ovdje da vidis preticanje pa to je cudo.
Sve u svemu poklopilo se Ferrariju i Vettelu i na kraju uzeo Seb veliku pobjedu.
Nando brat odlican peti sa ovim bolidom a mrtvi Bottas tek osmi.
Dobar pocetak sezone
Sve u svemu poklopilo se Ferrariju i Vettelu i na kraju uzeo Seb veliku pobjedu.
Nando brat odlican peti sa ovim bolidom a mrtvi Bottas tek osmi.
Dobar pocetak sezone
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
kakva steta za muhu... zayebali ga i vsc i sc i izgubi prvo mjesto...
ali ako je suditi po jutru, onda bi kimi trebao biti glavni u timu iz maranela... zaista je dobro vozio ali kao i muha nije imao srece...
ono sto sam vidio i sto mi je drago... jeste da je alonso napokon dobio konkurentan bolid za bodove... nadam se da ce ovo postati navika a ne izuzetak...
ali ako je suditi po jutru, onda bi kimi trebao biti glavni u timu iz maranela... zaista je dobro vozio ali kao i muha nije imao srece...
ono sto sam vidio i sto mi je drago... jeste da je alonso napokon dobio konkurentan bolid za bodove... nadam se da ce ovo postati navika a ne izuzetak...
45515
Neka neko postavi link sa sažetkom trke da pogledam. 

anonymousHD je napisao/la:![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
part 1arelinho je napisao/la:Neka neko postavi link sa sažetkom trke da pogledam.
https://my.mail.ru/mail/full.races/vide ... video/1617
part 2
https://my.mail.ru/mail/full.races/vide ... video/1618
bolje ti je pogledaj sazetke, toliko je bilo zanimljivo

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
da nije bilo gluposti Haas-a trka bi bila nevidjeni smor kao inace u Melbourneu
Don't believe the hype.
Sta stvarno bi sa Hassom, obje greske onih mehanicara ili?
steta prava, ali napredovali su nevjerovatno
steta prava, ali napredovali su nevjerovatno

-
- Kontakt:
Covjek u nevjerici kad je vidio vettela kako izlazi ispred njega al nije nista mogao jer je bilo pod virtualnim sc dobra taktika ferraria sve sto ih nije htjelo prosle godine ove im se poklapamma_hz je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:![]()
perfect timing
Sta ocekivati od McLarena ove sezone 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
nadam se stabilne bodove svaku utrku a eventualno neki podijum. za njih je bitno da zaborave zadnje 3 godine, a ako ovako nastave budu 4. najbolji tim na kraju sezone, onda h vidim da se aktivno ukljuce u borbu za prvaka sljedece godine...emir18 je napisao/la:Sta ocekivati od McLarena ove sezone
45515
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledam danas snimak trke iz Australije.. Moze li mi neko objasniti kako je moguce da Vettel kao drugoplasirani udje u boks i iz njega izadje ispred Hamiltona? Razumijem da se moralo sporo voziti zbog safety cara i to, ali kako?
Lajik sam teski za formule, slabo pratim komplet trke ali me ovo prosto zanima

pa nije usao kao drugoplasirani u boks vec sa prvog mjesta, jer je hamilton prije obavio promjenu gumabelaa je napisao/la:Gledam danas snimak trke iz Australije.. Moze li mi neko objasniti kako je moguce da Vettel kao drugoplasirani udje u boks i iz njega izadje ispred Hamiltona? Razumijem da se moralo sporo voziti zbog safety cara i to, ali kako?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.