Svejedno, bilo naši ili "njihovi" ne treba da bude bitno, pun kur.ac nam je svima naših "vojnika", hoćemo sposobne, moralne i odgovorne osobe. Hoćemo ljude koji će imati jasan plan, viziju i strategiju kluba. Hoćemo nekog kome uspjeh neće biti izlazak u evropu, hoćemo nekog kome će u prvom planu biti rezultati i trofeji. Trebaju nam ljudi koji će svojim znanjem DOPRINOSITI RAZVOJU I NAPRETKU KLUBA, ukratko, trabaju nam ljudi KONTRA ovih koji su trenutno tu, znači samo ljudi koji su suprotnost ovih trenutnih.zagor1987 je napisao/la:Dovest odma Milosevica,Torlaka i nase ljude Vuleta itd maknut ove spodobe. Proradi i ovo cudo od foruma uvijek isto vrijeme ne radi pred tekmu za vrijeme tekme i poslije forum i stranica u downu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Saida umjesto Hujića!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koga od legendi imas blizu upravi sem laznog Papeta donekle.haris004 je napisao/la:Nekima je dosta legendi kluba, neki opet prizivaju Torlaka, Semjona, Uščuplića i slične. Nema nama pomoći
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sadašnji trener legenda kluba, bivši trener legenda, sadašnji pomoćnici bivši igrači kluba, treneri u omladinskom pogonu bivši igrači kluba i to sve ne zbog njihovog pretjeranog znanja nego zato što su vojnici kluba.mma_hz je napisao/la:Koga od legendi imas blizu upravi sem laznog Papeta donekle.haris004 je napisao/la:Nekima je dosta legendi kluba, neki opet prizivaju Torlaka, Semjona, Uščuplića i slične. Nema nama pomoći
Da oni znaju zanat, to ne bi bio problem, ali očito je da svoj posao ne rade kvalitetno, pogotovo ovi koji imaju dodira sa prvim timom.
Stručni ljudi na najodgovornije pozicije i transparentnost u radu, to je sve što ja tražim.
Braca nisu ljudi isti a niti jedan od nabrojanih nista lose nije napravio, cak sta vise puno dobrog su donosili.. Zlo je u upravi oni su ti koji vuku dole...haris004 je napisao/la:Nekima je dosta legendi kluba, neki opet prizivaju Torlaka, Semjona, Uščuplića i slične. Nema nama pomoći
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- robertkosar
- Kontakt:
Zarvam je lazni pape legendamma_hz je napisao/la:Koga od legendi imas blizu upravi sem laznog Papeta donekle.haris004 je napisao/la:Nekima je dosta legendi kluba, neki opet prizivaju Torlaka, Semjona, Uščuplića i slične. Nema nama pomoći

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
bijednici
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Očekujem ostavke od ljepotana Skauta, buljubasicke, i svih ostalih redom. Posebno ovo dvoje ne mogu vise gledati. Posebno sve, da se razumijem al nekako mi to dvoje bode oci nenormalno.. Dovesti ljudi koji imaju neke veze za fudbalom, da su znacili neki klinac u FK Sarajevu. A imamo ih hvala Bogu. Stvoricemo finu sportsku atmosferu sa iskustvom, fudbalskim znanjem... Naravno ti ljudi nece biti glupi, nece dovesti polovnjake iz srbhr.. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E moj Husrefe kako si mi samo pao u ocima. Nisam te nikada dozivljavao kao nekakvog supertrenera ili moralnu ikonu,ali sam mislio da imas bar malo stava,autoriteta i znanja...medutim demantivao si me totalno!
Gdje nije legenda, on je mjerna jedinica za dzonera... On je jedan od uzora u upravi, jako cijenjen zbog iskustva.. Poslije svega nagurao je finog staza u upravi kluba kojem je vec okretao ledja, I to ne na bezveze poziciji, to se cijeni, covjek je majstor svog zanata...robertkosar je napisao/la:Zarvam je lazni pape legendamma_hz je napisao/la:Koga od legendi imas blizu upravi sem laznog Papeta donekle.haris004 je napisao/la:Nekima je dosta legendi kluba, neki opet prizivaju Torlaka, Semjona, Uščuplića i slične. Nema nama pomoćiotisao iz kluba u dolinu smradeca i to vam legenda on je rinaka ane legenda
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Samo kod nas u upravi sjede izdajnici kluba. Jedan otisao igrati za kondare, a drugi ih jos sponzorise.
Gdje ba ovo ima.
Gdje ba ovo ima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa be znam zasto toliko osudjujete Husrefa pa civjek je
VODIO EKIPU POVRIJEDZEN
E TAKO RADE VOJNICI KLUBA..
VODIO EKIPU POVRIJEDZEN
E TAKO RADE VOJNICI KLUBA..
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dzaba licitirate imenima. Bit ce oni koje Tan odredi. Sabrina otici nece sigurno.
Otjerali su Semjona, sad da ga vrate. Sumnjam.
Sve je to cijena prodaje kluba. Mi se tu nista ne pitamo.
Otjerali su Semjona, sad da ga vrate. Sumnjam.
Sve je to cijena prodaje kluba. Mi se tu nista ne pitamo.
Jos izjava da je uzivao u spektaklu u utakmici koju navijaci njegovog kluba bojkotuju, covjek je bas ziva legenda, jos je tu i je*e, ne vadi...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Prop’o Husref kao i sva garnitura nesposobnakovića i lendohana u ekipi i klubu. Koji bahili. Toliko se nisko srozalo sve oko kluba da im se svima komotno može reći zauvijek vozdra i da Bogda ne spomenuli se u kontekstu kluba više ni jedan ikada. 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma samo ce i Hujic otici, da se raji zamaglijaju oci i to je to. Ne mislite valjda, da ce sad svi nabrojani redom otici, pa treba neko ostati da nas yebe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Moje poruke Hujiću urodile plodom, svaka čast njemu, ispoštovao me 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Onda nek KenChoo ode u Krupu i povede sa sobom njihovu upravu. Juče su nastali i nisu na ništa manjem nivou od nas. Na prvom mjestu STRUČNOST I MORAL! I osim toga da im to bude jedino zanimanje. Više puta ja odem u klub nego Valentin u ovu državu.haris004 je napisao/la:Sadašnji trener legenda kluba, bivši trener legenda, sadašnji pomoćnici bivši igrači kluba, treneri u omladinskom pogonu bivši igrači kluba i to sve ne zbog njihovog pretjeranog znanja nego zato što su vojnici kluba.mma_hz je napisao/la:Koga od legendi imas blizu upravi sem laznog Papeta donekle.haris004 je napisao/la:Nekima je dosta legendi kluba, neki opet prizivaju Torlaka, Semjona, Uščuplića i slične. Nema nama pomoći
Da oni znaju zanat, to ne bi bio problem, ali očito je da svoj posao ne rade kvalitetno, pogotovo ovi koji imaju dodira sa prvim timom.
Stručni ljudi na najodgovornije pozicije i transparentnost u radu, to je sve što ja tražim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
daj sabrinin kantardzicev i ihtijarevicevBenkara21 je napisao/la:Moje poruke Hujiću urodile plodom, svaka čast njemu, ispoštovao me

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imao sam i Poturin broj negdje tetku joj zgodnu hahaha, a od ta 3 diverzanta nemamFrancescoTotti je napisao/la:daj sabrinin kantardzicev i ihtijarevicevBenkara21 je napisao/la:Moje poruke Hujiću urodile plodom, svaka čast njemu, ispoštovao me

Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆