Rekoh ja vec u prvom kolu.Da ce Mario na odmor u Slavonski Brod u po sezoneszlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Rekoh ja vec u prvom kolu.Da ce Mario na odmor u Slavonski Brod u po sezoneszlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
Aha. Ko sto je i Lovren otisao iz Lyonaharishp je napisao/la:Rekoh ja vec u prvom kolu.Da ce Mario na odmor u Slavonski Brod u po sezoneszlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
harishp je napisao/la:Rekoh ja vec u prvom kolu.Da ce Mario na odmor u Slavonski Brod u po sezoneszlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
Ne mora značiti, Wolfsburg je proigrao jer u postavi nije bilo Cicera i Zianija(dva ubjedljivo najgora igrača u prva 3 kola). Mandžo je barem igrao i borio se, oni nisu ništa napravili(osim žutih kartona).harishp je napisao/la:Jel to oni @mrgoodovi ''ahbabi''![]()
P.S mario dominira.Hem sto Dinamo proigra kad ovaj ode,hem jos i Wolfsburg kad ovaj napokon sjede na klupu.
Cista racunica
Kao Inzaghi...golman pao kad je vidio da dzeko trci prema nju,a ovaj samo gurnuo mrezu u praznu loptu.Monolog je napisao/la:Ne mora značiti, Wolfsburg je proigrao jer u postavi nije bilo Cicera i Zianija(dva ubjedljivo najgora igrača u prva 3 kola). Mandžo je barem igrao i borio se, oni nisu ništa napravili(osim žutih kartona).harishp je napisao/la:Jel to oni @mrgoodovi ''ahbabi''![]()
P.S mario dominira.Hem sto Dinamo proigra kad ovaj ode,hem jos i Wolfsburg kad ovaj napokon sjede na klupu.
Cista racunica
Btw, kakav je gol postigao Džeko?
Mandžukić je tu 2 mjeseca, a Grafite 3 godine.szlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
eo ima:forza je napisao/la:imal go da se vidi gdje ??
hvala, i mogo si malo jednostavniju adresu datnoah je napisao/la:eo ima:forza je napisao/la:imal go da se vidi gdje ??
http :// www . betscout . com / highlights
samo sve sastavi pa kopiraj
Yebiga, treba se dokazat da bi publika znala tako dugo, a strano ime izgovorit. Zato je citav Minhen znao izgovorit Salihamidzic perfektno.szlaja je napisao/la:hahaha, izlazi Grafite i spiker kaze ime a cijeli stadion "Grafitee", a ulazi Mandzukic, spiker kaze "Mariooo", kad svi sute. hahahahaha
Kakvih je sve laznih i nepostojecih izjava Dzeke napisao Tuttosport i sad bi trebali u ovu glupost povjerovatItalia je napisao/la:"Ne mogu sakriti činjenicu da mi je žao što nisam došao u Juventus. Do samog kraja prijelaznog roka sam vjerovao da će Wolfsburg i Juve pronaći dogovor, a posebno nakon što su otvoreni pregovori sa Diegom. Nažalost, stvari se nisu razvile na način kakav sam priželjkivao", prenosi Tuttosport izjavu našeg napadača.
nije Dzeko htio u Juve, kakvi, Juve je nizerazredni kluba sad place
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.