Start Stevanovića je bio na loptu, jer je prvo igrao loptom. Start Jakovljevića je bio na čovjeka, i loptu nije taknuo. Isto tako u prethodnoj utkamici koju ste dobili start Bogičevića na Bilbiji čist penal. Nisam sudac, neznam šta je penal, ali ovi što komentarišu suđenje uvijek ističu to neko diranje lopte. Naš drugi gol iz ofsajda definitivno. Naš prvi gol čista sreća, kao i vaš treći gol. Vašem drugom golu predhodio nepostojeći faul. Tako da kad se sve sabere i oduzme sudije su derale i vas i nas. Što se tiče suđenja, sjetićemo i penala u Bijeljini prošle sezone u zadnjem kolu koji vam je donio titulu. Stoga ne treba biti nezahvalan. Imamo općenito grozno suđenje, svi.hskzmostar je napisao/la:Bekric ima 15ak kg viska a i mali Acimovic mi je ugojen,nutricionistu zaposlit pod hitnobioVanibiloDobro je napisao/la:Plakat ćes vrlo brzo,zbog njega,vjerujDena94 je napisao/la:Zeljovci kad ste vec tu, hvala vam za Bekrica![]()
Handzicu poslat brzom postom na adresu ispisnicu,zao mi zbog koga Jovic grije klupu steta za onaj njegov sut u 93 min i prilike za 4:3 .
Prije je realno start stevanovica nad Bilbijom penal nego za zelju sto je sviran ali navikli smo zelju kar.at i bez sudija.
Čestitke na povratku i izvojevanom bodu. Po mom mišljenju odigrali smo pametnije od vas do 88 minute. Biće zanimljivo do kraja. Ja bih volio da nama onaj penal nije sviran, iako je po mom ne stručnom mišljenju čist kao suza, jer se ne biste vratili. Mi smo nakon toga završili tekmu i skupo platili. Međutim ne vidim iz kojeg razloga vi trebate biti zadovoljni bodom, pogotovo ako se uzme u obzir nadolazeći raspored i da ipak dolazite u grotlo Grbavice, a imate 2 boda manje. Titulu odlučuju utakmice sa Krupom i Radnikom. Prve 4 će ići na nož i neki remiji su najočekivaniji.