FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 22 mar 2018, 17:03

MortemHz je napisao/la:Sve je to ok ali ti kad njih bolan vidis na terenu.. tebi se povraca ko sve igra za Sarajevo. Nije slucajno sto te karinđaju ekipe koje su jucer nastale! Lose poslozena ekipa, nemas stopera i napadaca, igraci kojima je najveci uspjeh u karijeri bila Drina iz Zvornika prije Sarajeva, neki domaci retardi koji ne bi mogli zavrsiti vajkrem u Bingu a ne dobrog igraca itd.
dovode se stariji igrači bez evropskog iskustva i osvojenog šampionata kao ti neki koji će činiti kostur ekipe...mislim da si na to aludirao...
što apsolutno stoji a i vidi se po padavičarskom i krhkom mentalitetu upravo tih seniora, jer nisu juniori/akademci pali psihički...i svlačionicu ti drže takvi koji pojma nemaju kako uzeti šampionat i kako igrati takve tekme, što je očigledno bilo i prošle i ove sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 mar 2018, 17:54

Vise nemamo samo mi problem sa Saricem, citava nacija ima :mrgreen:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 mar 2018, 18:05

mma_hz je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sve je to ok ali ti kad njih bolan vidis na terenu.. tebi se povraca ko sve igra za Sarajevo. Nije slucajno sto te karinđaju ekipe koje su jucer nastale! Lose poslozena ekipa, nemas stopera i napadaca, igraci kojima je najveci uspjeh u karijeri bila Drina iz Zvornika prije Sarajeva, neki domaci retardi koji ne bi mogli zavrsiti vajkrem u Bingu a ne dobrog igraca itd.
Morto ovo poredjenje ti je nidje veze, smorili ste proslu sezonu sa doticnim, a nista nije bio losiji od tadasnjih igraca, druga stvar u ne tako davnoj proslosti jedan od najjacih stopera Sarajeva je dosao iz malog kluba kantonalca SASK Napredak, pa Asmir Suljic iz Butmira. Bitna je volja igraca prije svega kao i strucan rad sa njima, a toga nam nazalost najvise fali. Sve je ovo u nasem klubu na nekom mahalskom nivou jbg, dobro onaj rece sadasnji trener Osijeka kada je vrsio pregovore sa nama da je to kod nas dosta neozbiljno. Sto se trenutnih rezultata i propale sezone tice po meni su krivi u klubu apsolutno svi, od Uprave, Husrefa i igraca.
Rustemovic je ogranicen ko balkon,nemoj Bgt njegove greske su posebna prica.
Zivota ti nemoj nasih procjena, znamo kako mi pitari procjenjujemo igrace, tipa Bilbija, Todorovic, svojevremeno Jahovic itd., evo i sada imamo svjez primjer Anel Hebibovic, svidjalo se nama ili ne ali sasvim druga prica je kad on igra na krilu pa i ako je slab realizator. Na stranu sto bi mi voljeli na nekim ili svim pozicijama u timu imati igrace tipa Jajalo, Benko. Rustemovic je sasvim prosjecan igrac ove lige to stoji, ali na ovom nasem pdf se vodila polemika kao da je taj lik jedini krivac za lose igre i rezultate, mada smo te sezone sa njim u veznom redu suvereno uzeli mjesto koje nas je odvelo u EL i igrali finale KUP-a. A gledaj nas sad kad se rijesismo tog Rustemovica i Cale (bezmudog) kako mu "tepase" pojedinci.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 22 mar 2018, 18:06

Benjamin i Safet Isović-Šehidski rastanak. Ja kad ovu pjesmu poslušam, nema nikakve logike da se sjetim Sarajeva i stadiona, a sjetim se. Ja kad kuham, stavljam so, vegetu, biber i kontam da malo Sarajeva stavim. Puko sam ko fosna hebem im mrtve usta.. :plac:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 mar 2018, 18:15

Eto mi se kao pitali pa smo otjerali Todorovica, Bicu, Jahovica... Eo ''lajemo'' svi na Bekica vec drugu godinu sto ga ne otjeramo? Te price da su navijaci krivi za odlaske nekih igraca su bajkice.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 22 mar 2018, 18:19

belosevic28 je napisao/la:Eto mi se kao pitali pa smo otjerali Todorovica, Bicu, Jahovica... Eo ''lajemo'' svi na Bekica vec drugu godinu sto ga ne otjeramo? Te price da su navijaci krivi za odlaske nekih igraca su bajkice.
Nisu ih navijači otjerali, ali su ih proglasili propalicama.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 mar 2018, 18:22

To da, ali to nikako nije uticalo na odluku kluba da se isti vise ne zadrze na Kosevu.

EDIT: Bica mi je bio jedan od drazih iz te generacije i da se mne pitali i danas bi igrao za FKS.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 22 mar 2018, 18:32

ElCartel11 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Yebo lud zbunjenog
Ne slazem se buraz, rekao bih da je situacija takva da smo sa istim budzetom mogli imati dosta jaci tim da poziciju sportskog direktora obnasa neko renomirano ime. To je po meni kljucni problem. Faruk mene da pozove na termin u Vistafon rek'o bih mu saberi se pasa, vidi ti glave.
K'o da je glavom puru mjes'o.
K*o da je bajrak pred topom nos*o!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 mar 2018, 18:37

Meni je do prije mjesec dana u potpisu stajao Anel Hebibovic i moje misljenje prema tom momku se nije promijenilo ali Rustemovic je nesto drugo i takvima treba da je Sloboda plafon.Halo jel to Sarajevu trebaju pridjevni igraci.Bilbiju niko nije otjerao.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 mar 2018, 18:39

sarajevo46 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Eto mi se kao pitali pa smo otjerali Todorovica, Bicu, Jahovica... Eo ''lajemo'' svi na Bekica vec drugu godinu sto ga ne otjeramo? Te price da su navijaci krivi za odlaske nekih igraca su bajkice.
Nisu ih navijači otjerali, ali su ih proglasili propalicama.
Na to sam i ja mislio :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2018, 18:42

Horde zla organizuju druženje u kinu Bosna u petak (30.03.) od 19:00h.

Nakon razočaravajućeg starta sezone nemamo šta više očekivati u nastavku. S obzirom da nam je uslijedila pauza, odlučili smo organizovati druženje svih generacija u kinu Bosna pred iduću domaću utakmicu, a samo sa jednim jedinim ciljem, našem ujedinjenju i da pokažemo da smo mi uz Sarajevo i kada je najteže, jer SARAJEVO - TO SMO MI!

Cijena karte: 3KM
Cijena pića:
- pivo - 2KM
- sokovi - 2KM
- rakije - 2,5KM
Dođi i podrži grupu!

Na derneku će biti upriličena i prodaja:
- majica "da te volim oduvijek sam znao" - 25KM
- članske kartice - 10KM
- stikeri - 5kom 1KM

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 mar 2018, 18:54

Sarajlijica1946 je napisao/la:Vise nemamo samo mi problem sa Saricem, citava nacija ima :mrgreen:
Po najavama i zadnjem treningu sutra i Duljevic i Saric pocinju u prvih 11.Treba jos Calu ubaciti u repku i to je to :mrgreen:

Btw. slika

Upeko minus na Butmiru :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 mar 2018, 19:18

miky_hz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Vise nemamo samo mi problem sa Saricem, citava nacija ima :mrgreen:
Po najavama i zadnjem treningu sutra i Duljevic i Saric pocinju u prvih 11.Treba jos Calu ubaciti u repku i to je to :mrgreen:

Btw. slika

Upeko minus na Butmiru :rol:
Bolje da je decko stavio -14 :puke: :puke:
Sad ce strumfovi od ove slike napraviti cirkus **** ga selfi
FK SARAJEVO.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 22 mar 2018, 19:25

Jao hahahahaha. Pa šta ako je napravio sliku? Šta mi komentarišemo..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 mar 2018, 19:58

Yebi ga, nismo mi jedini klub u svijetu gdje se inače dobri igrači pogube. Do čega je, ne znam, al Bilbija kod nas nije bio ni trećina ovog iz Zrinjskog i to je realnost, i da ga je publika onako tiho tjerala, jest. Tako i ostale, može Rustem bit Lampard negdje drugo, kod nas je bio taraba. Todorović nije bio toliko loš koliko jaku konkurenciju je imao na toj strani (Bekić i Okić, realno dobro igrali te sezone).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 mar 2018, 20:43

skoroalen je napisao/la:Yebi ga, nismo mi jedini klub u svijetu gdje se inače dobri igrači pogube. Do čega je, ne znam, al Bilbija kod nas nije bio ni trećina ovog iz Zrinjskog i to je realnost, i da ga je publika onako tiho tjerala, jest. Tako i ostale, može Rustem bit Lampard negdje drugo, kod nas je bio taraba. Todorović nije bio toliko loš koliko jaku konkurenciju je imao na toj strani (Bekić i Okić, realno dobro igrali te sezone).
A dobro realno Bekic nije na krilu nikada nesto posebno igrao,njegovo mjesto je spic i dobar je bio na spicu za mene dok je na krilu bio mrtvi prosjek.Brojka na terenu.Nego ko ono "tjuningova" cijenu Rahmanovica i Sarica na TM. :crazy:
FK SARAJEVO.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 mar 2018, 20:50

mma_hz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Yebi ga, nismo mi jedini klub u svijetu gdje se inače dobri igrači pogube. Do čega je, ne znam, al Bilbija kod nas nije bio ni trećina ovog iz Zrinjskog i to je realnost, i da ga je publika onako tiho tjerala, jest. Tako i ostale, može Rustem bit Lampard negdje drugo, kod nas je bio taraba. Todorović nije bio toliko loš koliko jaku konkurenciju je imao na toj strani (Bekić i Okić, realno dobro igrali te sezone).
A dobro realno Bekic nije na krilu nikada nesto posebno igrao,njegovo mjesto je spic i dobar je bio na spicu za mene dok je na krilu bio mrtvi prosjek.Brojka na terenu.Nego ko ono "tjuningova" cijenu Rahmanovica i Sarica na TM. :crazy:
Al je dosta golova zabio s krila. Mnogo centaršuteva koji su preskočili Benku su našli njega na drugoj stativi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 mar 2018, 20:51

Ovo sto je Hus izjavio imaju najbolje uslove cak i prevelika primanja,to govori da svi imaju krivice a posebno igraci,dobra plata igro il ne zalago se il ne boli ih uvo,zato lagano nonsalantno bez emocija izgubili jednu il 10 koga briga skupina luzera i curica,jedbom za vazda isamarat i svima stavit doznanja za koga igraju,nek svaku tekmu noge lome,nek dobiju po 20 crvenih hocemo borbu a ne setkanje

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 mar 2018, 21:22

Ma realno Amer Bekić kod nas nikada i nije dobio pravu sansu.Pa i ovaj nesretni Almir je uvijek igrao lijevo krilo ili spica tek kad je dosao kod nas prebacen je na lijevog beka.
FK SARAJEVO.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 mar 2018, 22:20

Citam ovog Memu sta kaze,igraju igraci koji nemaju nikakve emocije,i kaze zeli da Sabrina vjestica ostane u Ammerici da se ne vrati hahah

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.