HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 mar 2018, 19:33

hskzmostar je napisao/la:
bioVanibiloDobro je napisao/la:
Dena94 je napisao/la:Zeljovci kad ste vec tu, hvala vam za Bekrica :thumbup:
Plakat ćes vrlo brzo,zbog njega,vjeruj
Bekric ima 15ak kg viska a i mali Acimovic mi je ugojen,nutricionistu zaposlit pod hitno :mrgreen:

Handzicu poslat brzom postom na adresu ispisnicu,zao mi zbog koga Jovic grije klupu steta za onaj njegov sut u 93 min i prilike za 4:3 .

Prije je realno start stevanovica nad Bilbijom penal nego za zelju sto je sviran ali navikli smo zelju kar.at i bez sudija.
Start Stevanovića je bio na loptu, jer je prvo igrao loptom. Start Jakovljevića je bio na čovjeka, i loptu nije taknuo. Isto tako u prethodnoj utkamici koju ste dobili start Bogičevića na Bilbiji čist penal. Nisam sudac, neznam šta je penal, ali ovi što komentarišu suđenje uvijek ističu to neko diranje lopte. Naš drugi gol iz ofsajda definitivno. Naš prvi gol čista sreća, kao i vaš treći gol. Vašem drugom golu predhodio nepostojeći faul. Tako da kad se sve sabere i oduzme sudije su derale i vas i nas. Što se tiče suđenja, sjetićemo i penala u Bijeljini prošle sezone u zadnjem kolu koji vam je donio titulu. Stoga ne treba biti nezahvalan. Imamo općenito grozno suđenje, svi.

Čestitke na povratku i izvojevanom bodu. Po mom mišljenju odigrali smo pametnije od vas do 88 minute. Biće zanimljivo do kraja. Ja bih volio da nama onaj penal nije sviran, iako je po mom ne stručnom mišljenju čist kao suza, jer se ne biste vratili. Mi smo nakon toga završili tekmu i skupo platili. Međutim ne vidim iz kojeg razloga vi trebate biti zadovoljni bodom, pogotovo ako se uzme u obzir nadolazeći raspored i da ipak dolazite u grotlo Grbavice, a imate 2 boda manje. Titulu odlučuju utakmice sa Krupom i Radnikom. Prve 4 će ići na nož i neki remiji su najočekivaniji.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 18 mar 2018, 22:08

Rade aka Strucnjak, jesi ti gledo tu famoznu utakmicu Radnik Zrinjski, jesi mozda vidio na toj utakmici smijesni crveni karton za naseg kapetana, nisi vec si samo pogledo ono sto su ti servirali portali.. jesi pogledo koliko je penala smijesnih lani sudjeno za zelju, a koliko ih nije sudjeno protiv zelje (samo dva primjera protiv nas u mo, protiv radnika u bijeljini).. jos jedna stvar penal za vas treci gol nije bio, i to se vidilo iz aviona.. plus uspporedit vas penal i gol iz zaledja sa faulom nad filipovicem koji je sviran kod korner zastavice, smijesno.. kralju idi s teme i zivi u zabludi, vasi komentari nas uopce ne zaanimajuu, imamo i mi oci..

Idi cestitaj Radniku sto ce vam se sklonit za dva tjedna..
HŠKZ!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2018, 22:16

Mara 1905 pusti malce nek pisu vidis da im se citava drzava smije imamo iducih 8 kola zeljine sapunice.

Dajte im titulu.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 18 mar 2018, 22:59

Evo kaze Boro penal na Bilbiji i crveni za Stevanovica. :kafa:
The Nobles ⚔

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2018, 23:04

Dena94 je napisao/la:Evo kaze Boro penal na Bilbiji i crveni za Stevanovica. :kafa:

Znaci dva penala nam ne svira protiv Zelje u 15dana i to ovaj kod 0:2 a pet sudija i jos 20ak minuta sa igracem vise,pa dali bi im jos 4 komada kakve su pi.cke od ekipe.
Njima su slican penal kod 0:2 svirali i Jakov dobio crveni u porazu 0:4 ali kao sto rekoh svjedocimo najneregularnijem prvenstvu gdje im se sve steli i zato...

Dajte im titulu

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2018, 23:12

SemirSema je napisao/la:Ma dajte im titulu

Bit ce Zeljo :pinokio: :kralj:

Podajte ljudima

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 18 mar 2018, 23:22

hskzmostar je napisao/la:
Dena94 je napisao/la:Evo kaze Boro penal na Bilbiji i crveni za Stevanovica. :kafa:

Znaci dva penala nam ne svira protiv Zelje u 15dana i to ovaj kod 0:2 a pet sudija i jos 20ak minuta sa igracem vise,pa dali bi im jos 4 komada kakve su pi.cke od ekipe.
Njima su slican penal kod 0:2 svirali i Jakov dobio crveni u porazu 0:4 ali kao sto rekoh svjedocimo najneregularnijem prvenstvu gdje im se sve steli i zato...

Dajte im titulu
Zato se najbolje ne sekirat. I ja sam prije reportaze mislio igrac iso na loptu, aj nije penal, iskreno poslje onake zavrsnice i bolio me j qrac jeli bio penal. Al sad hladne glave kad pogledam vidim da ga je gurno s ledja s dvi ruke, pa tek onda iso na loptu. Tamn konto za kraj napisat vidi ces kad nam jos dodje neki Zeljovac, "ali ali vam su svirali penal protiv Radnika i GOSK-a", kad me vec jedan preduhitrio :lol:
The Nobles ⚔

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2018, 23:27

Postali su kao trulo tkivo u savezu,sire se nenormalnom brzinom ,metastazirali su na sve moguce teme i svugdje su naravno posteni i igraju najljepsi fudbal iako su sampionu u 180 minuta opucali ukupno 4 puta prema golu ali zato Sablja kaze :Zeljo je bolji tim trenutno od Zrinjskog.
U njih se radjaju da lazu sami sebe i zato dajte im laznu titulu

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 18 mar 2018, 23:27

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Rekao je i da je bio onaj nad Ramovicem nakon kojeg je Baka poludio na press-u. Ocekujemo reakciju saveza i kazne zbog pritiska na sudije i ponasanje nakon utkamice. Nas su za onakve stvari na Grabvici kaznjavali sa 2 utkamice bez publike. Nadam se da ce arsini biti isti.
:clap: Zar tebe zanimaju nasi komentari. Zali se upravi vodovoda, savez ce gurat Zelju na zelenom terenu, a ne izvan njega.
The Nobles ⚔

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2018, 23:33

bioVanibiloDobro je napisao/la:Jeste,odlicno kolo po nas!

Kako da ne 1 gol iz zaledja,nisu vam svirali penal za domacina i dobili ste penal na asistenciju Bijelice koji vam je najvise bio na protivnickoj polovini ostali nisu mogli izaci iz 30m jer su antitalenti.
Odlicno odradjeno zanima me sto jos pripremate u iduxih 8 kola i dali ce Bijelica joa malo podici formu.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 18 mar 2018, 23:35

Pa željezničar je nogometna frakcija u BiH ( i jedina) možda koja baštini ideologiju Dobrice Ćosića

Oni lažu da bi obmanuli sebe, da bi obmanuli druge, da bi se utješili...
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 mar 2018, 23:38

SemirSema je napisao/la:U to ime

Dajte im titulu

Bit ce zeljo :pinokio: :kralj:

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 19 mar 2018, 00:02

Neće ona niđe :D

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 19 mar 2018, 00:18

Rade Paprica 9 je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:Rade aka Strucnjak, jesi ti gledo tu famoznu utakmicu Radnik Zrinjski, jesi mozda vidio na toj utakmici smijesni crveni karton za naseg kapetana, nisi vec si samo pogledo ono sto su ti servirali portali.. jesi pogledo koliko je penala smijesnih lani sudjeno za zelju, a koliko ih nije sudjeno protiv zelje (samo dva primjera protiv nas u mo, protiv radnika u bijeljini).. jos jedna stvar penal za vas treci gol nije bio, i to se vidilo iz aviona.. plus uspporedit vas penal i gol iz zaledja sa faulom nad filipovicem koji je sviran kod korner zastavice, smijesno.. kralju idi s teme i zivi u zabludi, vasi komentari nas uopce ne zaanimajuu, imamo i mi oci..

Idi cestitaj Radniku sto ce vam se sklonit za dva tjedna..

Eh smijesni crveni karton sve mijenja, sad je sve ok :rol: :rol: :rol: .

Vi nemate razloga da se zalite na sudjenje. Pogotovo da spominjete proslu sezonu kada ste u tekmi protiv nas kad smo vas pomeli 0:4 dobili nepostojeci penal, koji ste masili. Ali upravo to sto samo pricate o sudjenju, jer vas ne ide, a da nije istog ne biste osvojili titulu prosle godine, pokazuje samo menatalitet provincije u kojem prednjaci Baka, kojeg po svim pravilima saveza bi trebalo dobro kazniti, jer prica o sudjenju uvijek i jedino kad ste drugi. Upravu si vasi komentari nas uopste ne zanimaju. Doci ce te na Grbavicu, jer onakav seljakljuk pod bijelim brijegom zadnje dvije utakmice zelimo naplatiti sa kamatama.
Ti djete imas veliki predispozicije da postanes glup covjek, rade definicija gluposti..
jedva cekam da dodjemo na grbacicu da nas ti i tvoja ekipa iz 7. C krenete gadjati sa goal sokovima
HŠKZ!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 mar 2018, 13:41

Oni su jedini posteni,radnicka lazna klasa,stadion im sistem i drzava poklonili,sad im SDA renovira stadion od mojih para i ostalih gradjana,a Sarajevo nazivaju lopovskim i rezimskim klubom a drzava nam nije metar kvadratni poklonila, a njima sad SDA par miliona preko nacelnika opstine poklonila,to su ti poznati mitomani,i jos ih nije stid reci da Sarajevo kad bude u vrhu kukaju kako nas sudije guraju,isto ce reci za svakoga od koga izgube jer su vazda ugrozeni,jedom rijecu MITOMANI,pa oni i kad im namjeste titulu nisu u stanju da je osvoje

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 19 mar 2018, 14:46

Suma sumarum, dvije utakmice protiv zeljeznicara u 10ak dana,

U prvoj utakmici cisti penal na filipovicu nije sudjen.

U drugoj utakmici, zeljeznicarov drugi gol cisto zaledje, dok u 72. minuti kod rezultata 0:2 Stevanovic kao zadnji igrac s ledja rusi Bilbiju, dakle penal i crveni karton..

Ovo je ocjena struke, ne moje vidjenje..

Po ovome se jasno vidi kome se steli prvenstvo, a koga se sikanira..al dzaba im sve opet titulu nece uzetii..
Zadnja izmjena: mara1905, dana/u 19 mar 2018, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
HŠKZ!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 mar 2018, 23:44

Sabinho je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Zasto administracija dopusta upad ovih teletabisa iz plavog tabora,ocistite nam temu da nas nebi zarazili svojim postenjem imaju opce diskusije.
Ne obazirite se, pravda ce pobijediti kao i prosle sezone. :kafa:

Volio bi da osvoje kad se vec ovoliko "trude" ,no dva penala nam sudije ne sviraju protiv njih u 10 dana ,znaci da ljudi stvarno znaju "posao" i nije ih briga sto javnost misli o njima ,sebe su ubijedili da su jedini posteni i zrtve sustava i saveza tako da kad ovoliko energije ulozis u "nesto" rezultat mora doci sam po sebi.

Velik si Seljo

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 19 mar 2018, 23:46

Ja bih im dao titulu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 mar 2018, 23:48

SemirSema je napisao/la:Ja bih im dao titulu
Davali su vam prosle sezone, ali niste sposobni ni takvu da je uzmete. Ove sezone ako opet uz ovakvo guranje ne osvojite onda odustanite od takmicenja na par sezona.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 mar 2018, 23:57

Sabinho je napisao/la:
SemirSema je napisao/la:Ja bih im dao titulu
Davali su vam prosle sezone, ali niste sposobni ni takvu da je uzmete. Ove sezone ako opet uz ovakvo guranje ne osvojite onda odustanite od takmicenja na par sezona.

Ovako se ni Modrica Maxima sa pokojnim Jelicem nije gurala,kad je od sina uz pomoc sudija i 15ak penala u sezoni napravio prvog strijelca lige.

Dobar komentar na ss.ba : obrisali pod sa zeljinim igracima u 5minuta :urnebes:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.