BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
sad je tvoj mirzete...
hajd sto je on njega brejknuo vec i s nulom potvrdio, gotov je momo
hajd sto je on njega brejknuo vec i s nulom potvrdio, gotov je momo

-
- Kontakt:
Nemoj ponoviti Krueger-a , Allaha ti Mirza .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slijedi najvažniji game na meču i ujedno i najteži. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma rutinski ce to mirzet odraditi, nije on fedjaUnofficialpage je napisao/la:Slijedi najvažniji game na meču i ujedno i najteži.

hahahaha
sta mi pratimo, koji lik...e mirzete grebem i tebe i tvoj tenis.
sta mi pratimo, koji lik...e mirzete grebem i tebe i tvoj tenis.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar je moguće da uvijek ovako servira kad je servis za meč ili set? Strašno šta radi. Gori sam ja što išta očekujem od njega.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jos mi samo treba da stvarno pocnem vjerovati onim kockarima sto mu grebu sve po instagramu sto ih levati na kladionici..
ovo sto je on uradio u mecevima sa amerikancima na ovoj turneji je za ispitivanja...papak jedan...
ovo kao da nece da dobije, zamolili ga ameri da pusti ovog danas a oni ce mu u 1. kolu nastimati nekog prasinara
ovo sto je on uradio u mecevima sa amerikancima na ovoj turneji je za ispitivanja...papak jedan...
ovo kao da nece da dobije, zamolili ga ameri da pusti ovog danas a oni ce mu u 1. kolu nastimati nekog prasinara

Kakvo vraćanje u ralnost
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
ukoliko udje kao LL, mene niko na ovom svijetu ne bi mogao ubijediti da ovom malcu nije pustio ovaj mec!
Bošnjo uvijek nađe opravdanje il je nervozan, ili nije psihički stabilan, ili nije bio njegov dan, ili je ustao na lijevu nogu, ili ga sudija zajebao itd.babino je napisao/la:ukoliko udje kao LL, mene niko na ovom svijetu ne bi mogao ubijediti da ovom malcu nije pustio ovaj mec!
mirza je ograničen igrač i tu gdje je sad je više splet sretnih okolnosti nego rezultat njegovog "znanja"
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Da je DC poginuo bi i bolje izgledao protiv Federera . Hebo ga DC , mjesto da u Panami ili Spanijigra igra Chall.i trazi koji bod do 16.4. R.date za RG , svaki bod ko kuca .Umjesto da obezbjedi sebi i potomsvu zivot , on igra DC ( a na Mojmilo i Zenicu nas dodje 124 ). Sto se tice kladionice nadam se da nije , a ako jeste neka krije . Dolazi iz zemlje gdje ima manje djece u oba entiteta i sva tri naroda nego teniskih terena u Spaniji , Italiji , Francuskoj....Iako bude LL mora izgubiti 1. kolo ,ako hoce RG .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Izgleda da je i Šetkari kraj već u prvom kolu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što mora izgubiti?Samozdravlje je napisao/la:Da je DC poginuo bi i bolje izgledao protiv Federera . Hebo ga DC , mjesto da u Panami ili Spanijigra igra Chall.i trazi koji bod do 16.4. R.date za RG , svaki bod ko kuca .Umjesto da obezbjedi sebi i potomsvu zivot , on igra DC ( a na Mojmilo i Zenicu nas dodje 124 ). Sto se tice kladionice nadam se da nije , a ako jeste neka krije . Dolazi iz zemlje gdje ima manje djece u oba entiteta i sva tri naroda nego teniskih terena u Spaniji , Italiji , Francuskoj....Iako bude LL mora izgubiti 1. kolo ,ako hoce RG .

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
i ja nikako ne kontam ovog novog kolegu zvanog samozdravlje:-)
ubi ti brate mene ovih par dana, nista te ne kontam.
ubi ti brate mene ovih par dana, nista te ne kontam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.