Pa nismo diplomate
Zanimljivija je reakcija pojedinih,poput vas,tacno zasluzujemo sve sto nemamo,i ne trebamo nikada imati,boze sacuvaj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Meša iz Solinesviunapad1010 je napisao/la:Ko je ovo pismo pisao?
Yebem mu učiteljicu i tajmingPenaltiky je napisao/la:Meša iz Solinesviunapad1010 je napisao/la:Ko je ovo pismo pisao?
Nije da nema. Al ima i gluposti sramota me bi čitat.sviunapad1010 je napisao/la:Yebem mu učiteljicu i tajmingPenaltiky je napisao/la:Meša iz Solinesviunapad1010 je napisao/la:Ko je ovo pismo pisao?![]()
Ali ima kvalitetnog sadržaja.
Inace orginalani tekst je pisan na cirilici pa dok je konvertovao u latinicu izgubio se smisao, nije do njega.Penaltiky je napisao/la:Nije da nema. Al ima i gluposti sramota me bi čitat.
Tek smo poceli. Zavrsicemo kad ja zavrsim.Jasno?sviunapad1010 je napisao/la:Sariele da se malo dozoves vidio bi da je krenulo iz zenice to druže. Ali dzabe ti svoje tjeraš. Tu smo zavrsili ti i ja od sad pa nadalje i ubuduće. Vozdra. Nisi bitan.
Zar nije i to bila zakebancija? Naravno nije sjela. I nije bilo na mjestu.slazem se.al i ovo funtanje nazor je bezveze.prisonbreak je napisao/la:Nije krenulo ba tekmi kad ste rekli druga liga? I ovo je bilo sarkasticno druga liga zbog vasi prozivki. I takodjer prije ovog si pisao da zelis da celik ispadne, licno ti.sviunapad1010 je napisao/la:Sariele da se malo dozoves vidio bi da je krenulo iz zenice to druže. Ali dzabe ti svoje tjeraš. Tu smo zavrsili ti i ja od sad pa nadalje i ubuduće. Vozdra. Nisi bitan.
Odlicno jesmo slazem se. Sretno.Sariel1987 je napisao/la:Tek smo poceli. Zavrsicemo kad ja zavrsim.Jasno?sviunapad1010 je napisao/la:Sariele da se malo dozoves vidio bi da je krenulo iz zenice to druže. Ali dzabe ti svoje tjeraš. Tu smo zavrsili ti i ja od sad pa nadalje i ubuduće. Vozdra. Nisi bitan.![]()
Lako je srat preko foruma kako ti kazes druze. Zenicani su tu nebitni. A pitanje, hoces li ti onda frajeru ic u Zenicu. Hoces krac.gori si od onog leandra.serete i funtate a onda vas nema.
Forum je pise se svasta.ko i na fejsu.jasno. a onda 20 ljudi ne dodje na utakmicu.tacno smo da ne kazem sta.
Sad smo zavrsili.
Brcanskamalta je napisao/la:Koja ste vi grupa debila mater vam yebem.
Komplet forum se sveo na pljuvanje i ismijavanje drugih forumasa...
Psuje on matere stalno. Mogu mislit kako su ga lemali kad je bio mali.Sariel1987 je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Koja ste vi grupa debila mater vam yebem.
Komplet forum se sveo na pljuvanje i ismijavanje drugih forumasa...wtf sad tek vidjoh
![]()
Daj ba haj sve carke al djes ba mater psovat solinas dragi![]()
Jasta neg se sveo na ismijavanje i pjuvanje.nema ovde nikakvih odgovora care moj znas to i sam.
Nekad neko iskoci s ozbiljnom pricom informacijom i tjt
Dozvoljena vrijedjanja upadice..ne sankcionose se nista.
Iskreno forum nije ni za krca duze vrijeme.al et ubijemo vrijeme bar.![]()
Nemoj se nervirat bice to sve u redu.znas uostalom sve i sam .eto vidices.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.