Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Devile, em si pe**r , em ped*fil. 

...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
I ja to kazem jacky sram da ga bude
cekam ga da naleti na sta mislite o osobi iznad sebe al ne smije doci prpa 

- Citizen-X
- Kontakt:
reko ja vec pderluk zavlado heheehhe kad nema para vodimo ljubav
pusem u tikete za simbolican procenat - javite mi se na pp
monolog i masni iz raje
su mi svjedoci da frcera 
nego sta cete mi kupit za 1000ti post
i 2 godine ybade ovdje na forumu nizasta 

Kad smo vec kod pderluka - jbte vi mene ako Wigan ne otrese sutra Siti... A kvota mašala... Ja pobjedu Sitija ne vidim ni povećalom
Tip broj 2 - 2,2 kvota na oba daju go Celzi i Blekpul - opasna kvota nema sta pogotovo uzevsi u obzir da su sa Blekpulom nastradale neke ekipe - tako da mislim da bi moglo biti barem jedno 7:1
6 i vise golova - opasna kvota 7.
Tip broj 3 - Andrleht Kotrijk - moje misljenje je da je kvota na Kotrijk 9 ogromna - nije ni Andrleht Barselona pa da ima 1,3 kvotu protiv nekog s kim skoro dijeli mjesto na tabeli....Kako god bio rezultat kladionica je svjesno ili nesvjesno potcijenila Kotrijk. Ljudi se trude i tu mi mirise X/X ili najbolje odigrati X2 za 3,5 kvotu koja mi je izglednija nego 1,3 na umoran i ruski ponizen Andrleht. Waregem ima cijeli niz X rezultata tako da X2 nije los tip.
Tip broj 4 - nema tipa 4 Italijanska liga - dovoljno je pogledat tablicu da coek krepa od smijeha
Derbi zacelja - Roma i Bolonja
Palermo Inter 1/2 - sigurica
Sampdoria Napoli X
Udine Juve - kec u dva u nerijeseno
, Parma Djenova 1:1 rezultat
Kijevo i Ćezena X/X 
Šalke Dortmund dvica.
Sutra poklon tip Herkules kec
i Barsa dvica 1,66 + hendikep.
Ja mislim da je od mene dosta
pusa

pusem u tikete za simbolican procenat - javite mi se na pp

monolog i masni iz raje

nego sta cete mi kupit za 1000ti post

Nijesam časti miMonolog je napisao/la:Što si ljubomoran @Građanine iksu?

Kad smo vec kod pderluka - jbte vi mene ako Wigan ne otrese sutra Siti... A kvota mašala... Ja pobjedu Sitija ne vidim ni povećalom

Tip broj 2 - 2,2 kvota na oba daju go Celzi i Blekpul - opasna kvota nema sta pogotovo uzevsi u obzir da su sa Blekpulom nastradale neke ekipe - tako da mislim da bi moglo biti barem jedno 7:1

Tip broj 3 - Andrleht Kotrijk - moje misljenje je da je kvota na Kotrijk 9 ogromna - nije ni Andrleht Barselona pa da ima 1,3 kvotu protiv nekog s kim skoro dijeli mjesto na tabeli....Kako god bio rezultat kladionica je svjesno ili nesvjesno potcijenila Kotrijk. Ljudi se trude i tu mi mirise X/X ili najbolje odigrati X2 za 3,5 kvotu koja mi je izglednija nego 1,3 na umoran i ruski ponizen Andrleht. Waregem ima cijeli niz X rezultata tako da X2 nije los tip.
Tip broj 4 - nema tipa 4 Italijanska liga - dovoljno je pogledat tablicu da coek krepa od smijeha

Derbi zacelja - Roma i Bolonja

Sampdoria Napoli X

Šalke Dortmund dvica.
Sutra poklon tip Herkules kec

Ja mislim da je od mene dosta

pusa

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
da i ja pokusam jedan
schalke
bari
chievo
chivas
deportivo
kvota 35
schalke
bari
chievo
chivas
deportivo
kvota 35
03.03.2007. Liverpool - Manchester 0:1 (Scholes crveni)
16.12.2007. Liverpool - Manchester 0:1
23.03.2008. Manchester - Liverpool 3:0 (Mascherano crveni)
13.09.2008. Liverpool - Manchester 2:1 (Vidić crveni)
14.03.2009. Manchester - Liverpool 1:4 (Vidić crveni)
25.10.2009. Liverpool - Manchester 2:0 (Vidić i Mascherano crveni)
21.03.2010. Manchester - Liverpool 2:1
U zadnjih 7 utakmica 6 crvenih kartona.
ck/Manchester Utd. - Liverpool 14:30 3.60 1.20
Vrijedi pokušati.
16.12.2007. Liverpool - Manchester 0:1
23.03.2008. Manchester - Liverpool 3:0 (Mascherano crveni)
13.09.2008. Liverpool - Manchester 2:1 (Vidić crveni)
14.03.2009. Manchester - Liverpool 1:4 (Vidić crveni)
25.10.2009. Liverpool - Manchester 2:0 (Vidić i Mascherano crveni)
21.03.2010. Manchester - Liverpool 2:1
U zadnjih 7 utakmica 6 crvenih kartona.

ck/Manchester Utd. - Liverpool 14:30 3.60 1.20
Vrijedi pokušati.

Šta mislite može li danas Lyon uzeti sva tri boda Bordeauxu?
- Citizen-X
- Kontakt:
evo ti bolji tip - feynord - ajax 1X ili X/X na lajvu mi je tako da vjerovatno kladusa procijenila naguz kladionicara....jacky09 je napisao/la:Šta mislite može li danas Lyon uzeti sva tri boda Bordeauxu?
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Monolog i neko iz mase, dajte opet listić,d a i ja danas ubodem, nisam odavno 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Megamon
- Kontakt:
Evo pada kisa,mrsko mi do kladionice,al nabacicu vam sta bih odigrao
Bas da vidim dali bi sta ubo
Roma 1 1.55
Dzokovic 1 1.45
Liverpool-Manu manje od tri
PSG 1
Schalke 1
Samdoria X
Bas da vidim dali bi sta ubo
Roma 1 1.55
Dzokovic 1 1.45
Liverpool-Manu manje od tri
PSG 1
Schalke 1
Samdoria X
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni vidio ponudu, sad ću tek vani po ovom lijepom vremenu i sjesti pa razraditi. Uglavnom, za 15 KM igram 2 na Liverpool. Mislim da su previše podcijenjeni kvotom od 3.90 kao da je u pitanju Wigan, a ne Liverpool. Neće mi biti krivo ni ako promašim, ali ovo je tipična kladioničarska navlakuša.
Od ovih ostalih, mislim da će Benfica uzeti Sportinga, Kopenhagen ne bi trebao imati problema protiv Brondby-ja, a Schalke i Dortmund bi se moglo odigrati oba daju gol.
Also, dijelim mišljenje @Građanina Iksa, da će City najviše izvući remi. Nekako sumnjam u pobjedu u gostima.
Roma bi se trebala poigrati Bolognom(Ranieri još nema pobjedu), a Barca i Atletico će odigrati meč sa puno golova. Očekujem i golijadu na meču Hercules - Valencia, te remi sa malim brojem pogodaka na meču Palermo - Inter.
Juve izbjegavam do daljnjeg, iz huje bih odigrao poluvrijeme 1 na Udinese.
Ovo je ono na prvu što znam parove od jučer, a poslije ću baciti svoje tikete(kad se vratim sa dnevne doze kofeina).
Od ovih ostalih, mislim da će Benfica uzeti Sportinga, Kopenhagen ne bi trebao imati problema protiv Brondby-ja, a Schalke i Dortmund bi se moglo odigrati oba daju gol.
Also, dijelim mišljenje @Građanina Iksa, da će City najviše izvući remi. Nekako sumnjam u pobjedu u gostima.
Roma bi se trebala poigrati Bolognom(Ranieri još nema pobjedu), a Barca i Atletico će odigrati meč sa puno golova. Očekujem i golijadu na meču Hercules - Valencia, te remi sa malim brojem pogodaka na meču Palermo - Inter.

Juve izbjegavam do daljnjeg, iz huje bih odigrao poluvrijeme 1 na Udinese.

Ovo je ono na prvu što znam parove od jučer, a poslije ću baciti svoje tikete(kad se vratim sa dnevne doze kofeina).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kvota na Liverpool je preko 4, u super ponudi 4.60. Neznam gdje ti igraš..
-
- Kontakt:
Idemo momci samo ostro u kost
za danas 3 listica
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=262194
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=877486
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=758644
Ovo ce uskoro biti uplaceno .
Nadam se da Devil danas nece igrat da svi dobijemo posto nam on nesrecu donosi

http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=262194
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=877486
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=758644
Ovo ce uskoro biti uplaceno .
Nadam se da Devil danas nece igrat da svi dobijemo posto nam on nesrecu donosi

Neznam šta igrati danas, ne zalijećite se sa Dinamom baš, favorit je, ali nikad nije lako prolazio sa Zagrebom, a i Vaha je najavio da će odmarati neke igrače i dati priliku nekim mladim igračima.
Ponuda je nekakva sva sjebana.
Ponuda je nekakva sva sjebana.

Wigan - Man. City **SP** 2 1.90
Augsburg - Osnabruck 1 1.40
Bielefeld - Ingolstadt 1 1.90
E. Frankfurt Am. - Weiden 1 1.45
Cesena - Lecce 1 2.00
Roda - PSV 2 1.60
Heracles - Twente 2 1.60
kvota: 37.521
ulog: 1.20km
dobitak: 45.02km
Augsburg - Osnabruck 1 1.40
Bielefeld - Ingolstadt 1 1.90
E. Frankfurt Am. - Weiden 1 1.45
Cesena - Lecce 1 2.00
Roda - PSV 2 1.60
Heracles - Twente 2 1.60
kvota: 37.521
dobitak: 45.02km
Leverkusen - Nurnberg 1 1.40
Hercules - Valencia 2 2.20
Buyuksehir - Konyaspor 1 1.95
Dinamo B. - Vaslui 1 1.85
Kopenhagen - Brondby 1 1.75
Angelholms - Osters 1 1.65
Aalesund - Kongsvinger 1 1.45
kvota: 46.521
dobitak: 55.82km
Hercules - Valencia 2 2.20
Buyuksehir - Konyaspor 1 1.95
Dinamo B. - Vaslui 1 1.85
Kopenhagen - Brondby 1 1.75
Angelholms - Osters 1 1.65
Aalesund - Kongsvinger 1 1.45
kvota: 46.521
dobitak: 55.82km
Leverkusen - Nurnberg 1
Đoković - Berdych 1
ck/Manchester - Liverpool 1
Palermo - Inter x2
ulog: 5 e
dobitak: 47e
sretno mi.
Đoković - Berdych 1
Palermo - Inter x2
sretno mi.

-
- Kontakt:
Rijeka - Hajduk 1X 1.50
Jadranski derbi je svake godine sve atraktivniji, ovaj večerašnji je pravi derbi između prvog i drugog sa tabele. Rijeka odlična ove godine sa učinkom od 5 pobjeda (gdje posebno trebati izdvojiti pobjede na strani protiv Karlovca i Dinama), jednim porazom i jednim neriješenim susretom. Doma je prejaka sa učinkom 3-1-0. Momčad je predvođenona iskusnim trenerom Nenadom Gračanom koji je jako dobro posložio momčad unatoč minusu u blagajni. Večeras će im nedostrajati najbolji igrač Hrvoje Štrok, koji je zaradio crveni karton na zadnjem gostovanju u Vinkovcima ali na prilično čudan način. Vratar Lisjak i izvanredni golgeter Đalović će igrati pod injekcijama. Upravo Đaloviću ide protiv Hajduka, igrajući za bilo koji klub, protiv Hajduka ima 6 golova i tri asistencije u 7 utakmica. Ove sezone je skupio 2 pogotka. Društvo Đaloviću u napadu će činiti bivši napadač Hajduka Ivan Rodić koji će biti strašno napaljen protiv svog bivšeg kluba, Rodić ove sezone ima 2 pogotka. Nedostatkom Štroka u vezi, Gračan će morati zgusnuti vezu sa nadarenim Kreilachom, korektorom Landekom, dobrim Vukmanom i solidnim kreativcem Stepčićem. U obrani će ordinirati uigrani stoperski par Budicin-Čagalj. lijevo će biti brzi Čaval a desno mladi Švrljuga. Na vratima će biti Lisjak, obrana Rijeke ove sezone je prilično čvrsta, primivši samo 2 gola na Kantridi, dok na strani pomalo šteka. Na klupi će sjediti Ljubović i Križan ( koji su prošle sezone bili standardni), Gerc, Baković, Pelin i Yourassowsky. Velika prednost Kantridi će biti ogromna podrška Armade i uvijek glasne riječke publike. Hajduk na zadnjih 10 gostovanja na Kantridi nije dobro prolazio, imaju 6 poraza, 3 remija i samu jednu pobjedu (2006), Rijeka ima 3 zaredom pobjede doma nad Hajdukom. Splitska momčad dolazi umorna na Kvarner, nakon remija sa Dinamom i poraza u Grčkoj, Hajduk će ići da ne izgubi bodove. Poklopević ponovno podcijenjuje svoga protivnika, napisima u medijima da će za Rijeku biti dosta samo Atensko izdanje (Špaco je podcjenjivao i Dinamo), na što će mu Gračan sigurno večeras dati pravi odgovor. Na vratima Hajduka će biti Subašić, koji je u zadnje vrijeme sve više sklon kisevima. U obrani Hajduka vlada velika konfuzija, Dinamovi i AEK-ovi napadači su im radili nemire, Strinić polako gubi na formi, Maloča je pomaknut na desnu stranu što mu baš i ne odgovara jer mu nije to prirodna pozicija, Vejić je nakon dugo vremena u sastavu što se vidjelo greškom za prvi gol u susretu sa Grcima, a Jurica Buljat svaku utakmicu igra na rubu kartona. Hajduk je u zadnjih 6 utakmica primio 8 pogodaka. Hajdukov vezni red mnogo gubi s nedodatkom ozlijeđenog Andrića pogotvo na čvrstini, Marin Ljubičić pruža solidne partije ali pretrpio je dosta oštrih startova u Grčkoj pa se ne zna još je li spreman za svih 90 minuta, društvo će mu praviti još neuigrani Albanac Bulku. Tomasov igra toplo-hladno kao i Anas Sharbini kojemu neće biti lako igrati večeras, jer će dobivati salve zvižduka kao bivši Rijekin igrač. Ante Vukušić, inače najbolji strijelac Hajduka sa 6 golova, onako omalen teško će se oduprijeti snažnim riječkim stoperima al će biti opasnost po Lisjakov gol. Najveća je opasnost u Ibričiću koji može sam riješiti utakmicu, ponekad kad cijela momčad igra loše on sam može povući poteze koji će riješiti utakmicu. Slabost Hajduka je u kratkoj i neiskusnoj klupi na kojoj će večeras sjediti Čop, Jonjić, Radošević, Trebotić, Režić, Jozinović i Sharbini.
Večeras tipujem na Rijeku-1X, koja ima sve od vrlo dobrog golana, čvstre obrane sa brzim bokovima Čavalom i Švrljugom, vezne igrače koji igraju samo na dva dodira i koji mogu u svakom trenutku gurnuti loptu u napad Rodiću i izvrsnom golgeteru Đaloviću, a još treba napomenuti ogromnu podršku s tribina. Hajduk je u posljednje vrijeme u lošoj formi, zadnju pobjedu su ostvarili protiv Zadra (22.8.) a i statistika govori da često prolaze jako loše na Kantridi
Jadranski derbi je svake godine sve atraktivniji, ovaj večerašnji je pravi derbi između prvog i drugog sa tabele. Rijeka odlična ove godine sa učinkom od 5 pobjeda (gdje posebno trebati izdvojiti pobjede na strani protiv Karlovca i Dinama), jednim porazom i jednim neriješenim susretom. Doma je prejaka sa učinkom 3-1-0. Momčad je predvođenona iskusnim trenerom Nenadom Gračanom koji je jako dobro posložio momčad unatoč minusu u blagajni. Večeras će im nedostrajati najbolji igrač Hrvoje Štrok, koji je zaradio crveni karton na zadnjem gostovanju u Vinkovcima ali na prilično čudan način. Vratar Lisjak i izvanredni golgeter Đalović će igrati pod injekcijama. Upravo Đaloviću ide protiv Hajduka, igrajući za bilo koji klub, protiv Hajduka ima 6 golova i tri asistencije u 7 utakmica. Ove sezone je skupio 2 pogotka. Društvo Đaloviću u napadu će činiti bivši napadač Hajduka Ivan Rodić koji će biti strašno napaljen protiv svog bivšeg kluba, Rodić ove sezone ima 2 pogotka. Nedostatkom Štroka u vezi, Gračan će morati zgusnuti vezu sa nadarenim Kreilachom, korektorom Landekom, dobrim Vukmanom i solidnim kreativcem Stepčićem. U obrani će ordinirati uigrani stoperski par Budicin-Čagalj. lijevo će biti brzi Čaval a desno mladi Švrljuga. Na vratima će biti Lisjak, obrana Rijeke ove sezone je prilično čvrsta, primivši samo 2 gola na Kantridi, dok na strani pomalo šteka. Na klupi će sjediti Ljubović i Križan ( koji su prošle sezone bili standardni), Gerc, Baković, Pelin i Yourassowsky. Velika prednost Kantridi će biti ogromna podrška Armade i uvijek glasne riječke publike. Hajduk na zadnjih 10 gostovanja na Kantridi nije dobro prolazio, imaju 6 poraza, 3 remija i samu jednu pobjedu (2006), Rijeka ima 3 zaredom pobjede doma nad Hajdukom. Splitska momčad dolazi umorna na Kvarner, nakon remija sa Dinamom i poraza u Grčkoj, Hajduk će ići da ne izgubi bodove. Poklopević ponovno podcijenjuje svoga protivnika, napisima u medijima da će za Rijeku biti dosta samo Atensko izdanje (Špaco je podcjenjivao i Dinamo), na što će mu Gračan sigurno večeras dati pravi odgovor. Na vratima Hajduka će biti Subašić, koji je u zadnje vrijeme sve više sklon kisevima. U obrani Hajduka vlada velika konfuzija, Dinamovi i AEK-ovi napadači su im radili nemire, Strinić polako gubi na formi, Maloča je pomaknut na desnu stranu što mu baš i ne odgovara jer mu nije to prirodna pozicija, Vejić je nakon dugo vremena u sastavu što se vidjelo greškom za prvi gol u susretu sa Grcima, a Jurica Buljat svaku utakmicu igra na rubu kartona. Hajduk je u zadnjih 6 utakmica primio 8 pogodaka. Hajdukov vezni red mnogo gubi s nedodatkom ozlijeđenog Andrića pogotvo na čvrstini, Marin Ljubičić pruža solidne partije ali pretrpio je dosta oštrih startova u Grčkoj pa se ne zna još je li spreman za svih 90 minuta, društvo će mu praviti još neuigrani Albanac Bulku. Tomasov igra toplo-hladno kao i Anas Sharbini kojemu neće biti lako igrati večeras, jer će dobivati salve zvižduka kao bivši Rijekin igrač. Ante Vukušić, inače najbolji strijelac Hajduka sa 6 golova, onako omalen teško će se oduprijeti snažnim riječkim stoperima al će biti opasnost po Lisjakov gol. Najveća je opasnost u Ibričiću koji može sam riješiti utakmicu, ponekad kad cijela momčad igra loše on sam može povući poteze koji će riješiti utakmicu. Slabost Hajduka je u kratkoj i neiskusnoj klupi na kojoj će večeras sjediti Čop, Jonjić, Radošević, Trebotić, Režić, Jozinović i Sharbini.
Večeras tipujem na Rijeku-1X, koja ima sve od vrlo dobrog golana, čvstre obrane sa brzim bokovima Čavalom i Švrljugom, vezne igrače koji igraju samo na dva dodira i koji mogu u svakom trenutku gurnuti loptu u napad Rodiću i izvrsnom golgeteru Đaloviću, a još treba napomenuti ogromnu podršku s tribina. Hajduk je u posljednje vrijeme u lošoj formi, zadnju pobjedu su ostvarili protiv Zadra (22.8.) a i statistika govori da često prolaze jako loše na Kantridi
Možete me pratiti i na internetskoj društvenoj mreži www.facebook.com, gdje takodjer imam profil s nick-om Vedran Bet
Đoković izgubio prvi set,jacky09 je napisao/la:Leverkusen - Nurnberg 1
Đoković - Berdych 1
Palermo - Inter x2
sretno mi.
hvala Bogu zakasnio sam nekih 15minuta, već počeo meč pa sam odigrao samo ova tri para.
Sad neka gubi ako hoće.

prosao.Ferencváros - BFC Siófok
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.80
Željezničar Sarajevo - Drina Zvornik
1 1.10
Southampton - Colchester United
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.87
Total odds 3.70
evo nesto za danas:
Roma - Bologna
1 1.45
Vejle - Næstved
1X 1.18
Brno - Bohemians 1905
1 1.85
Total odds 3.17
DVSC Debrecen - Újpest FC
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.60
IFK Göteborg - Åtvidabergs FF
1 1.45
Nybergsund - Sogndal
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.55
Total odds 3.60
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Zajebao sam se na listicu,i umjesto da Blackpool ne daje gol 1,55 kvota,stavio da ne daju u oba poluvremena i kvota mi je 1,02

Odigrao još
Dodrecht obe gol 1,55
Roma 1 1,55
Parma gol 1 pol 1,50
Chelsea-Blackpool gol1-2 pol NE 1,02
Club Brugge 2 1,85
Fenerbahce kp1 1,50
Bordo-Lion obe gol 1,75

Odigrao još
Dodrecht obe gol 1,55
Roma 1 1,55
Parma gol 1 pol 1,50
Chelsea-Blackpool gol1-2 pol NE 1,02

Club Brugge 2 1,85
Fenerbahce kp1 1,50
Bordo-Lion obe gol 1,75
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.