NEZALAGANJE je napisao/la:alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:
Ma nemate vi problema ni sa cim,osim da osvojite nesto i budete neki faktor.Jesi li svjestan da vas 20+ godina nema na mapi?
Nisi mi odgovorio na pitanje,koliko ono razlike bi u sred HOU?
I ne brini ti za SA...
Kad su imali problema sa superstarom, navedi da cujem. Hakeem 92, kad je htio veci ugovor, mimo toga nista.
Sto ti je krivo sto su Rakete bolja ekipa, Morey Bradi za 2 godine stvori ekipu najbolji rekord lige, ovi tjeraju Kawhija da igra sa penzionerima. Nije ni cudo sto ih je.be u mozak i nece da igra, sta ima igrat sa Parkerom i tim starcima
Da mi je krivo nesto za HOU u odnosu na SA?
Daj se uozbilji i probudi.20 godina vas na mapi nije bilo...Pa mi smo i sa "penzionerima" bolji od vas otkako je Harden u HOU.Ove godine je izuzetak,a i to jer nismo ni vidjeli kompletan SA...
To tvoje na mapi nea veze sa logikom. Boston je sad "na mapi", nije Sacramento na mapi, Phx itd. Rakete su bile vazda medju 4, 5, i niko protiv Tmaca i Yao u playoffu nije htio igrat, kao protiv Okc sad recimo. 09e su imali najbolju ekipu u ligi, ali povreda kao i ta cjela era te dvojice. Ako je po tvom da nisi "na mapi" ako nisi prvi seed ili glavni contender, to nea veze s mozgom jara. Cuj 20 godina, u zadnjih 20 godina igrali Hakeem, Drexler, Barkley, Pippen, Francis, Mobley, Tmac, Yao, Harden, Dwight, CP3 i da nisi na mapi
Sta sve coj'k nece procitat