FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma svejedno mi je ko god ispadne znam da smo mi sigurni. Ines neće ispast to budite sigurni, i otkad govorim. Čelik je najbliži, mada i Borac je sebi zakomplikovao situaciju dosta.
Čekam kup mada nemam velikih nada ni tu, veće nade polažem u sljedeću sezonu ako Ćelo ostane i ako mu daju da sastavi sebi ekipu.
Čekam kup mada nemam velikih nada ni tu, veće nade polažem u sljedeću sezonu ako Ćelo ostane i ako mu daju da sastavi sebi ekipu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma nek ispadne ko hoce samo da mi ne ispadnemo...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Prvi put zaista im nema spasa ispadaju i ljudi popizdili...Mi im krivi.haha
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
Carko moj, Nije dzaba ona stara niko niko samo Sloboda..
Ne znam ko ce ispast nisam prorok.
Znam samo da za Slobodu navijam ostalo slabo sta i pratim.
Naravno islreno vise bi volio da celik ostane nego gosk
Ne znam ko ce ispast nisam prorok.
Znam samo da za Slobodu navijam ostalo slabo sta i pratim.
Naravno islreno vise bi volio da celik ostane nego gosk
- FrantoBauzek
Celik moze opstati samo ako ispadne Sloboda ili GOSK, eventualno Borac. Da biramo Celik ispred Slobode je malo pretenciozno razmisljanje navijaca Celika na ovom forumu
Kao da smo mi eto u poziciji(obezbjedili se mi ovo ono) da im pomognemo ali mi namjerno necemo
Razumijem da su trenutno u teskoj poziciji i da vide u svima neprijatelje, ali sam iskreno neugodno iznenadjen sa posljednjim pisanjem. Pogotovo mi je ocajnicki izigravanje zrtve i moralne superiornosti, jer mi kao nesto ne cijenimo i ne postujemo dok su oni olicenje meleka prema nama
Zbog tradicije koje imamo sa njima, radije bih da ispadne GOSK ili Borac, ali izmedju Slobode i Celika ili Slobode i bilo kojeg drugog kluba, Sloboda je uvijek na prvom mjestu
Ne bi smjeli izgubiti sljedecu utakmicu, a sa pobjedom bi dosli u mirniju situaciju. Pravi Slobodasi su naravno uvijek oprezni, jer nam se i ranije dogadjalo da od gotovog pravimo veresiju.
Kao da smo mi eto u poziciji(obezbjedili se mi ovo ono) da im pomognemo ali mi namjerno necemo
Ne bi smjeli izgubiti sljedecu utakmicu, a sa pobjedom bi dosli u mirniju situaciju. Pravi Slobodasi su naravno uvijek oprezni, jer nam se i ranije dogadjalo da od gotovog pravimo veresiju.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Skupit par bodeva i u drugoj polovici im pustit što se mene tiče
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- FrantoBauzek
lagana pobjeda protiv Viteza nam je dobro došla za popravljanje morala. Treba sad nastaviti, necemo da budemo dio dilova i igrica. Samo da se ne zavaravamo buducnost Celika moze uticati i na nasu imajuci u vidu dugove i slicnu situaciju. Savez. se ponasa bezveze prema klubovima koji nisu iz Sarajeva a ni iz Hercegovine. Mogli su se smjesni penali svirati i u nasu korist kad nam je trebalo za kup ili titulu a ne uvijek u korist Zelje, Zrinskog ili Sarajeva.
& $ ?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prvo zna se ko su smogovci asocijacija je Zenica. Ne raspravljamo o pitanjima čistoće zraka ovdje. Drugo većina njih želi nas naguzit u ovoj situaciji valjda skontali da je savez nama najmanje naklonjen pa zbog toga.Probisvjet je napisao/la:Ne znam koji ti je, osim ako te nisu guzli u KPZ Zenica? Ljudi vode svoju borbu i brigu. Kada smo ispali niko od njih se nije nasladjivao.sviunapad1010 je napisao/la:Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
Dobili smo dozvolu da igramo na B.P. utakmice evropske unije dok na nasem Tusnju traje sipovanje u nedogled.
A to za smog je smijesno jer kod nas u TZ je svaka treca smrt od karcinoma izazvana zagadjenjem. Mi smo smogovniji bar duplo.
Uz to zaboravljas da smo platili GOSKU one godine za pobjedu u gostima, a oni proslijedili pola para Velezu i posteno nas naguzili.
Kani se corava posla dijete.
Mi moramo prvo svoju avliju ocistiti, a drugi ne trebaju da nas interesuju.
Uglavnom oni najvise zasluzuju ispadanje ove godine uz vitez i to je to.
Treba ih ubiti iduću ovdje pa neka ganjaju gosk i borac. Ali je dosta vala i njih bilo i mućki da ostanu u ligi konstantno.
Takođe ovo za vrapcicane mi mrzimo melju i treba tako biti ali isto toliko ja mrzim vrapcicane jer su tada uradili istu ako ne i goru stvar od melje prodavsi gosku. Radujem se sto jos nece dugo nazad u PL neka ih jos nek trunu u cvajti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Koji supak od forumasa bogami 
Koji k.... se brinemo o drugima. Ima ona stara ko drugom jamu kopa sam u nju pada. Nek se svako brine o sebi,nama niko nije pomogao, voditi samo racuna kako da ostanemo. U ovoj ligi nemamo prijatelja
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- FrantoBauzek
Ma treba Celiku dat. Ali tricu. Mislim fakat kako uopste mogu razmisljat o tome. Mi da njima damo, pa da mi ispadnemo iako imamo bolju ekipu od njih. Simpaticno
Niko, niko, samo Sloboda
Reko sam u sedmom kolu kad mi svoj opstanak obezbjedimokatarakta je napisao/la:Ma treba Celiku dat. Ali tricu. Mislim fakat kako uopste mogu razmisljat o tome. Mi da njima damo, pa da mi ispadnemo iako imamo bolju ekipu od njih. Simpaticno
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sezonu kad smo mi ispali Zenicani su nam izasli u susret i dali nam 3 boda na "nasem" terenu, posto smo uvijek bili gospoda mi cemo uzvratiti uslugu i njima na "njihovom" teremu dati tri boda, kao sto penaldzija rece u 7 kolukatarakta je napisao/la:Ma treba Celiku dat. Ali tricu. Mislim fakat kako uopste mogu razmisljat o tome. Mi da njima damo, pa da mi ispadnemo iako imamo bolju ekipu od njih. Simpaticno
Sloboda Tuzla
- FrantoBauzek
To je tofukaratz je napisao/la:Sezonu kad smo mi ispali Zenicani su nam izasli u susret i dali nam 3 boda na "nasem" terenu, posto smo uvijek bili gospoda mi cemo uzvratiti uslugu i njima na "njihovom" teremu dati tri boda, kao sto penaldzija rece u 7 kolukatarakta je napisao/la:Ma treba Celiku dat. Ali tricu. Mislim fakat kako uopste mogu razmisljat o tome. Mi da njima damo, pa da mi ispadnemo iako imamo bolju ekipu od njih. Simpaticnona nasem terenu mogu samo jednu qitu dobiti kao sto smo i mi na Bilinom dobijali
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Husref unakazio i svoj voljeni klub.. da smo samo Petrovica ili nekog strucnijeg imali dok je Husic bio tu,prosetali bi se kroz ligu sa onakvim igracima..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mi ako dobijemo Čelika i odemo na plus 11, to će bit to. Sedam kola prije kraja
Niko, niko, samo Sloboda
Iako je jucer trebao dobit crveni, Sisic svakako nece igrat protiv Slobode jer ima tri žuta
Niko, niko, samo Sloboda
nikome nista ne davat, osim u slucaju da Sloboda matematicki obezbjedi opstanak, ne zelim niti minimalan rizik... ako do 8 kola matematicki ne obezbjedimo opstanak, u Zenicu po bodove
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]