FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ReufHerco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ReufHerco » 21 mar 2018, 12:44

Sabrina je dobra u sportskom pravu. Recimo znam da je Rustema kad je u Adani bio pa trebao da leti dobro nasavjetovala kako da izvuce maksimalno iz tog ugovora za sebe. Sad koliko je dobra za vodjenje kluba, ne bih znao. Kako god takva kakva je nasim gazdama trenutno odgovara i oni ne traze nista bolje.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 mar 2018, 12:54

Nakenja se Škoro u ovom intervju. Prica pricu a ne ide na utakmice (cak i ne gleda). :lol:
Sjedi sa familijom i ne uzimaj FKS u usta!
PS. Mrs u austrijsku 3. ligu!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 mar 2018, 13:13

robertkosar je napisao/la:Sabrina jel ona radila kod Machka u nocnom klubu??? Tako mi izgleda ili se varam ili :pinokio:
Ta se zvala Kristina :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 mar 2018, 13:18

muhamedhulk je napisao/la:Nakenja se Škoro u ovom intervju. Prica pricu a ne ide na utakmice (cak i ne gleda). :lol:
Sjedi sa familijom i ne uzimaj FKS u usta!
PS. Mrs u austrijsku 3. ligu!
Ja da nisam "obolio" ne bih ga ni ja gledao, a ne on koji je uzeo para. Ne znam sto psovka prema njemu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 21 mar 2018, 13:57

A Sabrini i Valentinu ću posebno je*at mater sad kad ih vidim, odao bih lokaciju. Ali bilo bi mrtvih..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2018, 14:46

Jebote sta docekasmo da neki likovi psuju Musemica i Skoru. :puke: :puke: :puke: :puke:
Koliko je vama godina,sta ste vi pratili nabijem vas.Ma mrs odakle ste otisli :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 mar 2018, 14:55

ReufHerco je napisao/la:Sabrina je dobra u sportskom pravu. Recimo znam da je Rustema kad je u Adani bio pa trebao da leti dobro nasavjetovala kako da izvuce maksimalno iz tog ugovora za sebe. Sad koliko je dobra za vodjenje kluba, ne bih znao. Kako god takva kakva je nasim gazdama trenutno odgovara i oni ne traze nista bolje.
Znam da je zavrsila Masters is sportskog prava u Spaniji. Imao sam uvid i u predmete koji su se nudili za to. Mozda druge nasavjetuje da izvuku maksimalno ali ugovori koje nas klub nudi ne stite klub. Pocevsi od babuke pa do dosta ostalih. Kada igraci imaju ugovor baziran na performansi onda je nemoguce imati strajk. Nemoguce. Takodje ako lose igraju, igraci sami sebe kaznjavaju jer im u ugovoru tako pise. Nema potrebe da ih klub kaznjava i rusi svoj image. Tako da bi dobro bilo da pocne svoje znanje koristiti pri izradi ugovora igracima. To se zove sef pravne sluzbe.

Kako vodi klub se vidi po rezultatima. Ne trebamo mi nista da znamo, pogledaj tabelu.

A gazdama je dobra jer jedina osoba koja Tanu moze reci da ona ne zna sta radi je ona sama - dakle to se ne moze dogoditi. Takodje sto rece Semjon, Tan ne dozvoljava gubitke a sve ostalo je prepustio nama da radima za sebe kako je najbolje. Ovi problemi su do naseg dijela uprave, on se u ovo ni ne zeli mjesati i ne moze biti okrivljen.Ova polovna privatizacija je napravila jedan problem. Board direktora odgovara samo Tanu a on je sportske stvari prepustio nama i taj ga dio ne interesuje. Isao je na to da je logicno da svako zeli uspjeh svoje sredine. Ali nije on prije radio sa balijama. To je specijalan mentalni sklop.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 mar 2018, 15:30

kengur je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:Sabrina je dobra u sportskom pravu. Recimo znam da je Rustema kad je u Adani bio pa trebao da leti dobro nasavjetovala kako da izvuce maksimalno iz tog ugovora za sebe. Sad koliko je dobra za vodjenje kluba, ne bih znao. Kako god takva kakva je nasim gazdama trenutno odgovara i oni ne traze nista bolje.
Znam da je zavrsila Masters is sportskog prava u Spaniji. Imao sam uvid i u predmete koji su se nudili za to. Mozda druge nasavjetuje da izvuku maksimalno ali ugovori koje nas klub nudi ne stite klub. Pocevsi od babuke pa do dosta ostalih. Kada igraci imaju ugovor baziran na performansi onda je nemoguce imati strajk. Nemoguce. Takodje ako lose igraju, igraci sami sebe kaznjavaju jer im u ugovoru tako pise. Nema potrebe da ih klub kaznjava i rusi svoj image. Tako da bi dobro bilo da pocne svoje znanje koristiti pri izradi ugovora igracima. To se zove sef pravne sluzbe.

Kako vodi klub se vidi po rezultatima. Ne trebamo mi nista da znamo, pogledaj tabelu.

A gazdama je dobra jer jedina osoba koja Tanu moze reci da ona ne zna sta radi je ona sama - dakle to se ne moze dogoditi. Takodje sto rece Semjon, Tan ne dozvoljava gubitke a sve ostalo je prepustio nama da radima za sebe kako je najbolje. Ovi problemi su do naseg dijela uprave, on se u ovo ni ne zeli mjesati i ne moze biti okrivljen.Ova polovna privatizacija je napravila jedan problem. Board direktora odgovara samo Tanu a on je sportske stvari prepustio nama i taj ga dio ne interesuje. Isao je na to da je logicno da svako zeli uspjeh svoje sredine. Ali nije on prije radio sa balijama. To je specijalan mentalni sklop.
Ukratko objašnjeno :thumbup: velika većina nas yebe Tanu od do, a lik je sportski segment dao nama u ruke. Da je digao ruke od nas skroz prije 2 godine, sad bi imali opet milionske dugove. Ako zaista on sportski dio daje našim ljudima, nemam ništa protiv što smo mi njemu kolona u Excelu kako neko reče, ali imam protiv naših balija.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2018, 15:56

kengur je napisao/la:

Daleko je Sabrina od"balijke",a pgt Iliveski ubavo makedonce :puke:
FK SARAJEVO.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 mar 2018, 16:11

mma_hz je napisao/la:Jebote sta docekasmo da neki likovi psuju Musemica i Skoru. :puke: :puke: :puke: :puke:
Koliko je vama godina,sta ste vi pratili nabijem vas.Ma mrs odakle ste otisli :oops:
Ova dvojica imaje jedno zajednicko :mrgreen: Tko zna sta??? :crazy:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 mar 2018, 16:19

Problem kad Škoro ode u treću austrijsku za vrijeme kad nismo za kifle imali, problem što se čovjek posvetio porodici a ne klubu kojem je sasvim dovoljno dao. Pa evo, Čala dolazi na tekme, bude čovjek na istoku pa ni on ne valja. Kad bi svi bivši igrači dolazili, imali bismo 5 milja minimum svaku tekmu. :mrgreen:
Batistuta Gabrijele, za tebe je Lenaš Pele.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2018, 16:26

slika

U mladoj repci su danas igrala samo dva igraca iz nase lige i oba su nasa, Sarić i Imamović.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2018, 16:30

Mi cemo napredovat kao klub kad osnovna referenca za dobit posao u klubu ne bude “bivsi fudbaler Sarajeva”, “navijac Sarajeva”, “Dedo mu jos od ‘48-e na istoku svaku tekmu stajao” itd, vec kad se budu trazili kompetentni, skolovani i odgovorni ljudi sa jasnim planom i vizijom, a ne s izlizanim frazama “ide dupla”, “grupne faze euro takmicenja”, “najveci bh klub” itd pa se borimo evo 3 godine za ligu za prvaka bez ikakvog napretka, stavise tonemo li tonemo!
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2018, 16:43

ThrillerHz je napisao/la:Mi cemo napredovat kao klub kad osnovna referenca za dobit posao u klubu ne bude “bivsi fudbaler Sarajeva”, “navijac Sarajeva”, “Dedo mu jos od ‘48-e na istoku svaku tekmu stajao” itd, vec kad se budu trazili kompetentni, skolovani i odgovorni ljudi sa jasnim planom i vizijom, a ne s izlizanim frazama “ide dupla”, “grupne faze euro takmicenja”, “najveci bh klub” itd pa se borimo evo 3 godine za ligu za prvaka bez ikakvog napretka, stavise tonemo li tonemo!
Ko npr??
Ilievski ili mozda Sabrina,mozda Hujic i bord direktora,eto nigdje legende,nigdje dede ,nane,strine,tetke i opet sta :shock:
Sve'kompetentni, skolovani i odgovorni ljudi sa jasnim planom i vizijom kako ti rece :thumbdown:
FK SARAJEVO.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 21 mar 2018, 17:06

Šta su samo ovih funkcija sebi izmislili uhljebi:(Sportski) direktor, tehnički direktor, predsjednik borda direktora, a u pm više, FK BHTELCOM! :puke:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2018, 17:38

mma_hz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Mi cemo napredovat kao klub kad osnovna referenca za dobit posao u klubu ne bude “bivsi fudbaler Sarajeva”, “navijac Sarajeva”, “Dedo mu jos od ‘48-e na istoku svaku tekmu stajao” itd, vec kad se budu trazili kompetentni, skolovani i odgovorni ljudi sa jasnim planom i vizijom, a ne s izlizanim frazama “ide dupla”, “grupne faze euro takmicenja”, “najveci bh klub” itd pa se borimo evo 3 godine za ligu za prvaka bez ikakvog napretka, stavise tonemo li tonemo!
Ko npr??
Ilievski ili mozda Sabrina,mozda Hujic i bord direktora,eto nigdje legende,nigdje dede ,nane,strine,tetke i opet sta :shock:
Sve'kompetentni, skolovani i odgovorni ljudi sa jasnim planom i vizijom kako ti rece :thumbdown:
Ilievski je po meni sasvim ok, Sabrina nije vala kompetentna nikako, Hujic je isto ok bio, a ovi ostali? Posebno ovi kinezi? Od 50 ljudi 1 i po su kompetentni, ne mogu oni sami donijet rezultat... eto Hujic je na kraju pokazao i obraz pa je sam otisao, iako je najmanje kriv...
A plana i vizije mi nikakvog nemamo, da je konkretan i da ga se pridrzava
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2018, 17:54

Pa eto onda brate ,o cemu govoris :?: .Nigdje legende kluba,nigdje deda ,nana,tetki ,dajdzi.To Ilievski i Sabrina i kinezi od malih nogu navijali za FK SARAJEVO.Kakvu onda referencu spominjes.
FK SARAJEVO.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 mar 2018, 17:59

mma_hz je napisao/la:Pa eto onda brate ,o cemu govoris :?: .Nigdje legende kluba,nigdje deda ,nana,tetki ,dajdzi.To Ilievski i Sabrina i kinezi od malih nogu navijali za FK SARAJEVO.Kakvu onda referencu spominjes.
Abramovic za Chelsi navija od kad se rodio

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2018, 18:01

HeraklitMracni je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Pa eto onda brate ,o cemu govoris :?: .Nigdje legende kluba,nigdje deda ,nana,tetki ,dajdzi.To Ilievski i Sabrina i kinezi od malih nogu navijali za FK SARAJEVO.Kakvu onda referencu spominjes.
Abramovic za Chelsi navija od kad se rodio
Abramovic je vlasnik,tj kao Tan nama,eh sad haj ti meni objasni s kim si Abramovica poredio sa Tanom ili Ilievskim :roll:
FK SARAJEVO.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 mar 2018, 18:02

TAN , e sad znas li ko je u upravi Chelsi-a ? Imal Rusa ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil i 36 gostiju.