FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 mar 2018, 17:25

Do daljnjeg ne ulaziti na forum - najpametnije. :D

Ništa se konkretno promijeniti neće, tako već godinama stvari idu u krug.

Priželjkujemo stare Uprave, svjesni smo da smo pali toliko da je ovo za plakati.

Ni prije Tana nismo bili konkurentni nikad za prvu poziciju, očito da nam Premijer liga BiH ne ide.
Osvojimo ponekad kup, u 7-8 godina jednom ligu, nismo najveći, iako se lažemo i kraj. Možemo mi voliti Sarajevo koliko hoćemo, ali Sarajevo nije to što mislimo. Teško mi pada da ovo pišem, ali GONITE SE U 3 LIJEPE I TI HUSREFE, A I UPRAVA!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 18 mar 2018, 17:26

Gasi mjesalicu,motaj kablove
Samo Sarajevo

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 18 mar 2018, 17:28

Dženan Uščuplić !!!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 mar 2018, 17:28

Razlika u igrama prije pauze i nakon priprema je toliko velika da ovdje nesto ima. Sta, saznacemo jednog dana ali iz iskustva mogu reci - ovo nije slucajno. Ali ovo na terenu izgleda mucno i stravicno.

Sta god da je u pitanju, ova uprava ovo ne moze da rjesi. Takodje stali su iza Husrefa tako da i oni odgovaraju za njegove rezultate. Imamo dobru sansu za 6-to mjesto po prvi put.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 mar 2018, 17:29

Kako ljudi iz uprave mogu da sjede opušteno u svojim foteljama dok je klub u ovakvom stanju ?
Možda sam previše zelen, ali zar tu ne postoji moralna odgovornost, obraz, nešto..
Ne govorim o trenutnom neuspijehu, nego konstantnom.
Sa druge strane imamo teren koji bi trebao biti jedino mjerilo i ono što vidimo je užasno. Od Husrefa koji je izgleda prodana duša, do nezmudih igrača.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 mar 2018, 17:30

ajdohordas je napisao/la:Treba ulagat u Uščuplića, rezultate i dva trofeja mu niko ne može osporit. Kakav god da je bio osvojio ih je, mlad je i ima potencijala. Nit su Sablić nit Adžem trenerčine za Dženu, a obojica su pojeli Husrefa i taktikom i postavkom i motivacijom.
Ne znam više šta da opsujem od bijesa, nervoze, ogorčenosti i čega sve ne.
Ja sam nekidan to rek'o, napadoše me ovdje. :mrgreen:
Dženo je ekvivalent Papetu u reprezentaciji, ma koliko bio taktički "glup", ima muda i ne boji se nikog. Isto igra sa Slavijom i sa Atromitosom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 mar 2018, 17:30

"Teško je bilo šta reći. Danas smo nešto i odigrali, imali smo neke šanse. Jednostavno, apsolutno je sve protiv nas. Čovjeku pređe lopta preko noge postigne gol, mi ne možemo da zabijemo pogodak. Nezabilježeno je u mojoj karijeri da ovako ekipu ne ide, ali šta ćemo. Očekivao sam malo više i fair-playa od Radnika na kraju", rekao je Musemić.
Znači odvratan postaje samo tako, čuj šta ćemo?! fair play?! Ma puko si ti jarane ko žeton i prolupao, goni se u pm zajedno sa uhljebima koji su te doveli! :puke:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 mar 2018, 17:33

BordoArmy88 je napisao/la:
"Teško je bilo šta reći. Danas smo nešto i odigrali, imali smo neke šanse. Jednostavno, apsolutno je sve protiv nas. Čovjeku pređe lopta preko noge postigne gol, mi ne možemo da zabijemo pogodak. Nezabilježeno je u mojoj karijeri da ovako ekipu ne ide, ali šta ćemo. Očekivao sam malo više i fair-playa od Radnika na kraju", rekao je Musemić.
Znači odvratan postaje samo tako, čuj šta ćemo?! fair play?! Ma puko si ti jarane ko žeton i prolupao, goni se u pm zajedno sa uhljebima koji su te doveli! :puke:
Odmah na šake sve redom! :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 mar 2018, 17:33

Samo se mladim trenerima treba okrenut. Proslo je od ovih vrijeme davno i pregazilo ih . Baka se jedini nesto koprca od ovih starohana al dobro on ipak ima i neku trenersku karijeru iza sebe(reprezentacija,Hajduk itd) a ovi sto nemogu maknut dalje od ovih granica PL a tu su cijeli vijek ma to je sve pregazilo vrijeme oni nemaju nista novo donjeti.

Sablic(Siroki) ,Zizovic(Radnik),Fedja Dudic (Gosk) ,Mulalic (Mladost) ,Adzem (Zeljeznicar) i kod Borca je bio isto mlad ovaj sad sto je otisao Jankovic. Pa evo Zvijezda sa Sabicem ide ka PL . Dakle vise od pola lige se okrenulo necemu novom samo mi 20 godina mjenjamo i vrtimo u krug jedne te iste. Sad ce mozda neko reci kakav Mulalic kakav Adzem al oni nas mlate redovno i imaju mu.da prije svega da sklone onoga ko mu smeta i ko lose odigra utakmicu. Pa na kraju i mi smo sa Uscuplicem igrali najbolji fudbal covjek ni diplome nit koji k.urac al nije ovo atomska fizika pa da nemozes sabrati dva i dva i vidjeti u cemu je problem kad ti neide.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 mar 2018, 17:34

skoroalen je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Treba ulagat u Uščuplića, rezultate i dva trofeja mu niko ne može osporit. Kakav god da je bio osvojio ih je, mlad je i ima potencijala. Nit su Sablić nit Adžem trenerčine za Dženu, a obojica su pojeli Husrefa i taktikom i postavkom i motivacijom.
Dženo je ekvivalent Papetu u reprezentaciji, ma koliko bio taktički "glup", ima muda i ne boji se nikog. Isto igra sa Slavijom i sa Atromitosom.
Ja se ne bih složio. Prema riječima igrača u omladinskom pogodnu Dženo je trener koji ima nevjerovatno razumijevanje igre i moj prijatelj koji je u akademiji kaže da je na njeg ostavio najbolji utisak u taktičkom smislu i prenio mu najviše znanja.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 18 mar 2018, 17:36

O kakvom vi Uscuplicu pricate, **** bi on osvojio a i klub da nije Ibrakovica bilo
Nek ode svaki olos iz uprave i onda dovedi iz picke materine trenera nek vodi, svima koji su ikakve veze s klubom imali se zahvali, al s obzirom da Elvir i ostala kompanija nikad itici nece onda suti i trpi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 18 mar 2018, 17:37

ShofaII je napisao/la: Pa nece biti setnje jer nece biti Evrope. A ija kakva Evropa utakmica dvije.
Mozes ti qurcu svirat sa tom izjavom. Nema ljubavi u toj izjavi.

Jbt vi kao da uzivate da idete kad se gubi. Ti i takvi kao ti jedva cekate da smo qurac da kao vi pokazete koliko volite klub.
Jes' ja jedva čekam da nas vidim 1000 gore na Koševu. Bravo. Koga nema na Koševu, a iz Saraj'va je njegove kritike ne treba ozbiljno uzimati.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 mar 2018, 17:37

emir79 je napisao/la:Onaj ko zagovara samo smjenu Husrefa nije tacan u glavi ili je podoban upravi. Trece nema.
Kad trener Kaze ko stoji iza sarica i komp i moraju igrati pod svaku cijenu. E onda cu biti za husrefa a ovako neka se gospoda iz s staba sjeti one pjesme : I oni sto ne vide vide da nam ne ide :thumbdown:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 mar 2018, 17:37

Ekipu ne vodi samo trener već čitav stručni štab. Kod nas godinama stručni štab služi za uhljebljavanje propalih fudbalera tipa ovog Dzakmica i sličnih vojnika kluba.
Ovo oko fair playa je Husrefu totalno nepotrebno.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 mar 2018, 17:43

skoroalen je napisao/la:
Pa ozbiljno, svi daju priliku mladim trenerima, Krupa, Zeljo, Siroki, Gosk... pa evo i svi veci klubovi u Evropi okrecu se mladim trenerima sa nekim modernim zamislima, samo mi jebote vrtimo u krug jedne te iste "vojnike" kluba, koji znaju da vec gube trenerski korak pa imaju priliku ovdje uzet jos koju paru. Dženo je imao muda napast jednu Borusiju na Koševu i bit ravnopravan sa njima. Izbacit jednog Atromitosa u Grčkoj, motivisat ekipu nakon 0:1 i dobit na daelkom gostovanju 3:1. Znao je pogodit i sa izmjenama i motivacijom u ligi, pa tu su i dva trofeja. Samo ulozit u njega i dat mu priliku.
Ovakvo Sarajevo gledamo zato sto je tu u klubu i okolo kluba dosta polovnjaka sa balkana, igraca koji su na zalasku karijere ili kojima je ovo vrhunac sto mogu da naprave, a ne znaju uopste sta znaci ovaj grb i ovaj dres, jos kad se doda trener koji je isfuran i procitan, onda dobijes ovakvo bezvoljno i nemotivisano Sarajevo, koje osvoji 5 bodova u 6 utakmica.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 18 mar 2018, 17:44

Zgadise mi sve zivo sto ima veze s loptom. Paraziti sve vam zensko u rodu hebem,i bez izuzetka.
Husrefe pi.cko!
Mujakicu momcino svaka ti cast!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 18 mar 2018, 17:44

bihuzur je napisao/la:slika
:rol: :rol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 mar 2018, 17:45

robertkosar je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Onaj ko zagovara samo smjenu Husrefa nije tacan u glavi ili je podoban upravi. Trece nema.
Kad trener Kaze ko stoji iza sarica i komp i moraju igrati pod svaku cijenu. E onda cu biti za husrefa a ovako neka se gospoda iz s staba sjeti one pjesme : I oni sto ne vide vide da nam ne ide :thumbdown:
Nisam rekao da se Husref ne treba smjeniti, nego ako opet to bude preko ledja trenera ispusili smo kitu.

Nema tog trenera na svijetu koji ce od Parmaka, Crijepulje , Bekica, Sofranca napraviti igraca.

Ako smjenimo samo Husrefa nista nismo uradili.

Znaci u kompletu i uprava i trener.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 mar 2018, 17:45

Na sve stranice mozes normalno na ovu nikad. Cim pocne tekma il na kraju tekme odma padne nema sanse da udjes

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 mar 2018, 17:48

Jah mladi treneri. Pored mladih trenera Baka od 60 i kusur ljeta dvije titule zaredom, po prvi put u historiji nase lige da neko uzme, a uzece i trecu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra, napoleon72, NazorUso, OsmanhodzicBuco i 45 gostiju.