FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 18 mar 2018, 15:44

Ma svejedno mi je ko god ispadne znam da smo mi sigurni. Ines neće ispast to budite sigurni, i otkad govorim. Čelik je najbliži, mada i Borac je sebi zakomplikovao situaciju dosta.

Čekam kup mada nemam velikih nada ni tu, veće nade polažem u sljedeću sezonu ako Ćelo ostane i ako mu daju da sastavi sebi ekipu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 18 mar 2018, 15:44

Ma nek ispadne ko hoce samo da mi ne ispadnemo...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 18 mar 2018, 16:04

Prvi put zaista im nema spasa ispadaju i ljudi popizdili...Mi im krivi.haha
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 mar 2018, 16:09

Carko moj, Nije dzaba ona stara niko niko samo Sloboda..
Ne znam ko ce ispast nisam prorok.
Znam samo da za Slobodu navijam ostalo slabo sta i pratim.
Naravno islreno vise bi volio da celik ostane nego gosk

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 mar 2018, 16:14

Celik moze opstati samo ako ispadne Sloboda ili GOSK, eventualno Borac. Da biramo Celik ispred Slobode je malo pretenciozno razmisljanje navijaca Celika na ovom forumu :nedam:
Kao da smo mi eto u poziciji(obezbjedili se mi ovo ono) da im pomognemo ali mi namjerno necemo :shock: Razumijem da su trenutno u teskoj poziciji i da vide u svima neprijatelje, ali sam iskreno neugodno iznenadjen sa posljednjim pisanjem. Pogotovo mi je ocajnicki izigravanje zrtve i moralne superiornosti, jer mi kao nesto ne cijenimo i ne postujemo dok su oni olicenje meleka prema nama :shock: Zbog tradicije koje imamo sa njima, radije bih da ispadne GOSK ili Borac, ali izmedju Slobode i Celika ili Slobode i bilo kojeg drugog kluba, Sloboda je uvijek na prvom mjestu :!:

Ne bi smjeli izgubiti sljedecu utakmicu, a sa pobjedom bi dosli u mirniju situaciju. Pravi Slobodasi su naravno uvijek oprezni, jer nam se i ranije dogadjalo da od gotovog pravimo veresiju.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 mar 2018, 16:17

Skupit par bodeva i u drugoj polovici im pustit što se mene tiče
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 mar 2018, 16:18

Tacno tako
League Cup winners
Yugoslavia - ★

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 mar 2018, 16:20

lagana pobjeda protiv Viteza nam je dobro došla za popravljanje morala. Treba sad nastaviti, necemo da budemo dio dilova i igrica. Samo da se ne zavaravamo buducnost Celika moze uticati i na nasu imajuci u vidu dugove i slicnu situaciju. Savez. se ponasa bezveze prema klubovima koji nisu iz Sarajeva a ni iz Hercegovine. Mogli su se smjesni penali svirati i u nasu korist kad nam je trebalo za kup ili titulu a ne uvijek u korist Zelje, Zrinskog ili Sarajeva.
& $ ?

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 mar 2018, 16:35

Probisvjet je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu :kafa:
Ne znam koji ti je, osim ako te nisu guzli u KPZ Zenica? Ljudi vode svoju borbu i brigu. Kada smo ispali niko od njih se nije nasladjivao.
Dobili smo dozvolu da igramo na B.P. utakmice evropske unije dok na nasem Tusnju traje sipovanje u nedogled.
A to za smog je smijesno jer kod nas u TZ je svaka treca smrt od karcinoma izazvana zagadjenjem. Mi smo smogovniji bar duplo.
Uz to zaboravljas da smo platili GOSKU one godine za pobjedu u gostima, a oni proslijedili pola para Velezu i posteno nas naguzili.
Kani se corava posla dijete.
Mi moramo prvo svoju avliju ocistiti, a drugi ne trebaju da nas interesuju.
Prvo zna se ko su smogovci asocijacija je Zenica. Ne raspravljamo o pitanjima čistoće zraka ovdje. Drugo većina njih želi nas naguzit u ovoj situaciji valjda skontali da je savez nama najmanje naklonjen pa zbog toga.
Uglavnom oni najvise zasluzuju ispadanje ove godine uz vitez i to je to.
Treba ih ubiti iduću ovdje pa neka ganjaju gosk i borac. Ali je dosta vala i njih bilo i mućki da ostanu u ligi konstantno.

Takođe ovo za vrapcicane mi mrzimo melju i treba tako biti ali isto toliko ja mrzim vrapcicane jer su tada uradili istu ako ne i goru stvar od melje prodavsi gosku. Radujem se sto jos nece dugo nazad u PL neka ih jos nek trunu u cvajti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 mar 2018, 16:41

Koji supak od forumasa bogami :lol:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 mar 2018, 16:47

Koji k.... se brinemo o drugima. Ima ona stara ko drugom jamu kopa sam u nju pada. Nek se svako brine o sebi,nama niko nije pomogao, voditi samo racuna kako da ostanemo. U ovoj ligi nemamo prijatelja
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 mar 2018, 17:13

Kada je izvlacenje kupa?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 mar 2018, 17:20

Ma treba Celiku dat. Ali tricu. Mislim fakat kako uopste mogu razmisljat o tome. Mi da njima damo, pa da mi ispadnemo iako imamo bolju ekipu od njih. Simpaticno
Niko, niko, samo Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 mar 2018, 17:48

katarakta je napisao/la:Ma treba Celiku dat. Ali tricu. Mislim fakat kako uopste mogu razmisljat o tome. Mi da njima damo, pa da mi ispadnemo iako imamo bolju ekipu od njih. Simpaticno
Reko sam u sedmom kolu kad mi svoj opstanak obezbjedimo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 mar 2018, 18:21

katarakta je napisao/la:Ma treba Celiku dat. Ali tricu. Mislim fakat kako uopste mogu razmisljat o tome. Mi da njima damo, pa da mi ispadnemo iako imamo bolju ekipu od njih. Simpaticno
Sezonu kad smo mi ispali Zenicani su nam izasli u susret i dali nam 3 boda na "nasem" terenu, posto smo uvijek bili gospoda mi cemo uzvratiti uslugu i njima na "njihovom" teremu dati tri boda, kao sto penaldzija rece u 7 kolu :kafa: na nasem terenu mogu samo jednu qitu dobiti kao sto smo i mi na Bilinom dobijali :thumbup:
Sloboda Tuzla

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 mar 2018, 18:25

fukaratz je napisao/la:
Sezonu kad smo mi ispali Zenicani su nam izasli u susret i dali nam 3 boda na "nasem" terenu, posto smo uvijek bili gospoda mi cemo uzvratiti uslugu i njima na "njihovom" teremu dati tri boda, kao sto penaldzija rece u 7 kolu :kafa: na nasem terenu mogu samo jednu qitu dobiti kao sto smo i mi na Bilinom dobijali :thumbup:
To je to :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 mar 2018, 18:36

Husref unakazio i svoj voljeni klub.. da smo samo Petrovica ili nekog strucnijeg imali dok je Husic bio tu,prosetali bi se kroz ligu sa onakvim igracima..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 mar 2018, 18:55

Mi ako dobijemo Čelika i odemo na plus 11, to će bit to. Sedam kola prije kraja
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 18 mar 2018, 18:57

Iako je jucer trebao dobit crveni, Sisic svakako nece igrat protiv Slobode jer ima tri žuta
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2018, 19:06

nikome nista ne davat, osim u slucaju da Sloboda matematicki obezbjedi opstanak, ne zelim niti minimalan rizik... ako do 8 kola matematicki ne obezbjedimo opstanak, u Zenicu po bodove
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.