zagor1987 je napisao/la: Super, nego kako nam je uprava?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagor1987 je napisao/la: Super, nego kako nam je uprava?
Ja bih tu dodao jos i iskustvo. I ne bilo kakvo iskustvu. Iskustvo u poslu koji se bavi, a valjda je svima jasno da je Sarajevo je fudbalski klub. Tako da neki bankari i picke materine ne mogu voditi klub. Na vodeće mjesto se trebaju postaviti ljudi koji znaju voditi klub i u tom sportskom segmentu, koji su prosli određeni period i kao igraci i da su bili na tim nekim sportskim funkcijama. Ne kažem da apsolutno svaki čovjek u upravi trebaju biti iz fudbal. Ali barem nek bude pola pola.simidobar je napisao/la:Jasno ko dan, samo ambicije i sposobnost.sarajevo46 je napisao/la:Ko ba mi vi? Gdje zivite ljudi dragi? Boli me briga ko je ako taj posao radi kako treba. Uzmi zavrsi fakultete i sta treba I imas istu platu ko god da si musliman, hrvat, musko, zensko, staro, crno, bijelo zuto. Malo nam gluposti u drzavi pa jos to da gledam. Hoću Sarajevo da igra dobro, nacini mi nisu bitni.
Jes jesjoker90 je napisao/la:Ko u osinjak da je dirnuo! Odmah izletise da brane, a fol ne pisu vise po temi..Inijesta je napisao/la:Sto Baho bocnu ove branioce upraveupalise se ko kutnjaci
Al uhodana taktika skreni sa cinjenica pljuvajuci po nekom, tako vec mjesec dana pljuju po Husrefu ( i ja kazem da ima gresaka) al zna se gde je glavni problemjoker90 je napisao/la:Ko u osinjak da je dirnuo! Odmah izletise da brane, a fol ne pisu vise po temi..Inijesta je napisao/la:Sto Baho bocnu ove branioce upraveupalise se ko kutnjaci
Ovaj lik je definicija smetljarskog karaktera, ali ovdje je u pravu i vjerujem mu za ovo, jer je sigurno i on uhodan s ovim karafekama...Zagor je napisao/la:
Nasi glavni aduti, masalamma_hz je napisao/la:Parmakovskom skocila cijena na TM-u,kao i Velkoskom![]()
Ravna ploča klišea.skoroalen je napisao/la:Pratim ovaj Bordo vremeplov na fejsu, i svaki dan ono izvuku neku tekmu 'na današnji dan'. Apsolutno svaki dan je uvod isti. "Bordo klub je proljetni dio sezone 19xy/xz počeo veoma loše, osvojivši samo x bodova u y utakmica...". Proljeće nam je očito godinama problem, ne samo zbog Antalije. Evo, sezone od 2009. - 2013. nismo igrali pripreme u Antaliji, a znam da smo tih sezona uvijek bili il jesenji prvaci il u borbi za prvo mjesto. Na proljeće strahovit pad.
Ja bih bio zadovoljan da igra u Sarajevu, kao sto je sinoc igrao . Bio je bolji od Dzeke. Treba biti realan, zna on cesto odigrati dobro. Druga je stvar, sto nekome nije simpatican, pa ga stalno nakilja. On kako je u Sarajevu odigrao je mnogo dobrih utakmica.socrates je napisao/la:Kakva je prevara ovaj Saric,pa ne vjerujeem![]()
U Americi nesto fol ko i odigra,pa ga covjek opet pozove ne bi li bio kakva takva alternativa na klupi (samo ne znam kome),ili cak u prvoj postavi,i sta on sinoc uradi?? Pokaze koliko zapravo ne zna,i da je igrac koji u sezoni odigra jednu i po tekmu,jer njegov antitalenat moze toliko podnijeti. Igrac za skolskih turnira,ili plafon novogodisnjih. A,skoro cijeli tim nam je takav. Tako da prica o tome kako danas hoce,sutra nece,bojkoti,i ostala s.ranja veze nemaju s mozgom.
I dobri smo od kakvih g.ovana je sastavljen tim,cast jednom ili dvojici.
Pardoniram ako je vec neko imao slican osvrt.
Edit: Slazem se s ovim smradom Husaricem. Zapravo mi to jedino i ima smisla kad pogledam kakva je ovo panjina.
Džeko kad ne zabije go, Bošnjama je mjerna jedinica za loše odigranu utakmicu. Svih 90 minuta kad bi Džeko igrao 40 metara od protivničkog gola, okrenut leđima, on može biti korisniji od pola veznog reda. Zato što je strvina, i što će sve i jedno nabijanje primiti, spustiti, napraviti višak i razvući na stranu. Naravno, tema je ovdje FK Sarajevo, ne Džeko, ali kad bi Ahmetović to znao raditi bio bi ogroman upgrade, iako u tom slučaju ne bi igrao u Sarajevufks74 je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan da igra u Sarajevu, kao sto je sinoc igrao . Bio je bolji od Dzeke. Treba biti realan, zna on cesto odigrati dobro. Druga je stvar, sto nekome nije simpatican, pa ga stalno nakilja. On kako je u Sarajevu odigrao je mnogo dobrih utakmica.socrates je napisao/la:Kakva je prevara ovaj Saric,pa ne vjerujeem![]()
U Americi nesto fol ko i odigra,pa ga covjek opet pozove ne bi li bio kakva takva alternativa na klupi (samo ne znam kome),ili cak u prvoj postavi,i sta on sinoc uradi?? Pokaze koliko zapravo ne zna,i da je igrac koji u sezoni odigra jednu i po tekmu,jer njegov antitalenat moze toliko podnijeti. Igrac za skolskih turnira,ili plafon novogodisnjih. A,skoro cijeli tim nam je takav. Tako da prica o tome kako danas hoce,sutra nece,bojkoti,i ostala s.ranja veze nemaju s mozgom.
I dobri smo od kakvih g.ovana je sastavljen tim,cast jednom ili dvojici.
Pardoniram ako je vec neko imao slican osvrt.
Edit: Slazem se s ovim smradom Husaricem. Zapravo mi to jedino i ima smisla kad pogledam kakva je ovo panjina.
Ako si citao neki dan sto je na infu objavio za sve proljetne sezone u PLBiH, samo u onim sezonama 2007. i 2015. kada smo bili prvaci smo i bili po vise sedmica na prvom mjestu na tabeli, a u ostalim sezonama nismo bili niti jednom prvi na proljece. Zalosno ali istinito jbg.skoroalen je napisao/la:Pratim ovaj Bordo vremeplov na fejsu, i svaki dan ono izvuku neku tekmu 'na današnji dan'. Apsolutno svaki dan je uvod isti. "Bordo klub je proljetni dio sezone 19xy/xz počeo veoma loše, osvojivši samo x bodova u y utakmica...". Proljeće nam je očito godinama problem, ne samo zbog Antalije. Evo, sezone od 2009. - 2013. nismo igrali pripreme u Antaliji, a znam da smo tih sezona uvijek bili il jesenji prvaci il u borbi za prvo mjesto. Na proljeće strahovit pad.
Hahaha. Baš. Treba im još na tacni sve servirati.moj uzor-S.G je napisao/la:Sta su ba zasluzili pi.cka im materina
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 7 gostiju.