FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima li ko Skahi reci da ovo nije Merhamet ni slana banja.
Laza je sad preporođen kako je Pero uz njega levi stoper
Husic se okuražio i lezi mu LZO.
Ostali manje vise biće dobri.
Laza je sad preporođen kako je Pero uz njega levi stoper
Husic se okuražio i lezi mu LZO.
Ostali manje vise biće dobri.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma najveca briga je pozicija stopera gdje Skaha nikako da se vrati, a Harija nema ni na mapi. Bice pravo **** u kupu jer Pero nema pravo nastupa.
moliti boga da se Skaha za ovih nesto malo manje od mjesec dana do kupa pokusa spremiti i da se neko cudo desi sa Harijem.
Auf to sam skroz zaboravio bio, to ce biti veliki hendikep za nas, najvise po tome sto je Perica istinski lider na terenu i galami na njih svake minute i motivise ih. Po nas ekstra sto Zrinjski izjednaci, Zeljo se ne odvoji, samo 2 boda razlike i dalje, tako da ce morati dobro obratiti paznju na ekipu za kup i ligu sto je dobro po nas.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Neko nešto oprostio Slobodi??? Haman ti pogrešan čaj piješBrcanskamalta je napisao/la:To je najveca glupost"placenici"...
Ljudi se bave fudbalom i od njega zive, ne od vazduha...
A u Slobodi para nema i dokaz su Ordagic Krpic i neki drugi koji su se odrekli duga....
Znaci molim vas ne pljujte ljude niko ne zivi od "ljubavi".Vidicemo na kraju sezone jesu li duzni jos kome.
A meni je drago zbog Husica i njegove arogancije jer je zasluzio da mu propadne projekat. ..Da je bio manje arogantan bilo bi bolje i nama i njemu.
Gdje je taj stadion od 50 mil ljudi glavom u zidove udaraju treba im suspendovat stadion...
Nejse,kao sto rekoste a i prije se pisalo ima dobrih a ne tako skupih igraca u federalnoj,mladih zeljnih dokazivanja ...
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Upravu si mora da je do caja.Hitman22 je napisao/la:Neko nešto oprostio Slobodi??? Haman ti pogrešan čaj piješBrcanskamalta je napisao/la:To je najveca glupost"placenici"...
Ljudi se bave fudbalom i od njega zive, ne od vazduha...
A u Slobodi para nema i dokaz su Ordagic Krpic i neki drugi koji su se odrekli duga....
Znaci molim vas ne pljujte ljude niko ne zivi od "ljubavi".Vidicemo na kraju sezone jesu li duzni jos kome.
A meni je drago zbog Husica i njegove arogancije jer je zasluzio da mu propadne projekat. ..Da je bio manje arogantan bilo bi bolje i nama i njemu.
Gdje je taj stadion od 50 mil ljudi glavom u zidove udaraju treba im suspendovat stadion...
Nejse,kao sto rekoste a i prije se pisalo ima dobrih a ne tako skupih igraca u federalnoj,mladih zeljnih dokazivanja ...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Solinas jel to trajno banovici pa novi profil.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Trajno...sviunapad1010 je napisao/la:Solinas jel to trajno banovici pa novi profil.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zbog cega nisam upratio. Treba li koga nagaziti.Brcanskamalta je napisao/la:Trajno...sviunapad1010 je napisao/la:Solinas jel to trajno banovici pa novi profil.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Cini mi se na Chatu....sviunapad1010 je napisao/la:Zbog cega nisam upratio. Treba li koga nagaziti.Brcanskamalta je napisao/la:Trajno...sviunapad1010 je napisao/la:Solinas jel to trajno banovici pa novi profil.
Ma znas ponekad je stvarno tesko da se covjek iskontrolise dok te prozivaju za dijasporu dok covjek koji se borio za takve debile (moj otac)lezi trenutno kod kuce otkazuju mu bubrezi,pojede ga secer, nema 50 kila u njemu ,ne moze na noge kicma ostecena....I onda te spici zivac tacno bi taksirat napravio.
E ti je zivot ku.rva mogli smo vec 92 u januaru za svabiju stari nije htio,...Kada vidim neka pisanja ovdje i kolicinu debilizma tacno mi zao za koga je covjek zdravlje ostavio po bosanskim sumama.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ovdje sto ima debila na forumu nema nigdje. A i inace u zivotu sve je vise takvih. Nema vise empatije ni emocije za bilo sta. Isto opstanak postaje. Nažalost.Brcanskamalta je napisao/la: Cini mi se na Chatu....
Ma znas ponekad je stvarno tesko da se covjek iskontrolise dok te prozivaju za dijasporu dok covjek koji se borio za takve debile (moj otac)lezi trenutno kod kuce otkazuju mu bubrezi,pojede ga secer, nema 50 kila u njemu ,ne moze na noge kicma ostecena....I onda te spici zivac tacno bi taksirat napravio.
E ti je zivot ku.rva mogli smo vec 92 u januaru za svabiju stari nije htio,...Kada vidim neka pisanja ovdje i kolicinu debilizma tacno mi zao za koga je covjek zdravlje ostavio po bosanskim sumama.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Evo recimo Heller....ili ti ga penalcina....sviunapad1010 je napisao/la:Ovdje sto ima debila na forumu nema nigdje. A i inace u zivotu sve je vise takvih. Nema vise empatije ni emocije za bilo sta. Isto opstanak postaje. Nažalost.Brcanskamalta je napisao/la: Cini mi se na Chatu....
Zamolim covjeka lijepo da ne pise na bosanskom forumu cirilicom covjek uporan. A meni rodjak zarobljen na Visu u Kalesiji zaklan i cirilicom nozem mu urezali preko stomaka i prsa srbija. ...
Ali hajde njemu je to furka valjda sta znam...Iako sam siguran da mu ne bi bilo smijesno da je situacija obrnuta...
Nema veze svakom svacije.
Ne pamtimo nista,nije nam sveto nista ulizujemo se onima koji bi nas istrijebili ko vaske. ..Upravu si, hodajuci zombiji smo postali a takvom narodu opstanak je upitan.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ja kriv što si ti divljak pa popizdiš kad nije po tvom. Lol. Grohotom se smijem. Ja te natjero da psuješ matere. A ban si dobio zbog onog s traktorom nisi zbog mene.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
imal ko da provjeri, čuo sam da je Ordagić tužio svetinju za oko 25-30 000 KM.....
Ne znam zašto se zakida najkorektniji igrač u zadnjih 10 godina...ako je istina....a sumnjam da nije
Ne znam zašto se zakida najkorektniji igrač u zadnjih 10 godina...ako je istina....a sumnjam da nije
Ja ne vjerujem da je to istina. Nas kapetan dobri vodja na terenu,nije želio otići iz kluba dok klub ne zaradi pristojnu sumu. Takvih nam ljudeskara fali kao sto je on.Ka5an je napisao/la:imal ko da provjeri, čuo sam da je Ordagić tužio svetinju za oko 25-30 000 KM.....
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ni ja ne vjerujem da je Ordaga takav tip čovjeka,jedino ako se njegov menadžer nije umješao pa potura Amerovo ime radi svoje neke koristi 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Mene samo strah da Husic ne zavrsi kao i Zec, uhvatio formu i dokazao da vrijedi kao igrad i onda ga nasi ljudi morali pustiti besplatno. A sve mi mirise na to.wobly92 je napisao/la:Husić mi izgleda kao neko kome ne treba puno šansi da bi dao gol. Mnogo manje nego Krpiću.
Bekić fin gol, rutinski.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tako se to radi, strasni Kjosevski , te lafo makedonci prave pritisak zovi ga za Makedoniju (a niko nije u makedoniji cuo za njega) i bub poziv Prosineckog.
a **** rupetina nije ni medju 5 golmana lige, kamo li reprezentacije ide u reprezentaciju i na konto nasih zivaca sebi dize cijenu.
Kapiten , reprezentativac a evo ti iz glave 5-6 boljih golmana Piric, Soldo, Bilobrk, Lucic, Muminovic, Velic, Pavolovic...
ali neka Azir je divljak , Todor i Smaja veze nemaju, najlosiji . Dobro je neko pomenuo i Maksimovica, strasni Sabanadzovic sto u 15.min crveni dobije ide sa u-19, Maksimovic koji je igracina za njega-ne.
a **** rupetina nije ni medju 5 golmana lige, kamo li reprezentacije ide u reprezentaciju i na konto nasih zivaca sebi dize cijenu.
Kapiten , reprezentativac a evo ti iz glave 5-6 boljih golmana Piric, Soldo, Bilobrk, Lucic, Muminovic, Velic, Pavolovic...
ali neka Azir je divljak , Todor i Smaja veze nemaju, najlosiji . Dobro je neko pomenuo i Maksimovica, strasni Sabanadzovic sto u 15.min crveni dobije ide sa u-19, Maksimovic koji je igracina za njega-ne.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
U-19 reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se u ETNO SELO "STANIŠIĆI" gdje će se pripremati do polaska u danski Silkeborg na turnir elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a reprezentativcima se danas pridružio i naš napadač Edis Smajić.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
stvarno mi idu na neku stvar ove reprezentativne pauze, **** ti repku usranu
mozda ne bi bilo lose odigrat jednu il dvije prijateljske tekme, cisto da Skaha, Weitzer i Matamba napreduju po tom pitanju, a ujedno pustit i ovu djecu da igraju... pauzu iskoristit maximalno pametno
mozda ne bi bilo lose odigrat jednu il dvije prijateljske tekme, cisto da Skaha, Weitzer i Matamba napreduju po tom pitanju, a ujedno pustit i ovu djecu da igraju... pauzu iskoristit maximalno pametno
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Navodno je dogovorena prijateljska protiv Zemuna u ES Stanišići.Chinaglia je napisao/la:stvarno mi idu na neku stvar ove reprezentativne pauze, **** ti repku usranu
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Vidio sam ga u Merkatoru u januaru malo smo pricali i kao ne bi tuzio sto je bilo bilo je....
Eh sada....Hajde vidicemo je li ista i sta se to promjenilo u medjuvremenu.
Eh sada....Hajde vidicemo je li ista i sta se to promjenilo u medjuvremenu.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.