FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
moze li neko staviti link?
zahvaljujem
zahvaljujem
Sretno veceras
Da Bog da Messi zabio tri gola.

Da Bog da Messi zabio tri gola.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Spremite se za kiks

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Nail for Real
- Kontakt:
Svim srcem navijam za Atletico, ali imam feeling da ce Barca ovo da dobije, jer igrate najbolje kad ste pod pritiskom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kao sto se moglo i predpostaviti sastav je drugaciji nego onaj koji je Marca izbacila,pa je Pep izveo vjerovatno i najaci sastav u ovom trenutku
Valdes,Alves,Puyol,Pique,Maxwell,Busquets,Iniesta,Xavi,Pedro,Messi i Villa
Valdes,Alves,Puyol,Pique,Maxwell,Busquets,Iniesta,Xavi,Pedro,Messi i Villa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Thunderstruck
- Kontakt:
Gotivni dresovi u Barce.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
nookey je napisao/la:Ima li ko kakav link za ovu tekmu,osim adthe,ne radi?

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
pocelo je pocelo 

Za sada savrseno stojimo na terenu,potpuno smo ih nadigrali sto je doprinjelo i ovom vodstvu...samo lagano 
Link na Atdhe radi jel ja tu gledam utakmicu

Link na Atdhe radi jel ja tu gledam utakmicu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 sep 2010, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jbti pa imal iko link vidim da vodimo messi kralj...hitno...dajte da gledam tekmu 

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
- GrandeJuve
- Kontakt:
http://www.vipcanals.org/ch1.htmlSeŁŁmir je napisao/la:jbti pa imal iko link vidim da vodimo messi kralj...hitno...dajte da gledam tekmu
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
imas na arena sport, nez samo da li imas taj kanalSeŁŁmir je napisao/la:jbti pa imal iko link vidim da vodimo messi kralj...hitno...dajte da gledam tekmu
Za zivot cijeli!
hvala puno ovaj radiGrandeJuve je napisao/la:http://www.vipcanals.org/ch1.htmlSeŁŁmir je napisao/la:jbti pa imal iko link vidim da vodimo messi kralj...hitno...dajte da gledam tekmu

jbg neam al ewo nasao sam nesto sto radiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: imas na arena sport, nez samo da li imas taj kanal

Valdes
kako odleti u prazno,prvi sut i odma gol 

a gdje gledate tekmu.nesto nisam u toku,ali sta je sa hayatom i pricom da ce prenositi barcu i real uglavnom,pa nista evo 3 kola.ova arena sport sto su je uveli prenosi,ali mi imamo u sarajevu samo arenasport 1 ,pa nije u direktnom prenosu.miky_hz je napisao/la:Valdeskako odleti u prazno,prvi sut i odma gol
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ma net jarane,eto imas link stranicu ispred
Gool golll Piqueeeeeee
1-2
Gool golll Piqueeeeeee

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.