Ja sam prije par mjeseci pao Alaves 2+, a od 1' je bilo 1:0 tako da je sve moguceAdebayor je napisao/la:
je li tko igro over![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam prije par mjeseci pao Alaves 2+, a od 1' je bilo 1:0 tako da je sve moguceAdebayor je napisao/la:
je li tko igro over![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu Nijmegenu igrala dva najbolja strijelca, bed.. jos veci bed ko je bayern stavio na tiket veerasalex1991 je napisao/la:Ja sam prije par mjeseci pao Alaves 2+, a od 1' je bilo 1:0 tako da je sve moguceAdebayor je napisao/la:
je li tko igro over![]()
![]()
![]()
![]()
sjetio sam se prije 7-8 godina kad sam ovako pao bio za 180 KM,isto holandska druga liga je bila,jest odvratna liga u pmAdebayor je napisao/la:
je li tko igro over![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno ja, za stoju to pao......Adebayor je napisao/la:
je li tko igro over![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam prije 2 godine prodo 4 tiketa ukupne vrijednosti 2500€ dok sam bio u bosni a uzeo ukupno 800€ tjst 3 manje .turok je napisao/la:Ovaj bet365 mi omrzo. Nikad pobijediti kod njega. Danas sam igrao OSS 3+, Austria Pobijeda, agipat gol I Argentina 2+
Ja prodam zato sto nisam ima više nadu u Argentinu i na kraju doce 2:0... Koliko mi se to vec puta desilo.. Posrani cash out... Nisu džaba ismislili
Torres_9 je napisao/la:ja sam prije 2 godine prodo 4 tiketa ukupne vrijednosti 2500€ dok sam bio u bosni a uzeo ukupno 800€ tjst 3 manje .turok je napisao/la:Ovaj bet365 mi omrzo. Nikad pobijediti kod njega. Danas sam igrao OSS 3+, Austria Pobijeda, agipat gol I Argentina 2+
Ja prodam zato sto nisam ima više nadu u Argentinu i na kraju doce 2:0... Koliko mi se to vec puta desilo.. Posrani cash out... Nisu džaba ismislili
Zadnji par cekao toluca-tijuana tako nesto meksikanci,2+ 3+ oba daju sve razlicite kom na tiketima gdje sam prosao ostala 4 ili 5 parova.
61 min 0:1, pocnem oko 70 min prodavati tikete i nakucam 800£.
Bio treca smjena,gasim komp kad mi pisnu mob dvaput u 1 min.
Dali dva gola u 81,82 min za 1:2 hahah slag me strefio
Torres_9 je napisao/la:no intertops je kretenska stranica,igram na bovadi ali juce uplatim 80$ da odigram ovaj tiket jer sam dao drugu ove parove pa je red bio i ja da odigram.
Ovi hadalji chargaju 20$ isplati na bitcoin pa to nigdje nema a bovada free, tamo poslao zahtjev za isplatu na bitcoin svega na racunu pa nisam mogao deposit dok ne posalju,mislim da se moze i u evropi igrati na bovadi
Neće se ni igrati, Monaco je odustao jer bi imali četiri utakmice u osam dana, unutar toga i put u azijski dio Turske, važnija im je liga i Liga prvaka, a imaju puno izostanaka. Ovo su trebali igrati s juniorima, ali su onda odustali od toga da se ne rugaju s kupom. Fair potez.SlevinKelevra je napisao/la:Moze li mi neko probati objasniti logiku ove kvote?
Ovo je pretpostavljam kvota kad je najavljeno da ovi sa omladincima igraju... Sve jasnobadblueboylivno je napisao/la: Neće se ni igrati, Monaco je odustao jer bi imali četiri utakmice u osam dana, važnija im je liga i Liga prvaka, a imaju puno izostanaka. Ovo su trebali igrati s juniorima, ali su onda odustali od toga da se ne rugaju s kupom. Fair potez.
http://asmbasket.org/news/show.php?ID=11697
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.