FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 23 mar 2018, 19:01

Zagor je napisao/la:Bravo Baho.dobro rece
Dobar Baho! Zaboravio je reci da se zensko pita i vodi politiku kluba i zato smo gdjesmo Zeni je mjesto u kuhinji da drzi oklagiju i u spavacoj da drzi hasimagu a ne da se slika sa sisaflasama i reklamira pupak :beba: :thumbdown:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 mar 2018, 19:03

FrancescoTotti je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Duljevic doktor ove igre :tokralju:

Bravo za Bahu sto je odvojio minut da svi cuju ko nama sjedi u upravi :thumbup:
Sta je rekao?
Rekao kako ne moze da vjeruje da dva igraca Sarajeva koja igraju za reprezentaciju odlaze dzaba.
U smislu nije mu jasno kako razmisljaju ti u upravi i kako ne rade sto trebaju raditi .Otprilike tako .
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 mar 2018, 19:05

Zaboli njih qrac sta prica Baho.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 mar 2018, 19:05

Bravo Baho, fakat tuzno i sramotno ko nam vodi klub i kako su nesposobni
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 23 mar 2018, 19:09

robertkosar je napisao/la: Zeni je mjesto u kuhinji da drzi oklagiju i u spavacoj da drzi hasimagu
Kakvo razmišljanje :rol: A ove iz sfk cure i juniori komšinica jedini uspjeli u Evropi nešto uraditi. Đe su ove silne muškarčine kad se treba promjena napraviti ili samo treba tipkat.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 mar 2018, 19:18

sarajevo46 je napisao/la:
robertkosar je napisao/la: Zeni je mjesto u kuhinji da drzi oklagiju i u spavacoj da drzi hasimagu
Kakvo razmišljanje :rol: A ove iz sfk cure i juniori komšinica jedini uspjeli u Evropi nešto uraditi. Đe su ove silne muškarčine kad se treba promjena napraviti ili samo treba tipkat.
Jbt kako si krenuo jos samo da kazes da trebaju istu platu primati ko mi :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 mar 2018, 19:30

još da Baho zna svoj pos'o radit pa da njegovo mišljenje bude bitno....ne zna frajer ko je na terenu uopšte...ali nek je i on svoje reko :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 23 mar 2018, 19:33

Ko ba mi vi? Gdje zivite ljudi dragi? Boli me briga ko je ako taj posao radi kako treba. Uzmi zavrsi fakultete i sta treba I imas istu platu ko god da si musliman, hrvat, musko, zensko, staro, crno, bijelo zuto. Malo nam gluposti u drzavi pa jos to da gledam. Hoću Sarajevo da igra dobro, nacini mi nisu bitni.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 mar 2018, 19:48

sarajevo46 je napisao/la:Ko ba mi vi? Gdje zivite ljudi dragi? Boli me briga ko je ako taj posao radi kako treba. Uzmi zavrsi fakultete i sta treba I imas istu platu ko god da si musliman, hrvat, musko, zensko, staro, crno, bijelo zuto. Malo nam gluposti u drzavi pa jos to da gledam. Hoću Sarajevo da igra dobro, nacini mi nisu bitni.
Jasno ko dan, samo ambicije i sposobnost.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 mar 2018, 20:16

sarajevo46 je napisao/la:Ko ba mi vi? Gdje zivite ljudi dragi? Boli me briga ko je ako taj posao radi kako treba. Uzmi zavrsi fakultete i sta treba I imas istu platu ko god da si musliman, hrvat, musko, zensko, staro, crno, bijelo zuto. Malo nam gluposti u drzavi pa jos to da gledam. Hoću Sarajevo da igra dobro, nacini mi nisu bitni.
a nas srbe ko yebe?!? :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 mar 2018, 20:37

bihuzur je napisao/la:
a nas srbe ko yebe?!? :kafa:
Tako je @sarajevo46, nije bitno jesmol zene, muskarci, srbi, hrvati, muslimani, stari, crni, zuti, bitno je da smo muslimani
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 mar 2018, 20:37

Produžili bi oni sa Sarićem i prethodno Duljevićem da su ova dvojica to htjela i to je sve. Ne možeš ti natjerati nekog da potpiše ugovor, ako hoće on da ide dalje. I zato ne vidim u čemu je to Baho upravu? Jedino što možeš uraditi je da ga pošalješ na tribinu, ali ništa od toga, kao ni u slučaju Duljevića.

Inače, i ovaj Baho je odradio svoje. Frajer ne zna šta priča, baljezganje obično, a da ne govorim o greškama i neupućnosti. Npr. govori da li će Robi poštediti Džeku, jer je Roma to tražila, a Prosinečki fino rekao da nije stigao nikakav zahtjev za to. Pa onda govori Šehić prvo ime na poluvremenu, lik bio prosječan, a uz to Duljević je bio najbolji u prvom dijelu. I tako nekih bezvezenih stvari..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 mar 2018, 21:03

AlfredNobel je napisao/la:Produžili bi oni sa Sarićem i prethodno Duljevićem da su ova dvojica to htjela i to je sve. Ne možeš ti natjerati nekog da potpiše ugovor, ako hoće on da ide dalje. I zato ne vidim u čemu je to Baho upravu? Jedino što možeš uraditi je da ga pošalješ na tribinu, ali ništa od toga, kao ni u slučaju Duljevića.

Inače, i ovaj Baho je odradio svoje. Frajer ne zna šta priča, baljezganje obično, a da ne govorim o greškama i neupućnosti. Npr. govori da li će Robi poštediti Džeku, jer je Roma to tražila, a Prosinečki fino rekao da nije stigao nikakav zahtjev za to. Pa onda govori Šehić prvo ime na poluvremenu, lik bio prosječan, a uz to Duljević je bio najbolji u prvom dijelu. I tako nekih bezvezenih stvari..
Pa rekao bi nestrucnost Bahe kao i skoro svakog novinara u BiH. Sreca pa su se internet i TV toliko razvili pa imamo priliku vidjeti kako to rade strucni novinari/komentatori, pa nam sad Baho dodje smjesan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 mar 2018, 21:12

ElCartel11 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Produžili bi oni sa Sarićem i prethodno Duljevićem da su ova dvojica to htjela i to je sve. Ne možeš ti natjerati nekog da potpiše ugovor, ako hoće on da ide dalje. I zato ne vidim u čemu je to Baho upravu? Jedino što možeš uraditi je da ga pošalješ na tribinu, ali ništa od toga, kao ni u slučaju Duljevića.

Pa rekao bi nestrucnost Bahe kao i skoro svakog novinara u BiH. Sreca pa su se internet i TV toliko razvili pa imamo priliku vidjeti kako to rade strucni novinari/komentatori, pa nam sad Baho dodje smjesan.
Ma meni je ovo sve jadno. U kompletnoj državi nemamo stručnog komentatora. Muka mi više od Bahe, Šuke, Spahe, Kristića, Vugdalića i sličnih. Lik pola utakmice mlatio gluposti, smor za slušati. Kao što kažeš, sreća pa u današnje vrijeme možeš lahko naći dobrog stranog komentatora, pa uživati. Ovo kod nas sve goli ublehaš..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 mar 2018, 21:14

Sto Baho bocnu ove branioce uprave :D upalise se ko kutnjaci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 mar 2018, 21:30

Inijesta je napisao/la:Sto Baho bocnu ove branioce uprave :D upalise se ko kutnjaci
Baho analitičar, uzela ona djeca evropsko prvenstvo u basketu, lik im čita HO-RO-SKOP!!! na aerodromu na dočeku...znači malo je reć da je van sebe bio a evo kako se spremio i večeras je očigledno :rol: :urnebes: ako je ubo 5 imena na terenu evo ti šta hoćeš, a to mu je hljeb buraz, njegov posao...i uzme on kritikovati nekog...al nek priča, što je rekao za dulju i elvisa stoji...ali da je rekao onaj mali što lopte dofaća više bih imao respekta :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 mar 2018, 21:52

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sto Baho bocnu ove branioce uprave :D upalise se ko kutnjaci
Baho analitičar, uzela ona djeca evropsko prvenstvo u basketu, lik im čita HO-RO-SKOP!!! na aerodromu na dočeku...znači malo je reć da je van sebe bio a evo kako se spremio i večeras je očigledno :rol: :urnebes: ako je ubo 5 imena na terenu evo ti šta hoćeš, a to mu je hljeb buraz, njegov posao...i uzme on kritikovati nekog...al nek priča, što je rekao za dulju i elvisa stoji...ali da je rekao onaj mali što lopte dofaća više bih imao respekta :D
Super, nego kako nam je uprava?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 mar 2018, 21:53

DenchiNL je napisao/la:
Pa dobro sad se skrece paznja sa onog sto je rekao ovim pljuvanjem po njemu, mene nit zanima nit zelim da komentarisem njegov “rad”
Al sto se tice cinjenica koje je iznio za Sarica i Dulju svaka mu cast i trebamo se zahvaliti svakom ko javno popljuje ove klosare nesposobne iz nase uprave
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 mar 2018, 22:16

Koliko bi tek bilo loše Sarajevo u prošlosti da nismo imali velemajstora Duljevića...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 mar 2018, 22:32

Ko u osinjak da je dirnuo! Odmah izletise da brane, a fol ne pisu vise po temi.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hase73, iliyaa8 i 5 gostiju.