Javi se svom prijatelju Virtu4lSveti je napisao/la:Raja kolko kosta izrada obicnog web portala? Oduvijek sam imao zelju da napravim site za horror rece i sve vezano za to pa me zanima okvirno koliko to kosta
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel haram onanisati na Sašu?High je napisao/la::
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Naravno da nije, čak je i poželjno.Kawhi je napisao/la:Jel haram onanisati na Sašu?High je napisao/la::
U tom je više esencije no u poligamiji.Kawhi je napisao/la:Jel haram onanisati na Sašu?High je napisao/la::
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
taj samHigh je napisao/la:I još nekoliko forumaša.Derdiyok je napisao/la:Deset godina ss-a.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ohoho vidim gleda se Milentije Kindlovski kanalBarbarossa je napisao/la:
Besko mlad si ti za ovog gledaj fifi i cvjetno drustvo i ta sranja
Miljenik admina i ostale moderacije
Ima desetak forumaša ukupno. Sumnjam da je više od tog broja.alan_kardec je napisao/la:taj samHigh je napisao/la:I još nekoliko forumaša.Derdiyok je napisao/la:Deset godina ss-a.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kad ovo pjevacicu promjenise mogli su komotno i naziv grupe
Miljenik admina i ostale moderacije
Što bolan, simpatična djevojkaRamsey8 je napisao/la:Kad ovo pjevacicu promjenise mogli su komotno i naziv grupe
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E **** sad 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Barbarossa
- Kontakt:
Ramsey8 je napisao/la:Besko mlad si ti za ovog gledaj fifi i cvjetno drustvo i ta sranja
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ima još i @van Basten.alan_kardec je napisao/la:mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
bio bi i ja da nema bana
- alan_kardec
- Kontakt:
a koji si ti? identifikuj se
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
zelim da ostanem anoniman
- legenda reala
- Kontakt:
KK Bosna oni moderatori stari nermin74, ribery, hammers,ultrasyle tz, geronimoHigh je napisao/la:Ima još i @van Basten.alan_kardec je napisao/la:mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google [Bot], jasmin10, muhamedhulk i 4 gosta.