Eh da se okrenem malo ovome,vidim da je odgovornost preuzeo na sebe(i to je nesto s obzirom na izjave do sada)
Ja sve mogu nekako svariti ali nikako ovo za vezano za ove "reprezentativce" i u tome pravi problem da je to mozda i kljucno sto mi lose igramo,kako rece ranije dosli su nisu mogli hodati.Ok nisu mogli hodati,treba im malo vremena,daj ih na neki drugi rezim itd itd.A ne od tih koji hodat nemogu kako se rece ti te iste isforsira to p.icke materine . Ono bas sam sebi pravis problem,eto to mi npr nije logicno.Ako ti vidis da neko nije ok i on ti kao takav opet igra onda j.ebiga ti nisi normalan i zato jesi kriv i zato te nerazumijem sekunde,jel fakat nije logicno i vrijedja ljudski um ovo vezano za pojedince.
Ovo novi igraci ocito ce neki na kraju sezone dobiti nogu ,dakle ugovori su potpisani pola godine plus jedan vjerovatno.A mislim da mi nismo tako informisani ali tu odluku podrzavam ipak su ovo "pojacanja" zvana macak u vreci pa ako koji uspije dobro i jeste.
Neznam nemam sta vise reci,covjek je preuzeo sve na sebe,stao je i ispred uprave,zadovoljan svim cak kaze da su primanja prevelika(sta god to znacilo) .Dakle licno je sebe stavio kao prvi problem svega i to je to.Znaci mi smo "budale" sto vidimo probleme na vise strana .
I ovo sa primanjima ja licno ovako i u tome vidim mozda problem,imas velika primanja i puca ti k.urac za ostalo ,imao nemao rezultat. To ti je kao kad se uhljebis u dobru firmu i dodjes na posao i samo cekas 4 da se ispalis kuci i molis boga kad ce plata. Eh tako i ovo vidim kod nas,mislim da se moraju napraviti ti ugovori kolko para tolko muzike sto bi se reklo,imas rezultat imat ces duplo duplu platu,nemas rezultat imas lupam 30% pa izvoli jarane ako je tebi isto hoces li dobiti hiljadu ili pet.