KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Sturanovic def u najboljoj formi u zadnjih par utakmica, od njega najvise ocekujem. Jazvin double double vcrs. 

I ovaj novi amer svoj prosjek od 3 košaVGS je napisao/la:Sturanovic def u najboljoj formi u zadnjih par utakmica, od njega najvise ocekujem. Jazvin double double vcrs.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je prvo kolo lige 6?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidim na slikama treninga samo jedan novi amer ovaj mali pretpostavljam taj play, nema drugog ni na mapi.Sebulba je napisao/la:I ovaj novi amer svoj prosjek od 3 košaVGS je napisao/la:Sturanovic def u najboljoj formi u zadnjih par utakmica, od njega najvise ocekujem. Jazvin double double vcrs.

Vjerovatno skontali da je parmak, pa ga otjeraliVGS je napisao/la:Vidim na slikama treninga samo jedan novi amer ovaj mali pretpostavljam taj play, nema drugog ni na mapi.Sebulba je napisao/la:I ovaj novi amer svoj prosjek od 3 košaVGS je napisao/la:Sturanovic def u najboljoj formi u zadnjih par utakmica, od njega najvise ocekujem. Jazvin double double vcrs.

Da li ijedna TV kuća prenosi ovu ligu 6 ? ako ne prenosi, onda je to stvarno sramota.
Ja mislim da su prosle godine samo finale prenosili, toliko o tome...
Izgleda da za Bosnu nema trica, svaka trica se prizna kao dva poena. 

Ima na popisu i treći amer, možda je bijelac, pa ga nisi primjetio 

Sebulba je napisao/la:Ima na popisu i treći amer, možda je bijelac, pa ga nisi primjetio
To ono po pravilo, ako je amer mora biti crnac

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jest, evo zabi tricu O'Bryan 

Kakav je kloc ovaj Washington

Kada su na terenu bili mujo i jazvin morao sa malo pogledati okolo da shvatim da je 2018
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sramota! i ova privatna turbo-folk ekipa je postala institucija za Bosnu!
Ja ovu bruku ne gledam vise. Odmaram do iduce sezone. Od Skenderije sam odustao poslije Borca kad su vodili 16 razlike na poluvremenu i izgubili a ne da mi se nervirati ni preko streama vise.

Ove sezone nam se smiju naredne ce nas se bojati 

You are someone else I am still right here
Bojat će se duha KK Bosne
Kreirat ću KK Bosnu u NBA 2K i ima i GS da razvalim
jbg. kad ne može u stvarnosti, bježim u virtualni svijet 

Kreirat ću KK Bosnu u NBA 2K i ima i GS da razvalim

Ima za 2k14 patch od prosle sezoneSebulba je napisao/la:Bojat će se duha KK Bosne![]()
Kreirat ću KK Bosnu u NBA 2K i ima i GS da razvalimjbg. kad ne može u stvarnosti, bježim u virtualni svijet

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.