Mada nije bas ni jednostavno farmat u bronzi, silveru i tim zajebancijama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MortemHz je napisao/la:Nisam je uzimao nit sam vidio da je neko uzeo protiv mog tima zadnjih par dana i vise. Sta je rec'
Jedno 40 puta, ljudi viceve o NA pricajuHarika je napisao/la:kad kažu da je EU kvalitetniji od NA, ranio bi se
o čemu ti pričaš bolan, kakav je ovo playoff, ovo liči na bronzuMortemHz je napisao/la:Jedno 40 puta, ljudi viceve o NA pricajuHarika je napisao/la:kad kažu da je EU kvalitetniji od NA, ranio bi se
Generaln EU je jaci od NA, ali je malo problematicno sto svi nasi dobri igracu odose u NA, tako da mi sad imamo prakticki pola EU igraca u NAHarika je napisao/la:o čemu ti pričaš bolan, kakav je ovo playoff, ovo liči na bronzuMortemHz je napisao/la:Jedno 40 puta, ljudi viceve o NA pricajuHarika je napisao/la:kad kažu da je EU kvalitetniji od NA, ranio bi se
Nema sta biti "tesko reci", stvar je u tome da najbolji EU igraci odlaze da igraju u NA zbog novca ali nasa baza i sam high elo je jaci u EU i to se vidi na svjetskom prvenstvu svake godine.Harika je napisao/la:ma ja kažem da je trenutno igrački NA daleko bolji, samo realno, koliko god to bilo teško reć al eto.
Ranit ce se momak, nemoj.delko je napisao/la:Nema sta biti "tesko reci", stvar je u tome da najbolji EU igraci odlaze da igraju u NA zbog novca ali nasa baza i sam high elo je jaci u EU i to se vidi na svjetskom prvenstvu svake godine.Harika je napisao/la:ma ja kažem da je trenutno igrački NA daleko bolji, samo realno, koliko god to bilo teško reć al eto.EU ima daleko vise uspjeha od NA
šta ću se ranit bokte, pa to i ja govorim, da je trenutno kvalitetniji NA od EU, jedino što je dodao momak je to da je to zbog igrača iz EU. Šta je tu pogrešno?MortemHz je napisao/la:Ranit ce se momak, nemoj.delko je napisao/la:Nema sta biti "tesko reci", stvar je u tome da najbolji EU igraci odlaze da igraju u NA zbog novca ali nasa baza i sam high elo je jaci u EU i to se vidi na svjetskom prvenstvu svake godine.Harika je napisao/la:ma ja kažem da je trenutno igrački NA daleko bolji, samo realno, koliko god to bilo teško reć al eto.EU ima daleko vise uspjeha od NA