FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

Zdena04
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la Zdena04 » 17 sep 2010, 12:36

Klopp je napisao/la:A sto ne napisa "velika krađa" pored utakmice 0:1 iz prosle sezone; Barriosu ponisten cist gol, kad se lopta od precku odbila iza gol linije i priznat gol Farfana koji nije smio biti priznat, jer je napravio faul nad Schmelzerom?
Hehe, tipično žuti. Ova rasprave je već jednom bila ali prije tvoje ere na ovom forumu. ;)
[youtube][/youtube]
Na 1:35/1:36 se dobro vidi da lopta nije punim obimom prešla liniju. ;)
Situaciju kada ga je Farfan zabio ja ocjenjujem kao normalni duel. Najbolje na ovom video zapisku je što odlično prikazuje kakvi su žuti. Počevši od komentatore pa sve do lažovske bande zvan Grosskreuz, Scmelzer i Sahin.

P.S. Zamolio bih jednog od moderatora da izbriše post iznad mene gdje se reklamira neka online igrica.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 18:26

Katastrofa! Dortmund je mogao komotno sa 3:0 otići na pauzu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2010, 18:54

Cvajta se smijesi Schalkeu :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 sep 2010, 19:01

Sve im je ovo zato sto nisu Misketa doveli, on im je trebao kao suho zlato
nema potpisa

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 sep 2010, 19:18

Ovo nije trebalo Raulu pred kraj karijere, da se bori za opstanak u Bundesligi
Za zivot cijeli!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 19:25

trizy je napisao/la:Kad je bio pocetak sezone Schalke su gurali ispred Bayerna, a favorite za cvajtu su stavljali Hoffenheim, Mainz i Freiburg, a gle sad :P
Gdje to?

Daj izvor.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2010, 19:36

Zdena04 je napisao/la:
trizy je napisao/la:Kad je bio pocetak sezone Schalke su gurali ispred Bayerna, a favorite za cvajtu su stavljali Hoffenheim, Mainz i Freiburg, a gle sad :P
Gdje to?

Daj izvor.
Nesluzbeni izvori. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 19:38

Treba čestitati navijačima Dotmunda za zasluženu pobjedu, nismo mi kao pojedini da se povuču sa foruma nakon izgubljenog derbija.
Ovaj put smo iznenađuješe loše igrali tokom čitave utakmice. Ne znam više šta Magath hoće sa onom formacijom? Nije to ono što je igrao u sa Wolfsburgom. Opet Jurado nije igra a nije ni Jones. Jones je zaradio lakšu povredu pa je ova odluka i razumljiva ali zašto Jurado nije igrao, to mi nije jasno. Rekao sam na prethodnoj stranici da je ovo prava prilika da žuti konačno dođu do pobjede i to se desilo.
Pored zasluženog poraza, moram napomenuti koji smo opet baksuzluk. Nakon što smo počeli dobro igrati, i u fazi kojuj smo bili puno bolji od Dortmunda, sudija svira jedan sumnjiv faul u korist Dortmunda i Plestanu pokazuje žuti karton. Komentator je sam odmah rekao da je ovo bilo smiješno. Iz iste akcije, Dortmund izvodi taj slobodni udarac i Kagawa pogađa za 0:2. Nešto kasnije Plestan dobija drugi žuti karton i napušta igra a samim tim, neće igrati u narednoj utakmici. Znači, u narednu utakmicu ulazimo bez Metzeldera, Hooglanda, Utchide i Plestana što se tiče odbrane i sigurno je, da se u Freiburgu opet nećemo radovati.
Zaključak, Dortmund u 37 derbiju u posljednjih nekoliko godina dolazi do treće pobjede i izjednačuje statistiku u međusobnim susretima. Mi, po prvi put u historiji, nemamo bodova nakon četiri kola a čini mi se, da će tako da bude i nakon petog.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 sep 2010, 19:46

E moj Raul, gdje ti dodje :roll: Saucesce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 19:49

trizy je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
Gdje to?

Daj izvor.
Govorim općenito na milion foruma je tako, hajde prelistaj sportske forume sirom neta pa ces se uvjeriti. Kad vam je Raul stigo u kakvoj ste samo euforiji bili, priznaj, a ko je očekivao da vas Mainz uči fudbalu.
Mene ne interesuju drugi forumi. Ja sam samo ovdje i jedino relevantno za ovu temu tj. Schalke je ovaj forum. Tu svoju "informaciju" širi tamo gdje si je pročitao. ;)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 19:58

trizy je napisao/la:Hajde dobro nek si ti i svi na ovom forumu očekivao da će Mainz biti prvi a Schalke u zoni ispadanja, jesi li to očekivao, sviju ti? :roll:
Nisam ništa očekivao nakon četvrtog kola. 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 sep 2010, 19:58

Zdena04 je napisao/la:Treba čestitati navijačima Dotmunda za zasluženu pobjedu, nismo mi kao pojedini da se povuču sa foruma nakon izgubljenog derbija.
Ovaj put smo iznenađuješe loše igrali tokom čitave utakmice. Ne znam više šta Magath hoće sa onom formacijom? Nije to ono što je igrao u sa Wolfsburgom. Opet Jurado nije igra a nije ni Jones. Jones je zaradio lakšu povredu pa je ova odluka i razumljiva ali zašto Jurado nije igrao, to mi nije jasno. Rekao sam na prethodnoj stranici da je ovo prava prilika da žuti konačno dođu do pobjede i to se desilo.
Pored zasluženog poraza, moram napomenuti koji smo opet baksuzluk. Nakon što smo počeli dobro igrati, i u fazi kojuj smo bili puno bolji od Dortmunda, sudija svira jedan sumnjiv faul u korist Dortmunda i Plestanu pokazuje žuti karton. Komentator je sam odmah rekao da je ovo bilo smiješno. Iz iste akcije, Dortmund izvodi taj slobodni udarac i Kagawa pogađa za 0:2. Nešto kasnije Plestan dobija drugi žuti karton i napušta igra a samim tim, neće igrati u narednoj utakmici. Znači, u narednu utakmicu ulazimo bez Metzeldera, Hooglanda, Utchide i Plestana što se tiče odbrane i sigurno je, da se u Freiburgu opet nećemo radovati.
Zaključak, Dortmund u 37 derbiju u posljednjih nekoliko godina dolazi do treće pobjede i izjednačuje statistiku u međusobnim susretima. Mi, po prvi put u historiji, nemamo bodova nakon četiri kola a čini mi se, da će tako da bude i nakon petog.
Hos se kladit da je to dvica ko munara?? Frajburg sad dobio vani, a salke zijanio kuci. Zlatno Admirovo njemacko kladionicarsko pravilo kaze frajburg-shalke 2
nema potpisa

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 20:05

trizy je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
trizy je napisao/la:Hajde dobro nek si ti i svi na ovom forumu očekivao da će Mainz biti prvi a Schalke u zoni ispadanja, jesi li to očekivao, sviju ti? :roll:
Nisam ništa očekivao nakon četvrtog kola. 8-)
Priča je bila prije početka sezone, nemoj se sad izvaličiti ofirno ako nemaš argumenata. Ćao! :lol:
Kakva priča, kakvi argumenti? Ti si iznio nešto što ja nikad nisam tvrdio a nisu ni navijači Schalkea na ovom forumu. Bayern je prvi favorit za titulu a naš cilj je neko od evropskih takmičenja i to je to.
Ćao i tebe?
P.S. Za koga ti navijaš?

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 20:07

Admir_Sa je napisao/la:
Hos se kladit da je to dvica ko munara?? Frajburg sad dobio vani, a salke zijanio kuci. Zlatno Admirovo njemacko kladionicarsko pravilo kaze frajburg-shalke 2
Može. Po prvi put na ovom forumu pristajem na tako nešto. U šta ćemo?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 sep 2010, 20:15

Zdena04 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
U sta god hoces, u listic na kladari 3marke. Pobjedi salke ti meni na onu tamo ligu prvaka uplatis 3km na moje parove, a pobjedi frajburg ja tebi, bude iks nikom nishta
nema potpisa

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 20:23

Admir_Sa je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
U sta god hoces, u listic na kladari 3marke. Pobjedi salke ti meni na onu tamo ligu prvaka uplatis 3km na moje parove, a pobjedi frajburg ja tebi, bude iks nikom nishta
Hmm nisam baš siguran na šta misliš al' uglavnom je u pianju kladionica. Ja, zbog vjerskih razloga, nisam baš za ovu varijantu. Hajmo ovako, budeš li ti u pravu, ja stvljam avatar najmržeg mi kluba (Dortmund ili Bayern, ti izaberi). Ukoliko Freiburg pobijedi, ti činiš istu stvar. Naravno, u pitanju jedan od klubova koje ti ne voliš. Recimo da avatare nosimo sedam dana. Šta kažeš?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 sep 2010, 20:26

ajd dobro

imas cast da biras meni izmedju juventusa, bayerna, reala i mancestera

4 najmrza kluba u vasioni
nema potpisa

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 20:32

Admir_Sa je napisao/la:ajd dobro

imas cast da biras meni izmedju juventusa, bayerna, reala i mancestera

4 najmrza kluba u vasioni
Odlično, znači Bayern. :D
Ako bude neriješeno onda ništa.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2010, 20:33

@Admire ti ocito zaboravio da je to BL.U kojem definitivno nema pravila,sto se kladjenja tice. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 20:35

Royal 04 je napisao/la:Danas katastrofa igra :cry: gledao sam prijenos na Eurosportu i odavno nisam gledao lošiji Schalke.Mislio sam baš da ce danas momci odigrati životom utakmicu,ali ipak se nastavlja kriza koja nas još progoni.U utakmicu smo ušli veoma loše,odavno se vidi da nam u odbrani škripi,jer ipak budimo realni Moritz-Howedes-Plestan-Sarpei i nije neka odbrana i još nam je danas falio i Metzelder.Još me stvarno cudi odluka uprave kluba da proda jednog od najboljih branica lige Westermanna za neke sitne pare,te mu dovedemo zamjenu Plestana koji je stvarno nula od igraca(to je pokazao danas).Stvarno je ružno vidjeti tabelu u kojoj smo mi zadnji na tabeli :roll:.
Samo se nadam da cemo se ubrzo izvuci iz krize,jer ipak je vrijeme za to.

Samo da još pitam,zašto Jurado nije igrao ni danas od 1.minute?
E to bih i ja volio znati. Mene najviše nervira Sarpei ispunjava poziciju koju je prošle sezone odlično igrao Schmitz.
Tebi drug želim dobrodošlicu i da nam se klub izvuče iz ove krize.

Glück Auf!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.