FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

studeni
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la studeni » 18 mar 2018, 20:19

sloboda72 je napisao/la:18.04.2018. Prva Liga Federacije BiH , 17. Kolo ,sezona 2017/18 FK SLOGA - NK ZVIJEZDA 1:2

Žuti kartoni:Efendić -Sloboda
.............]
Znaci igrali Sloga-Zvijezda a zuti dobio igrac Sloboda! Hoce jezik pravo, ne moze se naviknut navijat za djl :)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 mar 2018, 20:47

klma1 je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Nogometaš Sloge iz Siminog Hana Almedin Zilkić (22) doživio je tokom današnjeg derbija Prve federalne lige između Sloge i Zvijezde iz Gradačca (1:2) težu povredu zbog koje će duže odsustvovati s nogometnih terena.

U 41. minuti susreta Zilkić je izletio s terena i glavom je udario u zid stadiona, srušivši se na tlo.

Automobilom je odvezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla gdje mu je pružena ljekarska pomoć.

– Odmah mu je urađen CT glave i konstatiran je teži potres mozga, s povredama kostiju. Zilkić je zadržan u bolnici gdje će biti na posmatraju. Svjestan je i komunikativan, a nažalost narednih četiri do pet sedmica bit će izvan trenažnog procesa – izjavio je za Fenu dr. Amar Skakić, klupski liječnik Sloge.
...
Stadion neuslovan ali nema veze nije bitno. Ali ovaj detalj "automobilom je odvezen..." je cak jos veci problem. Kako automobilom, privatnim ili ...? Zasto ne kolima hitne pomoći? Da li je uopšte bilo vozilo hitne pomoć na stadionu?
Dokle se misle zatvrati oći na propuste koje direktno ugrožavaju život igrača ili gledalaca?
Nije zadrzan, eno ka u stanu, hoda sve normala
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2018, 20:56

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Joj al tebe zulja ova Sloga,to je cudo jedno :urnebes: ... jesi se nasikirao sto ga je auto odvelo na UKC...inace su ostale livade u federalci Alianz arene samo je Slogin stadion neuslovan....vidim jos par lesinara se zakacilo da svrsava na poraz Sloge....ne interesuje Slobodase Sloga
Ma ne zulja me Sloga. Ali sve ono sto se desava oko Sloge me jako smeta. Ali to je moje pravo.
I već sam nekad davno naveo zašto. Nekako su mi klub "Svoje nećemo tuđe nedamo".
Ovo sa izjavom doktora Sloge mi je zapalo za oči jer znam da je jednom drugom klubu rečeno da utakmica neće početi ukoliko se kola hitne pomoći ne pojave na stadionu.
Edit: A i jos uvijek se nije desilo na drugom stadionu da igrač udari glavom u zid, dobije teži potres mozga i uz to bude "automobilom" prevezen u bolnicu.
Jesi li navijao na utakmici? Imas li sezonsku? Jesi li psovao igračima i upravi nakon poraza od mnogo jeftinije ekipe?
Boga mi,opra ti mene sa ovim pitanjima....odo ja opet da navijam za Slobodu...tamo je sve na vrhunskom nivou....ima Senco i advokata i hitnu i šipove i stadion...brine covjek o igracima a iduće sezone titula .... sezonsku Sloge cu probat zamjeniti za Slobodinu uz neku doplatu al moram vidjeti sa Azmirom opet...kad se pustaju u prodaju za iduću sampionsku sezonu...garant ce navala biti pa me malo strah da ne ostanem bez nje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 18 mar 2018, 20:57

studeni je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:18.04.2018. Prva Liga Federacije BiH , 17. Kolo ,sezona 2017/18 FK SLOGA - NK ZVIJEZDA 1:2

Žuti kartoni:Efendić -Sloboda
.............]
Znaci igrali Sloga-Zvijezda a zuti dobio igrac Sloboda! Hoce jezik pravo, ne moze se naviknut navijat za djl :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 mar 2018, 21:04

staragarda je napisao/la:...ima Senco i advokata i hitnu i šipove i stadion...brine covjek o igracima a iduće sezone titula .... sezonsku Sloge cu probat zamjeniti za Slobodinu uz neku doplatu al moram vidjeti sa Azmirom opet...kad se pustaju u prodaju za iduću sampionsku sezonu...garant ce navala biti pa me malo strah da ne ostanem bez nje
Ja nista od ovoga niti sam te pitao niti sam spominjao tako da ne vidim zašto mi ovo odgovaraš pogotovo na temi Sloge? Prijavit ću te moderaciji za maltretiranje.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 18 mar 2018, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2018, 21:18

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:...ima Senco i advokata i hitnu i šipove i stadion...brine covjek o igracima a iduće sezone titula .... sezonsku Sloge cu probat zamjeniti za Slobodinu uz neku doplatu al moram vidjeti sa Azmirom opet...kad se pustaju u prodaju za iduću sampionsku sezonu...garant ce navala biti pa me malo strah da ne ostanem bez nje
Ja nista od ovoga niti sam te pitao niti sam spominjao tako da ne vidim zašto mi ovo odgovaraš pogotovo na temi Sloge? Prijavit ću te moderaciji za maltertiranje.
Morat ces i sebe prijavit....kao Slobodasu ti nije dozvoljeno ovdje pisati...al mozda ti i progledaju kroz prste posto se interesujes za uslovnost stadiona, organizaciju utakmica i tako....opste teme....cudi me da nisi pitao na temi zvijezde neka od ovih pitanja....blize ti je to :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2018, 21:24

Zna li neko sta je sa Pirica i Vukumirovica.... dva Slogina ubjedljivo najbolja igrača....i onaj poturalic je danas falio ali on je odradjivao kartone valjda

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 mar 2018, 21:44

staragarda je napisao/la:Zna li neko sta je sa Pirica i Vukumirovica.... dva Slogina ubjedljivo najbolja igrača....i onaj poturalic je danas falio ali on je odradjivao kartone valjda
Moraju pojacanja Jazvin i Bosnjak igrati.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2018, 21:51

ASD je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Zna li neko sta je sa Pirica i Vukumirovica.... dva Slogina ubjedljivo najbolja igrača....i onaj poturalic je danas falio ali on je odradjivao kartone valjda
Moraju pojacanja Jazvin i Bosnjak igrati.
Ma ne mogu da vjerujem....pa ova dva momka su prekucavali ovu ligu... pogotovo Vukumirovic... strasno,vidi se da su odnosi unutar igrača dobro poljuljani...danas jedni drugima psuju,Kostic samovoljno uzima loptu da izvede slobodnjak.... gura igrace oko sebe....ccccc....cak mislim da je i ovaj Ninkovic limunada teska

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 mar 2018, 22:00

Ko god je bio zaduzen za ovaj prelazni rok, poprilicno je failao.
Zilkic i Poturalic su dobra pojacanja jer su zasticena godista, Mahmutovic, Jazvin, Milakovic, Bosnjak su nepotrebni igraci jer su bile dobre opcije na njihovim pozicijama, a sad ih vecina mora igrati.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 mar 2018, 15:49

S. Mlaćo
18.03.18. 20:00
A A A

Šef struke Sloge Simin Han

Ninković: Čestitam Zvijezdi, naivno smo primili golove

Sloga je danas na svom stadionu ugostila Zvijezdu te na kraju upisala poraz (1:2). Radilo se o derbiju kola i domaćima su bodovi bili prijeko potrebno, ali su kraj meča dočekali pognutih glava.

Nakon meča naravno nije mogao biti zadovoljan ni trener Sloge Ratko Ninković, čak naprotiv.

"Utakmica je bila iznimno korektna, jedan pravi derbi. Bilo je šansi sa obje strane, čestitam Zvijezdi na pobjedi. Imali smo svoje šanse, nismo ih realizirali, naivno smo primili oba gola, ali to je sastavni dio nogometa. Nismo realizirali svoje šanse, a imali smo problema sa igračima do 21 godine i sa izmjenama smo probali da riješimo taj problem", kazao je Ninković koji se ne predaje u borbi za prvo mjesto.

"Ima još utakmica, šest bodova je nekada nedostižno, nekada i nije".

U narednom kolu Sloga će u goste Jedinstvu iz Bihaća.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 mar 2018, 16:05

...............................

Obratite pažnju od 34 - 36 sekunde snimka,kako je grubo fauliran igrač SLOGE Ziljkić od strane igrača Zvijezde(broj 8.-BRČKALIĆ),koji ga je prvo grubo "odremplao" a onda još odgurnuo rukom i takoreći ga bacio na zid.

SLIKA 1 .slika

SLIKA 2 .slika

SLIKA 3 slika

Ja volim FK Tuzla City

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 mar 2018, 18:12

Ma ja ba, kriv Brckalic a ne zid koji je uz liniju :crazy:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 21 mar 2018, 20:03

Ovo čak ni faul nije bio :hmmmmm: Betonski zid 3m.od aut linije kao u Zadru gdje se dogodila tragedija

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 21 mar 2018, 20:09

sloboda72 je napisao/la:...............................

Obratite pažnju od 34 - 36 sekunde snimka,kako je grubo fauliran igrač SLOGE Ziljkić od strane igrača Zvijezde(broj 8.-BRČKALIĆ),koji ga je prvo grubo "odremplao" a onda još odgurnuo rukom i takoreći ga bacio na zid.

SLIKA 1 .slika

SLIKA 2 .slika

SLIKA 3 slika

nikad pomaka dok je vas glupi u sportu! sta kazu sloga glavni favorit za titulu lige federacije 2018/19. DIVISION 2! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: zomir, dana/u 21 mar 2018, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 21 mar 2018, 20:13

GEC je napisao/la:Ovo čak ni faul nije bio :hmmmmm: Betonski zid 3m.od aut linije kao u Zadru gdje se dogodila tragedija
Ma jasta je nego. Faul za zatvora.

I ovdje je po Novalicevom naredjenju sudija pokazao zuti karton igracu Sloge, a cist start na loptu bio

I onda kazu Zvijezda zasluzeno prva. Pu, yebem ti ligu ovakvu :crazy:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 mar 2018, 10:31

Bio sam prisutan na derbiju Sloga-Zvijezda,sasvim zasluzena pobjeda Zvijezde,sve bilo maksimalno korektno.Cestitke Slogi i gospodinu Husicu na vrhunskoj organizaciji,a Zvijezdi na pobjedi
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 mar 2018, 13:30

Korektna je utakmica skroz bila....fin ambijent,pun stadioncic...cak nije bila uopste pretjerano gruba s obzirom na važnost utakmice... sudjenje takodje sasvim ok za ovaj rang takmičenja...nadam se da su se i gradaclija uvjerile kakav je gospodin Husic sto se tice prijema gostiju

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 22 mar 2018, 14:57

Potpisujem momci vrhunska utakmica sa vrhunskim akterima grubosti uopste nije bilo.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 mar 2018, 15:56

FK Sloga Simin Han

................................Želimo ti da se brzo oporaviš Almedine.

slika
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.